-
η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος εσωσε κοριτσακι που το εκβιαζε συμμορια πο το πακισταν και τις φιλλιπινες!! του εταξαν οτι θα το κανουν μοντελο αλλα το εβαζε να κανει στριπτιζ...
ποσο ηλιθια ειναι τα μικρα σημερα και ποσο μαλακες οι γονεις που το αφησαν απροστατευτο.. -
Ανεκαθεν ηταν ηλιθια τα μικρα, απλα τωρα υπαρχουν χιλιοι τροποι για να γινει η μαλακια.
-
Ολίγον διαφορετικές ανησυχίες: ( )
Χτες βράδυ σ' ένα τραπέζι γάμου ο 13χρονος γιος μου (παντρεύτηκε η δασκάλα του των Αγγλικών) κουβάλησε ... μια τράπουλα. Αφού τρέλανε 2 κόρες φίλου που καθόμασταν μαζί, άρχισε να κάνει κόλπα κ σε άλλους. Μην τα πολυλογώ, άφησε με το στόμα ανοιχτό έναν τύπο (άγνωστο σ' εμάς) κ του πήρε 20 Ε.
Απ' αυτό το παιδί ενδέχεται να βγάλω λ7 σύντομα.
Ή να τρέχω να το μαζεύω από τα κρατητήρια σύντομα. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Χτες βράδυ σ' ένα τραπέζι γάμου ο 13χρονος γιος μου (παντρεύτηκε η δασκάλα του των Αγγλικών) κουβάλησε ... μια τράπουλα. Αφού τρέλανε 2 κόρες φίλου που καθόμασταν μαζί, άρχισε να κάνει κόλπα κ σε άλλους. Μην τα πολυλογώ, άφησε με το στόμα ανοιχτό έναν τύπο (άγνωστο σ' εμάς) κ του πήρε 20 Ε.
Ή να τρέχω να το μαζεύω από τα κρατητήρια σύντομα.Γραφτον στην λυονεσ
-
Ή να τρέχω να το μαζεύω από τα κρατητήρια σύντομα.Απ' αυτό το παιδί ενδέχεται να βγάλω λ7 σύντομα.
η να καταστραφεις πολυ συντομα. -
παω να κανω ενα ντους,εχει πολυ ζεστη εκει στις πυραμιδες.
-
Ο χρήστης italakias- έγραψε:
παω να κανω ενα ντους,εχει πολυ ζεστη εκει στις πυραμιδες.Ειναι επειδή εισαι απλό μέλος.Οι πρεμιουμ κρατάνε το μαστίγιο.
-
Ή να τρέχω να το μαζεύω από τα κρατητήρια σύντομα.εαν σε γαμηλιο γλεντι...ο 13χρονος γιος μου, κουβαλουσε τραπουλα....και επαιζε και σε λεφτα....
θα ανησυχουσα γιατι θα μου επεφταν τα μαλλια... ( οσα εχουν μεινει τελος παντων.....)
απορω που το διασκεδαζεις απο πανω.... -
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Ή να τρέχω να το μαζεύω από τα κρατητήρια σύντομα.εαν σε γαμηλιο γλεντι...ο 13χρονος γιος μου, κουβαλουσε τραπουλα....και επαιζε και σε λεφτα....
θα ανησυχουσα γιατι θα μου επεφταν τα μαλλια... ( οσα εχουν μεινει τελος παντων.....)
απορω που το διασκεδαζεις απο πανω....εγω οπως το διαβασα καταλαβα οτι εκανε πλακες και τρικ για να περασουν την ωρα τους και καποιος μεγαλος θα ενδιαφερθηκε και θα εβαλε κανα στοιχιμα για πλακα , ασ πουμε τον παπα.
δεν φανταζομαι να παιζαν ποκερ στον γαμο . -
Ετσι
-
13 χρονών και παπατζής;
-
Αν έχεις κάποιο ταλέντο και θέλεις να φτάσεις ψηλά καλό είναι να ξεκινάς από μικρός!
-
τι ταλεντο,την χαρτοπαιξια;
ελεος. -
μαυρο χρημα uber alles,την ωρα που οι αλλοι θα πληρωνουν φορο οχι απο το πρωτο ευρω αλλα επι ανυπαρκτων ευρω,ο υιος θα καθαριζει μια 100αρου στα πανηγυρια tax free
-
ο ηλιας προσπαθει να αγορασει την λιονες και δεν μας εξηγει τι εκανε το καμαρι του. ρε σεις δεν εχετε παιξει με τα παιδια τον παπα ; δεν εχει πλακα; εχετε δει πραγματικο παπατζη; εχω δει την πρωτη φορα που κατεβηκα αθηνα το 77.
