-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ililias, μάλλον ερμήνευσα λάθος, ή ήταν κάπως... στραμπουληγμένα, κάποια από τα γροφόμενά σου, σε προηγούμενο post. Το τελευταίο σου post, όμως, μάλλον τα λέει όλα.
Εγώ, πάλι, ελπίζω να σε 'βλέπουμε' συχνότερα από 'κάπου - κάπου'.
Ακριβώς! Ολοι έχουμε να κερδίσουμε από τις συζητήσεις μας!
Α!Κι εγω έχω μια κόρη 17 και ένα γυιό 15! -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
...την πάτησα!!!! Ililias, Kouk, Apostolis, DAP και όλοι οι άλλοι, στο forum, την ΠΑΤΗΣΑ! Μόλις διάβασα στο μήνυμα του Αποστόλη, 'οτι έχει δυο κοριτσάκια, 6 και 8 ετών, κατάλαβα ότι είμαι τουλάχιστον εκτός χρόνου.
Ο γιός μου στα 31, η κόρη μου στα 26 κι εγώ προχωρημένα... 58... έννιωσα
σαν να τα... ξαναμεγάλωνα και τι να κάνουμε, παρασύρθηκα.Επιτρέψτε μου μόνο να πω κάτι τελευταίο, ορμώμενος από κάτι που διάβασα στο post του dap αλλά και του skye (μάλλον καλός μπαμπάς θα ήσουνα): Η πειθαρχία και ο σεβασμός εμπνέονται, δεν επιβάλλονται.
Η επιβαλλόμενη πειθαρχία, κάνει τους ανθρώπους σκλάβους, κατώτερους, δουλοπρεπείς, ανειλικρινείς... αφού αυτό που κατά κανόνα τους διακατέχει, είναι ο φόβος.Η δική μας σωστή συμπεριφορά - πρακτική, είναι τις περισσότερες φορές αρκετή. Σίγουρα θά κάνουμε και λάθη (το αντιλαμβανόμαστε αργότερα), όπως σίγουρο είναι επίσης, ότι και τα παιδιά είναι πολύ αυστηροί κριτές.
Μ' άρεσε που μου δόθηκε η ευκαιρία, έστω και κατά λάθος, να τα πω λίγο μαζί σας. Για να είμαι ειλικρνής, θα... περνάω κάπου-κάπου από το forum, για ένα γεια...
Στέλιος Μητρόγλου
Κύριε Στέλιο ,
ελπίζω να σας δοθεί και η ευκαιρία να έλθετε σε κάποια συνάντηση , να τα πούμε κι΄απο κοντά .
Με τον DAP , τον 'πατέρα' κατα φόρουμ , 'παίζετε' στην ίδια ομάδα , οι άλλοι τρείς είμαστε αναπληρωματικοί σας .Αποστόλης Νούσιας
Υ.Γ. Εάν ο δρόμος σας φέρει στα Γιάννενα , θα χαρώ πολύ να σας δώ και να σας ξεναγήσω στην περιοχή . Ένα pm την προηγούμενη είναι αρκετό.
Το 4ΤΦόρουμ-τούρς στην υπηρεσία σας !!! -
Ηλια (ililia) απο τα γραφομενα σου και μονο φαινεται οτι εχεις πολλα παιδια!!!
ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ηλια (ililia) απο τα γραφομενα σου και μονο φαινεται οτι εχεις πολλα παιδια!!!
ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!Μόνο από τα γραφόμενα??
Δεν έχεις έρθει σε κοπή πίτας του φόρουμ ε? -
Γύρο ΚΑΙ σουβλάκι!!!......... ...........
-
Καλά, γελάτε, δεν θα κάτσει μια φορά να τα φέρω σε φαγητό;
Να δείτε μετά αν προλάβει κανένας άλλος να δοκιμάσει ... πατάτες.
-
Άξια φορουμόπαιδα!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Καλά, γελάτε, δεν θα κάτσει μια φορά να τα φέρω σε φαγητό;Να δείτε μετά αν προλάβει κανένας άλλος να δοκιμάσει ... πατάτες.
Οχι,οχι, μηηηηηηηη.Τα θυμαμαι στις Πρεσπες.
Το μονο που αφησαν ηταν ο λογαριασμος. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Το μονο που αφησαν ηταν ο λογαριασμος.Γιατί? Δεν ήταν αρκετά νόστιμος?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το μονο που αφησαν ηταν ο λογαριασμος.
Γιατί? Δεν ήταν αρκετά νόστιμος?
Απ'οτι ξερω,συμφωνα με τους νομους της οικογενειας του Ηλια εξ Ηλειας αυτος ο τομεας εχει ανατεθει σ'αυτον και ουδεις μπορει να υπεισελθει.
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
[quote**='ililias']: **[size=75:3347q40c]Ôéìùñßåò ðÝöôïõí áðü ðïëý íùñßò, 'óöáëéÜñåò' åðßóçò. Æïýìå óå óêëçñü êáé Üêáñäï êüóìï, êáëýôåñá óêÝöôçêá üôé åßíáé ôá ðáéäéÜ ìïõ íá ìÜèïõí ôé óçìáßíåé ôéìùñßá áðü åìÝíá êáé íùñßò, ðáñÜ áðü ôçí êïéíùíßá áñãüôåñá. ºóùò, óêÝöôçêá, êÜôé ôÝôïéï íá ôïõò äçìéïõñãïýóå ìåãÜëá ðñïâëÞìáôá, Üóå ðïõ èá åß÷á ðñüâëçìá êé åãþ íá ôïõò åîçãÞóù ôé ôïõò óõíÝâç îáöíéêÜ.
