-
Εγω δεν έχω κρατήσει τιποτα απ' ολα αυτά...
Μόνο τα ΥΠΕΡ-ΑΤΟΥ μου...
-
Same here, και αν δεν ήταν και στο πατρικό μου μάλλον ακόμα θα έπαιζα με αυτά.
-
Από παιχνίδια δόξα τω Θεώ έχω αρκετά τηλεκατευθυνόμενα (με τα οποία δεν έπαιξα και ποτέ είναι η αλήθεια), κάποια επιτραπέζια (και αυτά σε πολύ καλή κατάσταση) και πάρα, μα πάρα, πολλά αυτοκινητάκια, από τα οποία απλά σκέφτομαι να διασώσω τα αγαπημένα μου και να δώσω τα υπόλοιπα στα παιδιά μου να παίζουν.
Πάλι καλά, φτηνά θα τη βγάλουμε ως ένα σημείο!
-
Κάναμε τη 'Β'επιπέδου' σήμερα....
Η κοράκλα χαίρει άκρας υγείας... ασε που νομίζω ότι μου 'στελνε τα πρώτα φιλάκια....
Π.Η.Τ.: 2/2/09, οπότε μας βλέπω να βγαίνει Γεναριάτικη(*)!(*) και Πρωταθλήτρια χειμώνα, βεβαιως-βεβαίως!!!!
-
Με το καλό...
-
κρατηστε την ως 11/2 εντος κοιλιας να χουμε τα ιδια γενεθλια..
απιθανη ιδεα ετσι?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κρατηστε την ως 11/2 εντος κοιλιας να χουμε τα ιδια γενεθλια..Μαζί με τη γυναίκα μου!!!(=τη μαμά της επερχόμενης) +1 μέρα μετά τη γιορτή του μπαμπά της (=της αφεντομουτσουνάρας μου...)
-
Ο καιρός περνάει η κοράκλα μου μεγαλώνει....
Όσο περναει ο καιρος και καταλαβαινει περισότερα μου κάνει κάτι που προσωπικα εμενα μου δίνει +10 χρόνια ζωής όποτε γίνεται!!!
Μόλις με δει να ντυνομαι να πάω στη δουλεια σταματάει ότι κάνει, κοντοστεκεται και με κοιτάζει επίμονα.
'Πού πας μπαμπα'
'στη δουλεια'
'κι εγω μαζι μαζι' (το λέει δις)
'μα αγάπη μου μονο ο μπαμπας πρεπει να παει στη δουλεια'
'ΜΑΖΙ ΜΑΖΙ'
'μα δεν γινεται βρε αγάπη μου'
'ΜΑΖΙΙΙΙΙΙΙ ΜΑΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ'
'ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ'(Την ιδια στιγμη με έχει αγκαλιάσει σφιχτα απο το πόδια και δεν μπορω να κουνησω ρούπι)
ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΜΑΖΙ ΜΑΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΜε προβληματιζει ομως ότι οι αντιδράσεις της γινονται ολοένα και πιο έντονες.
Είναι απλά μια φάση που περναει και απλά να το απολάυσω όσο διαρκει;
-
Απόλαυσε το οσο διαρκεί. Περνάει γρήγορα ο καιρός μέχρι το 'άσε με, μπαμπά, έχω δουλειά τώρα'
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Απόλαυσε το οσο διαρκεί. Περνάει γρήγορα ο καιρός μέχρι το 'άσε με, μπαμπά, έχω δουλειά τώρα'Το φαντάστηκα!!!!!!
-
Πάντως, όταν ανεβαίνει Αθήνα, μην ανησυχείς. Ρίξε, κι εσύ, μια ειδοποίηση, και θα φροντίσουμε.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντως, όταν ανεβαίνει Αθήνα, μην ανησυχείς. Ρίξε, κι εσύ, μια ειδοποίηση, και θα φροντίσουμε. -
Οχι. Κάνουμε αποτελεματική παρακολούθηση εμείς.
-
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Ποτέ δεν κατάλαβα το σκεπτικό πίσω απο το τατουάζ.
Δεν εχει καποια λογικη, αρα στερειται και σκεπτικου.
-
Βγαίνει το τατουάζ. Επώδυνα μεν, αλλά βγαίνει.
-
Βγαίνει, δεν βγαίνει, Μάνο, η αλήθεια είναι ότι βιάστηκε ο μικρός.. Αλλά, στην εφηβεία είναι. Και αφού στα υπόλοιπα είναι άψογος....ΟΚ!
-
Δεν είναι δα φοβερό. Αν έγραφε 'ΣΟΥΛΑ Σ' ΑΓΑΠΩ', θα είχε λογικά πρόβλημα. Ας βιάστηκε, μαθήματα χωρίς σοβαρές επιπτώσεις είναι αυτά (η μάνα τι λέει για το θέμα; ).
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βγαίνει, δεν βγαίνει, Μάνο, η αλήθεια είναι ότι βιάστηκε ο μικρός.. Αλλά, στην εφηβεία είναι. **Και αφού στα υπόλοιπα είναι άψογος....ΟΚ! **Τώρα αν σου πω ότι αυτή η φράση μου ανεβάζει την πίεση στο 30
Αν δηλ. δεν ήταν άψογος (άψογος τι? ) στα υπόλοιπα θα την κρίναμε αλλιώς την υπόθεσή του ε ?
Ε ρε ψήσιμο σε χαμηλή φωτιά που σας χρειάζεται, το πιο άμυαλο είδος στον πλανήτη = άνθρωπος γονιός -
Ωπ! Βρήκαμε τι ανεβάζει την πίεση του koutsan!!
Εννοώ, Γιάννη, ότι, στην εφηβεία, κάπου θα 'σκάσει' κάτι. Χαίρομαι που αυτό ήταν το τατουάζ, και όχι κάποιο 'φόρτωμα στον κόκκορα'. Και αφού είναι ένα εξαιρετικό παιδί, χαλάλι του.
Θα μου πεις, αν ήταν κανένα κωλόπαιδο, θα το έλεγες? (Φτου φτου!) Πιστεύω ότι θα είχα εντελώς διαφορετική συμπεριφορά απέναντί του.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...