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
απορω που το διασκεδαζεις απο πανω....εγω οπως το διαβασα καταλαβα οτι εκανε πλακες και τρικ για να περασουν την ωρα τους και καποιος μεγαλος θα ενδιαφερθηκε και θα εβαλε κανα στοιχιμα για πλακα , ασ πουμε τον παπα.
δεν φανταζομαι να παιζαν ποκερ στον γαμο .Έτσι (περίπου Του είπε 'αν μου κάνεις κόλπο κ με τρελάνεις, θα σου δώσω 5Ε'. Ο μικρός του έκανε ένα κόλπο (βρήκε, με όντως θεαματικό τρόπο, το φύλλο που είχε δει ο άλλος), τον πήρε αγκαλιά, τον γύρισε σε άλλα τραπέζια να το ξανακάνει, στο τέλος του έδωσε το 20άρι κ τον έφερε πίσω σκασμένος στα γέλια.
13 χρονών και παπατζής;
Κ λίγα λες.
εαν σε γαμηλιο γλεντι...ο 13χρονος γιος μου, κουβαλουσε τραπουλα....και επαιζε και σε λεφτα....
απορω που το διασκεδαζεις απο πανω....Δεν έπαιζε χαρτιά, ρε σεις, κόλπα έκανε, αρχικά στα κοριτσάκια (συμμαθήτριές του κ κόρες φίλου). Κ ναι, έπαθα κ εγώ κάτι όταν τον είδα να βγάζει την τράπουλα από την τσέπη, αλλά να σου πω κάτι; Την προτιμώ από το κινητό ή όποιο άλλο ηλεκτρονικό, σαν αυτό που είχε ο φιλαράκος του στο διπλανό τραπέζι κ δεν σήκωσε κεφάλι. Ο μικρός μου έκανε φίλους ανθρώπους της ηλικίας μου, γέλασε, διασκέδασε, διασκέδασε άλλους κ πήρε κ 20 Ε, που του έδωσε ο άλλος με την ψυχή του.
Που βλέπετε το κακό; -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Βγηκαν τα αποτελεσματα για τους παιδικους μεσω ΕΣΠΑ !!
Ευτυχως ειμαστε μεσα στους τυχερους (γλυτωσα 300 τουλαχιστον €/μηνα..).Eμεις τζακποτ. Μας πήραν και μάλιστα με ελάχιστα μόρια (κατω από 20) και την ίδια μέρα μας ειδοποίησαν ότι στο δημόσιο της γειτονιάς μας (προνήπια) άνοιξε μία θέση και μας πήραν και εκεί. Λέμε να πάμε στο δημόσιο ολοήμερο, άλλωστε εκεί θα πάει νήπια και δημοτικό. Θα φάει μία φρίκη προσαρμογής, αλλά μετά για 8 χρόνια θα είναι στο ίδιο περιβάλλον.
-
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Βγηκαν τα αποτελεσματα για τους παιδικους μεσω ΕΣΠΑ !!
Ευτυχως ειμαστε μεσα στους τυχερους (γλυτωσα 300 τουλαχιστον €/μηνα..).Eμεις τζακποτ. Μας πήραν και μάλιστα με ελάχιστα μόρια (κατω από 20) και την ίδια μέρα μας ειδοποίησαν ότι στο δημόσιο της γειτονιάς μας (προνήπια) άνοιξε μία θέση και μας πήραν και εκεί. Λέμε να πάμε στο δημόσιο ολοήμερο, άλλωστε εκεί θα πάει νήπια και δημοτικό. Θα φάει μία φρίκη προσαρμογής, αλλά μετά για 8 χρόνια θα είναι στο ίδιο περιβάλλον.
Εμεις 38 μορια ειχαμε. Στον Δημο δεν εχουν βγει ακομα τα αποτελεσματα. Η αληθεια ειναι οτι στον ιδιωτικο που μας ελαχε ειναι πολυ καθαρος , με 2 στρεμματα περιπου αυλη για παιχνιδι , οσο μπορεσα να ψαξω δειχνει ιδανικος (στην πραξη θα φανει) συν του οτι θα επιβαρυνθω το σχολικο περιπου 60 το μηνα .
-
Τι εννοείς 'σας έλαχε';
Μέσω ΕΣΠΑ; Δεν ισχύει πια το voucher για ελεύθερη επιλογή ιδιωτικού παιδικού σταθμού;
Πάντως, αν πας μέσω ΕΣΠΑ, προσοχή: ενδέχεται να συμπεριλαμβάνεται στη χρηματοδότηση και η μεταφορά του παιδιού, οπότε τα 60 ευρώ τα παίρνουν καταχρηστικά και παράνομα, δεν τα χρωστάτε και δεν μπορούν να τα ζητήσουν.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...