Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αφου (αναγκαστω) να παραδεχτω δημοσιως οτι χθες σε μια στιγμη αδυναμιας, αγορασα το ΘΕΜΑ (εσφαλλα αλλα ηθελα και την original ταινια εκτός απο τα extended που εχω αγορασμενα), να πω οτι ειχε ενα πολυ ωραιο αρθρακι για την απολυτη ελληνιδα σταφιδα.
Το 'έπαθα' κι εγώ για τους ίδιους λόγους και πιθανότατα θα το 'πάθω' και τις αμέσως προσεχείς Κυριακές για τον ίδιο λόγο... Βεβαια, συνηθως την πετάω όπως την παίρνω (εκτος του οικονομικού ενθέτου)
Στα άλλα συμφωνώ και επαυξάνω.
Ακόμα ενας στην 'παρέα' σας.....Πάντως το δικό μου DVD σε 3-4 σημεία ψιλοκολλάει για 2-3 δευτερόλεπτα.Γενικώς το DVD Player που έχω στις 240 περίπου ταινίες που εχω δει δεν εχει παρουσιάσει πρόβλημα ποτέ, παρα μόνο 2 φορές και σαφώς ηταν πρόβλημα των δίσκων κι οχι της συσκευής.Αναρωτιέμαι αν κι εσείς είχατε καποιο πρόβλημα ανάλογο με τον 'Αρχοντα'.....Δεδομένης πάντως της ποιότητας που διαπιστώνω οτι εχουν τα συγκεκριμμένα DVD (εφημερίδων), αμφιβάλλω αν θα πάρω και τα επόμενα της σειράς.Είναι και η πρώτη φορά που παίρνω DVD απο εφημερίδα, οπότε η πρώτη εντύπωση μέτρησε αρνητικά οσον αφορά εμένα....
Στο θέμα του άρθρου τώρα, (ή στο άρθρο του 'ΘΕΜΑΤΟΣ' αν θέλετε... ), η αλήθεια είναι οτι δε το διάβασα, οπως δε διάβασα και κανένα αλλο της εφημερίδας....(οχι οτι τη σνομπάρω, παρόλο που δε την εχω αγοράσει ποτέ ξανα, απλά δεν είχα το χρόνο...).Μου κινήσατε την περιέργεια ομως και θα ρίξω ενα βλέφαρο.....