-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τελος το περιβοητο χρωμα της ΜακΛαρεν. Γιατι δεν πηγαιναν σε καποιο σιδεραδικο να ζητησουν δυο τενεκεδες μινιο; -
Ο χρήστης atsou έγραψε:
Αλήθεια από ποιόν αγώνα και μετά θα του παραχωρεί ο Massa την θέση του όταν θα προηγείται? (Αυτό το ερώτημα με βασανίζει εδώ και καιρό)Λαθος το ερωτημα, το σωστο ειναι 'ποτε θα ξανακανει σοβαρες δοκιμες ο Massa?'
-
Ωραία αφού προηγήθηκαν άπαντες (ή σχεδόν -δεν έχει σημασία), ας καταγράψω τώρα με την άνεσή μου τις εντυπώσεις που αποκόμισα από την πρώτη μου επαφή για φέτος με το τρελό τσίρκο της F1...
...Χαράματα Σαββάτου 'παίρνω το χαπάκι μου' να κοιμηθώ ως το μεσημέρι, μη τυχόν και παρασυρθώ να δω-μάθω τίποτα για το τί έγινε και εκεί γύρω στις 3 και 25' βάζω απερίσπαστος το κανάλι με σήμα το τουμπαρισμένο Α (κάτι σε Ραϊκκόνεν μου κάνει αυτό αλλά τέσπαν...)
Μετά τις πλήρεις παρουσιάσεις διαφόρων τετράτροχων και δίμετρων (σλουπ..) μοντέλων επιτέλους αρχίζει να τρέχει το βίντεο με τα δοκιμαστικά. Έχω ήδη αρχίσει, αν και βρέχει και φυσάει δαιμονισμένα, να ιδρώνω 'τρέμοντας' στην ιδέα ότι θα δω πάλι κανένα Ισπανό (μικρό Προστ γιαχ..) να σκίζει... Παράλληλα δε έχω μια κρυφή ελπίδα ότι εκτός από την 'κόκκινη Θύελλα της Ερήμου' θα δω και κανένα Βιλνέβ ή Χουάν να ξεπροβάλει από τον σκληρό και αδυσώπητο ανταγωνισμό. Πάμε παρακάτω:
Ποδαρικό με Ιντέ και σούπερ Αγγούρι σε συνδυασμό με μια μουντή και άδεια πίστα σε στυλ Μπαχρέϊν δεν ήταν και ό,τι καλύτερο... Αμέσως βλέπω ένα αεροπλανικό με πρωταγωνιστή τον Ραϊκκόνεν και φωνάζω όλο έξαψη 'έλα μάνα μόλις είχαμε το πρώτο θεαματικό ατύχημα της χρονιάς'! Αφού το βλέπει αυτό η μάνα, που σημειωτέον μόνο κάτι τέτοια χαζεύει από το Σπορ κάνοντας το σταυρό της, λέω εντάξει αυτό μάλλον το 'χουμε ξαναδεί... Γρήγορα μπερδεύομαι σαν γνήσιος σχετικός-άσχετος με το Σπορ χάνω την επαφή με την πραγματικότητα και λέω 'μα τί διάολο, αύριο δεν είναι ο αγώνας; Τί βλέπουν τα μάτια μου; Όλο σλιπ-στριμινγκ πέφτει'!!! Κάποια στιγμή μπαίνουν και όλοι μαζί λόγω του ατυχήματος στο πρώτο ξεσκαρταρισμα και βλέπω 2,5 κάπου λεπτά χρόνου. Αντε μωρέ λέω μόνο 5 λεπτά δοκιμαστικά μας δείξανε οι μπαγάσιδες, κιόλας βγήκαν όλοι για τον τελευταίο τους κρίσιμο γύρο (είχα μείνει μάλλον στην προηγούμενη δεκαετία από άποψη κανονισμών)!
Μπα όχι, έχει και συνέχεια λέει χωρίς τα κάρα μάλιστα (βλ. Ιντέ και σια)! Για να δούμε, για να δούμε... Φόρτσα Φερράρι, χοντρούλη, Ζακ (σαν πολύ φόρτσα δεν έπεσε; τεσπα...) Πρώτη απώλεια: ο Χάϊνφελντ τρώει στην στροφή τον τιμ μέϊτ του (κλαψ)... Δεν πειράζει ο Πουρναράκης νομίζω είπε θα έχει αβαντάζ 'ο ενδέκατος παίκτης' σε σχέση με τους πρώτους 10 στην εκκίνηση. Για να διούμε... Στο μεταξύ όλο ο Αλόνσο είναι πιο γρήγορος. Ωχ σκέφτομαι, κι αυτό σαν να μου θυμίζει κάτι...
