-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
δε βαζουμε και την Πολή που μένουμε?Αθήνα. Το μυστικό ίσως είναι πως δεν κινούμαι σχεδόν ποτέ σε ώρες αιχμής και σχεδόν ποτέ κέντρο. Οι διαδρομές μου είναι κυρίως νότια προάστεια και Κατεχάκη.
οταν βλέπω 8 μέγιστη.....!!!!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ...
Επίσης σχεδόν ποτέ δεν 'το πατάω' και όποτε συμβαίνει αυτό, είναι για καμιά 10αριά χιλιόμετρα το πολύ. Άντε να κάνω 3-4 τέτοια session σε ένα γέμισμα. Οπότε 30-40χμ μπροστά στα 600+ που κάνω ανα γέμισμα χάνονται...
Το ερώτημα είναι γιατί δεν μπορώ να μειώσω κι άλλο την κατανάλωση και γιατί είναι τόσο σταθερή μέσα στον χρόνο.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αλήθεια με τα αποτελέσματα τι γίνεται;;;Έχω ζητήσει από μερικούς να ζυγιστούν, μερικούς θα ζητούσα να μου πούνε κάποια στοιχεία που παρέλειψαν...αλλά η ζέστη τους εξαϋλωσε!
-
Μιας και είναι ακόμα ανοιχτά πάρε και μία διόρθωση από εμένα. Βάρος 1460 κιλά και όχι 1275. !
Δε φταίω εγώ... Τα περιοδικά.. -
Είσαι σίγουρος ότι το RAV ζυγίζει 1460 κιλά; Σαν πολλά μου φαίνονται...από πού το είδες αυτό το βάρος;
-
Από την άδεια κυκλοφορίας. Και εμένα πολλά μου φαίνονται.
-
Α, δεν ξέρω...καλύτερα μην παίρνουμε τις άδειες κυκλοφορίας τοις μετρητοίς, γιατί για να έχει μέτρηση βάρους, σημαίνει ότι κάποιος δημόσιος υπάλληλος την έκανε ( ; ) αυτή τη δουλειά...και ως γνωστόν...
Καλύτερα ας μείνουμε στους πίνακες των εταιρειών ή των περιοδικών!
-
Σε ένα drive που έχω μπροστά μου έχει μέτρηση κατασκευαστή 1385 κιλά και μέτρηση με 2 επιβάτες 1560 κιλά. Βάλε έναν μέσο όρο.
-
Πάω να δω και τι λέει το βιβλιαράκι και επιστρέφω.
-
Μετά από την επίσκεψη στο βιβλιαράκι θα βάλουμε τα 1385 κιλά...
-
Arright chief!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Α, δεν ξέρω...καλύτερα μην παίρνουμε τις άδειες κυκλοφορίας τοις μετρητοίς, γιατί για να έχει μέτρηση βάρους, σημαίνει ότι κάποιος δημόσιος υπάλληλος την έκανε ( ; ) αυτή τη δουλειά...και ως γνωστόν...Καλύτερα ας μείνουμε στους πίνακες των εταιρειών ή των περιοδικών!
Α ωραία, γιατί με θεωρούσα υπέρβαρό!
-150 kg στο τσακ μπαμ!
1065 επίσημα / 1230 στην άδεια είμαι εγώ, στα έχω στείλει -
Εμ, σου φαίνεται λογικό το Fabia να είναι 1230 κιλά...; Αυτό πάντως με τους εξοπλισμούς και τα βάρη, νομίζω ότι πρέπει να γίνει σαν έρευνα από τα περιοδικά, ειδικά αφού πλέον διαθέτουν και ζυγαριές...
-
Εμ, σου φαίνεται λογικό το Fabia να είναι 1230 κιλά...; Αυτό πάντως με τους εξοπλισμούς και τα βάρη, νομίζω ότι πρέπει να γίνει σαν έρευνα από τα περιοδικά, ειδικά αφού πλέον διαθέτουν και ζυγαριές...Αλίμονο αν ήταν.
Καλή θα ήταν μία τέτοια έρευνα (σε ενδεικτικά μοντέλα όμως, όχι σε κάθετι που δοκιμάζεται - αυτό είναι αδύνατο), Ορισμένες εταιρείες δίνουν βάρη με βασικό και με πλήρη εξοπλισμό (π.χ. Suzuki για το Grand Vitara - η πρώτη που μου έρχεται). -
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Καλή θα ήταν μία τέτοια έρευνα (σε ενδεικτικά μοντέλα όμως, όχι σε κάθετι που δοκιμάζεται - αυτό είναι αδύνατο)Εννοείται, ενδεικτική έρευνα λέμε, όχι νέο στοιχείο μέτρησης! Αν και σε κάνα automobilismo, δεν θα μου έκανε εντύπωση να το έχουν κάνει και μέρος των μετρήσεων ΚΑΘΕ αυτοκινήτου...οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά...
charmak66
To Punto Sporting δεν έχει και μια υπέρμακρη 6η...; Τώρα το σκεφτόμουν...και καις τόσο, ρε θηρίο; -
Toyota VVti 1,4 2002
165/70/14 unoroyal 380
ταξίδι 2 άτομαΑθήνα-Αρκαδια-Αθήνα ... με 100% AC
και ταχύτητες 100-130 χλμ
σύμφωνα με το trip computer 6.2lt/100όσο δεν μου άρεσει οδηγικά το corolla στον
τομέα της κατανάλωσης είναι άπαιχτο -
Eνα μικρό στοιχείο, εδώ και 4500 χλμ έχω 9l/100km ακριβώς με χρήση clima και 70% επαρχιακό και 30% Αθήνα.
[1.6L TU 110hp, 1200 kg βάρος, 2 άτομα μέσος όρος]
-
charmak66
To Punto Sporting δεν έχει και μια υπέρμακρη 6η...; Τώρα το σκεφτόμουν...και καις τόσο, ρε θηρίο;Κοίταξες τεχνικά χαρακτηριστικά;; Ότι είναι μακρυά, είναι!
Τόοοοσο καλός είμαι τέλος πάντων; -
ΒΜW 318TI Ε36
19971276 κιλά
205/60/151900 κυβικά,140 ίπποι
Μέση 9,8λτ/100χλμ
Ελάχιστη 8,2λτ/100χλμ (σε ταξίδι μέσης ωριαίας 80+χλμ/ώρα)
Μέγιστη 13,8λτ/100χλμΣυνήθως 1-2 άτομα
Δεν οδηγώ ιδιαίτερα οικονομικάΠερίπου 50-50 είναι μοιρασμένα τα χιλιόμετρα μεταξύ πόλης και εκτός τειχών,ως τώρα
-
Θα δούμε τελικά τίποτα αποτελέσματα απ'αυτή την περιβόητη έρευνα;
-
Όπως βλέπεις και εσύ, λίγο παραμένει το θέμα στην επιφάνεια και συνεχίζουν να στέλνουν οι φίλοι μας!
...κάποιοι βέβαια που χρωστάνε πληροφορίες, θα αναγκαστώ να βάλω δικές μου...!
Έρευνα Κατανάλωσης