-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Μετάφραση,απο το Γρεβενιωτο-Ελληνικό λεξικό:
Ολοι οι άλλοι γελάνε με εμένα (κοροϊδεύοντάς με),και περισσότερο απο όλους γελάω εγώ (κοροϊδεύοντάς εμένα πάλι)
σειρά σου τώρα.
Εμένα μου αρέσει ένα άλλο, άσχετο, που είδα νομίζω σε μία υπογραφή εδώ μέσα... Αν έχω δίκιο, ας επικοινωνήσει ο δικαιούχος...
'You laugh at me because I am different. I laugh at you because you are all the same...'
εγω το χα παλια
-
Σιγά μην το πληρώσει αυτή!!! Δεν είμαστε καθόλου καλά. Και όλα αυτά σερ περιόδους λιτότητας!!!! Μήπως κοστίζει τελικά πολύ αυτή το πανηγυράκι;:rant:
-
Αφου (αναγκαστω) να παραδεχτω δημοσιως οτι χθες σε μια στιγμη αδυναμιας, αγορασα το ΘΕΜΑ (εσφαλλα αλλα ηθελα και την original ταινια εκτός απο τα extended που εχω αγορασμενα), να πω οτι ειχε ενα πολυ ωραιο αρθρακι για την απολυτη ελληνιδα σταφιδα.
Εκει λεει οτι η μεγαλυτερη επιτυχια της κυριας αυτης, ειναι οτι περασε στον κοσμο το παραμυθι οτι στο απογειο της καρριερας της, ρισκαρει τα παντα για να εκπροσωπησει την πατριδα της (λεμε τωρα...).
Η πραγματικοτητα φυσικα ειναι το αντιθετο:- Η καρριερα της ειναι σε πτωση. Το Νάυλον πηγε χάλια σε πωλησεις και κανενα τραγουδι δεν επιασε κορυφη
- Η πατριδα της δεν ειναι η Ελλαδα, αλλα αλλο ανεξαρτητο κρατος που επισης συμμετεχει στο διαγωνισμο
- Εχει κινητοποιησει ολο τον κρατικο μηχανισμο για να προβαλλει την εικονα της, ενω η δημοτικοτητα της ειναι στα κατω της
- Σε περιπτωση επιτυχιας εχει καταφερει να ξαναμπει δυναμικα στο προσκηνιο με λεφτα του δημοσίου
- Σε περιπτωση αποτυχιας θα αποδωθει η απο καιρο προδιαγεγραμμενη καθοδικη της πορεια στη 'θυσια' αυτη που εκανε.
Δεν μεταφερω ακριβως το αρθρο, δεν το εχω μπροστα μου αλλα αυτα εγω καταλαβα (και συμφωνω)
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το Νάυλον πηγε χάλια σε πωλησεις και κανενα τραγουδι δεν επιασε κορυφηΤα charts των album & singles, πάντως, να ξέρετε ότι είναι στημένα, και δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.
Ξέρω και ορισμένες λεπτομέρειες για τον τρόπο που γίνεται αυτό, από 'inside information'.
Οχι ότι δεν το ξέρατε ήδη φυσικά.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αφου (αναγκαστω) να παραδεχτω δημοσιως οτι χθες σε μια στιγμη αδυναμιας, αγορασα το ΘΕΜΑ (εσφαλλα αλλα ηθελα και την original ταινια εκτός απο τα extended που εχω αγορασμενα), να πω οτι ειχε ενα πολυ ωραιο αρθρακι για την απολυτη ελληνιδα σταφιδα.Το 'έπαθα' κι εγώ για τους ίδιους λόγους και πιθανότατα θα το 'πάθω' και τις αμέσως προσεχείς Κυριακές για τον ίδιο λόγο... Βεβαια, συνηθως την πετάω όπως την παίρνω (εκτος του οικονομικού ενθέτου)
Στα άλλα συμφωνώ και επαυξάνω. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κοστίζει 170.000 ευρώ, το έφτιαξε μια κραγμένη και θα το δείτε το βράδυ της Eurovision. Tι είναι?Τώρα να τσατιστώ, να γελάσω, να κλάψω;
Μπααααα τίποτα απ΄ όλα αυτά.
