-
Αφου κανενας δεν κανει το αυτονοητο τοσο καιρο, κανω εγω την αρχη. Μην τολμησει καμμια 'κουφάλα' moderator να το μετακινησει στα 'κατασκευαστες μοντελα' γιατι θα γινουμε μπιλιες.
Λοιπον, η κορη μου εχει μεγαλωσει, οπου ναναι μπαινει στη εφηβεια, σχεδον 2 μηνων ειναι...
Τωρα τελευταια μας κανει τα απογευματα κατι σκηνικα απιστευτα!!! Ειναι η εποχη που εχει τα ποναλακια κολικων και για 1-2 ωριτσες ουρλιαζει σαν τρελη.
Ολες τις αλλες ωρες ειναι νορμαλ, αλλα ειναι αξιοπροσεκτο οτι την νανουριζει ο Joe Cocker, ο Stevie Wonder, ενω εχει ιδιαιτερη αδυναμια στους AC/DC. Ευτυχως δηλαδη γιατι μολις ακουσει Μαζωνακη και Μπουγα, που θελει να ακουει η γυναικα μου, γινεται εξω φρενων.!!!! Ειπαμε ειναι κορη μου οχι κορη της.Προχθες την ειχα στην αγκαλια μου. Με κοιτουσε με τις ματαρες τις, εκανε κατι γκριματσες με το στομα και τη γλωσσα οποτε δεν αντεξα και ειπα της γυναικας μου: 'Ελα την παρεις απο μενα γιατι θα της δωσω γλωσσόφιλο!!!
Εχω προβλημα ρε παιδια;
Οι υπολοιποι γονεις τί εμπειριες εχουν να καταθεσουν;
-
Αφου κανενας δεν κανει το αυτονοητο τοσο καιρο, κανω εγω την αρχη. Μην τολμησει καμμια 'κουφάλα' moderator να το μετακινησει στα 'κατασκευαστες μοντελα' γιατι θα γινουμε μπιλιες.
Λοιπον, η κορη μου εχει μεγαλωσει, οπου ναναι μπαινει στη εφηβεια, σχεδον 2 μηνων ειναι...
Τωρα τελευταια μας κανει τα απογευματα κατι σκηνικα απιστευτα!!! Ειναι η εποχη που εχει τα ποναλακια κολικων και για 1-2 ωριτσες ουρλιαζει σαν τρελη.
Ολες τις αλλες ωρες ειναι νορμαλ, αλλα ειναι αξιοπροσεκτο οτι την νανουριζει ο Joe Cocker, ο Stevie Wonder, ενω εχει ιδιαιτερη αδυναμια στους AC/DC. Ευτυχως δηλαδη γιατι μολις ακουσει Μαζωνακη και Μπουγα, που θελει να ακουει η γυναικα μου, γινεται εξω φρενων.!!!! Ειπαμε ειναι κορη μου οχι κορη της.Προχθες την ειχα στην αγκαλια μου. Με κοιτουσε με τις ματαρες τις, εκανε κατι γκριματσες με το στομα και τη γλωσσα οποτε δεν αντεξα και ειπα της γυναικας μου: 'Ελα την παρεις απο μενα γιατι θα της δωσω γλωσσόφιλο!!!
Εχω προβλημα ρε παιδια;
-
Εχω προβλημα ρε παιδια;
-
Χαζομπαμπάς μου ακούγεσαι. Δε νομίζω τα συμπτώματα να είναι ανησυχητικά...!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Προχθες την ειχα στην αγκαλια μου. Με κοιτουσε με τις ματαρες τις, εκανε κατι γκριματσες με το στομα και τη γλωσσα οποτε δεν αντεξα και ειπα της γυναικας μου: 'Ελα την παρεις απο μενα γιατι θα της δωσω γλωσσόφιλο!!!
Εχω προβλημα ρε παιδια;
αμα δεν της εχεις ζητησει να βγειτε ραντεβου, μην ανησυχεις!
