-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
έτσι έτσι...Εγω πάντως φίλε έχω αγοράσει διάφορες εγκυκλοπαίδειες της παπιρος λαρους για παιδια από τον Παπασωτηρίου
Επίσης του δείχνω το google earth και το google sky... σαν διασκέδαση
ετών 5Πηγαινε να δεις τις εγκυκλοπαίδειες που σου λέω. Ειναι καταπληκτικές. (ενας καλό τίτλος είναι 'Τα πρώτα μου γιατί' )
Εμείς πάλι έχουμε κόλλημα (πατέρας και γιός) με τα βιβλία των μικρών εξερευνητών! Τι απωθημένο που δεν τα έβρισκα να τα αγοράσω όταν ήμουν μικρός! Τα έχουμε ξεκοκκαλίσει! Ο junior τα παίρνει πάντα μαζί του στα ταξίδια και τα μελετάει εμβριθώς!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
έτσι έτσι...
Εγω πάντως φίλε έχω αγοράσει διάφορες εγκυκλοπαίδειες της παπιρος λαρους για παιδια από τον Παπασωτηρίου
ετών 5Πηγαινε να δεις τις εγκυκλοπαίδειες που σου λέω. Ειναι καταπληκτικές. (ενας καλό τίτλος είναι 'Τα πρώτα μου γιατί' )
Εμείς πάλι έχουμε κόλλημα (πατέρας και γιός) με τα βιβλία των μικρών εξερευνητών! Τι απωθημένο που δεν τα έβρισκα να τα αγοράσω όταν ήμουν μικρός! Τα έχουμε ξεκοκκαλίσει! Ο junior τα παίρνει πάντα μαζί του στα ταξίδια και τα μελετάει εμβριθώς!!!
τα έχω και εγω στον Πατέρα μου από το 1982-1985. Θα πάω να τα πάρω..... Καλά λες....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
έτσι έτσι...
Εγω πάντως φίλε έχω αγοράσει διάφορες εγκυκλοπαίδειες της παπιρος λαρους για παιδια από τον Παπασωτηρίου
τα έχω και εγω στον Πατέρα μου από το 1982-1985. Θα πάω να τα πάρω..... Καλά λες....
Τι λέτε υπάρχουν, κυκλοφορούν? Που μπορώ να τα πάρω? (για μένα φυσικά )...Τα έχω χάσει, τους είχα όλους τους τόμους πιτσιρίκος
-
ολοι βλέπουμε debate... βλέπω
Νομίζω ότι ο Παπασωτηρίου έχει τα πάντα -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Τι λέτε υπάρχουν, κυκλοφορούν? Που μπορώ να τα πάρω? (για μένα φυσικά )...Τα έχω χάσει, τους είχα όλους τους τόμους πιτσιρίκοςΑπίστευτο ε; εγώ πίστευα ότι ήταν ένα φανταστικό εγχειρίδιο. Λοιπόν έχω βρει 4 τόμους, εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα, στο Carrefour στο Μαρούσι!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Νομίζω ότι ο Παπασωτηρίου έχει τα πάνταΜα ήταν τόοοοσο ενδιαφέρον.......
Επίσης να σου προτείνω κι εγώ με τη σειρά μου τα RamKid. Είναι εκπαίδευση, παιχνίδι και εξοικείωση με τους υπολογιστές μαζί. Πολύ σωστή δουλειά.
-
Εχω κρατήσει και παλιά ram KID περιμένοντας να μεγαλώσει ο μικρός.
Μάλλον θα τα βάλω μπροστά όλα μαζί.Για να δουμε...
Νήπια την ΤΡΙΤΗ!!!!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Νήπια την ΤΡΙΤΗ!!!!!!!
Μία από τα ίδια οι δεσποινίδες μας!
(τα Ramkid τα παίζουν στα δάχτυλα, ότι δεν χρειάζεται διάβασμα δηλαδή...)
-
Συμφωνώ απόλυτα με τον coyote για τις εγκυκλοπαίδειες Larousse ...
