-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Προς κατόχους του καινούργιου 6αριού.Υπάρχει θέμα με τα φώτα?
Πήρα το αυτοκίνητο χτες το βράδυ και δεν έβλεπα τπτ
Πήγα στον ηλεκτρολόγο σήμερα τα κοίταξε και μου είπε ότι φεγγαν λίγο ψηλά, τα ρύθμισε ξαναβγήκα μια βόλτα, αλλά παπάρια.Τα φώτα του αβένσις με 10 χρόνια φανάρια είναι πολύ καλύτερα...
Τα γυαλια σου τα καθαρισες;
-
το πλοίο όντως έχει καινούργιες λάμπες στους φανούς, αλλά δεν μου χει ξανασυμβεί να ενοχληθώ έτσι από φανάρια καινούργιου αμαξιού... Και το γιάρις που οδήγησα πάλι οκ μου φάνηκε
μπιλ τα γιαλιά μου τα βγάζω
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
το πλοίο όντως έχει καινούργιες λάμπες στους φανούς, αλλά δεν μου χει ξανασυμβεί να ενοχληθώ έτσι από φανάρια καινούργιου αμαξιού... Και το γιάρις που οδήγησα πάλι οκ μου φάνηκεμπιλ τα γιαλιά μου τα βγάζω
-
Καλησπέρα.
Θα ήθελα μερικές πληροφορίες για το RX-8.
Οι τιμές έχουν πέσει αρκετά.
Αξίζει να προχωρήσει κανείς σε αγορά του συγκεκριμένου αυτοκινήτου ? (μεταχειρισμένο πάντα)
Εγώ έχω ακούσει ότι αν κάνεις κάποια συγκεκριμένα πράματα δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Eπίσης καίει πολύ βενζίνα,αλλά αν είναι να χρησιμοποιείται ως βολτάδικο λογικά θα είναι υποφερτό. -
Το θέμα που είχες ανοίξει και σου γράψαμε ένα κάρο κατεβατά, δε σε κάλυψε;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Το θέμα που είχες ανοίξει και σου γράψαμε ένα κάρο κατεβατά, δε σε κάλυψε;Bεβαίως,οι απαντήσεις σας ήταν πολύ βοηθητικές.
Αλλά πρώτη φορά προβληματίζομαι τόσο πολύ με ένα μοντέλο
Δεν ξέρω τι να πω έχω ακούσει πάρα πολλά
Για αυτό και θέλω περισσότερες απόψεις αν είναι εφικτό.
Σε έναν γνωστό που του είπα ότι με ενδιαφέρει το RX-8 με κοίταζε σαν εξωγήινο -
Tα ιδια θα ακους συνεχεια, δεν προκειται να αλλαξει κατι.Σιγουρα η σημερινες τιμες των RX 8 ειναι να σε βαζουν σε πειρασμο αλλα δυστυχως ειναι η τιμη χωρις τις ''δοσεις''.
-
Ο χρήστης Ferrari 458 Spider έγραψε:
Το θέμα που είχες ανοίξει και σου γράψαμε ένα κάρο κατεβατά, δε σε κάλυψε;
Bεβαίως,οι απαντήσεις σας ήταν πολύ βοηθητικές.
Αλλά πρώτη φορά προβληματίζομαι τόσο πολύ με ένα μοντέλο
Δεν ξέρω τι να πω έχω ακούσει πάρα πολλά
Για αυτό και θέλω περισσότερες απόψεις αν είναι εφικτό.
Σε έναν γνωστό που του είπα ότι με ενδιαφέρει το RX-8 με κοίταζε σαν εξωγήινοΑν προβληματίζεσαι τόσο πολύ για ένα ειδικό αυτοκίνητο σαν αυτό, καλύτερα να μην την κανεις την κινηση.
Σε μερικές περιπτώσεις ή το θες πολύ και το κάνεις συνειδητοποιημένα ή το αφήνεις, αν πας με ντεμί διάθεση ειναι πολύ πιθανό να σου βγει ξινή η αγορά. -
Πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι θέμα ντεμί διάθεσης, αλλά ντεμί (βλέπε λανθασμένης) πληροφόρησης.
-
υπόθεση εργασίας.
ένα RX8 μη καγκουρεμένο και χωρίς 1δις χιλιόμετρα ή ανάγκη επισκευών πόσο έχει περίπου τη σήμερον ημέραν?
μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που σκοπό έχει τη διασκέδαση και τίποτα άλλο. και που το βασικό του πλεονέκτημα είναι οτι έχει χαμηλό πάγιο κόστος χρήσης. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
υπόθεση εργασίας.
