-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:sorry:Το είχα πει παλιότερα...
Τρώγαμε με το Φόρουμ και, όπως είχαμε κάτσει, κλείναμε την διέλευση προς την έξοδο. Έπρεπε να περάσει κάποιος κάτω από μια καμάρα για να βγει!
Οικογένεια, με ένα κοριτσάκι περίπου στα 12, έτρωγε πίσω μας.
Σηκώθηκαν να φύγουν και πρόσεξα ότι το κοριτσάκι πρέπει να ήταν ή πολύ ντροπαλό ή να είχε κάποιο πρόβλημα!Ήρθε προς εμάς, είδε ότι δεν μπορούσε να περάσει, και σταμάτησε για λίγο.
Ο γαμημένος ο πατερας της, την χτύπησε στο κεφάλι και της είπε 'Απο εδω ρε χαζή!'Σηκώθηκα από την θέση μου για να τον πλακώσω. Νομίζω με κράτησαν ο Βασίλης και ο Στέλιος!!!
Α ρε Θεε !!!Σε ποιους δινεις παιδια?
-
Νίκο είναι τόσο ηλίθιοι κάτι τέτοιοι που και ένα τόνο ξύλο να φάνε δεν καταλαβαίνουν...νομίζουν ότι ο τρόπος τους είναι ο καλύτερος...
Αυτό που τους αρμόζει είναι απαξίωση
Εκνευρίζομαι όταν βλέπω τέτοια περιστατικά
-
Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορεί να με κρατήσει κανείς εμένα... και ας γίνω εγώ τόπι στο ξύλο. ΔΕΝ μπορώ να βλέπω τέτοια πράγματα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:sorry:
Το είχα πει παλιότερα...
Τρώγαμε με το Φόρουμ και, όπως είχαμε κάτσει, κλείναμε την διέλευση προς την έξοδο. Έπρεπε να περάσει κάποιος κάτω από μια καμάρα για να βγει!
Οικογένεια, με ένα κοριτσάκι περίπου στα 12, έτρωγε πίσω μας.
Σηκώθηκαν να φύγουν και πρόσεξα ότι το κοριτσάκι πρέπει να ήταν ή πολύ ντροπαλό ή να είχε κάποιο πρόβλημα!Ήρθε προς εμάς, είδε ότι δεν μπορούσε να περάσει, και σταμάτησε για λίγο.
Ο γαμημένος ο πατερας της, την χτύπησε στο κεφάλι και της είπε 'Απο εδω ρε χαζή!'Σηκώθηκα από την θέση μου για να τον πλακώσω. Νομίζω με κράτησαν ο Βασίλης και ο Στέλιος!!!
Α ρε Θεε !!!Σε ποιους δινεις παιδια?
αυτο ξαναπεστο γαμωτο
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:sorry:Ήρθε προς εμάς, είδε ότι δεν μπορούσε να περάσει, και σταμάτησε για λίγο.
καλα εκανες νικο
-
Οι έξυπνες αντιδράσεις των παιδιών μας εκπλήσσουν συνεχώς. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μήπως η μακροχρόνια απουσία επαφής με παιδιά μέχρι τη γέννηση του πρώτου παιδιού μας κάνει να υποτιμούμε τις πνευματικές τους ικανότητες; Ή μήπως έχει εξελιχθεί το.... είδος; Ήμασταν εμείς έτσι ή ήμασταν πιο μπουνταλάδες;
Δεν έχω αισθανθεί ποτέ ότι μπορώ να κοροιδέψω τα παιδιά με την κλασσική έννοια του 'έλα μωρέ παιδιά είναι, δεν καταλαβαίνουν'. Σχεδόν από βρέφη είναι ικανά να καταλάβουν την κοροϊδία.
-
Προσπαθείστε να μένετε ήρεμοι και να μιλάτε στο γονιό ( ) με τη μορφή σύστασης (Θα ήταν σωστότερο να μη φέρεστε έτσι...) αντί να τον μπινελικώσετε. Διαφορετικά θα την πληρώσουν αργότερα με βεβαιότητα το παιδί, ο άλλος σύζυγος, τα πεθερικά, η κοινωνία, η κυβέρνηση, ο δάσκαλος.............. Ενώ μια σύσταση που δεν θα γίνει απειλητικά ΙΣΩΣ κάνει κάποιους να σκεφτούν αντί να οργιστούν.
