-
Δλδ οσοι εχουν κορες ζουν μεχρι τα 200 τους ενω οσοι εχουν γιους μεχρι τα 45-50? (βγαζω και λιγα χρονια γιατι με αυτα που θα κανουν τα καμαρια τους θα χανουν και μερικα χρονια στην πορεια)
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δλδ οσοι εχουν κορες ζουν μεχρι τα 200 τους ενω οσοι εχουν γιους μεχρι τα 45-50? (βγαζω και λιγα χρονια γιατι με αυτα που θα κανουν τα καμαρια τους θα χανουν και μερικα χρονια στην πορεια)Ημεις ,γνωστοι και ως μπουμπουνοκεφαλοι, ειμαστε τα καμαρια της μαμας.
-
Τρομάρα μας!
-
Ναι αλλα το πολυ χρημα τις πιο πολλες φορες το εχει ο μπαμπας!
-
Ναι αλλα το πολυ χρημα τις πιο πολλες φορες το εχει ο μπαμπας!+1.
-
Ναι αλλα το πολυ χρημα τις πιο πολλες φορες το εχει ο μπαμπας!Γι'αυτό βάζουμε τη μαμά ''μεσάζοντα'' με την παντόφλα και του τα παίρνουμε!
Οι υπόλοιποι δηλαδή,γιατί εγώ έχω δικά μου φράγκα,δεν τους έχω ανάγκη.
-
Ναι... αλλά ποιός το διαχειρίζεται εν τέλει;
-
Χθες το μεσημέρι πήγα σε μια κηδεία. Θα μου πείτε τι σας λέω τώρα, αλλά όταν ο άνθρωπος έχει προλάβει να παντρέψει εγγόνια και δεν ταλαιπωρηθεί από αρρώστιες, ο θάνατος δεν είναι και τόσο θλιβερός.
Είδα, λοιπόν, έναν πατέρα, γαμπρό του παππού. Ο τύπος έχει ένα γιό και έξι (ναι, έξι) κόρες.
Λοιπόν, τουλάχιστον δυο απ' αυτές ήταν όλη την ώρα δίπλα του. Να τον νταντεύουν, να τον ρωτάνε μήπως θέλει τπτ, να τον χαϊδεύουν, να τον φιλάνε...
Ε, ναι λοιπόν, σαν πιτσιρικάς φαινόταν. Κι ας είναι η μεγάλη του 30άρα. Δεν γερνάνε όσοι έχουν κόρες ρε, πάρτε το χαμπάρι.ΥΓ. Ο μόνος που μου χαλάει τη θεωρία είναι ο DAP. Δεν έχει κόρη, κι όμως παραμένει νέος...
-
Βασικα εμενα δνε με νοιαζει ειμαι μοναχοπαιδι
απλα γενικα για την αδικια μιλαω
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Καλά έχω να τον φιλήσω από την γιορτή του τον Οκτώβρη...
Ασε τα γελακια και αντε φιλα τον,τωρα,ετσι, χωρις λογο και αφορμη.
Και θα γινει μικροτερος κατα 10 χρονια απο ο,τι λεει η ταυτοτητα του....και βαλε...
Είναι 59, ο κόσμος τον κάνει βία 45... Άμα τον αρχίσω και εγώ στις γλύκες...
edit: A! Στο μυαλό και στην ψυχή φτάνει δεν φτάνει τα 18-19...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Χθες το μεσημέρι πήγα σε μια κηδεία. Θα μου πείτε τι σας λέω τώρα, αλλά όταν ο άνθρωπος έχει προλάβει να παντρέψει εγγόνια και δεν ταλαιπωρηθεί από αρρώστιες, ο θάνατος δεν είναι και τόσο θλιβερός.
Είδα, λοιπόν, έναν πατέρα, γαμπρό του παππού. Ο τύπος έχει ένα γιό και έξι (ναι, έξι) κόρες.
Λοιπόν, τουλάχιστον δυο απ' αυτές ήταν όλη την ώρα δίπλα του. Να τον νταντεύουν, να τον ρωτάνε μήπως θέλει τπτ, να τον χαϊδεύουν, να τον φιλάνε...
