-
Όχι για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα, που θα πρέπει να με ποτίζουν.
-
Μην ξεχνάνε και τη λίπανση, να τους πεις.
-
Η κορακλα μου σημερα εχει 'Μηνεθλια'
Κλεινει 21 μηνες.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Η κορακλα μου σημερα εχει 'Μηνεθλια'Κλεινει 21 μηνες.
Να τη χαίρεστε!
Και ο δικός μας χτες έκλεισε δύο μήνες
Σήμερα έχουμε το πρώτο εμβόλιο, και από το πρωί στενοχωριέμαι πιο πολύ απ' ό,τι αν μου το έκαναν εμένα -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Η κορακλα μου σημερα εχει 'Μηνεθλια'Κλεινει 21 μηνες.
Τα μηνέθλια (ωραία λέξη ) είναι για παιδιά μικρότερα του ενός έτους
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Κλεινει 21 μηνες.
Να τη χαίρεστε!
Σήμερα έχουμε το πρώτο εμβόλιο, και από το πρωί στενοχωριέμαι πιο πολύ απ' ό,τι αν μου το έκαναν εμέναΝα σου ζησει ο γιόκαρος.
Εμβόλια;
Εχει φαει η δικια μου βελονες μπολικες, αλλα ακομα να ξεπερασω το σοκ. Σημερα εκανε αλλο ενα εμβολιο αλλα δεν ειμουν μπροστα γιατι δεν θα το αντεχα. -
χρονια τους πολλα, παιδια να τα χαιρεστε
-
Να σας ζησουν παιδια!
Να κανω μια ερωτηση? Οταν εισασταν μικροι....οχι μωρα...4-5-6 ετων που επρεπε να πατε για εμβολια, πως νιωθατε?σας επειθαν ευκολα οι γονεις σας?Τι σκαρφιζονταν για να σας πανε στον γιατρο?
ΥΓ το βρωμοσκυλο της μανας μου οταν το παω βολτα και πλησιαζουμε τον κτηνιατρο (ειναι στην γειτονια) μουλαρωνει και δεν παει με τπτ
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Να σας ζησουν παιδια!Να κανω μια ερωτηση? Οταν εισασταν μικροι....οχι μωρα...4-5-6 ετων που επρεπε να πατε για εμβολια, πως νιωθατε?σας επειθαν ευκολα οι γονεις σας?Τι σκαρφιζονταν για να σας πανε στον γιατρο?
ΥΓ το βρωμοσκυλο της μανας μου οταν το παω βολτα και πλησιαζουμε τον κτηνιατρο (ειναι στην γειτονια) μουλαρωνει και δεν παει με τπτ
Μάλλον από τότε ήμουν κωλόπαιδο. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα πηγαίνοντας. Στην επιστροφή της έβγαζα το λάδι της μητέρας μου.
Για το σκύλο τα πράγματα είναι απλά. Αν μπεις μέσα στο κτηνιατρο τότε θα ακολουθήσει θέλει δε θέλει. Κάτσε και εσύ μαζί στο κρεβάτι του πόνου. Αν πχ το συνδύασεις με κανένα αντιτετανικό εμβόλιο την ίδια ημέρα (και πριν από το εμβόλιο του σκύλου) ακόμα καλύτερα. Θα καταλάβει ότι είναι κάτι που πρέπει να γίνει και εφόσον ο αρχηγός της αγέλης το κάνει θα το κάνει και αυτός.
(Προσοχή. Ελπίζω να είσαι ο αρχηγός της αγέλης.... Καταλαβαίνεις τι εννοώ Αν αυτό δεν συμβαίνει στείλε απλά τη μάνα σου στο κτηνίατρο. Τα σκυλιά σέβονται την ιεραρχία όχι όπως τα δίποδα ζώα)
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Να κανω μια ερωτηση? Οταν εισασταν μικροι....οχι μωρα...4-5-6 ετων που επρεπε να πατε για εμβολια, πως νιωθατε?σας επειθαν ευκολα οι γονεις σας?Τι σκαρφιζονταν για να σας πανε στον γιατρο?
