-
παιδια καλημερα!!! το αμαξι ειναι εκπληκτικο και εχει αποδοση και ομοιογενεια καλυτερη απο αυτη που περιμενα...σας ευχαριστω για τα καλοριζικα!!! οσον αφορα την καταναλωση ειχαν δικιο...ειναι πολυ οικονομικο γι αυτο που ειναι...
-
Δεν ξερω αν εχει ξαναμπει το λινκ.
Δε λεει πολλα πραγματα, εχει ομως μερικες χρησιμες συμβουλες.http://www.ecodrive.org/Additional-Tipp ... 229.0.html
-
α) Suzuki Swift 2006
β) 165/70 R14
γ) 1328cc - 92psδ) Μέση κατανάλωση 7,5l/100km
ε) Ελάχιστη κατανάλωση 5,2l/100km
στ) Μέγιστη κατανάλωση 13l/100km
ζ) Ταξίδι (120-135km/h) 7l/100km θεόμακρη Πέμπτη ταχύτητα
η) Πόλη 7,9l/100kmθ) Θεωρείτε ότι οδηγείτε οικονομικά; NAI
ι) Mόνος
κ) 50/50 -
Τα 6lt/100km είναι πλέον εφικτά για ταξίδι με το Clio 1.4 16V.
Αναμένω τώρα την έξοδο του Sunny από τον φαναρτζή για να δοκιμάσω και εκείνο σε σταθερές ταχύτητες ταξιδίου. Προβλέπεται εύκολο το 5αρι, αλλά και το κάψιμο/μαύρισμα λόγω έλλειψης κλιματισμού!
-
υβριδικο clio εχεις?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
υβριδικο clio εχεις?ναι... λειτουργεί με μαύρο δάκρυ
-
Υβριδικό πόδι έχω. Τώρα που θα αρχίσω να σβήνω και τη μηχανή στις κατηφόοοοορες...ποιος με πιάνει!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
:lol:Υβριδικό πόδι έχω. Τώρα που θα αρχίσω να σβήνω και τη μηχανή στις κατηφόοοοορες...ποιος με πιάνει!
χωρις φρένα?
ΚΑΝΕΝΑΣ
-
http://www.spritmonitor.de/en/detail/129119.html
Δειτε τους τύπους με τα diesel τι κάνουν.... 5,02 λιτρα
-
Κυκλοφορεί Clio που καίει και υργαέριο, οπότε..........
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
:lol:Υβριδικό πόδι έχω. Τώρα που θα αρχίσω να σβήνω και τη μηχανή στις κατηφόοοοορες...ποιος με πιάνει!
οχι τιποτε αλλο, αλλα βλεπω οτι και τα υβριδικα τοσο καινε
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
:lol:
Υβριδικό πόδι έχω. Τώρα που θα αρχίσω να σβήνω και τη μηχανή στις κατηφόοοοορες...ποιος με πιάνει!
χωρις φρένα?
ΚΑΝΕΝΑΣ
Eγώ ξέρω έναν.
-
Αυτοκίνητο GOLF GTI V
Διαδρομή:
Λεωφόρος Αλεξάνδρας (Αρειος Πάγος)- Σαρωνίδα (eden) και επιστροφή (διαδρομή μέσω Α.Ο. - Περιφερειακού και Καλυβίων)
Σύνολο 103 χλμ
Μέση Ταχύτητα 64 χαω (130++ στην ΑΟ, 100++ στην περιφερειακή, και χαμηλές ταχύτητες στην πόλη μέχρι στην είσοδο σε ανοιχτό δρόμο).
Κατανάλωση: 8.9 λίτρα.(trip computer) -
Τα ίδια και σε μένα σε αυτή τη διαδρομη... 0,5 πάνω 0,5 κάτω,,,,, δεν έχει σημασία
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
που εκαψες ρε καθικι 5,2 λιτρα?
χθες το λεον εδειξε σε επιστροφη απο χαλκιδικη 6,8 λιτρα για ωρα και ειμαι πολυ ευτυχισμενος...
φυσικα το αυοκινητο πηγαινει σαν να κατευθυνεται απο δορυφορο και γω κοντευω να παθω αποπληξια...
-
γρηγορη βολτα στο Πορτο Γερμενο*, με δικαιολογια το μπανιο:
ΑΟ με 130-150
στον επαρχιακο...μεση καταναλωση πηγαινε-ελα, με a/c συνεχως, 8,8.
edit *
πολυ ωραια διαδρομη, με μερικες στροφες να θελουν μεγαλη προσοχη καθως δεν εχεις ορατοτητα και πολλα φορτηγα.
χρειαζεσαι πολλα αλογα παντως για να πας γρηγορα καθως εχει αρκετες εντονες ανηφορες. Και με το a/c το δικο μου τα εφτυνε
παρολα αυτα, το ευχαριστηθηκαμε πολυ.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
που εκαψες ρε καθικι 5,2 λιτρα?
Xoρτιάτη - Καλαμαριά
-
Αυτοκίνητο: Mercedes C230 Kompressor sedan, τελος 2004
Ελαστικα: Εμπρος: 225/45 17 , Πίσω: 245/40 17
Κυβισμός: 1796κεκ , 192 ίπποιΜέση : 8,8l/100km
Ελάχιστη: 7,4l/100km
Μεγιστη: 14,5l/100km
Ταξίδι: 8,5l/100km
πόλη:10,2l/100kmΣυνήθως στο αυτοκίνητο υπάρχουν 2 άτομα
Νομίζω οτι οδηγώ κανόνικα,δηλαδή θα μπορούσα να ρίξω ακόμη περισσότερο την κατανάλωση.
Τελικά νομιζω οτι οι 1,8 κομπρεσσορ τις μερσεντες είναι πραγματικά οικονομικοι αφου οι νεοι με τα 184 άλογα πετυχαίνουν μέσες καταναλωσεις 8 κ 7,5 l/100km.... -
θα το πετάξω μου φαίνεται.....
εγω με civic 1,4 με τα 83 άλογα και άστρα 1,4 καιω 11 στην πόλη.
-
'Πόλη' είναι διαδρομή προς το κέντρο στις 8:30 το πρωί, 'πόλη' είναι και διαδρομή προς το κέντρο στις 17:00 μιά μέρα με κλειστά τα εμπορικά. Όταν παίρνω εγώ πχ το αμάξι, κατανάλωση εντός πόλης είναι το δεύτερο.
Έρευνα Κατανάλωσης