-
ginosm να σας ζησει η κοπελα..
kouk αυτο δεν ειναι τατουαζ...ειναι το prison break...
υγ. ωρα ειναι να φλιπαρεις και να αρχισεις να κανεις και συ...
-
Παω για να κάνω ενα δελφίνι...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
να σου ζήσει ginogsm, να τη δεις καλύτρα απο όσο μπορείς να φανταστείςσήμερα είχε άρθρο στο ΒΗΜΑ για τη βιομηχανία των καισαρικών, στην Ελλάδα το 50% γεννιούνται με καισαρική με 15% να είναι το μέγιστο αποδεκτό όριο.
Λογικά αναφέρεσαι σε αυτό. Άσχημο πράγμα να γίνεται εμπόριο η γέννα. Δυστυχώς είναι και πολλές οι γυναίκες που φοβούνται το φυσιολογικό.
-
ginogsm να σου ζήσει και να τη χαίρεσαι!
-
-
Κουκ δεν φρίκαρες ρε συ;
-
Ας αλλάξω λίγο το ευχάριστο κλίμα - που έτσι κι αλλιώς πάντα επικρατει εδω μέσα - για μία νέα αλλάγη!!!!
Εδω και μερικές μερες μιλούσαμε στη μικρη για τη χρήση του γιο-γιο. ότι πρεπει να κάνει τσισάκι, κακάκια κλπ κλπ, όποιος τρωει αυτη τη στιγμη μπορει να σταματησει.
Σήμερα λοιπον βγάζοντας της το λερωμένο παμπερς της είπαμε ότι δεν θα της βάλουμε καθαρό γιατί αν θέλει να κάνει κακά της θα πρέπει να παει στο γιο γιο. Υπήρξε μια γκρίνια στην αρχη, μας ζητούσε να της βάλουμε παμπερς, είχε και κάτι νιουρισματα 0 αντι κλάματος - αλλά ξαφνικα έγινε το θαύμα. Αφου είδε τα ζόρικα έτρεξε στο γιο γιο και αφου έκατσε έκανε για πρώτη φορά ένα πανέμορφο ξανθο κουραδάκι!!!ΡΕ ΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΑΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΡΕ, ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΝΤΑΞΕΙ!!!!!
-
-
-
Πάει αυτός. Καταστράφηκε!
Λοιπόν. Σήμερα, στο προάστειο που μένω, είδα τις αφίσες που διαφημίζουν την Κυριακάτικη συναυλία του Δήμου, με θέμα 'Κατά των Ναρκωτικών'.
Δύο συγκροτήματα. Το ένα οι 'Devil's Knot' (από ένα ξύλινο Κινέζικο παζλ που του είχα πάρει ). Το συγκρότημα του γιού μου! Σταμάτησα και το χάζευα! Έστειλα και την σύζυγο να πάρει μια αφίσα για να την κρατήσουμε.
Το φοβερό είναι ότι θα παίξει και με το άλλο συγκρότημα, επειδή ο ντράμερ τους τους 'πούλησε'. Θα απολαύσω την Κυριακή.
Προσπαθώ να τους πείσω να παίξουν το 'Soldier of Fortune' αλλά αντιστέκονται!
Αλλά ξέρω τι θα χρησιμοποιήσω. Τον ιδρώτα που έριξα για να περάσω μονωτικά στο στούντιο! -
Megane να την χαίρεσαι την κορούλα σου!!!
Χθες λοιπόν που έκανε το πρώτο κουραδάκι της στο γιο γιο, η Παναχαικάρα έφαγε τέσσερα γκολ από την Σκατοριά...
-
Είμαι στο γραφείο και δεν με αφήνει να μπω στο Youtube. Ψάχνοντας βρήκα αυτό, που πρέπει να είναι βίντεο από συναυλία του συγκροτήματος του γιού μου!!
Μπορεί να το δει κάποιος? Και να μου πει? Τα ονόματα είναι σωστά!!
-
Ρε, αυτοί καλοί είναι.
-
-
..με το κορυφαίο comment στο youtube:
KOUKO THROW US UR STICKS!! WE LOV U!!
-
Αντε ρε! Εχει τέτοιο comment?!
-
Ω ναι...
Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο καλοί ρε, δεν είχα ακούσει... Τζετ, απέκτησαν έναν φαν ακόμα! -
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ω ναι...
Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο καλοί ρε, δεν είχα ακούσει... Τζετ, απέκτησαν έναν φαν ακόμα!
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...