-
Μια χαρά γίνεται. Δε λέω ότι είναι σωστό, αλλά γίνεται.
Αλλά ο Ορέστης εδώ δεν εννοώ ΜΩΤ. Είπε ότι είχε το CC σταθερά στα 120 εκτός απ' τις στάσεις διόδια, ΣΕΑ και μια 130άρα στην Τραγάνα.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Μια χαρά γίνεται. Δε λέω ότι είναι σωστό, αλλά γίνεται.Αλλά ο Ορέστης εδώ δεν εννοώ ΜΩΤ. Είπε ότι είχε το CC σταθερά στα 120 εκτός απ' τις στάσεις διόδια, ΣΕΑ και μια 130άρα στην Τραγάνα.
ούτε με μπουλετ δεν γίνεται τέτοια κατανάλωση με μ.ω.τ τα 120... με μηδενισμό ενώ είσαι σε εθνική, με σταθερό που και που στα 120 και με 100 στα περισσότερα γίνεται, αλλά αυτό λίγη σχέση έχει με μωτ τα 120κμ/ω
-
Μπαρντόν, παρεξήγηση... Εννοούσα γίνεται ΜΩΤ 120, όχι συνδυασμός ΜΩΤ 120 και ΜΚ 7.3, είπαμε.
-
ακομα σουρωμένοι είστε ρε;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Οσο πιο μεγάλη θερμοκρασία τόσο μικρότερη κατανάλωση
[φυτουκλας mode on/] Η καμπύλη της κατανάλωσης είναι γνησίως φθίνουσα? [φυτουκλας mode off]
-
ο άνθρωπος πιο αναλυτικά δεν νομίζω πως μπορούσε να τα γράψει
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Φτανω λοιπον στο σπιτι μου. 154,4 χιλιομετρα μετα, με μεση ταχυτητα 82 χλμ/ωρα και** μεση καταναλωση 7,3 λτ/100 χλμ.**
μέχρι κ χάρτη από google εβαλε + φωτό με το cc'κλειδωμένο' στα 120
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
[φυτουκλας mode on/] Η καμπύλη της κατανάλωσης είναι γνησίως φθίνουσα? [φυτουκλας mode off]
Πιο ορθά φθίνουσα χωρίς να ειναι βέβαια σωστο
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ο άνθρωπος πιο αναλυτικά δεν νομίζω πως μπορούσε να τα γράψειΦτανω λοιπον στο σπιτι μου. 154,4 χιλιομετρα μετα, με μεση ταχυτητα 82 χλμ/ωρα και** μεση καταναλωση 7,3 λτ/100 χλμ.**
μέχρι κ χάρτη από google εβαλε + φωτό με το cc'κλειδωμένο' στα 120
Πες τα.
Πιο ορθά φθίνουσα χωρίς να ειναι βέβαια σωστο
Ναι αυτο ισχυει μεχρι τους 30 βαθμους. Απο τους 30 βαθμους και πανω το δικο μου μοτερ τουλαχιστον δουλευει σε αλλο mode, με αλλα μειγματα, αλλο ρελαντι, και δε ξερω και γω τι. Γι αυτο και ειναι λιγο τσιμπημενο το 7,3.
Αν ειχε λιγο πιο δροσια θα ηταν γυρω στο 6,5 θαρρω. -
Μάλλον πέφτει κατακόρυφα η απόδοση του και στην προσπάθεια σου να ακολουθήσεις ανάλογους ρυθμούς του πίνεις το αίμα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μάλλον πέφτει κατακόρυφα η απόδοση του και στην προσπάθεια σου να ακολουθήσεις ανάλογους ρυθμούς του πίνεις το αίμαΟχι κατι με την χαρτογραφηση παιζει, το κανει ακριβως στους 30. Το χω παρατηρησει απο περυσι το καλοκαιρι, στους 29,5 δε το κανει.