-
Πάντως η αδερφή μου - λόγω προσωπικών προβλημάτων - ξεσπούσε κάποια στιγμή στα παιδιά της ( ιδιέτερα στον μεγάλο ) ούσα τρομερά βάναυση ( με αποτέλεσμα ψυχολογικά προβλήματα μέχρι και μερική τριχόπτωση στα πιτσιρίκια ). Εφ' όσον οι δύο πρώτες παραινέσεις δεν πέτυχαν τον στόχο τους να μην συμπεριφερθεί ξανά με τέτοιο τρόπο στα παιδιά και αφού τα όρκισε να μην ξαναμιλήσουν για αυτά τα θέματα σε κανένα ( όταν ο μεγάλος μας τα είπε μας όρκισε και εκείνος να μην πούμε τίποτα γιατί θα είχε κακά ξεμπερδέματα ) , η αδερφή μου σταμάτησε ακόμη και να έρχεται σπίτι μου ή σε αυτό των γονιών μου. Με την πρώτη ευκαιρία της ψιθύρισα ότι ο εισαγγελέας και ο κοινωνικός λειτουργός πολύ σύντομα θα τους κάνει επίσκεψη και τότε το έκοψε. Πάντως ακόμη και σε κόσμιες παραινέσεις η αντίδρασή της ήταν η χείριστη. Αυτή της η συμπεριφορά με έχει οδηγήσει να είμαι πολύ κοντά στα παιδιά της αλλά πολύ μακριά από εκείνη και τον σύζυγό της.
-
http://www.haynes.co.uk/webapp/wcs/stor ... &langId=-1
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
http://www.haynes.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10001&storeId=10001&productId=43769&langId=-1καλό φαίνεται! Ο γιός μου θέλει να φτιάξουμε ένα καλειδοσκόπιο, λες να πάρω αυτό το βιβλίο;
Εναλλακτικά προτείνω τα βιβλία των μικρών εξερευνητών. Ευαγγέλιο τα έχουμε!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
http://www.haynes.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10001&storeId=10001&productId=43769&langId=-1alexακο
διαβαζεις και εδω???
να το κοιταξεις αυτο, ειναι σοβαρο.... -
Ξέρει κάποιος τεκμηριωμένα τι ισχύει με τα σχολικά λεωφορεία?
Το σχολείο είναι δημόσιο, έχει σχολικό μισθωμένο από το ΚΤΕΛ και εκτελεί δρομολόγια αλλά αρνείται να περάσει από την περιοχή μου όπου μένουν άλλα 6 παιδάκια εκτός από τα δύο δικά μου γιατί θα πρέπει να ξεκινήσει 10 λεπτά νωρίτερα. Έχει δικαίωμα? Το σχολείο απέχει από το σπίτι 2 χιλιόμετρα περίπου.
-
στα κανάλια.....!!!!
-
μια γνωμη σχετικα με τα φασαριοζικα μικρα κ τα μωρα:
αν προσεξετε στη δυτικη ευρωπη, ποτε δεν θα κανει παρατηρηση καποιος στη μητερα ενος μωρου που κλαιει, ή ενος πολυ μικρου παιδιου που ειναι ανησυχο.
αυτο το διαπιστωσα σε τρενα στην αγγλια, στη γερμανια, τη γαλλια, τη σουηδια.
μωρα να στριγκλιζουν, παιδια να ειναι ανησυχα.
κανεις δεν ειπε τιποτα, παρολο που σε πολλες απο αυτες τις χωρες θεωρειται αγενεια να κανεις φασαρια σε ενα τετοιο μερος.
και ετσι ειναι το σωστο, οι ανθρωποι καταλαβαινουν οτι τα παιδια και τα μωρα κανουν φασαρια.αντιθετως εχω δει στην ελλαδα, σε πτηση αθηνα-ηρακλειο μαλακα να τη λεει σε μια τετοια μητερα, προφανως περιμενε οτι η μανα θα δωσει 5 λεξοτανιλ στο μωρο να ταβλαρει και να σκασει
-
Μάλλον έτυχες στην περίπτωση με το αεροπλάνο. Προσωπικά δεν έχω ακούσει ποτέ άνθρωπο να κάνει παρατήρηση σε γονέα εάν το παιδί ή το μωρό του είναι ανήσυχο σε τέτοια δύσκολα μέρη ( αεροπλάνα , τραίνα ).
