-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
schumi poles it!!!!!!Η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται
-
LIVE :
POLE ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΜΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΣ- Μ.ΣΟΥΜΑΧΕΡ 1.31.431
- ΜΑΣΣΑ 1.31.478
- ΜΠΑΤΟΝ 1.31.549
- ΑΛΟΝΣΟ 1.31.702
- ΜΟΝΤΟΓΙΑ 1.32.164
- ΜΠΑΡΙΚΕΛΟ 1.32.579
- ΓΟΥΕΜΠΕΡ 1.33.006
- ΚΛΙΕΝ 1.33.112
- ΦΙΖΙΚΕΛΑ 1.33.496
- ΧΑΙΝΤΦΕΛΝΤ 1.33.926
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛ Ο ΜΙΚΑΕΛ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΣΕΝΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ......
-
Ο Κιμι (τώρα θα εμφανισθεί!!!) πάτωσε!Κρίμα!
-
Να δω τι θα λένε μερικοί τώρα για Silver Arrows και Renault
-
Μην βιαζόμαστε και πολύ όμως!
Αύριο είναι ο αγώνας......
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μην βιαζόμαστε και πολύ όμως!Αύριο είναι ο αγώνας......
Ναι θα περάσει 21 μονοθέσια ο Κίμης...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο Κιμι (τώρα θα εμφανισθεί!!!) πάτωσε!Κρίμα!Oποιος βιάζεται σκοντάφτει μεσιε Κουκ
-
Λέτε να δούμε το κλασικό πλέον: στον 11 γύρο ΜS πρώτος με 12-13 sec. (μισό fuel stop) διαφορά πίσω του ο FM, και όλοι οι άλλοι τρενάκι ?
Δεν ξέρουμε φορτίο καυσίμων για κανένα και ούτε μπορούμε να υποθέσουμε εεε ??
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και ο Μασσα 2ος!Πρώτη μου φορά είδα τον Σουμάχερ τόσο εκδηλωτικό! Και με τους μηχανικούς αλλά ΚΑΙ με τον Μάσσα!!
που το είδες? (Alpha is NOT the answer)
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ο Κιμι (τώρα θα εμφανισθεί!!!) πάτωσε!Κρίμα!
Oποιος βιάζεται σκοντάφτει μεσιε Κουκ
Νάτη!!
-
φαρσοκομωδία τα δοκιμαστικά. όταν έφθασε η 10αδα νόμιζες ότι βλέπεις κανονικό αγώνα και όχι δοκιμαστικά
-
φαρσοκομωδία τα δοκιμαστικά. όταν έφθασε η 10αδα νόμιζες ότι βλέπεις κανονικό αγώνα και όχι δοκιμαστικάΑπό αυτό που έχουμε τόσα χρόνια (με παραλλαγή κάθε χρονιά σχεδόν) καλύτερο φαίνεται. Θα δείξει και ο χρόνος...
-
Χμμμμμμμμμμ, ο Massa τοσο κοντα στον MS? Αυτο σημαινει οτι οι Ferrari ειχαν ΤΟ τελειο set up. Προφανως το τεστ επιασε τοπο αν και ο ανταγωνισμος παραειναι κλειστος, θα εχουμε θεμα αυριο.
Ολες οι ομαδες επελεξαν δυο στρατηγικες για αυριο με μονο ερωτηματικο την McLaren. Αν το εχουν κανει και οι ασημι τοτε ο ταχυτερος γυρος του Monty απο το γκρουπ των βαριων δειχνει οτι αυριο ο Kimi θα οργιασει.
-
Το είδα Live στο RTL και μπορώ να πω ότι σε αγωνία τα νέα δοκιμαστικά πλησιάζουν τα παλιά!
Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανένας αλλά τον απόλυτα καλύτερο χρόνο τον έκανε o Alonso αλλά όχι στην τελευταία περίοδο. Καθώς και φέτος τα καύσιμα που έχουν στα δοκιμαστικά παίζουν ρόλο και στον αγώνα υπάρχει η πιθανότητα ο Alonso να κάνει ένα πιτ στοπ λιγότερο. Για την McLaren δεν σχολιάζω, μια σπάει ο κινητήρας, μια η ανάρτηση, μια η πίσω πτέρυγα, έλεος πια. Η Honda δυνατή, έδειξε ότι θα χτυπήσει νίκη. Απογοήτευση προς το παρόν η Toyota.
Βέβαια η Ferrari δείχνει επιτέλους ΔΥΝΑΤΗ!! Πάμε Σούμι αγόρι μου, όλα τα ρεκόρ δικά σου!
Όπως είπε βέβαια κ ένας άλλος φίλος, ΕΙΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ!
-
what is this?πάντως έχω την εντύπωση ότι ο ΜΣ έχει βάλει παραπάνω καύσιμα από τον Μασα...
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Το είδα Live στο RTL και μπορώ να πω ότι σε αγωνία τα νέα δοκιμαστικά πλησιάζουν τα παλιά!Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανένας αλλά τον απόλυτα καλύτερο χρόνο τον έκανε o Alonso αλλά όχι στην τελευταία περίοδο. Καθώς και φέτος τα καύσιμα που έχουν στα δοκιμαστικά παίζουν ρόλο και στον αγώνα υπάρχει η πιθανότητα ο Alonso να κάνει ένα πιτ στοπ λιγότερο.
Εκτος αυτου,ο καλυτερος γυρος και του monty εγινε σε αλλη περιοδο σε αντιθεση με του Σουμι που εγινε στο τελος της τριτης.Ειδικα ο μοντυ εχει διαφορα στις δυο περιοδους 0.7 και σε συνδυσμο με το προβλημα που εχει.....Δηλαδη ισως ο Σουμι να ειναι πολυ ελαφρυς σε σχεση με τους αλλους αλλα θα δειξει αυριο.Αν ηταν και ο Κιμι μεσα θα ειχαμε πολυ καλυτερη εικονα....(ο γυρος του Αλονσο στην δευτερη περιοδο ηταν -0.2 απο την pole και του μοντυ ιδιος με την pole περιπου....Πολλα ερωτηματικα υπαρχουν,περισσοτερα απο οτι πριν τα δοκιμαστικα )
-
what is this?πάντως έχω την εντύπωση ότι ο ΜΣ έχει βάλει παραπάνω καύσιμα από τον Μασα...
Για να κρυώνουν τα φρενα! Φορητό σεσουάρ!! και αν κρίνω και από το χρώμα είναι της Makkita!
-
Εμένα μ' άρεσαν πάντως τα δοκιμαστικά! Πολύ ωραία! Όχι φαρσοκωμωδία, που είπε ο mschumacher.
Δύο ερωτήσεις:
1ον: Γιατί δε φορούσαν κράνοι τα pit crews;
2ον: Τι πείραζε ο Σούμι, πίσω από το τιμόνι δεξιά; Το έβλεπα πάντα στα incar του!
**
Κάτι τελευταίο:** Μη συγκρίνετε τους χρόνους ανάμεσα στις 3 περιόδους των δοκιμαστικών. Λάβετε υπ' όψιν το κυκλοφοριακό και τους λίγους γύρους που έχουν ειδικά στη 1η περίοδο. Δεν έχεις πάντα την ευχέρεια για κάτι καλό και σχεδόν κανένας τους δεν έκανε χρόνο σε καθαρή (από αμάξια) πίστα! -
Ο χρήστης iron_gr έγραψε:
2ον: Τι πείραζε ο Σούμι, πίσω από το τιμόνι δεξιά; Το έβλεπα πάντα στα incar του!
την κατανομή στα φρένα
-
πάντως έχω την εντύπωση ότι ο ΜΣ έχει βάλει παραπάνω καύσιμα από τον Μασα...**Massa:**It’s a pity that the traffic on the last lap prevented me from perhaps improving on my time: these are things that happen with this new qualifying format.
!!! Δηλαδή μπορούσε να κατεβάσει κι 'άλλο?
Επισημο thread:GP Bahrain-Sakhir