με πατερα μικροβιολογο δεν ειχα πολλες επιλογες
η αδερφη μου απο την αλλη που εκανε τη δυσκολη, μετα απο 10-15λεπτα κυνηγητου και παρακαλιτου (απο τη μερια του πατερα μου) ετρωγε μια μπατσα, εβλεπε αστρα και ετρωγε και το εμβολιο μην μπορωντας να αντιδρασει
χαρα εγω!! -
απο τοτε εβλεπε αστρα? οχι ρε γμτ...
-
- Μπαμπά, είναι κακό να μιλάει κανείς με τον εαυτό του;
- Όχι φιλαράκο, καλό είναι.
- Γιατί; (σσ. σιγά μην το γλίτωνα)
- Γιατί δείχνει ψυχική υγεία και ισορροπία.
- Α.
Μετά από 10 δευτερόλεπτα:
- Ξέρεις, σε ρωτάω γιατί εγώ πολλές φορές μιλάω με τον εαυτό μου. Και το βράδυ, ας πούμε, που μιλάω με το αλογάκι μου εγώ κάνω και το αλογάκι, αυτό δεν μπορεί να μιλήσει στ' αλήθεια...
Σε ένα - δυο χρόνια το πολύ δεν θα έχω πιά τέτοια, γμτ. Τι να κάνω, ρε παιδιά;
Είναι σοβαρή η κατάστασή μου, γιατρέ; -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
- Α.
- Ξέρεις, σε ρωτάω γιατί εγώ πολλές φορές μιλάω με τον εαυτό μου. Και το βράδυ, ας πούμε, που μιλάω με το αλογάκι μου εγώ κάνω και το αλογάκι, αυτό δεν μπορεί να μιλήσει στ' αλήθεια...
Είναι σοβαρή η κατάστασή μου, γιατρέ;μια χαρα εισαι αγαπητε μου
μια χαρα! -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Σε ένα - δυο χρόνια το πολύ δεν θα έχω πιά τέτοια, γμτ. Τι να κάνω, ρε παιδιά;ΑΛΛΟ ΕΝΑ!!!!
-
Off Topic...άλλο είναι το θέμα για τα ζωάκια...
-
Τα σκυλάκια μετακόμισαν.....
Άλλο θέμα, είδε κανείς με τα παιδιά τον Ρατατούη?
-
Α δεν το είδα γιατρέ....
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
- Α.
Είναι σοβαρή η κατάστασή μου, γιατρέ;μια χαρα εισαι αγαπητε μου
μια χαρα!- 1000000000000000
NIGA +1000000000000000
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Κλεινει 21 μηνες.
Να τη χαίρεστε!
Σήμερα έχουμε το πρώτο εμβόλιο, και από το πρωί στενοχωριέμαι πιο πολύ απ' ό,τι αν μου το έκαναν εμέναΩχ! Δε φαντάζομαι να σαι απ' αυτούς τους σπαστικούς που δεν βγαίνουν έξω για να τρυπήσουν οι γιατροί το παιδάκι;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ωχ! Δε φαντάζομαι να σαι απ' αυτούς τους σπαστικούς που δεν βγαίνουν έξω για να τρυπήσουν οι γιατροί το παιδάκι;
Χάρη, κάπου σε έχασα φοβάμαι. Το θέαμα του παιδιού σου να πονάει και να κλαίει δεν είναι ευχάριστο σε καμία περίπτωση, ακόμα και αν ξέρεις ότι αυτό γίνεται για το καλό του. Από κει και πέρα, ακολούθησα τις οδηγίες του γιατρού, ο οποίος μου ζήτησε να κρατάω εγώ το παιδί, για να μη συνδέσει την εικόνα του γιατρού με κάτι το αρνητικό, όπως είναι ο πόνος της βελόνας. Παρ' όλα αυτά, όταν είδα τον μικρό να κλαίει, στενοχωρήθηκα πολύ. Τώρα, αν αυτό το θεωρείς σπαστικό...
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...