-
-
Ήρεμα
Που να αρχίσει να μιλάει και να σε φωνάζει 'μπαμπά'
Τι μάρκα πάνες (για σένα) χρησιμοποιείς
-
Καλά βρε Μάνο μόνο 2 μηνών και κάνει τέτοια πράγματα? Δεν είμαι μπαμπάς, αλλά απόκτησα πρόσφατα ανηψούλα, είναι 7-8 μηνών σκέτη γλύκα+κούκλα και αυτό το συναίσθημα της άγνοιας και του ανακαλύπτοντας τον κόσμο είναι ωραίο Γίνε μαζί μου παιδί
-
Εχω δυο κορες, μια 5 και η αλλη 2, με την οποια εχουμε γενεθλια την ιδια μερα και ειναι κλωνος μου φυσιογνωμικα και απο θεμα χαρακτηρα, ετσι λενε τουλαχιστον.
Η μανα τους τις νανουριζε με U2 εκτος των αλλων, βλεπουνε μονο παιδικα dvd η ντοκυμαντερ και τρεμω την ημερα που θα φερουν το cd του τσαλικη.
Σε καποια στιγμη κοψαμε μια τουφα απο την μικρη που της εμπαινε στα ματια και παραλιγο να με παρουνε τα ζουμια.
-
Διαβασα στο ποστ οτι σε δυο μηνες η κορη μπαινει στην εφηβεια και ανησυχησα με τα υπολοιπα!!!
-
Κλασσικος μπαμπας (και μάλιστα εισαι στα πρωτα σταδια, εχεις δρόμο, να χειροτερεψεις... ). Mην ανησυχεις, εγω που ειμαι λιγο μεγαλυτερη από την κορη σου (εχω περασει την εφηβεια ) ο πατερας μου καπως ετσι συμπεριφερεται ακομα... Μερικες φορες ξεχνάω ποιος ειναι ο Γονιος κ ποιο το παιδι..
Η γυναικα σου δεν θα χαρει πολυ (η δικη μου η μαμα ακομα αγανακτεί --με εκφρασεις του στυλ 'Αμα στο πει η κορη σου το κανεις, οταν τα λέμε εμεις οι υπόλοιποι...' ή 'άστο, θα το κατσιάσεις το παιδι...' ) αλλά συνήθεια είναι κι αυτο!
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Εχω δυο κορες, μια 5 και η αλλη 2, με την οποια εχουμε γενεθλια την ιδια μερα και ειναι κλωνος μου φυσιογνωμικα και απο θεμα χαρακτηρα, ετσι λενε τουλαχιστον.Η μανα τους τις νανουριζε με U2 εκτος των αλλων, βλεπουνε μονο παιδικα dvd η ντοκυμαντερ και τρεμω την ημερα που θα φερουν το cd του τσαλικη.
Σε καποια στιγμη κοψαμε μια τουφα απο την μικρη που της εμπαινε στα ματια και παραλιγο να με παρουνε τα ζουμια.
ουφ κι εγω που νομιζα οτι ειμαι ο μονος!!! Γεια σου συναδελφε!!!
Αληθεια ξερει κανεις το προβλημα με τους κοληκους πως να το ανακουφησει λιγο; Μεχρι πριν λιγο καιρο της διναμε αποκλειστικα γαλα Almiron1 αλλα το αλλαξαμε σε Almiron HA το οποιο απαλυνει καπως το πονο, με μηδαμηνα αποτελεσματα μεχρι στιγμης.
-
Αμα στους 2 μηνες κανεις ετσι ... αμα μεγαλωση λιγο ακομη και αρχισει να σου χαμογελα θα χεστεις πανω σου.
Σου μιλω εκ πειρας μιας και εχω 2 κορες 5 & 2 ετων και η καλυτερη στιμγη της ημερας ειναι οταν γυριζω σπιτι και τρεχουν και οι 2 στην αγκαλια μου.
