-
Η δικιά μου είναι σχεδόν 14ων. Μπήκε το μεσημέρι σπίτι από το σχολείο, με το στυλάκι της, τη φόρμα της, την αφάνα πιασμένη ψηλά...
Ρε μπας κι ο ratanplan έχει δίκαιο; :hmmm:
-
Πέρασε κιόλας ένας χρόνος?
Να σου ζήσει Μάνο!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πέρασε κιόλας ένας χρόνος?Να σου ζήσει Μάνο!!!
14 περασαν ρε κουκ...
ετσι ειπε ο ililias..
-
-
Σας χαίρομαι τους γονείς του φόρουμ...
Το μόνο που βλέπω στον εαυτό μου είναι ότι θα επαναπροσδιορίσω την έννοια χαζομπαμπάς όταν γίνω γονέας. Αν με κάνουν έτσι τα 2 ανηψάκια που έχω (6 και 4 ετών παλικάρια) φαντάζομαι πως θα με κάνουν τα δικά μου και ειδικά αν έχω καμιά κόρη...Εύχομαι σε όλους τους γονείς ότι καλύτερο για εκείνους και τα παιδάκια τους...
(κλασική ατάκα ανηψιών: Θείε τι μου έφερες; Ελπίζω να μην είναι ρούχο; Μόνο τα παιχνίδια είναι καλά δώρα...και τρέχει ο θείος Σπύρος να τους κάνει τα χατήρια...χαλάλι τους και ας τα έχω κακομάθει..τα αγαπώ τα διαολάκια )
-
Καλά δεν έχεις δει ακόμα τίποτα. Όταν με το καλό έρθουν εκείνες οι μέρες θα μας θυμηθείς.
Νούμερο μηδέν πάνες για τυο μωρό και ΧΧΧL για τον μπαμπά!!!!! -
Εν ταξει τον Ηλια τον ξερουμε ως πολυκαρπον.
Οι τρεις που δηλωσαν ** πανω απο πεντε** ποιοι ειναι;
Οχι τιποτε αλλο ,εχω να τους μοιρασω και το DAPικο επιδομα. -
Δεν είναι τρις αλλά 3%!!!! Σύνολο πέντε μαζί με τον Ηλία μας. Ψάχνουμε τους υπόλοιπους τέσσερις!!!! για μολογήστε φίλοι μου.
-
http://www.cretetv.gr/news/newsf.php?goid=24726
Tί εχετε να πειτε για αυτο;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
http://www.cretetv.gr/news/newsf.php?goid=24726Tί εχετε να πειτε για αυτο;
Οπως σε πολλα πραγματα ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.
Μερικες σφαλιαριτσες στον κολο, οποτε χρειαζεται δεν εβλαψε κανενα.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
http://www.cretetv.gr/news/newsf.php?goid=24726Tί εχετε να πειτε για αυτο;
Εντελώς αυτονόητο δεν είναι? Υπάρχει κανείς που σοβαρά μπορεί να υποστηρίξει το αντίθετο? Είναι γνωστό ότι ούτε στην εκπαίδευση σκύλων δεν ενδείκνυται το ξύλο, λες στα παιδιά να είναι πιο αποτελεσματικό? Το ξύλο είναι ο φερετζές της ανικανότητας και της τεμπελιάς του γονιού : Που να εξηγώ-συζητάω τώρα, ας του αστράψω δυο φούσκους και θα καταλάβει όταν μεγαλώσει ότι το έκανα για το καλό του
-
Μερικές ροπαλιές με τον πυροσβεστήρα δεν βλάπτουν, αφού πρώτα τον αδειάσουμε πάνω στη μάπα του παιδιού βέβαια.
Μετά, αν δεν δούμε αποτέλεσμα, παίρνουμε από το ι-μπέη ένα σπρέυ που το ρίχνεις στο παιδί και το κάνεις σαν το χορτάρι του Καραϊσκάκη για περίπου 8 μέρες - να δούμε μετά αν θα είναι άτακτο έχοντας τους συμμαθητές του να το κοιτάζουν σαν τον Ε.Τ.
ΑΝ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΘΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!
-
Κεϊσιανή Αγωγή!
-
Τι ελεγα για υπερβολες.....
-
Δεν τιθεται θεμα, η αγωγη τωνπαιδιων δεν πρεπει ουτε χρειαζεται να περιλαμβάνει ξυλο.Αυστηροτητα,δικαιοσυνη,θεσπιση κανονων,ολα αυτα σιγουρα χρειαζονται,και σε καμια περιπτωση δεν μπορει να υποκατασταθουν απο το ξυλο.
Σκεφτομαι στο αμεσο μελλον να γινω πατερας,και το τελευταιο πραγμα που εχω στα ονειρα μου ειναι να λεει η γυναικα μου στα παιδια μου 'μην κανεις το Χ γιατι θα ερθει ο μπαμπας και θα σε δειρει' Μηπως να με λεει και μπαμπούλα αντί για μπαμπά;;Μηπως να κρυβεται και πισω απο τις πολυθρονες οταν ερχομαι στο σπιτι αντι να ερχεται να με χαιρετησει και να συζητησουμε;
-
Οταν λετε ξυλο τι εννοειται???
