-
Μαζεύτηκαν πάλι όλοι οι χαζομπαμπάδες!
Και μετά λέτε ότι σας τα τρώνε όλα οι γυναίκες!
Έτσι σας έχουν του χεριού τους! -
Όχι όλοι. Εγώ τώρα ήλθα. Πριν, έλλειπα.
-
Προφανώς κάπου το άκουσε ο μεγάλος αλλα ξεράθηκα στο γέλιο.
Κώστα τα δόντια σου τα βλέπω κίτρινα λέω στο μικρό. Τα έπλυνες το πρωί;
Τά πλυνα χτές βράδυ ρε μπαμπά. Τί να κάνω;
Τί τι να κάνεις; Να φοράς ...καφέ γραβάτα, λέει ο μεγάλος.Αλλο φρέσκο(Πριν λίγο).
Παιδιά το επόμενο Σαβατοκύριακο θέλω να σας πάω μια πολύ special βόλτα με το αυτοκίνητο. Που λέτε να πάμε;Μεγάλος: Σ ένα πολυτελές εστιατόριο στην Ιταλία.
-
tasosdev δεν σε βλέπω καλά.
cmarinΟ σπόρος χθες έμαθε το 'ου'. Γενικά, προσπαθεί πλέον να διαβάζει ό, τι πέφτει στα χέρια του. Διάβαζε, λοιπόν, στην ετικέτα στο μπουκάλι του νερού:
το 'πηγή ζωής'. Τα κατάφερε! Κι άρχισε να μονολογεί:
'Όμορφα που κυλάει η ζωή... Μεγαλώνεις, πηγαίνεις σχολείο, μαθαίνεις να διαβάζεις, έχεις φίλους, μετά περνάς Πανεπιστήμιο, τελειώνεις, παντρεύεσαι, κάνεις παιδιά, αγαπάς τα παιδιά σου, ...... Όμορφα που κυλάει η ζωή...'
Λιώσαμε... -
Τρομερός!
-
Εϊναι να λιώνεις....
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Μαζεύτηκαν πάλι όλοι οι χαζομπαμπάδες!
Και μετά λέτε ότι σας τα τρώνε όλα οι γυναίκες!
Έτσι σας έχουν του χεριού τους!Εδώ είναι τόπικ συνειδητοποιημένων χαζομπαμπάδων*! Έτσι μας αρέσει!
*με αρχηγό τον Megane98hp!
-
τα παπουτσακια σας θα τα βγαλετε?
-
αυριο η μικρη μου γινεται 4 και εγω 39, μεγαλωσε το μωρο μου και δεν μπορω να την κουβαλαω τοσο ευκολα πια:sorry:
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
αυριο η μικρη μου γινεται 4 και εγω 39, μεγαλωσε το μωρο μου και δεν μπορω να την κουβαλαω τοσο ευκολα πια:sorry:Παρηγορήσου, η δική μου έγινε 14. Μου κόβεται η μέση...
-
ελπίζω ν'αστειεύεσαι
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ελπίζω ν'αστειεύεσαιΕννοείται, βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
αυριο η μικρη μου γινεται 4 και εγω 39, μεγαλωσε το μωρο μου και δεν μπορω να την κουβαλαω τοσο ευκολα πια:sorry:Η μία μου κόρη (5 ετών) μου είπε σήμερα ότι θέλει να μείνει για πάντα μωρό για να μπορώ να την παίρνω αγκαλιά.......
-
Έχουν βρει τα κουμπιά σας και τα πατάνε όλα μαζί.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχουν βρει τα κουμπιά σας και τα πατάνε όλα μαζί.Αυτό λέω και εγώ... Ιδίως οι κόρες σας κάνουν ότι θέλουν!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
ελπίζω ν'αστειεύεσαι
Εννοείται, βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........
Νταξ....δλδ τοσο τραγικο ειναι να την παρεις αγκαλια? και τι που εγινε 14?
-
Φαίνεσαι εσύ τελικά οτι είσαι αγκαλίτσας...
-
-
-
Σιγά μη θέλει και αγγαλιά!
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...