Και πάμε στο 20/λεπτο που πρέπει να έχασα 2 κιλά από την γρήγορη αφυδάτωση! Σαν ετοιμος από καιρό κλπ ο Σουμάχερ χτυπάει και γράφει τον πρώτο χρόνο!!! Η τηλεθέαση του μυαλού μου σπάει μέχρι και το ρεκόρ του τελευταίου δεκαλέπτου στο ματς ΟΣΦΠ-ΑΕΚ στο Καραϊσκάκι (ολίγον ασχετο τώρα αυτό αλλά θυμίζει κόκκινο πάλι..) -Ο Μάσσα απαντάει ακαριαία με ακόμα καλύτερο χρόνο! Νομίζω ότι ακόμα βλέπω βαθύ όνειρο - αδύνατον να συμβαίνει κάτι τέτοιο!! Όλοι οι άλλοι έχουν εντωμεταξύ χαθεί από τον χάρτη και η Φερράρι παίζει πάλι μόνη της! Και ξαφνικά ο χρόνος γυρνά στις αρχές της δεκαετίας με τον Σουμάχερ να χτυπάει την τελευτία στιγμή αρπάζοντας μια πολ που φέρνει καυτά 'κόκκινα' δάκρυα στα μάτια και μια απίστευτη ανατριχίλα. Ένιωθα ότι όλα αποκτούσαν νόημα, ότι η τάξη επανήλθε στο μυαλό και στις καρδιές των απανταχού φίλων αυτής της Ομάδας... Ότι ο περσινός εφιάλτης, αποτελεί απλή παρένθεση. Φυσικά ο πρώτος αγώνας της χρονιάς δεν έχει εκκινήσει ακόμα, κι εγώ σαν 'παλιός άσχετος' στην Φόρμουλα Ένα ξέρω καλά ότι η πρώτη εκκίνηση είναι συνήθως, μαζί με αυτή του Μονακού και του τελευταίου αγώνα της χρονιάς, αν κρίνεται τότε ο τίτλος του Π.Πρωταθλητή, οι πιο συναρπαστικές και μαζί οι πιο απρόβλεπτες της χρονιάς! Έστω και με αυτά τα (ευθραυστα) δεδομένα, το γεγονός ότι ο Michael Schumacher επιτέλους ισοφάρισε το στοιχειωμένο ρεκόρ του Ayrton Senna, αυτό με συγκινεί αφάνταστα. Και το είδα και στην έκφραση του 7 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή αυτό, καθώς και στον τρόπο που πανηγύρισε...
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛ Ο ΜΙΚΑΕΛ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΣΕΝΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ......NAIIIIIIII!!! KAI ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ 71 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ
-
Εγω ενα θα θυμισω μονο: Τα χαριτωμενα σχολια μερικων οταν υπεγραψε ο Massa (βαριεμαι να ψαχνω για quotes, ξερουν ποιοι ειναι αυτοι )
-
Για τις επιδόσεις των ομάδων δεν σχολιάζω ακόμα (για να μην εκτεθώ ), θα σχολιάσω απλά τα δοκιμαστικά. Κλάσεις ανώτερα από τις μπούρδες που βλέπαμε τα τελευταία χρόνια, επιτέλους η αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο επέστρεψε.
Αν οι μεγάλοι εγκέφαλοι καταλάβουν κάποτε ότι τα μαλ@##%@$*α τα καύσιμα δεν έχουν καμία δουλειά στις κατατακτήριες δοκιμές, θα γίνουν ακόμη καλύτερα.
Ελπίζω σε έναν συναρπαστικό αγώνα με πολλές προσπεράσεις από αυτούς που ξεκινάνε τελευταίοι! -
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Εγω ενα θα θυμισω μονο: Τα χαριτωμενα σχολια μερικων οταν υπεγραψε ο Massa (βαριεμαι να ψαχνω για quotes, ξερουν ποιοι ειναι αυτοι )Εδώ εδώ...
Εγώ την άποψή μου δεν την αλλάζω μέχρι να μου αποδείξει το αντίθετο. Έχουμε 18 αγώνες για να το δούμε -
Α μπραβο και στην Aguri για το εντυπωσιακο τους επιτευγμα να βρισκονται αυριο στο grid.
-
ÔåëéêÜ ôá êáôÜöåñå éóïöÜñéóå ôïí Áõñôïí....
ìåôÜ áðï ó÷åäüí 13 ÷ñüíéá ....êáé ãéáôß ÷Üñçêå
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Εγω ενα θα θυμισω μονο: Τα χαριτωμενα σχολια μερικων οταν υπεγραψε ο Massa (βαριεμαι να ψαχνω για quotes, ξερουν ποιοι ειναι αυτοι )Μην βιαζομαστε απο μια 2η θεση στις κατατακτηριες να κρινουμε αμεσως τον Massa...
