-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
95, αλλά είναι πιο ψωμωμένα από τις άλλες...Ακριβώς. Τα ταΐζουνε με σουπερμαντολίνη!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ντεφορμέ;! Λίγο ακόμα και θα με αφορίσει η Σύνοδος των Βενζινάδων! Ο προηγούμενος με Punto Ι στα 75 άλογα έκαιγε 12lt/100km για τις ίδιες διαδρομές...
Ο άδης ήταν;;;
- ο αδης δεν τρεχει
- μια εμπειρια που εχει απο γκετζ 1.1 ειναι τραγικη (με το συγκεκριμενο του φρανκυ δεν εχω εμπειρια και επαφη οποτε ισως αυτο ειναι καλυτερο)
- σερτζιο κονσεισαο γυρνα στη γυφτοπορτογαλια
- σε γρηγορη αποδραση στη χαλκιδικη το σαββατο (αλλη σαν εσενα καμια) πηγαινα με 120 και προσπερνουσα λες και ειχα αεροπλανο...οταν εφτασα τα 190-200 νομιζα οτι ειχα το σταρ τρεκ...εχει μπει το αγγουρι για τα καλα αποτι βλεπω συν την αστυνομια που τις καθημερινες αποτι λενε γ@μει και δερνει
στο άπειρο κι ακόμη παραπέρα
toy story
απογειωνεσαιstay calm or http://www.youtube.com/watch?v=-0_70d-K ... re=related
-
Τελικά ... ποιός και με τι αυτοκίνητο έχει το ρεκόρ χαμηλής κατανάλωσης;;;;
-
με ξένο αυτοκίνητο
ΜΗΔΕΝ -
Γενικώς (με δικό του αυτοκίνητο δηλαδής ) το έχει ένας βρεττανός δάσκαλος σχολής οδηγών με το εκπαιδευτικό του Τουότα Γιάρις 1.400 ντίζελ πρώτης γενιάς το 2002 κινούμενος σε δημόσιους δρόμους. Τον έχω ποστάρει.
2,21 λ/ 100 χλμ.http://www.carpages.co.uk/toyota/toyota_two_world_records_21_10_02.asp
-
Ο pasxos το έχει ρίξει σε μηδέν.
Τον σπρώχνουν ή ρυμουλκούν άλλοι.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ο pasxos το έχει ρίξει σε μηδέν.Τον σπρώχνουν ή ρυμουλκούν άλλοι.
6.4 το ΣΚ.
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Τελικά ... ποιός και με τι αυτοκίνητο έχει το ρεκόρ χαμηλής κατανάλωσης;;;;Από εμάς εννοώ!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Τελικά ... ποιός και με τι αυτοκίνητο έχει το ρεκόρ χαμηλής κατανάλωσης;;;;
Από εμάς εννοώ!!!
Ο Puntofato.....
-
republic
-
3,5
Και δεν πρόλαβα να βγάλω αυτό που έδειξε πιο πριν
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1626168#p1626168 -
Μεχρι και η φωτογραφικη σου νυσταξε...
-
Είχα κάνει χαζομάρα με τις ρυθμίσεις. Μπα κυριλέ με 80+ κατέβαινα...
-
Από Π.Φάληρο (Ελ.Βενιζέλου) μέχρι και τον Ναό του Ποσειδώνα, με ρεαλιστικές συνθήκες κίνησης (10 σταμάτα/ξεκίνα σε STOP και φανάρια, λίγη αναμονή στο ρελαντί και πολύ μικρό πήξιμο στην Πσειδώνος μέχρι και τα λιμανάκια) και πολύ οικονομική οδήγηση εκτός από 1-2 ανοιγματάκια, δηλαδή δεν ξεπέρασα ποτέ τα 80km/h, καθώς είμουν κυρίως με 70km/h, δεν μπόρεσα να πάω κάτω από 5.1lt/100km.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Είχα κάνει χαζομάρα με τις ρυθμίσεις. Μπα κυριλέ με 80+ κατέβαινα...Χιουμορ κανω.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Είχα κάνει χαζομάρα με τις ρυθμίσεις. Μπα κυριλέ με 80+ κατέβαινα...
Χιουμορ κανω.
Η διαδρομή πάντως είναι συγκεκριμένη για όποιον θέλει να δοκιμάσει. Εκκίνηση από πλατεία Π.Πεντέλης και κατηφορίζουμε τον κεντρικό δρόμο. Το 4,6 το είδα στο φανάρι της Ν.Πεντέλης και το 3,5 διαμορφώθηκε στο φανάρι της Αναπαύσεως. Ιδανικές συνθήκες καθημερινές αργά το βράδυ που δεν έχει καθόλου κίνηση.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
:....και
.....
Αποκλείεται να είναι μεικτή κατανάλωση αυτή, σε μεικτές συνθήκες.......πιο πολύ για Μ.Ο σε κατάβαση (με προηγούμενο μηδενισμό BC) με 6η χωρίς γκάζι μοιάζει.......μην δουλευόμαστε μεταξύ μας.....
ΥΓ: Κι εγώ έχω μια φωτό με 2,8l/100Km αλλά δεν σημαίνει τίποτα......
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
republicΑυτό ήταν το πρώτο που πρόσεξα και εγώ!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Είναι σε απόσταση 28 χιλιομέτρων χωρίς κατηφόρα κινούμενος χαλαρά με 1000 έως 1200 στροφές ελέω CVT (με 1000 στροφές 55 χιλιόμετρα) .Την άλλη φορά που θα το κάνεις, βάλε και τις άλλες ενδείξεις της απόστασης και της Μ.Ω.Τ (μαζί με εμφάνιση ώρας)......
-
σε flat δρόμο με 3 ταχύτητα και με το Cruise control ενεργοποιημένο στα 50 Km/h γιατί τα στρουμφάκια τη στήνουν πάντα σε αυτό το δρόμο{Βεροια-Μακροχώρι}
Έρευνα Κατανάλωσης