Καποιο trigger βαραει στον εγκεφαλο και κατι αλλαζει.Εdit : 33 βαθμους*
-
Να πω κάτι ως άσχετος με το θέμα cc; Όταν οι στροφές πέφτουν αρκετά δεν είναι λογικό να ζορίζεται να κρατήσει μια ταχύτητα με 5η, π.χ., ενώ αν κατέβαζες 4η θα είχες μικρότερη κατανάλωση;
-
Να πω κάτι ως άσχετος με το θέμα cc; Όταν οι στροφές πέφτουν αρκετά δεν είναι λογικό να ζορίζεται να κρατήσει μια ταχύτητα με 5η, π.χ., ενώ αν κατέβαζες 4η θα είχες μικρότερη κατανάλωση;Προφανως! Γι αυτο και το βαζουμε μονο σε εθνικη που ξερουμε τι παιζει.
-
Να πω κάτι ως άσχετος με το θέμα cc; Όταν οι στροφές πέφτουν αρκετά δεν είναι λογικό να ζορίζεται να κρατήσει μια ταχύτητα με 5η, π.χ., ενώ αν κατέβαζες 4η θα είχες μικρότερη κατανάλωση;σιγουρα. Παντως στο ιμπιζα το κρουζ κοντρολ δεν κανει 'full throttle' ποτε. σε ανηφορες με το κρουζ κοντρολ να μην μπορει να κρατησει τα χιλιομετρα που εχω ορισει, αν σανιδωσω το γκαζι με το ποδι, βλεπω διαφορα
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Να πω κάτι ως άσχετος με το θέμα cc; Όταν οι στροφές πέφτουν αρκετά δεν είναι λογικό να ζορίζεται να κρατήσει μια ταχύτητα με 5η, π.χ., ενώ αν κατέβαζες 4η θα είχες μικρότερη κατανάλωση;
σιγουρα. Παντως στο ιμπιζα το κρουζ κοντρολ δεν κανει 'full throttle' ποτε. σε ανηφορες με το κρουζ κοντρολ να μην μπορει να κρατησει τα χιλιομετρα που εχω ορισει, αν σανιδωσω το γκαζι με το ποδι, βλεπω διαφορα
Σε τι ανηφορα πηγες και δε μπορουσες να κρατησεις τα χιλιομετρα? Στο εβερεστ?
-
1400cc ατμοσφαιρικα φιλε
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
:rant:
1400cc ατμοσφαιρικα φιλεOυπς...
-
μεικτά χλμ, δικάβαλα, με αρκετά ανοίγματα και μερικά μποτιλιαρίσματα έκαψε το χοντάκι 39 λίτρα για 415 χλμ
-
Ρεκόρ αυτονομίας με το Audi και μάλιστα φορτωμένο και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. 660χλμ με ένα ντεπόζιτο (75λτ), τουτέστιν περί τα 11.5λτ/100χλμ. Διαδρομές Μεταμόρφωση-Πορτο Χέλι-Μεταμόρφωση και 260χλμ μεταξύ Πορτο Χελίου-Κρανιδίου-Κόστα-Ερμιόνης.
Αμάξι: Audi Q5 2.0T s-tronic (2 με 4 άτομα)
-
Χτες το βράδυ επιστροφή από το χωριό (126 χιλιόμετρα) με το BMW. Μέση ωριαία 85χλμ/ώρα και μέση κατανάλωση 7,0 λίτρα/100χλμ. Εντυπωσίασα τον εαυτό μου!
Αν δεν είχα χτυπήσει και μια σχεδόν τελική στην ευθεία του Σείριου, σίγουρα θα ήμουν κάτω από 7 γιατί σε όλη την διαδρομή σχεδόν ήμουν στο 6 κάτι.
Pas mal για τρίλιτρο αυτοκίνητο!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Αθήνα- Δερβενι Κορινθιας
143 χλμ., 3 άτομα και γεμάτο αποσκευές και ανοιχτό ac
4,9 lt/100km με 61 χλμ. μέση ταχύτητα.
Qashqai 1,6 D.- Βόλτες στο χωριό μαζί με επιστροφη στην Αθήνα.
Σύνολο 424 χλμ.
5,3 λτ/100 χλμ. με 44 χλμ. μέση ταχύτητα.
- Βόλτες στο χωριό μαζί με επιστροφη στην Αθήνα.
Έρευνα Κατανάλωσης