-
Προφανως για λογους υγειας χρειαζεται..
-
Τα οστά ενός παιδιού τέτοιας ηλικίας δεν έχουν ακόμα διαμορφωθεί, είναι ακόμα πολύ ευπαθή σε σχέση με τους ενήλικες.
Οι δε ζώνες ασφαλείας έχουν φτιαχτεί για ενήλικους όσον αφορά το ύψος και 'κόβουν' το λαιμό των παιδιών. Εναλλακτικά, υπάρχουν απλά ανυψωτικά καθισματάκια, μόνο όμως για το τελευταίο θέμα. Σε περίπτωση πλάγιας σύγκρουσης όμως, είναι καλό να έχεις όση περισσότερη αντοχή μπορείς.Υπερβολικό; Μακάρι να μη χρειαστεί ποτέ να αποδειχθεί η χρησιμότητα ενός τέτοιου καθίσματος.
Από την άλλη, όσο βλέπω να γίνεται της μόδας το ακράνωτο παιδί στο τρικάβαλο σκούτερ ή χύμα στο πίσω ή μπροστινό κάθισμα (λόγω κρίσης λέμε ), τόσο φαντάζουν όλα τα παραπάνω υστερίες-έλα-μωρέ-τώρα.
-
ποτέ η ασφαλεια δεν ειναι υπερβολη...
μετα απο 2 διαδοχικα καθισματακια, χρησιμοποιησα και το τυπου μαξιλαρακι για ανυψωση...αλλα για λιγο γιατι δεν βολευε τον μικρο....
πλεον στα 11.... λογω συνηθειας δεν καθεται ποτε στο εμπρος καθισμα και 'καμαρωνω' γιατι η πρωτη του κινηση μπαινοντας ειναι η ζωνη, χωρις υπενθυμιση.... -
Τα παιδιά μαθαίνουν πλέον τη ζώνη από μωρά. Εμένα 2,5 ετών τόσο στο καθισματάκι όσο και στο καροτσάκι ξεκινάει μόνη της τη διαδικασία πρόσδεσης.
-
Σύντροφε μήπως να σταματήσετε να το ταΐζετε.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Η κολλητη μου ειναι 39 κιλα, αμα βρεις ακρη πες μου να της παρω εναΣύντροφε μήπως να αρχίσετε να την ταΐζετε.
-
Φαντασου, οταν καμια φορα ξεπερναει τα 40 κιλα κανει παρτυ
Εν τω μεταξυ δεν ειναι ανορεξικη, αλλα το φαγητο της ειναι αδιαφορο, μπορει να ξεχασει να φαει ας πουμε
-
να υποθέσω ύψος
-
Την λες κοκαλο
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Σύντροφε μήπως να σταματήσετε να το ταΐζετε.Να πάρω αντιαναπτυξιακά μέτρα; Πώς θα αντικρίσω μετά τον Αντώνη το Σαμαρά;
Τα παιδιά μαθαίνουν πλέον τη ζώνη από μωρά. Εμένα 2,5 ετών τόσο στο καθισματάκι όσο και στο καροτσάκι ξεκινάει μόνη της τη διαδικασία πρόσδεσης.
Είναι διαφορετικό ζήτημα αυτό. Δεν έχω πρόβλημα με τη χρήση της ζώνης, έχει γίνει δεύτερη φύση στο αυτοκίνητο σε όλους.
Είναι καθαρά θέμα ασφάλειας. -
Πριν μερικες ωρες μικρη ομαδα παιδιων με ποδηλατα ηλικιας 9 με 12 . Τα δυο μεγαλυτερα αγορια καταβαζουν Χριστους Παναγιες λες και κατεβηκαν απο Καρβουναδικο πλοιο. Ειχαν αραξει τα ποδηλατα σε ενα πεζοδρομιο και χτυπουσαν τα μεγαλυτερα τα αλλα μικροτερα. Απαραδεκτη κατασταση.
-
Σήμερα λέω του μεγάλου, πάμε να μάθουμε ποδήλατο χωρίς βοηθητικές.
Τα δα όλα, πολύ τρέξιμο, πόνεσε η μέση μου από το σκύψιμο να τον κρατάω κάτω από τη σέλα αλλά.... Μεγάλη ικανοποίηση από το τρελό χαμόγελο όταν γυρίσαμε οδηγώντας μονος του
Και από εκεί που δεν τον ενδιέφερε καθόλου το ποδήλατο μου λέει να πηγαίνουμε κάθε μέρα!!!
Λίγο μεγάλοι μάθαμε αλλά τι να πεις, κάθε παιδάκι έχει το ρυθμό του -
Μπράβο
-
Και που'σαι ακομα! Τα ποδια μου εγιναν σαν του Χειμωνετου. Καθε μερα ποδηλατο με τον μικρο . Θελει και με ελαφρη σκελετο τωρα.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Και που'σαι ακομα! Τα ποδια μου εγιναν σαν του Χειμωνετου. Καθε μερα ποδηλατο με τον μικρο . Θελει και με ελαφρη σκελετο τωρα.αα δε με χαλαει αυτο (θεωρητικα)
αμα γουσταρουνε τα πιτσιρικια ποδηλαταδες να παρω και εγω ενα και βουρ! -
Φαίνεται το ΣΚ, λόγω καιρού, είχαν την τιμητική τους τα ποδήλατα. Πράγματι, χαλάλι ο πόνος στη μέση
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Και που'σαι ακομα! Τα ποδια μου εγιναν σαν του Χειμωνετου. Καθε μερα ποδηλατο με τον μικρο . Θελει και με ελαφρη σκελετο τωρα.
αα δε με χαλαει αυτο (θεωρητικα)
αμα γουσταρουνε τα πιτσιρικια ποδηλαταδες να παρω και εγω ενα και βουρ!Ετσι λεω και εγω. Με τον μικρο και το ποδηλατο καταφερα να χασω τρια κιλα και να σφιξει το στομαχι αρκετα. Του αρεσει πολυ. Απο την αλλη πηγαμε στον μαστορα να αλλαξουμε το stand και ειδε ενα παρομοιο ποδηλατο με πολλα extra πραγματα του 500+ ευρω και εχει αρχισει να μου λεει διαφορα.
- Μπαμπα σου αρεσε εκεινο το ποδηλατο? Εχει και δισκοφρενα. Καλα ειναι πολυ ελαφρυ .Ποσα κιλα ειναι? Εχει και ερισσοτερες ταχυτητες. Θα περασω τα 60χλμ/ωρα. Το θελω σε κοκκινο οπως το κουπε. Ποτε θα το παραγγειλουμε? Λεω να το παραγγειλουμε αυριο για να μαθω ως τα γεννεθλια μου για την επιδειξη που θα κανω στους φιλους μου.
Κατω απ'τη μηλια!
-
Σ'εφτιαξε το coupea-κι
-
Η απολυτη ευτυχια ολα τα παραπανω..
Περιμενω κ εγω πως κ πως να μεγαλωσει λιγο να πηγαινουμε μαζι ποδηλατοβολτες , να του μαθω ψαρεμα κ αλλα πολλα !! -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Σ'εφτιαξε το coupea-κιΔε το γλυτωνω το 500ευρω. Και ειναι και καλος στο σχολειο και γενικα σα παιδι.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...