-
Ας φτιάξουμε και ενα threadακι για τα κατορθώματα του νεαρού άσσου
Japan 2005
Bahrain 2006
..
..
τι έπεται ? -
Japan 2005
Bahrain 2006
..
..
τι έπεται ? -
Japan 2005
Bahrain 2006
..
..
τι έπεται ? -
Σπα-Βέλγιο 2004!
-
Χαιρετώ!
Έχω πολύ καιρό να γράψω κυρίως επειδή δεν είχα χρόνο. Πολύ καλός αγώνας ο χθεσινός και η χρονιά ξεκινάει με πολλές υποσχέσεις.
Όσο για τον Κίμι, δεν αμφισβητώ σε καμιά περίπτωση την αξία του και την ταχύτητα του αλλά μου φαίνεται κάπως υπερβολή να χαρακτηρίζεται άθλος, κατόρθωμα κτλ κάθε φορά που ανεβαίνει από τις τελευταίες θέσεις ψηλά. Φυσικά είναι σπουδαία επίδοση αλλά μην ξεχνάμε τον ρόλο που παίζει το αυτοκίνητο σε αυτό.
Ειδικά για πέρσι, έχουμε δει και τον Μοντόγια να ανεβαίνει απο τελευταίος 2ος στο Χοκενχαιμ. Όσο για το χθεσινό, η επίδοση του Μοντογια έκανε την επίδοση του Ραικκόνεν να φανεί εξωπραγματική, σα να ανέβηκε με ένα μέτριο μονοθέσιο στην 3η θέση. Δεν νομίζω όμως ότι ο Μοντόγια είχε ένα καθαρό απο προβλήματα αγώνα. Πιστεύω πως η ΜκΛαρεν έχει και φέτος το ταχύτερο αυτοκίνητο, ίσως όχι με την περσινή διαφορά. Ας περιμένουμε λίγο γιατί από το χθεσινό αγώνα δεν βγαίνουν συμπεράσματα.
Τέλος δεν έχω πειστεί ότι ο Ραικκόνεν είναι ταχύτερος από Μοντόγια. Καλύτερος σίγουρα, αφού ο Μοντόγια οδηγεί χωρίς μυαλό καθόλου, σε αντίθεση με το Φιλανδό που δεν κάνει λάθη. Πέρσι στο τέλος της χρονιάς φανηκαν να είναι εξίσου γρήγοροι, και περιμένω φέτος να δω τι θα γίνει.
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Ας φτιάξουμε και ενα threadακι για τα κατορθώματα του νεαρού άσσουJapan 2005
Bahrain 2006
..
..
τι έπεται ?Mην ξεχναμε οτι εκανε και αλλα κατορθωματα μεσα στο 2005...οπως 10 θεσεις πισω στην εκκινηση απο βλαβη στο μοτερ και υστερα ανετο πλασαρισμα στο βαθρο...
-
Άλλο κατόρθωμα: να καίει καρδιές .
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Άλλο κατόρθωμα: να καίει καρδιές .Nαι?? Αυτο πρωτη φορα το ακουω
-
Εγώ απλώς θέλω να πω ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κλειδώθηκε η Μ@Λ@ΚΙ@ το άλλο το thread για τον Kimi...!! Μπράβο στο Σώκο που άνοιξε αυτό και μπράβο και στον Κωνσταντίνο που το κλείδωσε το άλλο...!!
Εδώ μου καθότανε...
-
υπερβολές..
δεν έκανε τίποτε το σπουδαίο...
εδώ ο μικρός Ρόσμπεργκ ....πέτυχε κάτι αναλογικά σπουδαιότερο από την ταρίφα του Κίμι...
ούτε γρήγορος ήταν ούτε κάποια φοβερή προσπέραση έκανε ..απλά τερμάτισε....εκμεταλευόμενος την ανημποριά ή και τα λάθη κάποιων..
Ο Αλόνσο δεν πέτυχε τίποτε; -
Παμε σε ρυθμο:
Αρχιζει το ματς,
παραταμε τωρα,
η ωρα ζυγωνει,
αρχιζει το ματςΑρχιζει το ματς,
κανεις μη κουνιεται,
σωπατε και αρχιζει το ματς!!! -
Μήπως να το κλειδώσουμε κι αυτό να ησυχάσουμε?
-
εγώ λέω να ανοίξουμε κανά room για τη Ferrari......ζήλεψα.....!
-
τι περιμενεις? μπορεις και συ!
-
σκέφτομαι τις αντιδράσεις από τους 'φίλους αντιπαλους' που θα πέσουν να μας 'φάνε'
-
μηπως αυτη η επιθυμια σχετιζεται με την περιπτωση να εχετε εσεις το γρηγοροτερο πιστολι του χρονου?
-
ΔΕ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ Ο ΜΣ!
-
το καλύτερο βέβαια σε αυτό τον αγώνα ήταν η **¨'προσπέραση' αλλά ΜΣουμάχερ **του Αλόνσο στον ΜΣουμάχερ.[στα πιτσ..]
Μου είχε σπάσει τα νεύρα η σκουντερία και ο Μ.Σ τα χρόνια της παντοδυναμίας τους ...να μην σκάνε καθόλου για το πως θα περάσουν τον Κούλθαρντ -τον Κιμι - τον Ράλφ τον Μοντόγια [κυρίως αυτούς] αλλά και τον Μπαρικέλο....τους περνούσαν με την έξοδο από τα πιτσ....τον Μπαρικέλο του κάναν ψιτ και έκανε στην άκρη...
[/b] -
O Alonso οσο μεγαλωνει τοσο ποιο πολλυ μου θυμιζει τον Σουμαχερ. Στα ολα του.
Φοβερος και μπραβο του. Πηρε αξια νικη... αν και πρωσοπικα νομιζω την πηρε ποιο ευκολα απο οτι φανικε.
Καμια σχεση ας πουμε με την περσινη στην Ιμολα. Εκει πραγματικα κρατησε τον Σουμι πισω του.Ο Ραικονεν τι εκανε ρε παιδια? Ξεκινησε τελευταιος και στο τελος του 1ου γυρου μετα την αναμπουμπουλα των πρωτων στροφων ηταν 11ος. 20sec πισω απο τον Σουμαχερ. Και εκει τερματισε. 20 sec πισω απο τον Σουμαχερ. Δεν εκανε και παπαδες. Ενα καλο αγωνα εκανε
Ο rosberg ηταν αυτος που εκανε παπαδες. Απο τελευταιος (ατυχημα στροφη 1 νομιζω) ανεβηκε 7ος κυνηγοντας τους παντες με Williams. Εκανε και τον ταχυτερο γυρο!!
Δεν μπορω να πω .... εχει κανει και αγωνες φαινομενο ο Ραικονεν.
Αλλα δεν ειναι ο μονος. Αλλοι εχουν παρει και πρωταθληματα... και εχουν κανει οσα ο ραικονεν και περισοτερα. -
Ο kimi συχνά δίνει αβάντσο στους αντιπάλους του λόγω της ατυχίας του ή των τεχνικών προβλημάτων στο μονοθέσιό του και τα αποτελέσματά του είναι θεαματικά μετά. Άντε τη μία να πεις ότι ήταν τυχερός αλλά πάντα τυχερός ήταν όποτε ξεκινούσε από τις τελευταίες θέσεις και τερμάτιζε στις πρώτες? Όσο για τον Alonso όλα τα λεφτά για την προσπέραση στον ΜΣ Αλήθεια ο Πουρναράκης εκείνη την ώρα μέσα του τι θα έλεγε
Kimi : το πιο γρήγορο πιστόλι του grid