-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Mε το καλό σε όλους τους κυοφορούντες μπαμπάδεςΜετά από τέσσερις μήνες, μπορώ με ασφάλεια να πω ότι η γέννηση του μικρού είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου
Και ειναι νωρις ακομα!
-
η μικρη σχεδιαζει το δωρο των χριστουγεννων
δεν θελω με τιποτα να παρει ενα συγκεκριμενο παιχνιδι....πατερας: λυπαμαι μαλλον δεν φτανουν τα χρηματα μας....
κορη: εεε τοτε να το πω στον αγιο βασιλη, θα εχει τοσα ευρω?
πατερας: μμμ δεν νομιζω....
κορη: εεε τοτε να του αφησω κατω απ το δεντρο 100ευρω απ τον κουμπαρα και να βαλει αυτος τα υπολοιπα? -
kantoniou
μικρή θεούλα!dinosm
με το καλό! -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
η μικρη σχεδιαζει το δωρο των χριστουγεννων
δεν θελω με τιποτα να παρει ενα συγκεκριμενο παιχνιδι....πατερας: λυπαμαι μαλλον δεν φτανουν τα χρηματα μας....
κορη: εεε τοτε να το πω στον αγιο βασιλη, θα εχει τοσα ευρω?
πατερας: μμμ δεν νομιζω....
κορη: εεε τοτε να του αφησω κατω απ το δεντρο 100ευρω απ τον κουμπαρα και να βαλει αυτος τα υπολοιπα?Kαι εμείς το ίδιο πρόβλημα έχουμε...Γιατί τα θέλουμε τα λεφτά αφού τα δώρα τα φέρνει ο Άγιος Βασίλης.
-
Αντε με το καλό, να είναι και κόρη να έχουμε να διαλέξουμε !!!
-
καντονιου κανε λεφτα τωρα γιατι οι δικες σου ειναι εξυπνες και βλεπω να μενουν στο ραφι..
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Εγώ μάλλον πάω για το δεύτερο...Περιμένω να το κοιτάξουμε γυρνώντας...Ωραία νέα!
Σήμερα μάθαμε ότι κυοφορούμε το τρίτο. Έχουμε ήδη δύο κόρες άρα οι ευχές ...ευπρόσδεκτες.
Δεν πιστεύω να σε λένε Γιώργο, να είσαι Πυργαίος και να είσαι ο άντρας της αδελφής μου...
Σήμερα έμαθαν κι αυτοί ότι πάνε για το τρίτο κι έχουν κι αυτοί δυο κόρες...Με το καλό κι εσείς.
-
Ορίστε κύριοι, ακριβαίνει το ρεύμα, ακριβαίνει το πετρέλαιο, δεν έχουμε λεφτά να ζεσταθούμε, κάνουμε παιδιά !!!
Τα πάντα εν σοφία εποίησεν .....Αντε με το καλό !!!
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Σήμερα μάθαμε ότι κυοφορούμε το τρίτο. Έχουμε ήδη δύο κόρες άρα οι ευχές ...ευπρόσδεκτες.Welcome to the club!!!
-
O Γιώργος έγραψε γράμμα στον Άγιο Βασίλη και ζήτησε τρία αυτοκινητάκια από το Cars: τον Νιτράκια, τον Μπάρμπα και τον Γουίγκο. Για να εξυπηρετήσω τον Αγιο Βασίλη επισκέφθηκα άμεσα όλα τα παιχνιδάδικα της περιοχής για να τα προμηθευτώ και βρήκα μόνο τον Νιτράκια. Έβαλα λοιπόν σε εφαρμογή το plan B: ebay. Χτες αγόρασα τον Μπάρμπα (80% ακριβότερα απ΄ότι έχει εδώ, ευτυχώς μόνο 9 ευρώ) και χτύπησα κι έναν Γουίγκο που δεν τον κέρδισα.
Και σήμερα το απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι έγραψε καινούριο γράμμα γιατί άλλαξε γνώμη και δεν θέλει αυτά αλλά τρία άλλα!
-
πεστου να χει deadline..
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εγώ μάλλον πάω για το δεύτερο...Περιμένω να το κοιτάξουμε γυρνώντας...
Ωραία νέα!
Σήμερα μάθαμε ότι κυοφορούμε το τρίτο. Έχουμε ήδη δύο κόρες άρα οι ευχές ...ευπρόσδεκτες.
Δεν πιστεύω να σε λένε Γιώργο, να είσαι Πυργαίος και να είσαι ο άντρας της αδελφής μου...
