-
Καλά αυτός ο ΜΑΣΑ την έκανε την πατάτα του πάλι, πήγε και τράκαρε στα δοκιμαστικά, γιατί φίλε, εδω σε βάλαμε 1ο, ευτυχώς πήρα 1 πόντο από τον Γερμανό.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ο βαθμος παει σε οσους ειχαν προβλεψει Alonso γιατι η pole τελικα ηταν δικη του.Hey!
Eίναι ντροπή το ευγενές άθλημα των προγνωστικών να παίζεται όχι μέσα στην πίστα αλλά στα γραφεία της ομοσπονδίας!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ααα...ναι!!
....κι αλλος πόντος!!!
Παράγκα....
-
Μόνο 3 πόντους από την κορυφή! Τρέμε Υδρόβιε!!!
-
και εγώ πήρα 2, αλλά αυτός ο μπετόβεν θα μας κάνει να κουφαθούμε
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
και εγώ πήρα 2, αλλά αυτός ο μπετόβεν θα μας κάνει να κουφαθούμεΡε μπας και είναι ο Υδρόβιος με άλλο username?!!
Αντε...αντε...βάλτε την ψηφοφορία για το επόμενο...έχω ρένταααα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αντε...αντε...βάλτε την ψηφοφορία για το επόμενο...έχω ρένταααα!!!πφ....Ψωναρα...
-
Μα εντελως
-
-
eimai 13os!!!!!!! lete na min ksanaparo ponto, opws o coulthard pou pire ti 13i niki tou kai den pire pote alli ksana
-
Θα ηθελα να ζητησω να προστεθουν δυο ποντοι στην βαθμολογια μου επειδη τοσους θα επερνα αν ειχα προλαβει να καταγραψω τις προβλεψεις μου στο σχετικο θεμα.
Ευχαριστω
ΥΓ. Εναλλακτικα, αν η ανω επιθυμια μου αντιβαινει κρυφους κανονισμους που βρισκονται στο κεφαλι του μοντερειτορ, θα δεχομουν τον μηδενισμο ολων οσων ειναι πανω απο μενα στην βαθμολογια.
-
Βασικά...έχεις δίκηο....ο moderator φταίει...που δεν ψήφισες!!!
-
Ψήφισε ο betoven
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ψήφισε ο betovenΚαλό σημάδι το ότι αυτά που έβαλε,είναι περίπου ίδια με τα δικά μου....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ψήφισε ο betoven
Καλό σημάδι το ότι αυτά που έβαλε,είναι περίπου ίδια με τα δικά μου....
He who follows another is always behind...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
He who follows another is always behind...
Mα δεν ακολουθώ κανέναν βρε Βασίλη... Πρώτος έγραψα τις προβλέψεις μου και απλά όπως φαίνεται κατά 101% θα πάω ταμείο...!! Ο Μπετοβεν δεν πέφτει έξω...
Σοφή η κουβέντα σου πάντως.. -
1 πόντος και ακόμα δεν άρχισε το GP!!!
-
σε λάθος σειρά
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
σε λάθος σειράΚι εγω! Απονε Σπανιόλε!!!
-
Εγώ συγκεντρώνω τις δυνάμεις μου για το wrc!
Ή αλλιώς, 0! Πάλι...
Σχολια για τα αποτελεσματα των προβλεψεων, version 2006