-
Δεν ήθελα τατουάζ, ήθελα ΑΥΤΟ το τατουάζ και δεν το μετάνιωσα
+oo
-
skye
η μπάρμπι είναι τελείως καπιταλιστικό και μικροαστικό δώρο. Δε σε βλέπω καλά. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
skye
η μπάρμπι είναι τελείως καπιταλιστικό και μικροαστικό δώρο. Δε σε βλέπω καλά.Πώς καταντήσαμε λοχία... ο πιο ΖΝ νονός να κάνει δώρα μπάρμπι
-
-
Χθες διαβαζα τους 4Τ. Ερχεται η κορακλα, εντελως ξαφνικα, και μου λεει: πογια μου πογια μου' Να την παρω στην ποδιά μου δηλαδη. Την βαζω πανω στο ποδι μου και μολις βλεπει τη φωτογραφια την McLaren μου λεει
'Αμαξι, αμαξι'Απο τωρα ακριβα γούστα...
-
Χτες με βλέπει ο γιός να παρακολουθώ γερμανική διαφήμιση του BMW Isetta στο youtube και μου λέει:
- Τι γλώσσα μιλάνε;
-Γερμανικά. - Να σου πω μια βλακεία; Ευτυχώς που δεν γεννήθηκα στη Γερμανία! Δεν ξέρω λέξη Γερμανικά!
Και λύνεται στα γέλια!
- Τι γλώσσα μιλάνε;
-
Μάνο αφού δε σε πέτυχε να διαβάζεις Καλλονές
-
Εκει θα ελεγε το παιδι....φαι φαι
Εκτος αν εκεινει την στιγμη φαινοτανε κανας κ@λ@ς και οχι βυζι!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
EDDIE_147
Α στο Barcode έκανα κι εγω το piercing πριν 5 χρόνια και έχω αντίστοιχα πολύ θετικές εντυπώσεις για υπευθυνότητα και καθαριότητα.Το σκέφτομαι σοβαρά από το καλοκαίρι, απλά ακόμα δεν βρήκα το σχέδιο που να με εντυπωσιασει. Ισως θα πρέπει να περάσω μια βόλτα από κει.
[off topic]Hλέκτρα μην πας να κάνεις κάτι που θα σου γυαλίσει στο μαγαζί, επειδή απλά θες να κάνεις ένα, οι πιθανότητες να το μετανιώσεις αργότερα πολλαπλασιάζονται. Θα πας και θα κάνεις αυτό που θα σου έχει καρφωθεί στο μυαλό και αφού θα είσαι σίγουρη γι' αυτό και θα το έχεις επεξεργαστεί αρκετά. Έτσι έκανα και εγώ. Δεν ήθελα τατουάζ, ήθελα ΑΥΤΟ το τατουάζ και δεν το μετάνιωσα. [/off topic]
Ξερω ποιο θέλω να κάνω, απλά δεν ξέρω αν μπορεί να βγει ωραίο αυτό που σημαίνει κάτι για μένα. Θα μιλήσω με τον καλλιτέχνη και θα αποφασίσω.
-
Πείτε μου ρε γμτ , γιατί στο 2ο τεύχος του βιβλίου της γλώσσας της Β' Δημοτικού υπάρχει φωτό από μοναστήρι και από αυτό απουσιάζουν οι σταυροί ;
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Πείτε μου ρε γμτ , γιατί στο 2ο τεύχος του βιβλίου της γλώσσας της Β' Δημοτικού υπάρχει φωτό από μοναστήρι και από αυτό απουσιάζουν οι σταυροί ;Χρησιμοποιούν λίστα;
Η βαφτηστήρα μου άλλαξε γνώμη,δεν θέλει τη barbie!
Θέλει λέει ένα μπλε φορεματάκι που είδε(;) σε βιτρίνα.
Τρέχα τώρα χαζονουνέ να αλλάξεις το δώρο. -
Ωραια...αν ειναι να βαφτισω παιδακι να προτιμησω τα αγορακια δλδ
-
μπα μπορεί να θέλει πρώτα τον spiderman και μετά να ζητήσει τον batman
δε βρίσκεις άκρη με δαύτα, αρκεί να μη τους κάνεις το οποιδήποτε χατήρι. Αυτό είχε φέτος ο Αη Βασίλης, δεν πρόλαβε την καινούρια παραγγελία
-
Νταξ ρε συ κριμα, ομως...μπορει να στεναχωρεθει!
-
Θα της πάρω το φορεματάκι,τι να κάνω της έχω αδυναμία.
(αρκεί να μην το ξανακάνει γιατί θα της πω την ιστορία με τον Ηρώδη!) -
-
Συνέχεια από εδώ...
-
Σαν να πατήσαμε τις 100 σελίδες...
Να συνεχίζουμε εδώ καλύτερα.
-
Δεν χρειάζεται να χωρίζεται αυτό το θέμα! Ας μείνει ολόκληρο ώστε να έχουμε και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.
-
Η οποία ψηφοφορία είναι σικέ! Εγώ ψήφισα 'κανένα' και μπορεί αυριο-μεθαύριο να κάνω δίδυμα!
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...