-Ενα ελαφρο χτυπημα στα χερια του το λετε ξυλο??
-Μια στον κολο το λετε ξυλο?ή ξυλο εννοειται κανονικες σφαλιαρες και αλλα χτυπηματα που μπορει να κανουν ζημια σε ενα παιδι.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Οταν λετε ξυλο τι εννοειται???-Ενα ελαφρο χτυπημα στα χερια του το λετε ξυλο??
-Μια στον κολο το λετε ξυλο?ή ξυλο εννοειται κανονικες σφαλιαρες και αλλα χτυπηματα που μπορει να κανουν ζημια σε ενα παιδι.
Όχι δεν το λέω ξύλο, ούτε θέλω την ποινική σου δίωξη επειδή του έριξες μια στον κώλο...Αυτό δε σημαίνει όμως ότι έστω και αυτές οι μίνι σωματικές τιμωρίες είναι το καλύτερο παιδαγωγικό μέσο...Ξαναλέω η χειροδικία κάθε είδους είναι απλά ομολογία αποτυχίας του γονιού...Δεν κατάφερε ή βαρέθηκε να περάσει το μήνυμά του με άλλο τρόπο και κατέφυγε στη χειροδικία...Δεν είναι για κρέμασμα φυσικά αλλά δεν θα έλεγα ότι ένας γονιός που καταφεύγει στο ξύλο θα έπρεπε να καμαρώνει για τις μεθόδους τους...
Εν ολίγοις ΔΕΝ ενδείκνυται ούτε η ξυλιά στον κώλο ως παδαγωγικό μέσο, υπάρχουν άλλα καλύτερα αλλά και πολύ πιο χρονοβόρα και επίπονα για το γονιό...Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο -
Ο τροπος συμπεριφορας ενος γονιου εξαρταται κυριως απο2 παραγοντες.
Την συμπεριφορα του παιδιου, τον χαρακτηρα του καθενος γονιου.
Ενας φιλος μου πραγματικα δεν εχει χτυπησει οτι με λουλουδι το παιδι του αλλα μιλαμε για ενα παιδι κοτοπουλο, ανυπαρκτο και αβουλο, καθεται στον καναπε επι 3 ωρες ακινητο.
Η λογικη του συζηταω εχει αποτελεσμα ουσιαστικο και τα παιδια υπολογιζουν και καταλαβαινουν πολλα , αλλα παιδια ειναι και πολλες φορες λειτουργουν χωρις να σκεφτονται, σε αυτη την περιπτωση αυτο που τους στοιχιζει πολυ ειναι η τιμωρια στο δωματιο τους.
Οι τροποι διαπαιδαγωγισης ειναι πολυ , αλλα δεν πιστευω οτι υπαρχει γονιος που εστω και ελαχιστο δεν εχει ή θα εχει ακουμπιση το παιδι του απο τα νευρα του.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Όχι δεν το λέω ξύλο, ούτε θέλω την ποινική σου δίωξη επειδή του έριξες μια στον κώλο...Αυτό δε σημαίνει όμως ότι έστω και αυτές οι μίνι σωματικές τιμωρίες είναι το καλύτερο παιδαγωγικό μέσο...Ξαναλέω η χειροδικία κάθε είδους είναι απλά ομολογία αποτυχίας του γονιού...Δεν κατάφερε ή βαρέθηκε να περάσει το μήνυμά του με άλλο τρόπο και κατέφυγε στη χειροδικία...Δεν είναι για κρέμασμα φυσικά αλλά δεν θα έλεγα ότι ένας γονιός που καταφεύγει στο ξύλο θα έπρεπε να καμαρώνει για τις μεθόδους τους...
Εν ολίγοις ΔΕΝ ενδείκνυται ούτε η ξυλιά στον κώλο ως παδαγωγικό μέσο, υπάρχουν άλλα καλύτερα αλλά και πολύ πιο χρονοβόρα και επίπονα για το γονιό...Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότεροΕίπες ότι σχεδιάζεις να κάνεις παιδιά κάποτε, έ;
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Οταν λετε ξυλο τι εννοειται???
-Ενα ελαφρο χτυπημα στα χερια του το λετε ξυλο??
Εν ολίγοις ΔΕΝ ενδείκνυται ούτε η ξυλιά στον κώλο ως παδαγωγικό μέσο, υπάρχουν άλλα καλύτερα αλλά και πολύ πιο χρονοβόρα και επίπονα για το γονιό...Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότεροΑς μου επιτραπει να βαλω εδω ενα ανεκδοτο σχετικοτατο με τα παραπανω.
Πατερας κρατα απο το χερι μπομπιρα ο οποιος κλαιει γοερα ,πεισμωνει και δεν περπατα,προσπαπαθει να ξεφυγει αλλα ο πατηρ το μονο που λεει
-Υπομονη Γιωργακη, να, φτανουμε σπιτι Γιωργακη, σε λιγο ολα θα ειναι ωραια Γιωργακη.
Ενας διερχομενος που του εκαναν εντυπωση τα λογια του πατερα,κοντοσταθηκε και του λεει.
-Συγχαρητηρια για το φερσιμο σας προς τον Γιωργακη.
-Μα δεν τον λενε Γιωργακη,εμενα λενε.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...