Íïìßæù üôé ôþñá åßíáé ãñáììÝíï ðéü áíáëõôéêÜ. Áí íïìßæåôå üôé åßíáé ëÜèïò ç ôáêôéêÞ ðïõ áêïëïõèÞóáìå, ìðïñïýìå íá ôï óõæçôÞóïõìå. ÎÝñåôå ðïéü åßíáé ôï ðñüâëçìá; ¼ôé äåí Ýñ÷ïíôáé ìå ïäçãßåò ÷ñÞóçò. Áëëéþò,....]
ÌðñÜâï, íá óå ÷áéñüìáóôå!! Êáé ìåôÜ áðïñïýìå, ãéáôß ðÜåé ï êüóìïò áíÜðïäá! Êáé ìéëÜìå êáé ãéá êïéíùíéêÞ áíáëãçóßá. ÊÜíïõìå êÜôé èåüóôñáâñï êáé áíôß íá æçôÞóïõìå óõããíþìç, ðïõëÜìå êáé ôóáìðïõêÜ! ÁðïôÝëåóìá ôùí áðùèçìÝíùí ðïõ êïõâáëÜìå áðü ôç íçðéáêÞ çëéêßá...
PS: Ïäçãßåò ÷ñÞóçò õðÜñ÷ïõí, ðñïöáíþò ôï áãíïåßò.[/quote:3347q40c]
Aí êáé ÷ùñßò ðáéäéÜ .....
ôï ìüíï ðïõ ìðïñþ íá ðþ åßíáé üôé ìéá ÷áñÜ ôï ðÜåé ï ililias ...
ìáèáßíåéò ôïí óåâáóìü, ôçí ðåéèáñ÷ßá ìÝóá áðï ìéêñÝò 'ôéìùñßåò' Þ 'åðéâñáâÝõóåéò' . Äåí ëÝò 'Üóôï ðáéäß åßíáé' ,ðáéäß åßíáé ôüôå èá ìÜèåé ,èá ôïõ äåßîåéò ôé ðñÝðåé íá êÜíåé êáé íá ôï áöÞóåéò íá åðéëÝîåé ...ï÷é íá ôï öïñôþóåéò ìå ó÷ïëåßá ,öñïíôéóôÞñéá ...ìéá ôóÜíôá âáñýôåñç êáé áðï ôï ßäéï .Íá ôï áöÞóåéò íá ðáßîåé êáé áõôü ãéáôß ðñáãìáôéêÜ åßíáé ëõðçñü íá ´âëÝðù ðáéäÜêéá íá ôñáâÜíå ãïëãïèá, äÞèåí ãéá ìÜèçóç ,êáé ôï ìüíï ðïõ íá ìáèáßíïõí íá åßíáé Ýíá ôßðïôá ìéá ðáðáãáëßáÕ.à ïäçãßåò ÷ñÞóçò äåí õðÜñ÷ïõí
-
Το κακό έγινε την Κυριακή των Βαΐων!
Την στιγμή που πήγα να τον βάλω στην συνηθισμένη θέση του στο οικογενειακό μας Punto, ένα νεύμα του , μ'έκανε νά τον καθίσω στο κάθισμα που του φυλάω γι'αργότερα!Ιδού λοιπόν τ'αποτελέσματα:
Αλλά επειδή τον είδα λίγο μπλαζέ στη θέση του συνοδηγού είπα μπας και 'φτιάξει' του μουτράκι του αν τον έβαζα πίσω από το τιμόνι...
Αλλά απ'ότι βλέπετε δεν χαμπάριασε και πολύ, σνομπάροντας την αλλαγή με περίσσιο κομπασμό με την πιπίλα του!
Υ.Γ.
Οι ζώνες μπήκαν στη θέση που βλέπετε με δική του σύσταση καθώς δεν ένιωθε πολύ ασφαλής με τόσα άλογα στο δεξί του πόδι! -
Πάει ο μικρός...καμμένος σαν τον πατέρα του...
-
Get them while they 're young... Σωστός ο theo!
Εδώ πιστεύω κολλάει καλύτερα η διαφήμιση του Astra GTC ('Son, I got you a dream car for your 18th birthday...')
-
Βλέποντας τιην δεύτερη φωτογραφία του Τεό, βρήκα ένα σημαντικό **ελάττωμα **του Βρετανικού αυτοκινήτου:
Ανεπαρκής διαδρομή ρύθμισης του τιμονιού!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Βλέποντας τιην δεύτερη φωτογραφία του Τεό, βρήκα ένα σημαντικό ελλάτωμα του Βρετανικού αυτοκινήτου:
Ανεπαρκής διαδρομή ρύθμισης του τιμονιού!Ξεράθηκα στο γέλιο!
Να σου ζήσει Τεό!
-
Πραγματικά απίθανη η φωτό με το μπέμπη στη θέση του οδηγού!!!
theo.. είσαι κι εσύ, βλέπω, οπαδός της άποψης που λέει ότι 'τους μελλοντικούς πρωταθλητές πρέπει να τους ξεκινάς στα μπάκετ πριν καλά καλά βγάλουν την πιπίλα τους!!'
Να σου ζήσει!!
-
Το πάνω από 5 για τρεις είναι αστείο?
-
Ο χρήστης ferr@r1 έγραψε:
Το πάνω από 5 για τρεις είναι αστείο?Οχι!
-
Συγχαρητήρια
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...