-
Λες, το ρεμάλι? Ικανό τον έχω...
-
Δίπλωμα κομμωτικής απο τις ένοπλες δυνάμεις ??
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Δίπλωμα κομμωτικής απο τις ένοπλες δυνάμεις ??Στο ΙΚΑ κουρευτηκε
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δίπλωμα κομμωτικής απο τις ένοπλες δυνάμεις ??
Στο ΙΚΑ κουρευτηκε
-
Το ΙΚΑ κουρεύει τα μυαλά, όχι τα μαλλιά
-
Ρε άντε από δω. Ζηλεύετε που μεγαλώσατε κ δεν μπορείτε να τα κόψετε κ εσείς έτσι. :funis:
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ρε άντε από δω. Ζηλεύετε που μεγαλώσατε κ δεν μπορείτε να τα κόψετε κ εσείς έτσι. :funis:Οσα εχουμε τα κοβουμε και εμεις
-
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Έχουμε άποψη για αεροπορικό ταξίδι με μωρό 11 μηνών εντός ΕΕ (4ώρες πτήσης+ 2 ώρες αναμονής + 2 ώρες πτήσης); Το έχει τολμήσει κανένας; Εντυπώσεις;Τελικά τα έκλεισα τα εισιτήρια κι ο Θεός βοηθός. Εντυπώσεις μετά τις 27/7
-
Καλή τύχη.
Τα μεγάλα αεροδρόμια έχουν συνήθως ειδικές τουλέτες για μωρά. Πολύ αντισηπτικό μαζί σας, περνάτε πριν οτιδήποτε έρχεται σε επαφή με το μωρό και τα σκεύη του. Επειδή δεν επιτρέπονται υγρά στις πτήσεις, να έχετε αντισηπτικά μαντηλάκια. Επίσης πολλά χαρτομάντηλα για περίπτωση εμετού.
Καλό θα ήταν να έχετε δεύτερο, ίσως και τρίτο, μπιμπερό αποστειρωμένο και στεγνό από το σπίτι. -
Καλό ταξίδι και καλά να περάσετε !
Όλα καλά θα πάνε!
-
Kαλό σας ταξίδι Σπύρο!
Βλέπω, απο μικρό το Scotchάκι στα βάσανα του...... εξωτερικού . Μπράβο !!! -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Έχουμε άποψη για αεροπορικό ταξίδι με μωρό 11 μηνών εντός ΕΕ (4ώρες πτήσης+ 2 ώρες αναμονής + 2 ώρες πτήσης); Το έχει τολμήσει κανένας; Εντυπώσεις;
Τελικά τα έκλεισα τα εισιτήρια κι ο Θεός βοηθός. Εντυπώσεις μετά τις 27/7
το παλεύουν το θέμα με τις αλλαγές πίεσης τα μωρά;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλή τύχη.
Τα μεγάλα αεροδρόμια έχουν συνήθως ειδικές τουλέτες για μωρά. Πολύ αντισηπτικό μαζί σας, περνάτε πριν οτιδήποτε έρχεται σε επαφή με το μωρό και τα σκεύη του. Επειδή δεν επιτρέπονται υγρά στις πτήσεις, να έχετε αντισηπτικά μαντηλάκια. Επίσης πολλά χαρτομάντηλα για περίπτωση εμετού.
Καλό θα ήταν να έχετε δεύτερο, ίσως και τρίτο, μπιμπερό αποστειρωμένο και στεγνό από το σπίτι.Ευχαριστούμε
Νομίζω πως ό,τι αφορά το μωρό περνάει στο αεροπλάνο (υγρά, τροφή, παιχνιδάκια, κλπ). Δεν έχω πρόχειρο το link αλλά κάπου (έγκυρη πηγή) το διάβασα. Μπιμπερό δε γνωρίζουμε τι σημαίνει καθότι θηλάζουμε ακόμα Αντισηπτικά μαντηλάκια και πάνες θα βρίσκονται σε άμεσα προσβάσιμο σημείο της χειραποσκευής. Αυτό που με τρομάζει περισσότερο πάντως είναι το πως θα τον απασχολήσουμε 4 ώρες, καθισμένοι σε μια καρέκλα Προβλέπω να μας 'γνωρίζει' όλο το αεροπλάνο .Σπύρο και Δημήτρη σας ευχαριστώ πολύ (ένα βάσανο βλέπω μέχρι στιγμής Δημήτρη, κι αυτό δεν είναι το εξωτερικό )
@ dmitspan: Απ' ό,τι έχω διαβάσει βοηθάει πολύ πιπίλα ή οτιδήποτε chewable κατά τη διάρκεια της απογείωσης και της προσγείωσης. Το πολύ-πολύ, απ' ό,τι λένε, να πονέσουν λίγο τ' αυτάκια
-
Τον δικο μου τον εβαλα περιπου 6 μηνων στο αεροπλανο.
Ελαχιστη γκρινια στην πρωτη πτηση,μηδεν στην επιστροφη,αλλα αυτο ειναι σπανιο και ηταν για πτηση λιγοτερο απο μια ωρα.
Τα μωρα γκρινιαζουν πολυ ευκολα στο αεροπλανο. -
Που να ήταν και C.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τα μωρα γκρινιαζουν πολυ ευκολα στο αεροπλανο.Πόσο ακόμα όταν γκρινιάζουν πολύ και εκτός αεροπλάνου
-
20 μηνών ο δικός μου χτες ταξίδεψε από μυτιλήνη θεσσαλονίκη ...
Δεν γκρίνιαξε απλά ...
-
Ανοιγόκλεισε το σκιάδιο στο παράθυρο 1647 φορές
-
Παιδευόταν για αρκετή ώρα να γύρει την καρέκλα μου
-
Έφαγε τα δικά μου μπισκότα, της μάνας του και του κυρίου δίπλα ...
-
Ήπιε τον δικό μου χυμό και της μάνας του ( θα έπινε και του κυρίου δίπλα αλλά δεν του τον έδωσε)
-
Έκανε 432 φορές κούκου τζα με την κυρία στο μπροστά κάθισμα ( θα έκανε 1653 αλλά η κυρία βαρέθηκε σε κάποια φάση - δεν καταλαβαίνω ορισμένους ανθρώπους )
-
'Όταν του εξηγούσα κατά την προσγείωση το τι κάνουμε τώρα και ότι κατεβαίνουμε και θα προσγειωθούμε κλπ το μόνο που είπε ήταν ΜΠΑΜ !!!
-
-
-
Και μιλάμε για 30 λεπτά πτήση, ε; Δηλαδή ο δικός μου στις 4 ώρες τι θα κάνει; Να προειδοποιήσω να έχουν αλεξίπτωτα οι συνεπιβάτες...
Αυτό που με προβληματίζει τώρα είναι το αν θα τον βάλω στο παιδικό κάθισμα στη θέση του (για την οποία θα πρέπει να καταβάλλω άλλα 300 ευρώ, με ελάχιστες πιθανότητες να καθίσει για λίγα λεπτά, πλην της απογείωσης-προσγείωσης όπου θα πρέπει να θηλάζει - γιατί ούτε πιπίλα ούτε μπιμπερό θέλουμε...)
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...