-
ευχαριστω για τις πληροφοριες
Πριν απο λιγο γυρισα απο σχολη και προσπαθησα να κανω χαμηλη καταναλωση..
μεχρι ενα σημειο τα πηγαινα εξωπραγματικα καλα, αλλα χρειαστηκε να κανω καποιες προσπερασεις, δεν αντεξα
παρολα αυτα πιστευω οτι εκανα πολυ καλη καταναλωση
παραθετω φωτο απο τη στιγμη που εφτασα, η ωρα φαινεται στο ταμπλω.
η διαδρομη για την ιστορια ηταν Πειραιας-Γλυφαδα
(Η κινηση ηταν σχετικα καλη, αλλα κινηση. επισης παιχτηκε ζεσταμα και 1,5 λεπτο κρυωμα)Αφιερωμενο σε αυτους πολυ λενε οτι καινε τα τουρπο
Μεση Καταναλωση
Διαρκεια Διαδρομης
Μεση Ταχυτητα
αποσταση ξεχασα να βαλω ειναι καμια 15αρα χλμ +/- -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
.......
Αφιερωμενο σε αυτους πολυ λενε οτι καινε τα τουρποΜεση Καταναλωση.......
Η μέση κατανάλωση 10,7λ είναι καλά να υποθέσω για S3 έ??
-
16 -17 χιλιόμετρα περίπου είναι... εγώ κάνω καθημερινά λόγω της δουλειάς μου την διαδρομή Πειραιάς-Άλιμος-Πειραιάς... και με το Megane CC που είχα είχα ένα μέσο όρο γύρω στα 11lt/100km... (έτρωγε το άτιμο)... τώρα δεν μπορώ να υπολογίσω με το Almera... είναι παλιό και δεν έχει υπολογιστή ταξιδιού...αλλά είμαι περίεργος να δώ τί κατανάλωση θα έχω με το 1.6T Insignia που περιμένω
-
Ε τους πίνουνε το αίμα, λογικό εν μέρη...
-
Το δικο μου το πειραμα,δεν μπόρεσε να δωσει καποια σχετικα καλή μετρηση,και οι λόγοι ειναι δυο.Ενας,οτι κολησε ο οδομετρητης και το αντιλήφθηκα σχετικα αργα,και δευτερος οτι εκανα πολύ χωμα,και εκαψα μονο εκει μισο ρεζερβουαρ (λιγα χιλιόμετρα,αλλα πολύ ωρα λειτουργίας)
Σαν συνολο,σε 1386 χλμ που υπολογίζω να εγραφε το κοντερ (χωρις να ξερω τα πραγματικα χλμ) εκαψα 101,5 λίτρα
Μια επιμέρους μέτρηση πάντως,ειναι το Θεσσαλονίκη-Πάτρα με 35 λίτρα βενζινης (εξι ωρες ταξιδι).Δεν ξερω ομως πόσο απέχουνε αυτες οι δυο πόλεις. -
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
.......
ναι αλλα πηγαινα επιτηδες ηρεμα αλλιως το 15+ ερχεται για πλακα
(βασικα σπανια ανεβαζα πανω απο 2500 σ.α.λ. , στις οποιες εχω αρκετα αλογα για τσουλησω και ποτε γκαζι τερμα στο πατωμα) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
.......
ναι αλλα πηγαινα επιτηδες ηρεμα αλλιως το 15+ ερχεται για πλακα
(βασικα σπανια ανεβαζα πανω απο 2500 σ.α.λ. , στις οποιες εχω ερκετα αλογα για τσουλησω και ποτε γκαζι τερμα στο πατωμα)Κι εγώ που νόμιζα πως το 7,86λ/100ΚΜ που έκανε το δικό μου με pedal to the metal το θεωρούσα υπερβολικό
ΥΓ: Ακόμα και το 330d που δοκίμασα προχθές και πήγαινα σφαίρα, δεν έκαψε πάνω από 9,1λ/100Κμ.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το δικο μου το πειραμα,δεν μπόρεσε να δωσει καποια σχετικα καλή μετρηση,και οι λόγοι ειναι δυο.Ενας,οτι κολησε ο οδομετρητης και το αντιλήφθηκα σχετικα αργα,και δευτερος οτι εκανα πολύ χωμα,και εκαψα μονο εκει μισο ρεζερβουαρ (λιγα χιλιόμετρα,αλλα πολύ ωρα λειτουργίας)
Σαν συνολο,σε 1386 χλμ που υπολογίζω να εγραφε το κοντερ (χωρις να ξερω τα πραγματικα χλμ) εκαψα 101,5 λίτρα
Μια επιμέρους μέτρηση πάντως,ειναι το Θεσσαλονίκη-Πάτρα με 35 λίτρα βενζινης (εξι ωρες ταξιδι).Δεν ξερω ομως πόσο απέχουνε αυτες οι δυο πόλεις.Περίπου 550Km Αντρέα...δηλαδή 6.4l/100
-
-
Ο χρήστης Hunter έγραψε:
..Μια επιμέρους μέτρηση πάντως,ειναι το Θεσσαλονίκη-Πάτρα με 35 λίτρα βενζινης (εξι ωρες ταξιδι).Δεν ξερω ομως πόσο απέχουνε αυτες οι δυο πόλεις.Περίπου 550Km Αντρέα...δηλαδή 6.4l/100
Κάτι δεν πάει καλά... 515 είναι μόνο το Θεσ/κη Αθήνα δεν είναι κι άλλα περίπου 200 για Πάτρα; Άρα γύρω στα 700χλμ με 35 λίτρα μάλλον υπερβολικά καλό ακούγεται.... 5λτ/100χλμ;;; Πιο πιθανό να έγινε κάποιο λάθος.... μην πάθει τίποτα κι ο puntolord!!