Εδώ είδα στο δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης τον Τσιριγωτάκη !!! να κάνει ρεπορτάζ για τη Εurovision και την εκπροσωπό ..ας, από το Λονδίνο.Αυτό είναι κατάντια. Το κόστος του φορέματος είναι απόροια της κατάντιας.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αφου (αναγκαστω) να παραδεχτω δημοσιως οτι χθες σε μια στιγμη αδυναμιας, αγορασα το ΘΕΜΑ (εσφαλλα αλλα ηθελα και την original ταινια εκτός απο τα extended που εχω αγορασμενα), να πω οτι ειχε ενα πολυ ωραιο αρθρακι για την απολυτη ελληνιδα σταφιδα.
Το 'έπαθα' κι εγώ για τους ίδιους λόγους και πιθανότατα θα το 'πάθω' και τις αμέσως προσεχείς Κυριακές για τον ίδιο λόγο... Βεβαια, συνηθως την πετάω όπως την παίρνω (εκτος του οικονομικού ενθέτου)
Στα άλλα συμφωνώ και επαυξάνω.Ακόμα ενας στην 'παρέα' σας.....Πάντως το δικό μου DVD σε 3-4 σημεία ψιλοκολλάει για 2-3 δευτερόλεπτα.Γενικώς το DVD Player που έχω στις 240 περίπου ταινίες που εχω δει δεν εχει παρουσιάσει πρόβλημα ποτέ, παρα μόνο 2 φορές και σαφώς ηταν πρόβλημα των δίσκων κι οχι της συσκευής.Αναρωτιέμαι αν κι εσείς είχατε καποιο πρόβλημα ανάλογο με τον 'Αρχοντα'.....Δεδομένης πάντως της ποιότητας που διαπιστώνω οτι εχουν τα συγκεκριμμένα DVD (εφημερίδων), αμφιβάλλω αν θα πάρω και τα επόμενα της σειράς.Είναι και η πρώτη φορά που παίρνω DVD απο εφημερίδα, οπότε η πρώτη εντύπωση μέτρησε αρνητικά οσον αφορά εμένα....
Στο θέμα του άρθρου τώρα, (ή στο άρθρο του 'ΘΕΜΑΤΟΣ' αν θέλετε... ), η αλήθεια είναι οτι δε το διάβασα, οπως δε διάβασα και κανένα αλλο της εφημερίδας....(οχι οτι τη σνομπάρω, παρόλο που δε την εχω αγοράσει ποτέ ξανα, απλά δεν είχα το χρόνο...).Μου κινήσατε την περιέργεια ομως και θα ρίξω ενα βλέφαρο.....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το 'έπαθα' κι εγώ για τους ίδιους λόγους και πιθανότατα θα το 'πάθω' και τις αμέσως προσεχείς Κυριακές για τον ίδιο λόγο... Βεβαια, συνηθως την πετάω όπως την παίρνω (εκτος του οικονομικού ενθέτου)
Στα άλλα συμφωνώ και επαυξάνω.Καλά ρε τι εγινε; Ολοι πήραμε τη φυλλάδα την Κυριακή; Κονομήσανε πάλι τα Ορκ.
Εκείνος ο λογότυπος στην αρχή της ταινίας να έλειπε γμτ!
Κουράγιο άλλες δυο Κυριακές έμειναν και μετά θα τη στείλουμε στο 'βουνό της φωτιάς' για φούντο.
Θα πάρω το 'Ποντίκι' την Πέμπτη να δω τι κυκλοφορία είχε. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κοστίζει 170.000 ευρώ, το έφτιαξε μια κραγμένη και θα το δείτε το βράδυ της Eurovision. Tι είναι?
Αυτό είναι κατάντια. Το κόστος του φορέματος είναι απόροια της κατάντιας.
Δεν γράφω αυτά που σκέφτομαι γιατί μετά θα πρέπει οι mods να σβήνουν και δεν φταίνε σε τίποτα....
-
Διαφήμιση στην τηλεόραση:
'Πρώτη φορά εφημερίδα έσπασε το φράγμα των 300.000 φύλλων.
Σας ευχαριστούμε. ΤΟ ΘΕΜΑ' -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Καλά ρε τι εγινε; Ολοι πήραμε τη φυλλάδα την Κυριακή; Κονομήσανε πάλι τα Ορκ.
Εκείνος ο λογότυπος στην αρχή της ταινίας να έλειπε γμτ!
Κουράγιο άλλες δυο Κυριακές έμειναν και μετά θα τη στείλουμε στο 'βουνό της φωτιάς' για φούντο.
Θα πάρω το 'Ποντίκι' την Πέμπτη να δω τι κυκλοφορία είχε.315.000 φύλλα!!! Το διαφημιζουνε κιόλας...