ένα RX8 μη καγκουρεμένο και χωρίς 1δις χιλιόμετρα ή ανάγκη επισκευών πόσο έχει περίπου τη σήμερον ημέραν?
μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που σκοπό έχει τη διασκέδαση και τίποτα άλλο. και που το βασικό του πλεονέκτημα είναι οτι έχει χαμηλό πάγιο κόστος χρήσης.η πλειοψηφία των rx8 εχουν λίγα χιλιομετρα γιατί καινε τον κώλο τους, οποτε τα περισσότερα από τα παιδιά που τα είχαν, δεν τα κυκλοφορούσαν και πολύ. στο κλαμπ που έμπαινα μάλιστα, είχαν κ ένα θέμα με αυτό το προβληματισμό, ότι το αμαξι είναι 'ασύμφωρο' για κίνηση κάθε μέρα.
επίσης τα πιο πολλά με πολλά χιλιόμετρα είτε έχουν αλλάξει κινητήρα είτε εχουν κάνει ριμπιλντ
εγώ παραλίγο να το έπαιρνα πριν 4 χρόνια καινουργιο, αλλά θα έπρεπε να εχω κ δευτερο αμαξι, οποτε δεν προχώρησα! ευτυχώς που δεν το πήρα -
εγώ πάντως βλέπω πολλά να έχουν 50 και 60 κ και πάνω.
με τη θρυλούμενη αξιοπιστία του κινητήρα έχουν διανύσει το μισό της ζωής τους λοιπόν, άρα 100+κ συμβατικού αυτοκινήτου.
επιπλέον, και με βάση τη χρήση που υποθέτουμε και είναι λογική για το είδος του αυτοκινήτου, μεγάλο % απο αυτά τα χλμ δεν ήταν 'ευγενικά' οπότε ανάλογη καταπόνηση έχει και το υπόλοιπο αυτοκίνητο.(αναρτήσεις, φρένα κλπ)οι τιμές http://www.car.gr/classifieds/cars/?mak ... ge=f&so=pr
σου φαίνονται λογικές?
(για να μην αναφέρουμε το ποσοστό που έχουν φιλήσει πεζοδρόμια που είναι στατιστικά σημαντικό)ποια τιμή θεωρείς λογική? νούμερο:.....
-
εσύ πως τις βλέπεις; Εγώ τις βρίσκω εξευτελιστικές
-
6-7k(cash μετά το σχετικό παζάρι) για ένα σωστό θα μου φαινόταν οκ.(σε καμία περίπτωση εξευτελιστική με βάση τη τρέχουσα οικονομική συγκυρία)
αυτό που διαβάζω όμως είναι οτι τα περισσότερα αυτής της κατηγορίας τιμής έχουν -σοβαρά κ ακριβά- προβλήματα. -
Απορια που ειχα εδω και καιρο...
Τα φωτα της τελευταιας γενιας του Mazda 6 σβηνουν ποτε? Γιατι βλεπω παρα πολλα στους δρομους το πρωι, που εχουν αναμμενα φωτα... Ειναι κατι σαν φωτα ημερας, ας πουμε? -
Ναι. Σε λειτουργια φωτων ημερας αλλα μπορει και να απενεργοποιηθουν.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
OXI δεν μπορουν να απενεργοποιηθουν και αν καποιος ξερει κατι παραπανω να το πει σε μενα και στη MAZDA
το ωραιο ειναι οτι ετσι ειναι τα μοντελα μεχρι τον 7ο του 2008.....μετα εγιναν παλι κανονικα αυτοκινητα -
Χωρις να ειμαι σιγουρος, τουλαχιστον στο δικο μας, τελευταιο 6αρι, απενεργοποιουνται νομιζω
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
... να το πει σε μενα και στη MAZDAΕπετρεψε μου να επιμείνω διότι το είχα κανει test drive το 6άρι τον Μαρτιο του 08 (αν θυμαμαι καλά τον 1ο του 08 ξεκίνησε να πωλείτε). Μου είχαν πει πως απενεργοποιούνται στην αντιπροσωπία εδω πέρα.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... να το πει σε μενα και στη MAZDA
Επετρεψε μου να επιμείνω διότι το είχα κανει test drive το 6άρι τον Μαρτιο του 08 (αν θυμαμαι καλά τον 1ο του 08 ξεκίνησε να πωλείτε). Μου είχαν πει πως απενεργοποιούνται στην αντιπροσωπία εδω πέρα.
το δικο μου ειναι 1ος του08' και απο τοτε ψαχνω τροπο να τα σβησω......δεν υπαρχει πατεντα-κωδικος-σεταρισμα!!!
τουλαχιστον ετσι μου λενε σε ολα τα επισυμα mazda.......
MAZDA FORUM