-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Ανοιξε η σελιδα του rally.gr για το Αχαιος.
Εκει εχει προγραμμα και συμμετοχες!Τα...ρα...τα...τα...τα...τααααααααααααα
Επιτέλους...
-
έχετε ακούσει τίποτα για τον καιρό...?
ένα πουλάκι μου σφύριξε ότι εχει μισό μετρο χιόνι....
-
έχετε ακούσει τίποτα για τον καιρό...?
ένα πουλάκι :lol: μου σφύριξε ότι εχει μισό μετρο χιόνι....
:roll: :roll:
Δε νομίζω..Όταν περασα το σαβ/κο δεν υπήρχε πουθενα! Α και να μην ξεχάσω ..πάλι 3 και ο κούκος ήμασταν για δοκιμές !!!!
μετά το τέλος της 3ης ειδικής (Πτέρη) η οποία ουσιαστικά είναι οι Πετσάκοι ανάποδα,έχει ένα κομμάτι δρόμου με κάθε λογής λακούβας-κοτρωνιών-ποταμιών....
Η ειδική πρέπει να καθαριστεί και να κλείσουν τουλαχιτον τις μεγάλες λακούβες ,αλλιως ειναι κάπως επικινδυνη..
Τέλος ακούω οτι ειναι επίφοβο για βροχή..
-
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ .
Η ΕΓΩ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥ Η ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ GR ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ Η Ο Λ.ΚΥΡΚΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ.
ΕΔΗΛΩΣΕ
' ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΣ Ε.Δ. ΑΚΟΜΗ,ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΛΛΑ Η Ε.Δ. ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ'.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ??????
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28.02.06 (ΠΡΙΝ ΛΗΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ) ΣΤΙΣ 08.00 ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ.
-
Φανταζομαι θα ηταν οπου ηταν και καποιοι αλλοι το προηγουμενο ΣΚ και κανανε την ιδια δουλεια.....
Δυστυχως Λωρη ,τετοιου ειδους ερωτηματα δεν εχει νοημα να τα θετεις.Παντως αυτο που αναφερεις της συνεντευξης,εχει οντως πολυ γελιο
'Δεν εχω παει,αλλα το πετραδακι στην τριτη στροφη θα μας ενοχλησει'
Αληθεια και φετος ισχυουν τα 4 περασματα?+ τα παρανομα,οπως περσι και προπερσι? -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Φανταζομαι θα ηταν οπου ηταν και καποιοι αλλοι το προηγουμενο ΣΚ και κανανε την ιδια δουλεια.....Και τις καθημερινές... και τις καθημερινές...
-
ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΥΝΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΛΟΥ-ΜΟΥ , ΕΓΩ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ...............
ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ 2ΛΙΤΡΟ ΕΣΚΟΡΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΑΝ F 3
ΠOIO ΚΑΤΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ 106 ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ F3 ΣΑΝ S 1600 !
KAI ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΜΥΑΛΟ ...........ΑΝ ΤΟ 106 ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ , ΠΡΟΤΕΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΞΟΥΝ ΜΕ ** 1150 ΚΙΛΑ **ΒΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΑ ΠΟΥ ΖΗΓΗΖΕΙ 48 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΚΛΑΣΗ ΤΩΝ ΚΙΤ -S 1600 ΟΤΑΝ Η Α6 ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ !!!!! ?Ο ΦΙΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟ ΧΩΡΟ , ΑΣ ΜΑΣ ΞΕΒΡΑΧΗΚΥΚΛΩΣΕΙ ΛΙΓΟ , ΑΝ ΘΕΛΕΙ , ΠΡΙΝ ΣΑΛΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΟΝΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Σ'ΑΥΤΟ ΑΘΛΗΜΑ .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΥΝΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΛΟΥ-ΜΟΥ , ΕΓΩ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ...............ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ 2ΛΙΤΡΟ ΕΣΚΟΡΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΑΝ F 3
ΠOIO ΚΑΤΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ 106 ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ F3 ΣΑΝ S 1600 !