Νομιζεις πως θα 'ναι μονο για 2 Κυριακες. 'Η επιστροφη του βασιλια' θα 'ναι σε 2 DVD κι αμα θες making of κλπ. θα 'χει εξτρα ΚυριακεςΥΓ Καταξοδευτηκα το ΣΚ Πηρα και 'Τα Νεα' το Σαββατο που ειχαν το 'Ζ' (ταινια που ειχα δει πολύ-πολύ μικρος σε ειδικη προβολή σε μια εκδηλωση και ειχα σοκαριστει ) 3,50 ευρω, βεβαια
-
Αν κατάλαβα καλά, το ΘΕΜΑ έδινε dvd το LOTR I;
Προσωπικά προτιμώ να νοικιάζω μια ταινία και να την γράφω, παρά να αγοράζω την συγκεκριμένη φυλλάδα! Μπορεί να είμαι παράνομος και να ξοδεύομαι περισσότερο, αλλά το κάνω από πείσμα!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν κατάλαβα καλά, το ΘΕΜΑ έδινε dvd το LOTR I;Προσωπικά προτιμώ να νοικιάζω μια ταινία και να την γράφω, παρά να αγοράζω την συγκεκριμένη φυλλάδα! Μπορεί να είμαι παράνομος και να ξοδεύομαι περισσότερο, αλλά το κάνω από πείσμα!
Σωστός !!!!!
Πάντως τον Θέμο τον συχάθηκα με τις λακαμίες που κάνει τελευταία , εναντίων του Α . Η τα λές πρόσωπο με πρόσωπο η αλλιώς ....
Ρε παιδια , δεν είμαστε λίγο off topic ?????????
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αφου (αναγκαστω) να παραδεχτω δημοσιως οτι χθες σε μια στιγμη αδυναμιας, αγορασα το ΘΕΜΑ (εσφαλλα αλλα ηθελα και την original ταινια εκτός απο τα extended που εχω αγορασμενα), να πω οτι ειχε ενα πολυ ωραιο αρθρακι για την απολυτη ελληνιδα σταφιδα.Εκει λεει οτι η μεγαλυτερη επιτυχια της κυριας αυτης, ειναι οτι περασε στον κοσμο το παραμυθι οτι στο απογειο της καρριερας της, ρισκαρει τα παντα για να εκπροσωπησει την πατριδα της (λεμε τωρα...).
Η πραγματικοτητα φυσικα ειναι το αντιθετο:- Η καρριερα της ειναι σε πτωση. Το Νάυλον πηγε χάλια σε πωλησεις και κανενα τραγουδι δεν επιασε κορυφη
- Η πατριδα της δεν ειναι η Ελλαδα, αλλα αλλο ανεξαρτητο κρατος που επισης συμμετεχει στο διαγωνισμο
- Εχει κινητοποιησει ολο τον κρατικο μηχανισμο για να προβαλλει την εικονα της, ενω η δημοτικοτητα της ειναι στα κατω της
- Σε περιπτωση επιτυχιας εχει καταφερει να ξαναμπει δυναμικα στο προσκηνιο με λεφτα του δημοσίου
- Σε περιπτωση αποτυχιας θα αποδωθει η απο καιρο προδιαγεγραμμενη καθοδικη της πορεια στη 'θυσια' αυτη που εκανε.
Δεν μεταφερω ακριβως το αρθρο, δεν το εχω μπροστα μου αλλα αυτα εγω καταλαβα (και συμφωνω)
Συμφωνώ με τα παραπάνω... αλλά δεν περίμενα να εναντιώνεσαι τόσο σφόδρα σε μία οπαδό της ομάδας σου.....
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Το Νάυλον πηγε χάλια σε πωλησεις και κανενα τραγουδι δεν επιασε κορυφη
Τα charts των album & singles, πάντως, να ξέρετε ότι είναι στημένα, και δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.
Ξέρω και ορισμένες λεπτομέρειες για τον τρόπο που γίνεται αυτό, από 'inside information'.
Οχι ότι δεν το ξέρατε ήδη φυσικά.
Ωρες ειναι να μας πεις οτι η IFPI ειναι στημενη εναντιον της κυριας Καρβελα
Τα ορκ που λετε ειχαν τις κυκλοφοριες για τις 2 τελευταιες βδομαδες καπου μεσα. Στις 30/4 ειχαν 160.000 φυλλα. Θα διναν καμια τσοντα του Ευστρατιαδη μαλλον και CD του Βερτη πριν γινει φιρμα. Με την 'πολιτικη κουζινα' πηγαν στις 240.000 και τωρα στις 315.000.
