-
Μεγάλη επιτυχία αυτό το αυτοκίνητο τελικά.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Χθεσινή ¨'ατάκα' του γιου μου (3 χρονών - σήμερα Πάω στο μπαλκόνι να δω το Αγιοβασίλεμα (ηλιοβασίλεμα)Πολύχρονος Κώστα να τον και να σας χαίρεται.
-
Κωστα να σου ζησει!!!
Μανο θα σου πω κατι. Δεν το εχω ξαναπει εδω μεσα γιατι το λενε ολοι για μενα. Εισαι ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΣ!!!!!!!!!!!
-
Κώστα χρόνια πολλά και να τα χαίρεσαι όλα!!! Τις ευχές μας να μεταφέρεις.
-
Ευχαριστούμε οικογενειακώς για τις ευχές
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
8 μήνες και μετά τις τυχαίες συλλαβές και τις φωνούλες ακούστηκε: 'Μπαμπάαααα, μπαμπάααα μουυυ'. ΟΚ, το 'μου' ήταν τυχαίο, αλλά πλέον όταν με κοιτάζει φωνάζει συνέχεια μπαμπάαααα, την κοιτάζω και γελάει απλώνοντας τα χεράκια της. Τη σηκώνω και τραβάει το μπλουζάκι, σφίγγεται πάνω μου. Της κάνω παιχνίδια και γελάει κελαριστά σαν ενήλικη. Έχω γίνει τελείως βουτυρομπαμπάς, λιώνω .
θα σου παρει και τα κλειδιά από το αμάξι δε λίγο
αλλά μην ανησυχείς, θα στα επιστρέψει αμέσως μόλις καταλάβει για ποιο αμάξι πρόκειται!
Κωστα να σας ζήσει!!!
-
tazz και Κώστα να σας ζήσουν!!
όσο για τα αμάξια εντάξει μικρά είναι θ'αργήσουν να καταλάβουν
σχετικά με το θέμα τσίρκο, καλό είναι να τα βλέπουν όλα και μετά θα σχηματίσουν τα ίδια την άποψή τους. Προσωπικά δε μ'άρεσε ποτέ το τσίρκο αλλά αυτό το διαπίστωσα μόνος μου δε χρειάστηκε να μου το πει/απαγορεύσει κάποιος
-
Ο κανακάρης μου (8 χρονών πλέον):
- Είναι ωραίο να είσαι ερωτευμένος..... Παντρεύεσαι αυτήν που αγαπάς και περνάς ωραία.....
Η γιαγιά του (η μητέρα μου δηλαδή...): - Δηλαδή Γιάννη μου, εγώ που είμαι παντρεμένη με τον παπού, είμαι ερωτευμένη?
Το τέρας......: - Οχι γιαγιά, εσύ είσαι...... απελπισμένη......
- Είναι ωραίο να είσαι ερωτευμένος..... Παντρεύεσαι αυτήν που αγαπάς και περνάς ωραία.....
-
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Ο κανακάρης μου (8 χρονών πλέον):- Είναι ωραίο να είσαι ερωτευμένος..... Παντρεύεσαι αυτήν που αγαπάς και περνάς ωραία.....
Η γιαγιά του (η μητέρα μου δηλαδή...): - Δηλαδή Γιάννη μου, εγώ που είμαι παντρεμένη με τον παπού, είμαι ερωτευμένη?
8χρονος το ειπε αυτο;
Ε τοτε του αξιζει ενα
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Ο κανακάρης μου (8 χρονών πλέον):- Είναι ωραίο να είσαι ερωτευμένος..... Παντρεύεσαι αυτήν που αγαπάς και περνάς ωραία.....
φοβερος ο μικρος μαρινο
-
Πολυ καλο Ελπιζω να μην τον ακουσε ο παπους ομως γιατι τα Χριστουγενα δεν βλεπω δωρο!
-
γιατί, θα έχει απ'τη γιαγιά?
-
Τάσο και Κώστα να σας ζήσουν, να τα χαίρεστε!
-
Ο γιός μου (7 ετών) δείχνει ενδιαφέρον για το διάστημα, τα διαστημόπλοια και τα συναφή. Χθες του έφερα το καινούριο RamKid που είχε χαρτοκοπτική τον Σπούτνικ 1 (μαντέψτε ποιός τον έφτιαξε....) και με πέθανε στις ερωτήσεις.
Σήμερα λοιπόν διάβασα στην Καθημερινή ένα άρθρο για τον Voyager 1 και θεωρώντας ότι θα το έβρισκε πολύ ενδιαφέρον έφερα την εφημερίδα στο σπίτι και του το διάβασα. Ελπίζω να μην σας κουράσω αν το παραθέσω ολόκληρο για να συμφωνήσετε μαζί μου ότι 1) είναι εντυπωσιακό και 2) ξόδεψα πολύ σάλιο!Ο χρήστης Καθημερινή έγραψε:
Τριάντα χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από την εκτόξευση του διαστημοπλοίου «Βόγιατζερ 1», με αποστολή τη μελέτη των πλανητών Δία και Κρόνου. Το ρομποτικό διαστημόπλοιο, που μοιάζει με μεγάλη αράχνη και έχει μέγεθος μικρού λεωφορείου, έπρεπε να αντέξει πέντε χρόνια στο διάστημα, αντιμέτωπο με την ηλιακή ακτινοβολία, τους ιπτάμενους βράχους της Ζώνης Αστεροειδών και τους έντονα ραδιενεργούς δακτύλιους του Δία.