KAI ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΜΥΑΛΟ ...........ΑΝ ΤΟ 106 ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ , ΠΡΟΤΕΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΞΟΥΝ ΜΕ ** 1150 ΚΙΛΑ **ΒΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΑ ΠΟΥ ΖΗΓΗΖΕΙ 48 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΚΛΑΣΗ ΤΩΝ ΚΙΤ -S 1600 ΟΤΑΝ Η Α6 ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ !!!!! ?Ο ΦΙΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟ ΧΩΡΟ , ΑΣ ΜΑΣ ΞΕΒΡΑΧΗΚΥΚΛΩΣΕΙ ΛΙΓΟ , ΑΝ ΘΕΛΕΙ , ΠΡΙΝ ΣΑΛΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΟΝΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Σ'ΑΥΤΟ ΑΘΛΗΜΑ .
Θελω να πιστευω πως η συμμετοχη του Νικου Κουλη ειναι τυπογραφικο λαθος.
Μαλλον S16 θα δηλωσαν.
Το αυτοκινητο ναι ειναι το γνωστο ασπρο 106!
Τωρα γιατι ομως ειναι F3 και οχι Α6, αυτο δεν το γνωριζω -
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Ανοιξε η σελιδα του rally.gr για το Αχαιος.
Εκει εχει προγραμμα και συμμετοχες!Τα...ρα...τα...τα...τα...τααααααααααααα
Επιτέλους...
Πέρα από το 'επιτέλους', ότι άνοξε η σελίδα του αγώνα και μας είπαν τα πτασφράγγιστα μυστικά, σημαίνει ότι 'μας θέλουν στις ειδικές', σαν θεατές.
-
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ,ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΡΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΗ.
ΕΓΩ,ΣΑΝ ΘΕΑΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΡΑΜΠΑ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ????
ΦΕΤΟΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
APR, δεν υπάρχει κλάση F3, F3 είναι όλα τα δικίνητα μέχρι 1600 κυβικά, δηλ. Α/0, Α/5, Α/6, Ν/1, Ν/2 συν τα κιτ καρ και S1600. Συνεπώς δεν έχει ανάγκη η 'κλάση' για να 'συμπληρώσει', και κανένα κιτ καρ / S1600 να μην έτρεχε, και να κέρδιζε ένα Α/6, πάλι ΟΚ ήταν η F3. Απλά ως 'F3' αναφέρονται τα δικίνητα έως 1600 κυβικά αυτοκίνητα που δεν παίζουν σε 'κανονική' κλάση αλλά μόνο για το πρωτάθλημα/κύπελλο F3. Αντίστοιχα αναφέρονται ως 'Α' (σκέτο) τα δίλιτρα κιτ καρ, αφού δεν παίζουν στην Α/7 αλλά μόνο για το πρωτάθλημα/κύπελλο γενικής Ν-Α.
Φυσικά στα του Καραμήτρου έχεις δίκιο 'Α' έπρεπε να λέει.
Του Κούλη, αν είναι το γνωστό αυτοκίνητο, είναι λάθος και έπρεπε να είναι Α/6. 106 S1600 υπήρξαν ελάχιστα (μόνο στην Αγγλία νομίζω) οπότε δεν το νομίζω... Ας μας πει ο ίδιος.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ .Η ΕΓΩ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥ Η ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ GR ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ Η Ο Λ.ΚΥΡΚΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ.
ΕΔΗΛΩΣΕ
' ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΣ Ε.Δ. ΑΚΟΜΗ,ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΛΛΑ Η Ε.Δ. ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ'.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ??????
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28.02.06 (ΠΡΙΝ ΛΗΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ) ΣΤΙΣ 08.00 ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ.
Καλημέρα σε όλους!!!Η αποψή μου Λώρη είναι να κάνεις μια αναφορά στους αγωνοδίκες ώστε να προστατέψεις τους συναθλητές σου από οποιονδήποτε πονηρό αν έχεις στοιχεία (που είμαι σίγουρη ότι θα έχεις)!Είναι άσκοπο να το αναφέρεις εδώ γιατί δεν θα δοθεί λύση!Πάντως σε τιμά το οτι το αναφέρεις επωνύμως με όλες τις συνέπειες αυτού!Μ αυτά και μ αυτά άρχισα το πλέξιμο και λέω να το ρημάδι!!!
-
Τυπογραφικό λάθος έχει γίνει. Το αυτοκίνητο είναι το γνωστό και η μόνη διαφορα είναι οτι ο Σταύρος είναι πλέον 50 γραμμάρια!!! Πολύ βαρύς πλέον..
