-
Τι 'χες Γιάννη μου, τι 'χα πάντα
Εκτός από αργό και αναξιόπιστο, τελικά είναι κι άσχημο το κωλάμαξο -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
πάντως έχω την εντύπωση ότι ο ΜΣ έχει βάλει παραπάνω καύσιμα από τον Μασα...
**Massa:**It’s a pity that the traffic on the last lap prevented me from perhaps improving on my time: these are things that happen with this new qualifying format.
!!! Δηλαδή μπορούσε να κατεβάσει κι 'άλλο?
νομίζω είναι λογικό διότι η πίστα καθάριζε συνέχεια και ο Μάσσα θα έκανε χρόνο μετά τον ΜΣ, πάντως βλέποντας τα ενδιάμεσα στιντς δε μπορώ να πω με σιγουριά αν θα βελτιώνε το χρόνο του ΜΣ
-
Έριξα μια ματιά στις προβλέψεις στο forum, Κάλχες όλοι!
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
2ον: Τι πείραζε ο Σούμι, πίσω από το τιμόνι δεξιά; Το έβλεπα πάντα στα incar του!
την κατανομή στα φρένα
Χρειάζεται σε κάθε στροφή αυτό; Οι άλλοι το κάνουν;
-
νομίζω στον επόμενο αγώνα θα τα πάμε καλύτερα στις προβλέψεις
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Έριξα μια ματιά στις προβλέψεις στο forum, Κάλχες όλοι!Εγω παντως παω ταμειο....
Forza και για αυριο... H Ferrari παντως με αυτους τους καθρεπτες οτι να 'ναι δεν μ'αρεσε καθολου.... Αφου ειναι γρηγορη όμως... -
Ο χρήστης iron_gr έγραψε:
2ον: Τι πείραζε ο Σούμι, πίσω από το τιμόνι δεξιά; Το έβλεπα πάντα στα incar του!
την κατανομή στα φρένα
δε ξέρω αν το κάνουν ή αν έχουν την 'όρεξη' να το κάνουν αλλά ξέρω ένα μόνο... ότι ο ΜΣ σίγουρα ξέρει τι κάνει
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εκτός από αργό και αναξιόπιστο, τελικά είναι κι άσχημο το κωλάμαξο?
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Εκτός από αργό και αναξιόπιστο, τελικά είναι κι άσχημο το κωλάμαξο?
Γιατί απορείς;
Εμφανιστήκαμε...
α) αργότεροι από Φεράρι, Χόντα, Ρενό
β) οι μόνοι αναξιόπιστοι (αν δεν απατώμαι ουδείς άλλος εγκατέλειψε)
γ) άσχημοι στην πίστα, κατά τη γνώμη μου (παρόλο που στις φωτό φαινόμασταν όμορφοι) -
... οτι οι οπαδοι της McLaren θα ήταν τόσο σκληροί απεναντύ της ..δεν το περίμενα ( τοσο νωρίς )
-
Ο χρήστης antony baltz έγραψε:
... οτι οι οπαδοι της McLaren θα ήταν τόσο σκληροί απεναντύ της ..δεν το περίμενα ( τοσο νωρίς )Δεν νομίζω ότι αντιπροσωπεύω τους οπαδούς της ΜακΛάρεν
Τον εαυτό μου και μόνο αντιπροσωπεύω -
Ο χρήστης iron_gr έγραψε:
την κατανομή στα φρένα
Εκτός από τον Σούμι σήμερα το έκανε και άλλος ένας αυτό, αλλά δεν θυμάμαι ποιός
-
ναι ειναι κριμα για τον Κιμι πραγματικα...η Μερσεντες καταστρεφει μια μεγαλη ομαδα σιγα σιγα...ευχομαι να διαψευθω...αλλα...(και εναν μεγαλο οδηγο...)
και ομως βρε παιδια κατι μου λεει που φετος θα το παρει ο Μιχαλακης αλλα ο αντιπαλος του παλι ο Κιμι θα ειναι...να μου το θυμηθειτε...!!!!!
.....Εκτός από τον Σούμι σήμερα το έκανε και άλλος ένας αυτό, αλλά δεν θυμάμαι ποιός
Ο Μπαρικελο με Χοντα...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ναι ειναι κριμα για τον Κιμι πραγματικα...η Μερσεντες καταστρεφει μια μεγαλη ομαδα σιγα σιγα...ευχομαι να διαψευθω...αλλα...(και εναν μεγαλο οδηγο...Δεν νομίζω ότι οι ευθύνες ειναι στην Μερσεντες για το συγκεκριμένο συμβάν.
Σε 1 βδομάδα (GP της Μαλαισίας) θα φταίει αυτή
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ναι ειναι κριμα για τον Κιμι πραγματικα...η Μερσεντες καταστρεφει μια μεγαλη ομαδα σιγα σιγα...ευχομαι να διαψευθω...αλλα...(και εναν μεγαλο οδηγο...)Ε είπαμε, αλλά η κατάρευση της ανάρτησης δεν βαρύνει τη Μερτσέντες, αλλά τη ΜακΛάρεν.
και ομως βρε παιδια κατι μου λεει που φετος θα το παρει ο Μιχαλακης αλλα ο αντιπαλος του παλι ο Κιμι θα ειναι...να μου το θυμηθειτε...!!!!!
There is not much I can say about today. It is very disappointing to not even complete one timed lap as I believe that the team had a good strategy for the new qualifying system, and I could have been amongst the quickest. Although it is far from ideal to start from the back of the grid, there are overtaking opportunities at this track, and I have done this before and still achieved good results. We will just have to see what happens in the race tomorrow.
Τάδε έφη, Κίμι Ράικονεν (μετά τα σημερινά quals). -
το λεω γιατι γενικα αυτη φταιει για το οτι η Μακλαρεν δεν παει καλα...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Έριξα μια ματιά στις προβλέψεις στο forum, Κάλχες όλοι!Michael Schumacher: 'Amazing result. To be honest I wasn’t expecting to be on pole, I thought we might be in touch with the leaders but not in front of everybody, so it really is a wonderful surprise.'
-
-
Ρε παιδια ουτε καν ο πρωτος αγωνας δεν αρχισε (μολις τελειωσαν τα πρωτα δοκιμαστικα) και μας φταινε ολα;Αν ο κιμης αρχισει και περναει κοσμο σαν τρελος αυριο η αν ο χουανιτο αποδειχθει βαρυς στα δοκιμαστικα παρει νικη η φανει πολυ γρηγορος τι θα λεμε;
Λιγη υπομονη ρε παιδια...Ας περασουν οι πρωτοι αγωνες και μετα κανουμε τους προπονητες!
Στο τελος θα καταντησουμε προπονηταραδες ολοι σαν κι αυτους του ποδοσφαιρου που κοροιδευουμε!Υγ:Οχι και ασχημο ρε mig !εμενα μ αρεσε πολυ περισσοτερο απ τις φωτο!Μονο η ομορφια μας εχει μεινει!Αν τη χασουμε κι αυτη...
-
φιλε Κουιν συμφωνω απολυτα...μακαρι αυριο ο παικτης να τους περασει(οσους προλαβει...)μακαρι....
Επισημο thread:GP Bahrain-Sakhir