-
Μετά από 5000κμ σταθεροποιήθηκα στα 10.1λτ/100κμ με επιθετική οδήγηση.
Υ.Γ. Βάζω μόνο 100άρα.
-
Πρωτοφανές PUNTOCC, έχεις την ίδια κατανάλωση με 2λτ BMW
-
Ο χρήστης PUNTOCC έγραψε:
μετα απο 4 μηνες με το matiz(800cc 2006μοντ 14000χλμ)
καταναλωση ακριβως 10l/100χλμ
μηπως πρεπει να ζυγισω το ποδι μουΕσύ είσαι καλύτερος και από εμένα... εγώ τουλάχιστον έχω 10,2 σε 1400άρι
-
8,3 με κίνηση κυρίως σε αυτοκινητοδρόμους , με αρκετά ψηλές ταχύτητες.
Είχα δεί και κάτι κουλές καταναλώσεις (6,4 πχ σε επαρχιακό με πολύ χαλαρή οδήγηση, αλλά και 7,5 σε αυτοκινητόδρομο με ~160-170).
Τώρα τελευταία το χρησιμοποιώ και στην πόλη με κρύα ξεκινήματα που το ζεσταινω λίγο και μοιραία έχει ανέβει ( οι τελευταίες μετρήσεις μου σταθεροποιούνται στο 8,5-9 ) -
η μονη περιπτωση που ειδα χαμηλη καταναλωση ηταν το καλοκαιρι αθηνα-κυθηρα-αθηνα,1030 χλμ 50 λιτρα με το smart!!!
μαλλον ειμαι μονο για εθνικη!!!! -
Μάλλον είσαι ο Bigfoot
-
εδω και 2 ντεποζιτα δοκιμασα μαγνητακια.
στα 200 χλμ επερνε 20 λιτρα.
τωρα στα 200χλμ 17!!!
κατι ειναι και αυτο!!!
επισης σκεφτομαι να παω σε διαιτολογο με ειδικοτητα στα δεξια ποδιατι μαγνητάκια; εκείνες τις αηδίες που υπόσχονται φύκια για μεταξωτές κορδέλες;
η εκπομπή mythbuster απέδειξε ότι είναι επί λέξει totally crap.
-
Placebo.
Μεγαλύτερη μπούρδα δεν υπάρχει από τα μαγνητάκια.-
Μισό λεπτό, υπάρχει. Το ηλεκτρικό τούρμπο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μισό λεπτό, υπάρχει. Το ηλεκτρικό τούρμπο.
Και που να δεις ανεμιστηράκι για pc σε παπί ως αυτοσχέδιος υπερτροφοδότης!
-
Ε, τι νομίζεις ότι είναι το ηλεκτρικό τούρμπο;
-
να σας πω την αληθεια τα θεωρουσα βλακειες απλα ειχα ενα στο μαγαζι οχι απο της γνωστες μαρκες και το εβαλα για δοκιμη!!!
δεν μπορω να πω οτι ειδα διαφορα στην αποδοση ουτε οτι το matiz τουρμπιστηκε αλλα 3 λιτρα στα 20 ειναι ενα 15%!!!! -
δεν κερδίζεις ούτε γραμμάριο...πίστεψε με!
έχει αποδειχτεί σε όλες τις εκδοχές του...από παλιά αυτοκίνητα με καρμπυρατέρ μέχρι και σύχρονα ΜΕ και ΧΩΡΙΣ τούρμπο.τσάμπα τα λεφτά που έσκασες.
-
Μισώ την οδήγηση στην πόλη !! Εύκολα 'πιάνεις' 11άρι (λίτρα) πλέον, ακόμη και με το δικό μου αυτοκίνητο, αν δεν έχεις 'αυγό' κάτω από το δεξί σου πόδι !! Να αναφέρω χαρακτηριστικά, πως μόνο μια βόλτα μέχρι την Ερέτρια πήγαμε χθες και για ένα 'πηγαινέλα' 200 χιλιομέτρων (με φρίκη μποτιλιαρισμένης εθνικής στο 'έλα') και το Clio έκαψε μόλις δύο 'κουτάκια' βενζίνης (το πολύ 15 λίτρα δηλαδή) ...