Μας βοήθησαν πολύ, και ο πιτσιρίκος, από πολύ μικρός, δεν χόρταινε να τα 'διαβάζει'. (Τα εισαγωγικά, λόγω του ότι εγώ διάβαζα και εκείνος κοίταζε τα σκίτσα.... Τα περισσότερα θέματα τα έχω μάθει απ΄έξω και δεν μου ξεφεύγει ούτε κόμα. )
Περιγραφικές και αναλυτικές όσο πρέπει και αρκετά σύγχρονες...(ούτε βιβλία να πούλαγα ) -
Θα τις ψάξω τις Larousse...... (η εγκυκλοπαίδεια μου της Αντιγόνης Μεταξά μάλλον είναι λίγο outdated ε;)
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Θα τις ψάξω τις Larousse...... (η εγκυκλοπαίδεια μου της Αντιγόνης Μεταξά μάλλον είναι λίγο outdated ε;)Πάλι καλά που δεν είναι του Ιωάννη Μεταξά...
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Θα τις ψάξω τις Larousse...... (η εγκυκλοπαίδεια μου της Αντιγόνης Μεταξά μάλλον είναι λίγο outdated ε;)
Πάλι καλά που δεν είναι του Ιωάννη Μεταξά...
Ϊσως να μην απέχει και πολύ.... (τουλάχιστον στη γλώσσα...)
-
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά τα πρωτάκια μου φαίνονται ... διαφορετικά.
Χθες πήρε ο μικρός μου με τον τρελαμένο* νονό του την πρώτη του 'σοβαρή' τσάντα. Τσάντα πρώτης Δημοτικού.
Πάμε πρώτηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Πως λέμε 'κολλημένος'; Φερράρι τσάντα του πήρε του πιτσιρικά.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά τα πρωτάκια μου φαίνονται ... διαφορετικά.Χθες πήρε ο μικρός μου με τον τρελαμένο* νονό του την πρώτη του 'σοβαρή' τσάντα. Τσάντα πρώτης Δημοτικού.
WWF εμείς.... οικολογικά????? Από τη μία καίω τα άντερα μου από την αλλη κάνω και ανακύκλωση.....
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά τα πρωτάκια μου φαίνονται ... διαφορετικά.Χθες πήρε ο μικρός μου με τον τρελαμένο* νονό του την πρώτη του 'σοβαρή' τσάντα. Τσάντα πρώτης Δημοτικού.
Σωστός ο νονός! Να μαθαίνει από μικρό το παιδί τα σωστά!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Νήπια την ΤΡΙΤΗ!!!!!!!
Μία από τα ίδια οι δεσποινίδες μας!
...και η δικιά μου νηπιαγωγείο την Τρίτη....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Νομίζω ότι ο Παπασωτηρίου έχει τα πάνταΜα ήταν τόοοοσο ενδιαφέρον.......
Επίσης να σου προτείνω κι εγώ με τη σειρά μου τα RamKid. Είναι εκπαίδευση, παιχνίδι και εξοικείωση με τους υπολογιστές μαζί. Πολύ σωστή δουλειά.
τα ramkid μας βοηθησαν και μας νικολα,
πολυ καλη δουλεια πιστευω
μας βοηθησε κι ο Euripides με καποιο lock που δεν το γνωριζα για καποιες σελιδες στο νετ
αρχισαμε τα πρωτα μας βηματα εκει...πηραμε και τσαντα, ειμαστε ετοιμοι, αλλα με ροδακια
πιστευω ειναι λιγο υπερβολικο το βαρος για τις πλατουλες τους?
δεν θα επρεπε τα βιβλια να ειναι σε ακομα πιο πολλα τευχη μοιραζμενα?
τι λετε?καλη χρονια σε ολα
-
Δεν μου φαίνεται εύκολο να γίνουν πιο μικρά τα τεύχη... Νομίζω φταίει που οι δασκάλες τα θέλουν όλα βιβλία -τετράδια κάθε μέρα....
Βαγγέλη η δικιά σου πάει Τρίτη φέτος;
-
oxi δευτερα παει
ομως πολυ βαρος ειχε η τσαντα της πρωτης
ψαχνομαστε και για γλωσσα
πες μου την γνωμη σου, το χεις ψαξει? -
Α είμαστε συμμαθητές δηλαδή
Για αγγλικά όλοι οι ειδικοί λένε ότι δεν έχει νόημα να αρχίσει το παιδί πριν την Τρίτη δημοτικού. Ότι κάνει λένε πιο πριν θα τα επαναλάβει στην Τρίτη. Παρόλα αυτά εγώ έχω αγχωθεί μ'αυτό το θέμα (γιατί δεν τον βλέπω και πολύ ορεξάτο με τα Αγγλικά) και είμαι αποφασισμένος να πάει από φέτος. Θα πάω να ρωτήσω στα γύρω φροντιστήρια από βδομάδα.....
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...