Ζηλια ψωρα η μαμα......
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εχω δυο κορες, μια 5 και η αλλη 2, με την οποια εχουμε γενεθλια την ιδια μερα και ειναι κλωνος μου φυσιογνωμικα και απο θεμα χαρακτηρα, ετσι λενε τουλαχιστον.
Η μανα τους τις νανουριζε με U2 εκτος των αλλων, βλεπουνε μονο παιδικα dvd η ντοκυμαντερ και τρεμω την ημερα που θα φερουν το cd του τσαλικη.
Αληθεια ξερει κανεις το προβλημα με τους κοληκους πως να το ανακουφησει λιγο; Μεχρι πριν λιγο καιρο της διναμε αποκλειστικα γαλα Almiron1 αλλα το αλλαξαμε σε Almiron HA το οποιο απαλυνει καπως το πονο, με μηδαμηνα αποτελεσματα μεχρι στιγμης.
Μην παριμενεις και πολλα πραγματα ...αν το παιδι εχει κολικους δν γινεται τιποτα μονο κανα χαμομηλι και υπομονη θα περασουν.
Αυτο που θα σε συμβουλευα μονο ειναι οχι υπερβολλες στις αγκαλιες γιατι θα εκπλαγεις με το ποσο ευκολα καλομαθαινουν.
Α....και η προταση 'μωρακι ειναι δεν πολυκαταλαβαινει'...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ
-
Almiron1; Σιγά μην της δίνεις και Random1 !
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Η μανα τους τις νανουριζε με U2 εκτος των αλλων, βλεπουνε μονο παιδικα dvd η ντοκυμαντερ και τρεμω την ημερα που θα φερουν το cd του τσαλικη.ΑΧΑ!!!! Μπράβο στη μαμά τους για το γούστο της....
Μην ανησυχείς.....Οι U2 'μεγαλώνουν γερά' (και σωστά) παιδιά' !!!
-
Εμένα μου την 'σπάνε' οι Ελληνίδες μαμάδες που μόλις δούν σύννεφο σε ακτίνα 125χλμ, τρέχουν να κλείσουν το 'παιδί' μέσα.
Σαν την γυναίκα γνωστού μου που την 1η Σεπτεμβρίου φόρεσε στο παιδί παλτό!
'Ελεoς με τα μαμόθρεφτα!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Εμένα μου την 'σπάνε' οι Ελληνίδες μαμάδες που μόλις δούν σύννεφο σε ακτίνα 125χλμ, τρέχουν να κλείσουν το 'παιδί' μέσα.Σαν την γυναίκα γνωστού μου που την 1η Σεπτεμβρίου φόρεσε στο παιδί παλτό!
'Ελεως με τα μαμόθρεφτα!
Που μετα απο τοσο ντυσιμο αρωσταινουν με το παραμικρο
Edit:
Και μην ξεχναμε και τις ελληνιδες μανες στην παραλια..... -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Μην παριμενεις και πολλα πραγματα ...αν το παιδι εχει κολικους δν γινεται τιποτα μονο κανα χαμομηλι και υπομονη θα περασουν.
Αυτο που θα σε συμβουλευα μονο ειναι οχι υπερβολλες στις αγκαλιες γιατι θα εκπλαγεις με το ποσο ευκολα καλομαθαινουν.
Α....και η προταση 'μωρακι ειναι δεν πολυκαταλαβαινει'...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ
Χαμομήλι + μητρικό γάλα....
Και εμένα είναι 2 1/2 μηνων
Εγώ έχω πρόβλημα να την κοιμίσω.... το μόνο που την νανουρίζει είναι ο ήχος του TwinSpark.....
-
ρε κοιτα κατι αντρες που κλαινε και συγκινουνται με το παραμικρο!!!
να σας ζησουν παιδια!
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...