Κατα τα αλλα, ο κοσμος στηριζει τον Δημοσιογραφο -
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Εκει λεει οτι η μεγαλυτερη επιτυχια της κυριας αυτης, ειναι οτι περασε στον κοσμο το παραμυθι οτι στο απογειο της καρριερας της, ρισκαρει τα παντα για να εκπροσωπησει την πατριδα της (λεμε τωρα...).
Συμφωνώ με τα παραπάνω... αλλά δεν περίμενα να εναντιώνεσαι τόσο σφόδρα σε μία οπαδό της ομάδας σου.....
Κορυφαιο!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Στις 30/4 ειχαν 160.000 φυλλα. Θα διναν καμια τσοντα του Ευστρατιαδη μαλλον και CD του Βερτη πριν γινει φιρμα.Τελικά greo αμα δεν παίζει ο Ηρα εχεις χιούμορ
Μπα σε καλό σου Γελαω μονος μου σαν το μ@λ@κ@ πρωινιατικα
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Αφου (αναγκαστω) να παραδεχτω δημοσιως οτι χθες σε μια στιγμη αδυναμιας, αγορασα το ΘΕΜΑ (εσφαλλα αλλα ηθελα και την original ταινια εκτός απο τα extended που εχω αγορασμενα), να πω οτι ειχε ενα πολυ ωραιο αρθρακι για την απολυτη ελληνιδα σταφιδα. [...]
Α, γιαυτό όλοι 'γριά' την ανεβάζουν, 'γριά' την κατεβάζουν;
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Πόσο καμμένοι είναι επιτέλους οι εγκέφαλοί μας ώστε να μην τολμά κανείς να βάλει στη θέση του το κάθε πορνίδιο που έχει το θράσος να βρίζει έναν ολόκληρο λαό, στα πλαίσια πάντα της καλλιτεχνικής μας διαπαιδαγώγησης και της ψυχικής μας ευφορίας!!
Αυτό που είδα χθες στα δελτία ειδήσεων -και πιστεύω όλοι είδαμε- με έβγαλε έξω από τα ρούχα μου!! Η 'εκπρόσωπος' της Ισλανδίας ευχήθηκε ολόψυχα στον ελληνικό λαό να πάμε να γαμ@ηθούμε!!!
Αν είναι δυνατόν! Όξω ρετάλια!!!Την πετυχα εχθες, ειναι για λυπηση η κακομοιρα μωρε μη την παρεξηγεις και ακουσα οτι ηθελε οι δημοσιογραφοι να κοιτανε κατω και μια που τολμησε να σηκωσει τα ματια την εβγαλε εξω ενας φουσκωτος.
Το πυ φτανει ομως ο ανθρωπος...
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Πόσο καμμένοι είναι επιτέλους οι εγκέφαλοί μας ώστε να μην τολμά κανείς να βάλει στη θέση του το κάθε πορνίδιο που έχει το θράσος να βρίζει έναν ολόκληρο λαό, στα πλαίσια πάντα της καλλιτεχνικής μας διαπαιδαγώγησης και της ψυχικής μας ευφορίας!!
Αυτό που είδα χθες στα δελτία ειδήσεων -και πιστεύω όλοι είδαμε- με έβγαλε έξω από τα ρούχα μου!! Η 'εκπρόσωπος' της Ισλανδίας ευχήθηκε ολόψυχα στον ελληνικό λαό να πάμε να γαμ@ηθούμε!!!
Αν είναι δυνατόν! Όξω ρετάλια!!!Την πετυχα εχθες, ειναι για λυπηση η κακομοιρα μωρε μη την παρεξηγεις και ακουσα οτι ηθελε οι δημοσιογραφοι να κοιτανε κατω και μια που τολμησε να σηκωσει τα ματια την εβγαλε εξω ενας φουσκωτος.
Το πυ φτανει ομως ο ανθρωπος...
'Publicity stunt' το λένε αυτό στας ευρώπας. Τζερτζελές να γίνεται, δηλαδή. Η δημοσιογράφος που 'σήκωσε κεφάλι' ήταν της αποστολής και οι φουσκωτοί ήταν μέρος του όλου στημένου σκηνικού. Κάπως έπρεπε να ασχοληθεί ο κόσμος με τα καραγκιοζάκια και από ό,τι βλέπω, ασχολήθηκε
Euro-vissi-on 2006