-
Προφανως εννοει απο Λαμια μεσω γεφυρας...
edit: 480 χιλ το δινει η viamichelin http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... ler/Cartes
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
..Μια επιμέρους μέτρηση πάντως,ειναι το Θεσσαλονίκη-Πάτρα με 35 λίτρα βενζινης (εξι ωρες ταξιδι).Δεν ξερω ομως πόσο απέχουνε αυτες οι δυο πόλεις.
Περίπου 550Km Αντρέα...δηλαδή 6.4l/100
Κάτι δεν πάει καλά... 515 είναι μόνο το Θεσ/κη Αθήνα δεν είναι κι άλλα περίπου 200 για Πάτρα; Άρα γύρω στα 700χλμ με 35 λίτρα μάλλον υπερβολικά καλό ακούγεται.... 5λτ/100χλμ;;; Πιο πιθανό να έγινε κάποιο λάθος.... μην πάθει τίποτα κι ο puntolord!!
Εννοείται!!! Μην τα ισοπεδώσουμε κι όλα ε??
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Προφανως εννοει απο Λαμια μεσω γεφυρας...edit: 480 χιλ το δινει η viamichelin http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... ler/Cartes
Δεν έχεις δουλειά να πας Αθήνα ρε παιδιά Καμιά 500αρα είναι, οπότε 6,4 αν δεν έχει κίνηση μπορεί να είναι εφικτο.
Με πολύ ελαφρύ πόδι πάντως (τον μπράλο πως να τον βγαλεις έτσι όμως ) -
Χμ... γράφτε λάθος.... προφανώς ισχύει το Λαμία, Μπράλος, Άμφισσα, Ιτέα Γαλαξίδι, Ναύπακτος, Αντίρριο, Ρίο, Πάτρα. Το είχα σκεφτεί Αθηνοκεντρικά και χωρίς γενικά να έχω και πολλά με τον Μωριά!
Puntolord χρησιμοποιείς το www.spritmonitor.de και αν ναι πού κινείσαι σε σχέση με άλλους με ίδιο αυτοκίνητο με εσένα. Την ερώτηση θα στην ξανακάνω όταν έρθεις με το αυτοκίνητο Ελλάδα (ελληνικό καύσιμο, ελληνικοί δρόμοι και τρόπος οδήγησης....) να δούμε αν υπάρχουν διαφορές!
-
Εγω παντως στο spritmonitor είμαι μακραν ο πρωταθλητής χαχαχα
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
......
Puntolord χρησιμοποιείς το http://www.spritmonitor.de και αν ναι πού κινείσαι σε σχέση με άλλους με ίδιο αυτοκίνητο με εσένα. Την ερώτηση θα στην ξανακάνω όταν έρθεις με το αυτοκίνητο Ελλάδα (ελληνικό καύσιμο, ελληνικοί δρόμοι και τρόπος οδήγησης....) να δούμε αν υπάρχουν διαφορές!Πάτα στις επι μέρους καταναλώσεις μου να δείς αναλυτικά στατιστικά.......όσο για την Ελλάδα, οψόμεθα...
-
Πολύ καλός είσαι σε σχέση με άλλους! Μερικοί βλέπω με cabrio ή μεγάλες ζάντες καταφέρνουν να χτυπάνε και πάνω από 8!!
Και η χειρότερή σου είναι 7,14....
Ενδιαφέρον ότι οι διαφορές είναι μικρές από γέμισμα σε γέμισμα σε αντίθεση με τα βενζινοκίνητα που εύκολα μπορούν πχ να έχουν 8 σε ταξίδι αλλά 12 στην πόλη... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
..Μια επιμέρους μέτρηση πάντως,ειναι το Θεσσαλονίκη-Πάτρα με 35 λίτρα βενζινης (εξι ωρες ταξιδι).Δεν ξερω ομως πόσο απέχουνε αυτες οι δυο πόλεις.
Περίπου 550Km Αντρέα...δηλαδή 6.4l/100
Απο Μπραλο φυσικα πήγα.Απο Αθηνα ειναι πολύ μακρυς ο δρομος.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Με πολύ ελαφρύ πόδι πάντως (τον μπράλο πως να τον βγαλεις έτσι όμως )
Λοιπών,την ωρα που περνουσα εγω τον Μπραλο,μεχρι τη Ναυπακτο,συνάντησα ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ αυτοκινητο μπροστα μου!!!Μιλαμε για καμια 160αρα χιλιόμετρα,ιδιωτικου δρόμου!!!
-
μην μου πεις, ότι ήσουν πίσω από κανένα φορτηγό στο μισό μέτρο, για να έχεις μειωμένες αεροδυναμικές αντιστάσεις ....
ΥΓ. Δεν υπάρχει άλλος με diesel σε αυτό εδώ το φόρουμ μου γράφει καταναλώσεις πιο χαμηλές από τον puntolord, γιατί έχει καταντήσει προκλητικός !!!! θυμάμαι έναν φίλο με panda diesel .... που είναι ?
Έρευνα Κατανάλωσης