-
Οι κακοτεχνιες των δρομων , οι λακουβαρες , τα σαμαρια , τα μπαλωματα πιστευω μας εχουν φερει ολους εκτως εαυτου. Κυριως στην Αττικη , λιγοτερο πιστευω στην υπολοιπη Ελλαδα, το κακο εχει παραγινει.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!, Τι προτινετε , λεω εγω μηπως να μαζευαμε υπογραφες απο αυτο το σιτε αλλα και απο αλλα , φωτογραφιες με οτι εχουμε δει σε δρομους , καταγγελιες στην τροχαια καθημερινα !!! , τηλεφωνηματα στα ΜΜΕ κλπκλπ...
ποια η γνωμη σας? -
Οι κακοτεχνιες των δρομων , οι λακουβαρες , τα σαμαρια , τα μπαλωματα πιστευω μας εχουν φερει ολους εκτως εαυτου. Κυριως στην Αττικη , λιγοτερο πιστευω στην υπολοιπη Ελλαδα, το κακο εχει παραγινει.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!, Τι προτινετε , λεω εγω μηπως να μαζευαμε υπογραφες απο αυτο το σιτε αλλα και απο αλλα , φωτογραφιες με οτι εχουμε δει σε δρομους , καταγγελιες στην τροχαια καθημερινα !!! , τηλεφωνηματα στα ΜΜΕ κλπκλπ...
ποια η γνωμη σας? -
ποια η γνωμη σας? -
Το συζητάμε εδω! Λακούβες και Αποζημίωση
Αν θέλεις κάνε την δημοσίευσή σου σε εκείνο το θέμα!
-
Αν όλοι κάναμε μύνηση στους μηχανικούς που τους φτιάχνουν με την παραμικρή ζημιά ... να δείς πόσο καλύτεροι θα ήταν....
Και φυσικά ποινικοποίηση και 20ετή φυλάκιση για το Δ.Σ κατεσκευαστικής που κατασκευάζει δρόμου με κατότερες προδιαγραφές της συμβασης.
ΟΙ ΠΟΛΥ "ΚΑΛΟΙ" ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