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Μάλλον έτυχες στην περίπτωση με το αεροπλάνο. Προσωπικά δεν έχω ακούσει ποτέ άνθρωπο να κάνει παρατήρηση σε γονέα εάν το παιδί ή το μωρό του είναι ανήσυχο σε τέτοια δύσκολα μέρη ( αεροπλάνα , τραίνα ).μπα, εχω τυχει σε πολλες περιπτωσεις αντιστοιχης ηλιθιοτητας (ασχετης με το θεμα βεβαια, αλλα παραμενει ηλιθιοτητα. στην πραγματικοτητα, βλεπω καθε μερα σχεδον αντιστοιχης βλακειας περιστατικα και παρτακισμου στο δρομο)
-
Άλλο το να κλαίει ένα παιδί και άλλο να καβαλάει τα τραπέζια ή να γκαρίζει δίπλα στα αυτιά του κόσμου επειδή οι γονείς το γράφουν αντί να του δώσουν σημασία.
Ο συνοδός ενός παιδιού οφείλει να το προσέχει, όχι να το αμολάει χωρίς επίβλεψη μετατρέποντας το χώρο σε παιδική χαρά.
Τα παιδιά των ξένων συνήθως είναι πολύ πιο ήσυχα όταν κάθονται σε εστιατόρια και καφετέριες, τουλάχιστον αυτό βλέπω στις περιοχές με τουρίστες. Το ίδιο και στα κάμπινγκ. Τα ελληνόπουλα φέρονται συχνά σαν κακομαθημένα, ίσως επειδή θέλουν να ξεδώσουν από την πίεση του σπιτιού. -
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Ξέρει κάποιος τεκμηριωμένα τι ισχύει με τα σχολικά λεωφορεία?Το σχολείο είναι δημόσιο, έχει σχολικό μισθωμένο από το ΚΤΕΛ και εκτελεί δρομολόγια αλλά αρνείται να περάσει από την περιοχή μου όπου μένουν άλλα 6 παιδάκια εκτός από τα δύο δικά μου γιατί θα πρέπει να ξεκινήσει 10 λεπτά νωρίτερα. Έχει δικαίωμα? Το σχολείο απέχει από το σπίτι 2 χιλιόμετρα περίπου.
Απευθυνθειτε κατ' αρχην στο διευθυντη του σχολειου και αν χρειαστει στον προϊσταμενο της πρωτοβαθμιας ή δευτεροβαθμιας της περιοχης σας. Αυτοι κανονιζουν τα σχετικα.
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
alexακο
διαβαζεις και εδω???
να το κοιταξεις αυτο, ειναι σοβαρο....Όχι... έψαχνα manual για γυναίκα ψεκαστή 10ος '78 στα αγγλικά και το είδα, οπότε σκέφτηκα μήπως σας ενδιαφέρει γιατί είναι γραμμένο σε κατανοητό φορμά...
Με τα παιδάκια δεν έχω καμία σχέση. Μερικά που είναι ησυχα και ευγενικά μου είναι πολύ συμπαθή αλλά όταν κάνουν φασαρία και (κυρίως) όταν κάνουν σα σπαστικά με τις απαιτήσεις τους με τσαντίζουν. Φαντάζομαι, βέβαια, ότι τόσο στη μία όσο και στην άλλη περίπτωση φταίνε οι γονείς τους. Αυτό ακριβώς και με τρομάζει περισσότερο: Πιστεύω οτι αν κάνω ποτέ μου παιδάκι θα μου πάρει τον αέρα, χαλαρά και εύκολα κιόλας!
Από την άλλη ζαλίζω εδώ και 6 μήνες τον αδελφό μου να μου κάνει ένα ανιψήδι πράγμα που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό για το νεαρό (257) της ηλικίας μου! -
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Ξέρει κάποιος τεκμηριωμένα τι ισχύει με τα σχολικά λεωφορεία?Το σχολείο είναι δημόσιο, έχει σχολικό μισθωμένο από το ΚΤΕΛ και εκτελεί δρομολόγια αλλά αρνείται να περάσει από την περιοχή μου όπου μένουν άλλα 6 παιδάκια εκτός από τα δύο δικά μου γιατί θα πρέπει να ξεκινήσει 10 λεπτά νωρίτερα. Έχει δικαίωμα? Το σχολείο απέχει από το σπίτι 2 χιλιόμετρα περίπου.
Αν και υπογράμμισες το τεκμηριωμένα θα απαντήσω μη τεκμηριωμένα, αλλά ίσως αυτό σε βοηθήσει ως προς την κατεύθυνση που πρέπει να το ψάξεις: Μου έχουν πει από αντίστοιχη περίπτωση ότι το δημόσιο σχολείο είναι υποχρεωμένο να στείλει σχολικό εφόσον ο μαθητής κατοικεί πάνω από 2 χιλιόμετρα μακριά.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...