-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Εσύ δηλαδή με μωρό + τίγκα φορτωμένο με πόσα θα πήγαινες;;;Όσα δεν φτάνει η αλεπού...
Οι Γερμαναράδες πιάνουν κάτι 150αρες για πλάκα
-
Εσύ δηλαδή με μωρό + τίγκα φορτωμένο με πόσα θα πήγαινες;;;κι εσύ, μην τον ρωτάς από τώρα, περίμενε λίγο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εσύ δηλαδή με μωρό + τίγκα φορτωμένο με πόσα θα πήγαινες;;;
Όσα δεν φτάνει η αλεπού...
Και τα 15 λίτρα/100χλμ επίσης για πλάκα...
-
Εσύ δηλαδή με μωρό + τίγκα φορτωμένο με πόσα θα πήγαινες;;;
Όσα δεν φτάνει η αλεπού...
Και τα 15 λίτρα/100χλμ επίσης για πλάκα...
Εξαρτάται το καύσιμο.....
-
Με μετωπική επιφάνεια σαν πολυκατοικία...
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Πάντως ειναι άξιο προσοχής ότι πέρισυ πριν πουλήσω το Type-r εκαιγα στο BMW πάντα στην διαδρομή ανάβυσσο Αθηνα πάνω από 9 λίτρα.
Τωρα που εχω χαλαρώσει.... καίω 6.5...
Πλάκα δεν εχει πως αλλάζουν οι συνήθειες... Αμα κοιτάς το computer board έτσι γίνεται...
Είδες η αύξηση τιμής βενζίνης?? Λειτουργεί και ως environmental friendly παράγοντας....
βαλε μονωτικη ταινια στο επιμαχο σημειο....
δεν ειναι μόνο η κρίση
ειναι ότι δεν έχω το γκαυλόγκαζο... Οποτε όταν βγαίνω από το ένα να μπω στο άλλο μεταφέρω και τις συνήθειες μου.
-
Σήμερα το πρωί γέμισα και το 206.
Χρειάζομαι πλέον περίπου 75 ευρώ για να το γεμίζω φουλ (σήμερα έδωσα 58 ευρώ για 40 περίπου λίτρα!!!! )
Η κατανάλωση ήταν στο 6,55, δηλαδή, με το ρεζερβουάρ των 50 λίτρων μπορώ να διασχίσω 763 χλμ... Και με τα 10 περίπου λίτρα που είχαν μείνει θα μπορούσα και σήμερα να κάνω το πήγαιν' έλα στη δουλειά (είχα με αυτά τα 10 λίτρα μία αυτονομία κάπου στα 140χλμ και κάνω 90...) Not bad, αν και βοήθησε και ο περιφερειακός που δεν μας νευρίασε με τα συνηθισμένα μποτιλιαρίσματά του, αλλά δεν βοήθησε ένα μυρμηγκάκι που γαργαλούσε το πόδι μου χθες... και μερικές (λίγες) βολτίτσες στην πόλη...
Ελπίζω σε ένα γέμισμα με αποκλειστική κίνηση σε χαλαρό περιφερειακό (χωρίς μυρμηγκάκια) για να πετύχω επιτέλους ένα νούμερο κατανάλωσης που ν' αρχίζει από 5... ας είναι και 5,99
-
Σήμερα το πρωί γέμισα και το 206.Χρειάζομαι πλέον περίπου 75 ευρώ για να το γεμίζω φουλ (σήμερα έδωσα 58 ευρώ για 40 περίπου λίτρα!!!! )
Η κατανάλωση ήταν στο 6,55, δηλαδή, με το ρεζερβουάρ των 50 λίτρων μπορώ να διασχίσω 763 χλμ... Και με τα 10 περίπου λίτρα που είχαν μείνει θα μπορούσα και σήμερα να κάνω το πήγαιν' έλα στη δουλειά (είχα με αυτά τα 10 λίτρα μία αυτονομία κάπου στα 140χλμ και κάνω 90...) Not bad, αν και βοήθησε και ο περιφερειακός που δεν μας νευρίασε με τα συνηθισμένα μποτιλιαρίσματά του, αλλά δεν βοήθησε ένα μυρμηγκάκι που γαργαλούσε το πόδι μου χθες... και μερικές (λίγες) βολτίτσες στην πόλη...
Ελπίζω σε ένα γέμισμα με αποκλειστική κίνηση σε χαλαρό περιφερειακό (χωρίς μυρμηγκάκια) για να πετύχω επιτέλους ένα νούμερο κατανάλωσης που ν' αρχίζει από 5... ας είναι και 5,99
+Slipstreaming of a DAF XF95
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Χρειάζομαι πλέον περίπου 75 ευρώ για να το γεμίζω φουλ (σήμερα έδωσα 58 ευρώ για 40 περίπου λίτρα!!!! )
+Slipstreaming of a DAF XF95
Που να τα βρεις τα άτιμα...
-
πηγαινε πισω απο x5. Το ίδιο ειναι για το 206
-
450km στην εθνική(?) οδό Χανιά-Κολυμπάρι και στο δρόμο που ενώνει Ταυρωνίτη-Παλαιόχωρα.
Το αμάξι είναι Golf V 1.6FSI.Οι καταναλώσεις που είδα κατά τη διάρκεια των διαδρομών είναι (για μένα) απίστευτες καθώς οδηγούσα και με ρυθμό πιο πάνω (130-150km/h στις 'εθνκές' και 70-80 km/h στα πιο επαρχιακά κομμάτια) από το μέσο όρο (με προσπέρασαν μόνο κάποιοι που πήγαιναν μαλλιο-κούβαρα ).