Πάλι καλά που βάζω βενζίνη (στο αυτοκίνητο) σχεδόν κάθε δυο μήνες ... -
καλά στο κόστος του clio έβαλες το κόστος του παιδικού καθίσματος?
θα το πουλήσεις με το παιδί μέσα? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
καλά στο κόστος του clio έβαλες το κόστος του παιδικού καθίσματος?
θα το πουλήσεις με το παιδί μέσα?Όχι, μόνο με το κάθισμα !!
Άμα δεν είχα αυτοκίνητο, δεν θα 'παιρνα και το αντίστοιχο παιδικό κάθισμα ... -
Α, να σημειώσω και τι πέτυχα με το αυτοκίνητο που νοίκιασα στις διακοπές
Opel Astra SW 1.7d (100ps) με 15Κ χμ στο κοντέρ (δεν ζήτησα SW, απλά ζήτησα ένα 'Astra or similar' και βρέθηκα με τη νεκροφόρα... )
Μέση κατανάλωση από Άμστερνταμ έως Λουξεμβούργο, βόλτες στο (ορεινό) Λουξεμβούργο και πίσω Άμστερνταμ (1000+χλμ περίπου σε 4μέρες) 5,5lt/100km... Κίνηση σε: Εθνική στην Ολλανδία (το ότι η Ολλανδία είναι επίπεδη είναι μύθος: Σε ένα σημείο είχε μία κλίση 0,0001 μοίρες προς τα πάνω για περίπου 32 εκατοστά... επίσης μου είπαν ότι κάπου πάει και προς τα κάτω... ), εθνική στο Βέλγιο (ανηφόρες - κατηφόρες (αλήθεια, μερικές ανηφόρες ήταν πολύ καλές...) και στο Λουξεμβούργο, όπου οι περισσότεροι δρόμοι είναι 1 λωρίδα/κατεύθυνση και υπάρχουν πολλές ανηφόρες.
Για σύγκριση, το 206 πιάνει 7lt/100km στην εθνική με αντίστοιχες ταχύτητες (120-130) και καμιά 8, 8+ γενικά.
-
μετα απο 4 μηνες με το matiz(800cc 2006μοντ 14000χλμ)
καταναλωση ακριβως 10l/100χλμ
μηπως πρεπει να ζυγισω το ποδι μουβρηκα λυση
ΕΠΩΛΗΘΕΙ
-
Φυσικά χωρίς να ενημερωθεί ο νέος ιδιοκτήτης για την κατανάλωση, φαντάζομαι
-
την εκοψα την κυριουλα,ειχε ελαφρυ ποδι!!!
37 ξωφτερνο
-
Στοιχεία αυτοκινήτου
α) Μοντέλο ---> Audi - A4 Quattro- 2007
β) Διαστάσεις ελαστικού και Βάρος Αυτοκινήτου ---> 235/45/17 - βάρος (από άδεια) 1565
γ) Κυβισμός - Ιπποδύναμη ---> 2000cc - 200psΣτοιχεία κατανάλωσης
δ) Μέση κατανάλωση ---> 11,90 l/100km (στα 8500 χιλιόμετρα που μετράω)
ε) Ελάχιστη κατανάλωση ---> 8,7 l/100km (μέση ταχύτητα 102 km/h στα 330 χιλιόμετρα Πύργος Αθήνα)
στ) Μέγιστη κατανάλωση ---> 14,8 l/100km (στιγμιαία κατανάλωση με τέρμα γκάζι 31,2 l/100km
ζ) Ταξίδι (Κανονικές συνθήκες αυτοκινητόδρομου) ---> Από 8,7 εώς και 9,5
η) Πόλη (με φυσιολογικές συνθήκες) ---> 12 l/100kmΣυνθήκες οδήγησης
θ) Θεωρείτε ότι οδηγείτε οικονομικά; ---> Όχι
ι) Το αυτοκίνητο έχει συχνά επιβάτες και αποσκευές ή οδηγείτε μόνος; ---> Συχνότερα μόνος, εκτός από συνθήκες ταξιδιού 2 άτομα + αποσκευές
κ) Τι ποσοστό εντός-εκτός τειχών έχετε στις μετακινήσεις σας, γενικά; ---> Το 70% εντός πόλης ή σε επαρχιακούς δρόμους
Έρευνα Κατανάλωσης