Φιλικά Ν.Κούλης
-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ .
Η ΕΓΩ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥ Η ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ GR ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ Η Ο Λ.ΚΥΡΚΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ.
ΕΔΗΛΩΣΕ
Πάντως σε τιμά το οτι το αναφέρεις επωνύμως με όλες τις συνέπειες αυτού!Μ αυτά και μ αυτά άρχισα το πλέξιμο και λέω να το ρημάδι!!!
***Σιγά μη πάρεις και απάντηση !!!!!!!
Το μανίκι στο πλέξιμο πως το δένεις ρε Μαρία ***?
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ,ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΡΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΗ.
ΕΓΩ,ΣΑΝ ΘΕΑΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΡΑΜΠΑ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ????
ΦΕΤΟΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Πανηγυρική (που λέει ο λόγος) εκκίνηση το Σάββατο στην Πάτρα, χωρίς parc ferme, οπότε και ουσιαστική εκκίνηση του αγώνα στην Άκολη την Κυριακή το πρωί
-
ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ , ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΕΕΕΟ
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
APR, δεν υπάρχει κλάση F3, F3 είναι όλα τα δικίνητα μέχρι 1600 κυβικά, δηλ. Α/0, Α/5, Α/6, Ν/1, Ν/2 συν τα κιτ καρ και S1600. Συνεπώς δεν έχει ανάγκη η 'κλάση' για να 'συμπληρώσει', και κανένα κιτ καρ / S1600 να μην έτρεχε, και να κέρδιζε ένα Α/6, πάλι ΟΚ ήταν η F3. Απλά ως 'F3' αναφέρονται τα δικίνητα έως 1600 κυβικά αυτοκίνητα που δεν παίζουν σε 'κανονική' κλάση αλλά μόνο για το πρωτάθλημα/κύπελλο F3. Αντίστοιχα αναφέρονται ως 'Α' (σκέτο) τα δίλιτρα κιτ καρ, αφού δεν παίζουν στην Α/7 αλλά μόνο για το πρωτάθλημα/κύπελλο γενικής Ν-Α.Φυσικά στα του Καραμήτρου έχεις δίκιο 'Α' έπρεπε να λέει.
Του Κούλη, αν είναι το γνωστό αυτοκίνητο, είναι λάθος και έπρεπε να είναι Α/6. 106 S1600 υπήρξαν ελάχιστα (μόνο στην Αγγλία νομίζω) οπότε δεν το νομίζω... Ας μας πει ο ίδιος.
ΚΛΑΣΗ ΣΤΗΝ F3 , NASO MOY , ENNOΥΣΑ ΑΝ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ π.χ. 5 1600 , ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 1600 ΑΡΙΔΕΣ ?
ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΠΕΡΗΦΕΡΙΑΚΑ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΙΤ-ΚΑΡ Η S 1600 , ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΥΠΕΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ . -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
'EL-EM'
Πανηγυρική (που λέει ο λόγος) εκκίνηση το Σάββατο στην Πάτρα, χωρίς parc ferme, οπότε και ουσιαστική εκκίνηση του αγώνα στην Άκολη την Κυριακή το πρωί
ΕΛΑ ΛΩΡΗ ΜΑΣ , ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΤΑΚΑΡΔΑ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ
-
**Εκτιμώ πολύ τις πανηγυρικές εκκινήσεις. **Ειδικά όταν η όλη προβολή του αγώνα είναι ανύπαρκτη, οπότε το κερασάκι αυτό στην τούρτα(-μπομπα) επιβάλλεται.
Είμαστε για τα πανηγύρια και το δείχνουμε. -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
**Εκτιμώ πολύ τις πανηγυρικές εκκινήσεις. **Ειδικά όταν η όλη προβολή του αγώνα είναι ανύπαρκτη, οπότε το κερασάκι αυτό στην τούρτα(-μπομπα) επιβάλλεται.
Είμαστε για τα πανηγύρια και το δείχνουμε.Αν δε κάνει την παρουσίαση ο 'οδηγός αγώνων' και 'ομιλών' 'για να λέμε τα πράματα με το όνομά τους', τότε τη πανηγυρική και αηδίες θα είναι.
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ 2006