-
Στο μάθημα της 'πίστας' δεν ακούγεται κιχ. Όλοι οι μαθητές είναι εξαιρετικά συγκεντρωμένοι.
-
Αλήθεια πόσο καιρό αναμείνατε για το καινούριο σας αυτοκίνητο;
Εμένα για το 3άρι μου είπαν 50 μέρες!!
Μήπως είναι πολλές; -
Τι να σου πω; Και τα 4 ήταν μεταχειρισμένα, οπότε...
-
Φαίνεται σε βγάζουν ασπροπρόσωπο
γι'αυτό τα προτιμάς. -
Ναι, σε γενικές γραμμές έχουν αποδειχθεί υπεραξιόπιστα. Δεν έχω παράπονο (και δεν ήταν όλα λίγων ετών, τα 323 ήταν δεκαετίας με 110.000 χλμ και το Miata Μκ1 14 ετών με κοντά 200.000 χλμ:whistlink:).
-
πω πω πηγες και πηρες αμαξι με 200.000 χλμ? χαρα στο θαρρος σου...
-
Mazda φίλε μου.
Γεια χαρά και στους υπόλοιπους φίλους.
Οδηγώ καθημερινά ένα Mazda 6 1.8 του 2004 με 36000 αψεγάδιαστα χιλιόμετρα.
Και για ν' απαντήσω στο τελευταίο ερώτημα, το 6αρι το παραγγείλαμε 29 Μαρτίου και ήρθε τελικά (μετά από καθυστέρηση περίπου 2 εβδομάδων) στις 2 Ιουνίου. -
Καλως ήρθες στην παρέα μας Αστέρη.
Εύχομαι να κάνεις άπειρα χλμ με το 6άρι σου.
Τελικά δεν είμαι ο μόνος.
Δλδ θα περιμένω μέχρι ιούνιο;.....
(31 μαρτίου το έκλεισα)....
I can't wait -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πω πω πηγες και πηρες αμαξι με 200.000 χλμ? χαρα στο θαρρος σου...Δεν χρειάζεται να εχεις θαρρος για να παρεις αμαξι με το bullet proof μοτερ του miata mk1
-
Πάντως, τη μπιέλα του τη βάρεσε...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πάντως, τη μπιέλα του τη βάρεσε...Μετα απο 200.000 χιλιομετρα, οτιδηποτε και να επεφτε στα βαρια σου ποδια και ελαφρα χερακια δασκαλούκο μου θα χτυπαγε μπιελα. Εδω εσενα σε εχω ικανο να θες να ντριφταρεις με οσα ακομα και κανα Κουρασιε 105 (αρμα μεταφορας προσωπικου που ειχαν τεσταρει ποοολυ παλια οι 4Τ).
-
με 200 χιλιαρικα χλμ και λεοπαρντ ναναι, ειναι στοιχημα...
-
Από αυτά που ακούω για σένα dimsabas πρέπει να
είσαι πολύ ντριφταδόρος
Δεν ντρέπεσαι τέτοια μαθαίνεις στα παιδάκια... -
Πάντως πρέπει να φαγε πολύ σκίσιμο για να παρέδωσε μπιέλα....
Το Α4 που οδηγάω έχει 260.000 χλμ. δεν έχει φάει
τέτοιο μανίκι και πιστέψτε με δεν περνάει καθόλου καλά μαζί μου.
Μόνο λαδάκι καίει και ανεβάζει θερμοκρασία στα δικά μου χέρια... -
Η αλήθεια είναι ότι ήμουν ο 5ος ιδιοκτήτης. Όταν το αγόρασα, ο προηγούμενος μου είπε ότι καίει λίγο λαδάκι. Του έκανα ένα γενικό σέρβις και κακώς δεν ξανακοίταξα τα λάδια για 2500 χλμ. Όταν τα κοίταξα, η βέργα δεν άφηνε κανένα σημάδι στο χαρτί με το οποίο τη σκούπιζα. Έχοντας ένα τουρμπάτο 323 προηγουμένως με 160.000 χλμ, το οποίο μαύριζε τα λάδια του στα πρώτα 1000 χλμ, δεν μπόρεσα παρά να θαυμάσω την ατμόσφαιρα. Το θέμα ήταν ότι όταν έβαλα τη βέργα στη θέση και την ξανασκούπισα, κατάλαβα ότι δεν άφηνε ίχνος στο χαρτί γιατί απλώς δεν είχε καθόλου λάδι πάνω της.
Αυτό ήταν το πρώτο παράπτωμα (και μιλάμε για καλοκαίρι, έτσι... ). Δεύτερο. Ένα πρωί φεύγω να πάω στο σχολείο βιαστικός και βλέπω κάτω από το αυτοκίνητο μια κηλίδα. Αδιαφορώ. Φτάνω σχολείο χωρίς πρόβλημα, πρωί ήταν και όχι πάρα πολύ μακριά. Το μεσημέρι, στο γυρισμό, ξαφνικά βλέπω καπνούς να βγαίνουν από το καπό. Κοιτάω τη θερμοκρασία νερού και η βελόνα έχει τερματίσει δεξιά. Παρκάρισμα δεξιά, κρύωμα, συμπλήρωμα με νερό, εύρεση της σκισμένης τσιμούχας που είχε οδηγήσει σε απώλεια του νερού του ψυγείου, αντικατάστασή της και όλα δούλευαν τέλεια. Ένα μήνα μετά, χτύπησε μπιέλα. Πέρα από τα παραπάνω, του είχα σκίσει και τα ράμματα σε κόφτες και άλλα χαρούμενα.
Δεν παραπονιέμαι όμως. Θα πει κάποιος γιατί το αγόρασα. Γιατί ήταν περί τα -2000 από τα υπόλοιπα και μάλιστα, ατρακάριστο και με πολλά έξτρα. Το πούλησα με το πρόβλημα μόλις -450 από όσο το είχα αγοράσει και μάλιστα φθινόπωρο, ενώ το είχα αγοράσει αρχές Ιουνίου. Έχουν διαφορά οι τιμές των Miata ανάλογα με τις εποχές του χρόνου. -
Δηλαδή πότε είναι πιο φθηνά;
-
To Χειμώνα...
-
και πως τον εψησες τον αλβανο δημητρη?
-
Ο χρήστης TIKKET έγραψε:
Δηλαδή πότε είναι πιο φθηνά;Αυτό ισχύει για όλα τα ανοικτά αυτοκίνητα, γενικώς.
-
Δεν τον έψησα τον άνθρωπο Βαγγέλη. Μηχανικός ήταν, το είδε, του άρεσε, του έκανα και μια έκπτωση μεγαλύτερη απ' όσα ξόδεψε τελικά και ήμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Εγώ δεν έμπλεξα κι αυτός το πήρε φθηνότερα και με δικά μου έξοδα είχε επισκευασμένο κινητήρα και μάλιστα από τα χεράκια του. Εννοείται ότι η τιμή στην οποία είχαμε συμφωνήσει πριν πάθει τη ζημιά ήταν ψηλότερη από όσο το είχα αγοράσει, παρά το δύσκολο της εποχής .
MAZDA FORUM