Το διαστημόπλοιο πέτυχε σε όλα τα παραπάνω, μεταδίδοντας μεγάλο όγκο αξιόλογων πληροφοριών και εκπληκτικών έγχρωμων φωτογραφιών. Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζουμε εκείνες από τα ηφαίστεια της Ιούς, της σελήνης του Δία, αλλά και των μυριάδων πολύχρωμων δακτυλίων του Κρόνου και του πορτοκαλί δορυφόρου του, Τιτάνα.
Παραμένει ενεργό
Αφού ολοκλήρωσε την αποστολή του, το Βόγιατζερ θα μπορούσε να έχει «συνταξιοδοτηθεί» χωρίς φανφάρες. Αντίθετα, παραμένει ενεργό μέχρι σήμερα, επικοινωνώντας πιστά με τη Γη, από απόσταση 16 δισ. χιλιομέτρων από τον πλανήτη μας. Τα ραδιοφωνικά του σήματα, ταξιδεύουν με την ταχύτητα του φωτός, χρειάζονται πάνω από 14 ώρες για να φθάσουν στη Γη. Από τη θέση που βρίσκεται σήμερα το Βόγιατζερ, ο Ηλιος μας δεν είναι παρά ένα ακόμη άστρο, νότια του Ρίγκελ, στον αστερισμό του Ωρίωνα, ενώ οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος δεν είναι καν ορατοί.
Αν και το Βόγιατζερ βρίσκεται πια στα όρια του ηλιακού συστήματος, το οποίο θα εγκαταλείψει οριστικά το 2015, το έργο του δεν έχει τελειώσει. Η προοπτική ενός μη επανδρωμένου διαστημοπλοίου, το οποίο θα ταξιδεύει αέναα στο διάστημα δεν μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητη την επιστημονική κοινότητα. Με αυτό το σκεπτικό, οι Αστρονόμοι Καρλ Σέιγκαν και Φρανκ Ντρέικ πρότειναν το 1977 την τοποθέτηση επίχρυσου δίσκου στο εσωτερικό του διαστημοπλοίου. Ο δίσκος αυτός περιέχει ηχογραφήσεις ήχων της φύσης στη Γη, αλλά και ενενήντα λεπτά μουσικής από πολλά μέρη του κόσμου, με στόχο την παρουσίαση μίας όσο γίνεται πιο πλήρους «ηχητικής εικόνας» του πλανήτη μας. Μαζί με το δίσκο, η ΝΑΣΑ τοποθέτησε στο εσωτερικό του διαστημοπλοίου επίχρυσο πλακίδιο, το οποίο περιέχει σχηματική απεικόνιση του ηλιακού μας συστήματος, ενός μορίου υδρογόνου, καθώς και ενός ζεύγους ανθρώπων. Το πλακίδιο έχει στόχο την «ενημέρωση» εξωγήινων όντων, που ίσως ανακαλύψουν κάποια μέρα το Βόγιατζερ.
Οι ερευνητές πρέπει, όμως, να αποδειχθούν ιδιαίτερα υπομονετικοί, καθώς το Βόγιατζερ θα πλησιάσει το επόμενο άστρο σε 40.000 χρόνια. Αυτό θα είναι το σχεδόν αόρατο από τη Γη, AC+793888, σε απόσταση 1,7 έτη φωτός από τον πλανήτη μας, ενώ θα περάσουν 358.000 χρόνια, έως ότου το Βόγιατζερ πλησιάσει στον φωτεινό Σείριο.
Κι ενώ περίμενα καταιγισμό ερωτήσεων μου δήλωσε απαθώς: **ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΜΠΑΜΠΑ!!!! **
-
Πές του για κανένα Pokemon και θα δείς πως θα τον εντυπωσιάσεις ....(γιατί κάτι κοκκινοσκουφίτσες και χιονάτες, δεν τους αποσπούν την προσοχή με τίποτα...)
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Πές του για κανένα Pokemon και θα δείς πως θα τον εντυπωσιάσεις ....(γιατί κάτι κοκκινοσκουφίτσες και χιονάτες, δεν τους αποσπούν την προσοχή με τίποτα...)Μπα τα Pokemon είναι ξενέρωτα. Τώρα μας απασχολεί ο Spiderman, o Batman, o Superman, o κύριος Απίθανος και ο Κεραυνός Μακουήν!
-
έτσι έτσι...
Εγω πάντως φίλε έχω αγοράσει διάφορες εγκυκλοπαίδειες της παπιρος λαρους για παιδια από τον Παπασωτηρίου
Επίσης του δείχνω το google earth και το google sky... σαν διασκέδαση
ετών 5Πηγαινε να δεις τις εγκυκλοπαίδειες που σου λέω. Ειναι καταπληκτικές. (ενας καλό τίτλος είναι 'Τα πρώτα μου γιατί' )
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Πές του για κανένα Pokemon και θα δείς πως θα τον εντυπωσιάσεις ....(γιατί κάτι κοκκινοσκουφίτσες και χιονάτες, δεν τους αποσπούν την προσοχή με τίποτα...)
Μπα τα Pokemon είναι ξενέρωτα. Τώρα μας απασχολεί ο Spiderman, o Batman, o Superman, o κύριος Απίθανος και ο Κεραυνός Μακουήν!
αυτος με απασχολει και μενα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αυτος με απασχολει και μενα...Εγώ πάλι ενδιαφέρομαι περισσότερο για τον Dr. Hudson (και τον Luigi)
Παρεπιπτόντως η ιστορία του Dr Hudson δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hudson_Hornet
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...