-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν και για πλάκα το είπα, ψιλοέχει σχέση. Αυτά τα μικρά διαβολάκια αποδεδειγμένα πολλές φορές μας παίζουν στα δάχτυλα, σε σημείο που κάποιες φορές θα έπρεπε να μας ψιλοενοχλεί. Έλα όμως που δε μας ενοχλεί...+1. Ρώτα και τον Μανώλη - Megane.
BTW, είδε κανείς το καινούριο τηλεοπτικό παιχνίδι όπου έχεις για συμπαίκτες παιδιά δημοτικού?
Το είδα για λίγο τυχαία και είναι αφασία τα μικρά.Ρε, εμείς τα έχουμε κάθε μέρα σπίτι μας σου λέμεεεεεεεεε.........
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Είναι άρρωστος. Έχει πυρετό και πονόλαιμο. Κι εγώ ο βλάκας κάθομαι εδώ και γράφω, αλλά αυτό σας λέω κ φεύγω:
Το μεσημέρι πήγα στο κρεβάτι του. Σήκωσε το κεφαλάκι του κ το έβαλε πάνω στα πόδια μου. Έκαιγε! Με κοίταξε μ' εκείνο το βλέμμα που έχουν όταν δεν είναι καλά - πονεμένο αλλά και χαδιάρικο - (όσοι έχουν παιδιά καταλαβαίνουν) και μου είπε: 'Φύγε μπαμπά, ξέρω ότι πρέπει να πας στη δουλειά, άκουσα που σου το έλεγαν στο τηλέφωνο. Εντάξει θα είμαι εγώ.'
Έλιωσα.Περαστικά Ηλία. Μία από τα ίδια κι εμείς. Χθες είχε πυρετό και σήμερα δεν πήγε σχολείο. Συνήθως σε 1 μέρα είναι Οκ!
-
Εντάξει, συνέρχονται γρήγορα τα τσακαλάκια. Το πρωί τα βλέπεις στα χάλια τους και το βράδυ ... χλιμιντρίζουν πάλι.
Εμάς αν μας πιάσει τπτ τέτοιο κάνουμε ... τρεις μέρες να συνέλθουμε.Έεετσι. Η μικρή μου με πυρετό το διήμερο. Κοιμήθηκε αρκετά , ξεκουράστηκε και χθες ήταν όλο παιχνίδι και χάδια.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν και για πλάκα το είπα, ψιλοέχει σχέση. Αυτά τα μικρά διαβολάκια αποδεδειγμένα πολλές φορές μας παίζουν στα δάχτυλα, σε σημείο που κάποιες φορές θα έπρεπε να μας ψιλοενοχλεί. Έλα όμως που δε μας ενοχλεί...BTW, είδε κανείς το καινούριο τηλεοπτικό παιχνίδι όπου έχεις για συμπαίκτες παιδιά δημοτικού?
Το είδα για λίγο τυχαία και είναι αφασία τα μικρά.Το ξέρω είμαι εκτός θέματος, αλλά να σου πω Κώστα, κάθε πότε το έχει αυτό το παιχνίδι;
-
Δεν ξέρω...
-
Το βλαστάρι μου το μικρό, αφού είχε μαζέψει το απαραίτητο χρήμα, έφερε πολύ καλούς βαθμούς από το σχολείο για το πρώτο τρίμηνο και τον άφησα να πάρει κινητό τα Χριστούγεννα.
Προχθές πήγαν περίπατο με το σχολείο και ξεδίπλωσε το σκηνοθετικό του ταλέντο 'εξαφανίζοντας' τους φίλους του! -
'Ρε βλάκα, άλλον πέτυχες!'
-
Κορυφαίο!!!
-
Ρε τα τσοχλανια....πως το κανουν αυτο?
-
Επειδή εσύ δεν μπορείς να κάνεις ούτε ένα quote, σημαινει οτι δεν υπάρχουν άνθρωποι πιο εξοικιωμένοι με την τεχνολογία από εσένα?
-
Τι τεχνολογια...εδω μιλαμε για μαγικα
-
-
Είναι άρρωστος. Έχει πυρετό και πονόλαιμο. Κι εγώ ο βλάκας κάθομαι εδώ και γράφω, αλλά αυτό σας λέω κ φεύγω:
Το μεσημέρι πήγα στο κρεβάτι του. Σήκωσε το κεφαλάκι του κ το έβαλε πάνω στα πόδια μου. Έκαιγε! Με κοίταξε μ' εκείνο το βλέμμα που έχουν όταν δεν είναι καλά - πονεμένο αλλά και χαδιάρικο - (όσοι έχουν παιδιά καταλαβαίνουν) και μου είπε: 'Φύγε μπαμπά, ξέρω ότι πρέπει να πας στη δουλειά, άκουσα που σου το έλεγαν στο τηλέφωνο. Εντάξει θα είμαι εγώ.'
Έλιωσα.Κι απο μενα
Περαστικα.
Κι εμενα η κορακλα εχει βουλωμενο λαιμουδακι και βυχει συνεχια με αποτελεσμα μολις κοιμηθει να ξυπνει μετα απο λιγα λεπτα απο το βηχα. Χθες το βραδυ καθομουν διπλα στο κρεβατι της και μολις την επερνε ο υπνος ασχολιομουν με το playstation 4. Αυτη μολις ξυπνουσε και δεν με εβλεπε διπλα της αρχιζε να φωναζει δυνατα:
'ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ'
'ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Έλιωσα.Κι απο μενα
Περαστικα.
Κι εμενα η κορακλα εχει βουλωμενο λαιμουδακι και βυχει συνεχια με αποτελεσμα μολις κοιμηθει να ξυπνει μετα απο λιγα λεπτα απο το βηχα. Χθες το βραδυ καθομουν διπλα στο κρεβατι της και μολις την επερνε ο υπνος ασχολιομουν με το playstation 4. Αυτη μολις ξυπνουσε και δεν με εβλεπε διπλα της αρχιζε να φωναζει δυνατα:
'ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ'
'ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑκαλα, εσυ επαιζες με το playstation ?
αφου ειναι για παιδια.......
επρεπε να τις διαβαζεις παραμυθια για να κοιμηθει...... -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Έλιωσα.Κι απο μενα
Περαστικα.
'ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ'
'ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑκαλα, εσυ επαιζες με το playstation ?
αφου ειναι για παιδια.......
επρεπε να τις διαβαζεις παραμυθια για να κοιμηθει......Μπαααα δεν παιζει αυτο. Ειδικα το βραδυ ακουει το θορυβο του γκαζιου στη τηλεοραση και τη νανουριζει πιο καλα.
-
ποσο χρονων ειναι ?
-
Εχει βγει ps4?Το καινουργιο δεν ειναι το 3;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχει βγει ps4?Το καινουργιο δεν ειναι το 3;Ωχ
Gran Tourismo ηθελα να πω -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχει βγει ps4?Το καινουργιο δεν ειναι το 3;εγω ξερω το 3 σαν τελευταιο......
-
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...