Οι καταναλώσεις σε διαδρομές (όχι μικρότερες των 30km) σύμφωνα με το BC ήταν από 6,7lt/100km ως 7,4lt/100km.Μέση κατανάλωση για αυτά τα 450km ήταν 7.0lt/100km, τιμή που προσωπικά μου φάνηκε πολύ καλή. (ίσως και συνηθισμένος από τις καταναλώσεις του δικού μου αυτοκινήτου )
Να συνυπολογίσουμε ότι σε αυτή την κατανάλωση είναι μέσα και η κίνηση του λιμανιού του Πειραιά και το (κυριολεκτικό) μποτιλιάρισμα της μισής ώρας ( ) για να μπούμε (κι άλλο τόσο για να βγούμε μετά) από το καράβι-λιμάνι.ΥΓ:γενικά θεωρούμαι ότι έχω 'βαρύ πόδι' και γι'αυτό μου άρεσε και το νούμερο καθώς αυτό σημαίνει ότι αν το οδηγούσε κάποιος πιο συντηρητικός, θα έβλεπε ακόμα πιο χαμηλά νούμερα.
-
Χρειάζομαι πλέον περίπου 75 ευρώ για να το γεμίζω φουλ (σήμερα έδωσα 58 ευρώ για 40 περίπου λίτρα!!!! )Η κατανάλωση ήταν στο 6,55, δηλαδή, με το ρεζερβουάρ των 50 λίτρων μπορώ να διασχίσω 763 χλμ...:
Γιατί δεν παίρνεις ένα scooter; Ή έστω να το αντικαταστήσεις με κανένα μεταχειρισμένο cento (η αν επιμένεις γαλλικά, με Saxo/106 1.1);
-
90 χλμ κάθε μέρα με τέτοιο αμάξι...Ζόρι...Εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν μετακομίζεις στο εξοχικό
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
90 χλμ κάθε μέρα με τέτοιο αμάξι...Ζόρι...Εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν μετακομίζεις στο εξοχικόΠού είναι το εξοχικό?
Κογιότι είσαι τρομερός ατακαδόρος
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Γιατί δεν παίρνεις ένα scooter; Ή έστω να το αντικαταστήσεις με κανένα μεταχειρισμένο cento (η αν επιμένεις γαλλικά, με Saxo/106 1.1);Scooter για καθημερινή κίνηση στον περιφερειακό;;;; Αυτοκτονία... (ιδίως για εμένα που δεν έχω δίπλωμα για μοτοσυκλέτα και θα πρέπει να βγάλω στα γεράματα... ). Χώρια που θα μου φύγουν 3-4 χιλιάρικα για να κάνω οικονομία σε καύσιμο => θα τα βγάλω πότε;;; σε άλλα 3-4 χρόνια;;; Θα δουλεύω ακόμα εκεί;;;; Κατάλαβες...
90 χλμ κάθε μέρα με τέτοιο αμάξι...Ζόρι...Εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν μετακομίζεις στο εξοχικό
Πού είναι το εξοχικό?
Πολύ κοντά στη δουλειά (καμμιά 10ριά χλμ χαλαρού επαρχιακού), αλλά πολύ μόνο του... αν ήταν κοντά στο χωριό θα έμενα εκεί ήδη, αλλά τώρα...
Τρέχουν πολύ τα άτιμα και χάνω το όποιο όφελος...
-
Γιατί δεν παίρνεις ένα scooter; Ή έστω να το αντικαταστήσεις με κανένα μεταχειρισμένο cento (η αν επιμένεις γαλλικά, με Saxo/106 1.1);
Scooter για καθημερινή κίνηση στον περιφερειακό;;;; Αυτοκτονία... (ιδίως για εμένα που δεν έχω δίπλωμα για μοτοσυκλέτα και θα πρέπει να βγάλω στα γεράματα... ). Χώρια που θα μου φύγουν 3-4 χιλιάρικα για να κάνω οικονομία σε καύσιμο => θα τα βγάλω πότε;;; σε άλλα 3-4 χρόνια;;; Θα δουλεύω ακόμα εκεί;;;; Κατάλαβες...
Πού είναι το εξοχικό?
Πολύ κοντά στη δουλειά (καμμιά 10ριά χλμ χαλαρού επαρχιακού), αλλά πολύ μόνο του... αν ήταν κοντά στο χωριό θα έμενα εκεί ήδη, αλλά τώρα...
Τρέχουν πολύ τα άτιμα και χάνω το όποιο όφελος...
λάσο?
-
Τιράντα.....έλεγε το ανέκδοτο....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Τιράντα.....έλεγε το ανέκδοτο....Δε θέλουμε να τον προσπεράσει!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
90 χλμ κάθε μέρα με τέτοιο αμάξι...Ζόρι...Εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν μετακομίζεις στο εξοχικόΤο κάνω το καλοκαίρι κι εγω για να βλέπω τα πιτσιρίκια που ειναι με τους παππουδες.... Ειναι 1500 κμ το μήνα!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Τιράντα.....έλεγε το ανέκδοτο....
Δε θέλουμε να τον προσπεράσει!!!
Τώρα το πρόσεξα... Υποννοείς κάτι για το αμάξι μου;;;
Έρευνα Κατανάλωσης