Το πιο σημαντικο ειναι δουμε πως θα ανταπεξελθει στον αγωνα... -
και βέβαια τι καύσιμα έχει
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
και βέβαια τι καύσιμα έχειΜΑς ζάλισες εσύ!
-
Ωραίος αγώνας!!! Καλή χρονιά να έχουμε παιδιά!!!
Τι να πω για σήμερα;
Φοβερός ο Kimi, τι άλλο να πει κανείς. Δεν είναι η πρώτη φορά που περνάει τόσο κόσμο το παιδί για να βρεθεί ψηλά, απ' τα χαμηλά! Ας τα βλέπουν αυτά ορισμένοι που τον λένε υπερτιμημένο.
Χάρηκα πολύ για τον Schumacher... Πραγματικά χάρηκα, όσο και για τη Ferrari. Μου είχε λείψει η δυνατή κόκκινη ομάδα και ειλικρινά, αφού δεν ήταν ο Kimi μπροστά, θα προτιμούσα να ήταν ο Michael. Στην τελική, προτιμώ τον Schumacher για αντίπαλο του Kimi...
Alonso... Αυτό το παιδί, και την αδερφή μου να παντρευτεί, δεν το συμπαθώ με τίποτα... Κανείς δεν έχει βρεθεί να του πει ότι τα καραγκοζιλίκια μετά την καρώ σημαία δείχνουν ΜΟΝΟ μικρό άνθρωπο και τίποτα παραπάνω;;;
F. Massa... Λες και δεν είχε καλύτερο πιλότο να βρει η Ferrari για Νο. 2... Ας τον κουκουλωθούν τώρα!
DC: Σταθερή αξία!!! Ο 2ος πιο συμπαθής πιλότος για εμένα στο grid. Δείχνει τη σταθερότητα και την αξία του! Μπράβο του.
Φοβερός ο μικρός Rossberg. Δεν τον περίμενα τόσο γρήγορο! Μπράβο του, άξιος! Μακάρι να τον δούμε πιο ψηλά!
Ο JPM, μυαλό δεν βάζει! Αν ο Kimi πέρασε 15 μονοθέσια και τερμάτησε τρίτος, σίγουρα η McLaren έχει κι άλλες δυνατότητες απ' αυτές που εκμεταλλεύεται ο Κολομβιανός. Ας στρωθεί λίγο να οδηγήσει όπως πρέπει.
Δεν νομίζω ότι με εντυπωσίασε ατομικά κάποιος άλλος πιλότος!
Πολύ ωραίος αγώνας, να το πω ξανά!!! Μακάρι να πάμε έτσι όλη τη χρονιά!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οσο για τους ονειροπολους, αφηστε πρωτα το πουλεν σας να περασει τις συμπληγαδες στην εκκινηση και μετα κανετε οσα ονειρα θελετε.Αχ αυτό το πουλέν, θα κλείσει σπίτια...
-
Eνα σχόλιο θα κάνω μόνο!!!!!!!!!!!!
Μεσιε Κουκ οπως είπαμε και χτες, οποιος βιάζεται σκονταφτει!!
Μπράβο στον Κιμι , μπράβο και στον Μοντυ και κυριως μπράβο στην ομάδα (δοξα τω Θεω)!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Eνα σχόλιο θα κάνω μόνο!!!!!!!!!!!!Μεσιε Κουκ οπως είπαμε και χτες, οποιος βιάζεται σκονταφτει!!
Μπράβο στον Κιμι , μπράβο και στον Μοντυ και κυριως μπράβο στην ομάδα (δοξα τω Θεω)!!
Μά χαίρεστε με τις θέσεις 3-5? Παράξενο αλλά γούστα είναι αυτά
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Eνα σχόλιο θα κάνω μόνο!!!!!!!!!!!!Μεσιε Κουκ οπως είπαμε και χτες, οποιος βιάζεται σκονταφτει!!
Ο Κίμι είναι -για μένα- ο άνθρωπος του αγώνα! Μπράβο του! Από τελευταίος, τρίτος!
Αλλά και εμείς καλά πήγαμε, αν και δεν το περίμενα!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
μπράβο και στον ΜοντυΓιατί;!;!;!:
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
μπράβο και στον Μοντυ
Γιατί;!;!;!:
Ουουου... Γιατί δεν έκανε καμια πατάτα να χαρίσει θέση σε κάποιον άλλο, γατί πήρε 4 βαθμούς και η McLaren δεν έμεινε πίσω απ' τα Γαλλάκια με το καλημέρα, γιατί κατάφερε να μείνει στη θέση που κατετάγη, τι άλλο θες;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
μπράβο και στον Μοντυ
Γιατί;!;!;!:
Μην ξεχνας οτι ειχε εναν παραπανω ανεφοδιασμο απο τον Kimi...
Επισημο thread:GP Bahrain-Sakhir