Ε, ναι λοιπόν, σαν πιτσιρικάς φαινόταν. Κι ας είναι η μεγάλη του 30άρα. Δεν γερνάνε όσοι έχουν κόρες ρε, πάρτε το χαμπάρι.ΥΓ. Ο μόνος που μου χαλάει τη θεωρία είναι ο DAP. Δεν έχει κόρη, κι όμως παραμένει νέος...
Χωρις πλακα εχεις δικιο σε αυτο που λες, γενικα οι γυναικες ειναι πιο περιποιητικες....αλλα φανταζεσαι τωρα να ηταν κανας μαντραχαλος 2 μετρα και να χαιδευε τον πατερα του και να τον φιλουσε συνεχεια? Ε δεν σου παει ρε συ.
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Είναι 59, ο κόσμος τον κάνει βία 45... Άμα τον αρχίσω και εγώ στις γλύκες...
edit: A! Στο μυαλό και στην ψυχή φτάνει δεν φτάνει τα 18-19...
Και ο δικός μου 59 είναι,αλλά φαίνεται για 70 με εμάς τα 5 παλιόπαιδα που έμπλεξε!
-
Τίς καθημερινες, εκει γυρω 7.10, λιγα δευτερολεπτα πριν ακουστει στο Mega το τραγουδι του Κραουνακη για την 'εναρξη' της Μαριας της ασχημης, εχει κοκκαλωσει μπροστα στην τηλεοραση και δεν κουναει ρούπι. Μολις αρχισει το τραγουδι αρχιζει ενα απιστευτα γλυκο χαμογελο/νιαουρισμα και τραγουδαει κι αυτη 'Ποσο σααααααγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωω'
Στην αρχη της εφτανε αυτο αλλα αλλα απο τοτε που τις εβαλα το βιντεο κλιππ στο youtube το ζηταει 2-3 φορες τη μερα.
-
..
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
........................................................................
ΥΓ. Ο μόνος που μου χαλάει τη θεωρία είναι ο DAP. Δεν έχει κόρη, κι όμως παραμένει νέος...Φαντασου τι θα γινει οταν ο λεβεντης μου φερει τη νυφη και αργοτερα τ'αγγονι.
Ας με φιλησει το εγγονι μου και μετα ας φυγω.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ΥΓ. Ο μόνος που μου χαλάει τη θεωρία είναι ο DAP. Δεν έχει κόρη, κι όμως παραμένει νέος...Φαντασου τι θα γινει οταν ο λεβεντης μου φερει τη νυφη και αργοτερα τ'αγγονι.
με τιμονια 'ιαβερης'....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
με τιμονια 'ιαβερης'....
-
Μπαινω μεσα στο σπιτι. Η συζυγος ερχεται και αγκαλιαζομαστε αλλα για πολυ λιγο γιατι ενα μικρο χερακι προσπαθει να απομακρυνει τη γυναικα μου απο μενα και οταν δεν τα καταφερνει λεει:
**'ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ' **:yahoo:
-
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Τίς καθημερινες, εκει γυρω 7.10, λιγα δευτερολεπτα πριν ακουστει στο Mega το τραγουδι του Κραουνακη για την 'εναρξη' της Μαριας της ασχημης, εχει κοκκαλωσει μπροστα στην τηλεοραση και δεν κουναει ρούπι. Μολις αρχισει το τραγουδι αρχιζει ενα απιστευτα γλυκο χαμογελο/νιαουρισμα και τραγουδαει κι αυτη 'Ποσο σααααααγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωω'Στην αρχη της εφτανε αυτο αλλα αλλα απο τοτε που τις εβαλα το βιντεο κλιππ στο youtube το ζηταει 2-3 φορες τη μερα.
Ντερτια το κουραμπιεδάκι;
Και μένα ο μικρός βλέπει ανελλειπώς Μαρία άσχημη.
Βρε megane λες να συμπεθεριάσουμε;
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...