-
fghgfh
-
fghgfh
-
fghgfh
-
Ο χρήστης Argyrismm έγραψε:
Πέτυχα αυτό το άρθρο τις προάλλεςΑλλά κάτι μου λέει ότι παραείναι μεγάλο για avensis
Αν είναι Toyota δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο γιατί το Avensis είναι το μεγαλύτερο που βγάζει!!!
-
Σαν πολύ νωρίς δεν είναι ?
-
Χεράς ο δοκιμαστής ε;; Μήπως είναι κανα μοντέλο της ΤΟΥΟΤΑ που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ ή την Καγκουρία;Κάτι Ηλίθια σεντάν..να δεις πως τα λένε...Avalon,Camry...
-
ghnb
-
ΑΝ ειναι το avensis με πρωτη ματια φαινεται ενδιαφερον σχεδιαστικα .
Παντως εχει πολυ δρομο ακομα μεχρι να βγει στην αγορα μιας και για φετος θα γινει facelifting στο ηδη υπαρχων, μετα απο τρια χρονια στην αγορα, και ο αντικαταστατης του προβλεπεται να βγει το 2008 ή 2009.
Δεν εχουν λογο να αλλαξουν ενα μοντελο που πουλαει τρελλα.
-
ΔΕ πουλάει
ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ
-
fcgvbh
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ΔΕ πουλάειΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ
Στην Ελλάδα ή γενικά;
-
Ελπίζω το νέο Avensis να βγαίνει και σε κανένα χρώμα της προκοπής, γιατί το παλιό αδικείται από την περιορισμένη γκάμα και το 'άσχετο' των χρωμάτων. Δεν είναι τυχαίο ότι 9 στα 10 Avensis αγοράζονται στο ασημί (platinum), αφού είναι το μόνο από τα υπάρχοντα που ταιριάζει στο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Ελπίζω το νέο Avensis να βγαίνει και σε κανένα χρώμα της προκοπής, γιατί το παλιό αδικείται από την περιορισμένη γκάμα και το 'άσχετο' των χρωμάτων. Δεν είναι τυχαίο ότι 9 στα 10 Avensis αγοράζονται στο ασημί (platinum), αφού είναι το μόνο από τα υπάρχοντα που ταιριάζει στο αυτοκίνητο.Αυτο το προσυπογραφω ιδιαιτερα ...ειδικα στο avensis τα χρωματα του ειναι τελειως αδιαφορα
Coyoto ....μαλλον τα στατιστικα εχουν διαφορετικη αποψη το 2004 ηταν πρωτο σε πωλησεις με διαφορα χαους απο την 3αρα, το πρωτο 5354 το δευτερο 3478, ενω το 2004 το πρωτο passat εχει 3296 μοναδες εναντι του δευτερου avensis με 2915....εκτος και χρεωνεις την πτωση γενικοτερα των πωλησεων στην toyota
Μην ξεχνας οτι στο μεσοδιαστημα βγηκε και το passat και ο ανταγωνισμος αυξηθηκε......
Argyrismm...τι ακριβως εννοεις γιατι με μπερδεψες...... το carina ηταν καλυτερο απο το σημερινο avensis ή το προηγουμενο????
-
fdvc
-
το πρώτο avensis δεν ήταν και τόσο καλό
κατά την προσωπική μου άποψη πάντασυμφωνώ οτι η Toyota δείχνει μια τάση στασιμότητας αν όχι υποβάθμισης
-
Ο χρήστης Argyrismm έγραψε:
εννοώ ότι τα παλιά corolla (Ε9 τουλάχιστον) και carina II και το πρώτο avensis είχαν καταπληκτική συμπεριφορά, κάτι που δεν ισχύει για το carina E και το τωρινό corolla.Επίσης ως κάτοχος ενός Ε12 και ενός Ε9 corolla πρέπει να πω ότι εκεί που το Ε12 έχει φτάσει στα όριά του το Ε9 δεν έχει αρχίσει καν να γλυστράει!
Επίσης το Ε12 έχει κάνει 40.000 χμ και δεν δείχνει τόσο στιβαρό όσο όταν το αγόρασα...
Επίσης είχαν πολύ καλύτερους ηχητικά κινητήρες και πολύ, μα πάρα πολύ καλύτερη αίσθηση.
-
myavbn
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
κατά την προσωπική μου άποψη πάντασυμφωνώ οτι η Toyota δείχνει μια τάση στασιμότητας αν όχι υποβάθμισης
Για τα corrolla δεν μπορω να εφρασω αποψη, δεν τα εχω οδηγησει.....
Αλλα τα avensis τα γνωριζω καλα.
Το πρωτο avensis μπορει για την εποχη του και τον τοτε ανταγωνισμο να ηταν συγκρισημο , αλλα με το ΙΙ εχει ελαχιστη σχεση(εκτος του κινητηρα).
Το ΙΙ εχει πολυ καλυτερη κατασκευη , ηχομονωση και αισθηση πολυ πιο 'συμπαγη'. Ειδικα σε ανοιχτο δρομο ειναι το φορτε του.
Ειναι προσεγμενο σε πολλες λεπτομερειες και ο σχεδιασμος του ειναι συγχρονος και ευχρηστος.
Ειναι θα ελεγα, η εξελιξη ενος επιτυχημενου μοντελλου με βαση τα σημερινα δεδομενα.Δεν στεκει η συγκριση αναμεσα στα 2 σημερα.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Το πρωτο avensis μπορει για την εποχη του και τον τοτε ανταγωνισμο να ηταν συγκρισημο , αλλα με το ΙΙ εχει ελαχιστη σχεση(εκτος του κινητηρα).
Το ΙΙ εχει πολυ καλυτερη κατασκευη , ηχομονωση και αισθηση πολυ πιο 'συμπαγη'. Ειδικα σε ανοιχτο δρομο ειναι το φορτε του.
Ειναι προσεγμενο σε πολλες λεπτομερειες και ο σχεδιασμος του ειναι συγχρονος και ευχρηστος.
Ειναι θα ελεγα, η εξελιξη ενος επιτυχημενου μοντελλου με βαση τα σημερινα δεδομενα.Δεν στεκει η συγκριση αναμεσα στα 2 σημερα.
Ο σχεδιασμός του είναι σύγχρονος και για αυτό έχει γεμίσει ο κόσμος απο το τελευταίο, ενώ απο το πρώτο τίποτα
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Ο σχεδιασμός του είναι σύγχρονος και για αυτό έχει γεμίσει ο κόσμος απο το τελευταίο, ενώ απο το πρώτο τίποτα
Aφου στην toyota ειναιο ηλιθιοι αυτοι οι Γιαπωνεζοι ..δεν τα βγαλαν και τα 2 ταυτοχρονα στην αγορα.....
Toyota Avensis 2009