Σήμερα έμαθαν κι αυτοί ότι πάνε για το τρίτο κι έχουν κι αυτοί δυο κόρες...Με το καλό κι εσείς.
Ομολόγησε!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
O Γιώργος έγραψε γράμμα στον Άγιο Βασίλη και ζήτησε τρία αυτοκινητάκια από το Cars: τον Νιτράκια, τον Μπάρμπα και τον Γουίγκο. Για να μην εξυπηρετήσω τον Αγιο Βασίλη επισκέφθηκα άμεσα όλα τα παιχνιδάδικα της περιοχής για να τα προμηθευτώ και βρήκα μόνο τον Νιτράκια. Έβαλα λοιπόν σε εφαρμογή το plan B: ebay. Χτες αγόρασα τον Μπάρμπα (80% ακριβότερα απ΄ότι έχει εδώ, ευτυχώς μόνο 9 ευρώ) και χτύπησα κι έναν Γουίγκο που δεν τον κέρδισα.Και σήμερα το απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι έγραψε καινούριο γράμμα γιατί άλλαξε γνώμη και δεν θέλει αυτά αλλά τρία άλλα!
πες του οτι εφαγε πακετο γιατι 'εχει καταχωρηθει ηδη στα πρακτικα το δωρο του'
περιμενουν κ αλλα παιδακια να παραλαβουν δωρα -
Δεν παίζει αυτό το σενάριο γιατί το γράμμα του ήταν ακόμη πάνω στο γραφείο.....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Δεν παίζει αυτό το σενάριο γιατί το γράμμα του ήταν ακόμη πάνω στο γραφείο.....Ως γνωστόν...ο Άγιος Βασίλης μαθαίνει 'μαγικά' τι θέλουμε! Και μας το φέρνει! Επίσης, ως γνωστόν, ένα καλό παιδάκι δεν αλλάζει γνώμη...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν παίζει αυτό το σενάριο γιατί το γράμμα του ήταν ακόμη πάνω στο γραφείο.....
Ως γνωστόν...ο Άγιος Βασίλης μαθαίνει 'μαγικά' τι θέλουμε! Και μας το φέρνει! Επίσης, ως γνωστόν, ένα καλό παιδάκι δεν αλλάζει γνώμη...
Tι μου λες τώρα.... Εδώ είδα κι έπαθα να τον πείσω ότι αν και δεν ξέρω την διεύθυνσή του την έχουν στο ταχυδρομείο και θα στείλουν το γράμμα εκείνοι, θα του μιλήσω του παιδιού για μαγικά;
-
-
NIGA, πείστον ότι τα συγκεκριμένα είναι premium και ότι θα έχουν καλύτερη μεταπωλητική αξία...
Στην τελική κάντου δώρο το GPS... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...Δεν πιστεύω να σε λένε Γιώργο, να είσαι Πυργαίος και να είσαι ο άντρας της αδελφής μου...
Ομολόγησε!
Ναι, ομολογώ. Είναι η ντροπή μου ως μεγαλύτερος αδελφός, αλλά όσο κι αν προσπάθησα αυτή η σημερινή νεολαία δεν ακολουθεί τις αξίες ημών, των παλαιότερων: Δυο (ναι, δυο) αδελφές μου έχουν παντρευτεί Πυργαίους.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
O Γιώργος έγραψε γράμμα στον Άγιο Βασίλη και ζήτησε τρία αυτοκινητάκια από το Cars: τον Νιτράκια, τον Μπάρμπα και τον Γουίγκο. Για να εξυπηρετήσω τον Αγιο Βασίλη επισκέφθηκα άμεσα όλα τα παιχνιδάδικα της περιοχής για να τα προμηθευτώ και βρήκα μόνο τον Νιτράκια. Έβαλα λοιπόν σε εφαρμογή το plan B: ebay. Χτες αγόρασα τον Μπάρμπα (80% ακριβότερα απ΄ότι έχει εδώ, ευτυχώς μόνο 9 ευρώ) και χτύπησα κι έναν Γουίγκο που δεν τον κέρδισα.Και σήμερα το απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι έγραψε καινούριο γράμμα γιατί άλλαξε γνώμη και δεν θέλει αυτά αλλά τρία άλλα!
Ουτε ενα δεν κρατησε κοινο;
Περιμενε, γιατι μπορει να ξανα-αλλαξει γνωμη.
Ή παρε ολη τη σειρα...
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...