-
Ο χρήστης reddragon έγραψε:
Αυτος ειναι ο APR που ξερω....Αχ κυριε Χρηστο ποσα ταλεντα ειδατε και ποσα θα δειτε ακομα σ αυτην την χωρα...
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν συμφωνώ με το σχόλιο.
-
[quote='Αγαπητέ Χρίστο,
Υπέπεσες στο ίδιο λάθος με του 'μελετητές' των αποτελεσμάτων. Κρίνεις μια επίδοση χωρίς να γνωρίζεις τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε. Φαντάζομαι να ξέρεις ότι αυτό που κάνω, το κάνω με πάρα πολλές θυσίες και μεράκι. Ο μόνος λόγος που το αναφέρω, είναι ότι ένιωσα ότι μηδενίστηκε η προσπάθειά μας.
Για την ιστορία λοιπόν ΚΑΙ ΜΟΝΟ θα ήθελα να σε πληροφορήσω : Στον αγώνα, κάποιο πρόβλημα υπήρχε με τις ντίζες του σασμάν και σπάνια έβρισκα 5η και 6η. Αναγκαζόμουν να ξαναβάλω 4η και να ξαναδοκιμάσω. Το μοτέρ μετά τα πρώτα 2-3 χιλιόμετρα ανέβαζε 140 βαθμούς θερμοκρασία λαδιού και έσφιγγε. Πολύ. Μάλλον από βενζίνα. Αναγκαζόμασταν να είμαστε με μισό γκάζι μήπως και αντέξει. Με στριμένους τροχούς, όταν είχαμε 3η και πάνω στο κιβώτιο, δεν ανέβαζε στροφές. Και πολλά ακόμα επιμέρους θέματα που δεν έχουν και πολύ σημασία. Στα θετικά, η ανάρτηση, τα φρένα και η επιλογή των ελαστικών.
Δεν θα έμπαινα στο κόπο να τα δημοσιοποίησω (κάτι που δεν συνηθίζω, αυτοί που με ξέρουν μπορούν να το επιβεβαιώσουν) αλλά όπως προανέφερα, ένιωσα σαν να είχα το υπερόπλο, δεν κέρδισα και μου χαρίστηκε η νίκη.[/quote]
MAΛΛΟΝ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟ (racer) ,ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΜΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ , ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ , ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΟΥΝ , ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΧΡΟΝΟΥΣ (ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΣ ΟΤΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ,ΣΥΝΟΔΗΓΑΡΕΣ ,ΜΕ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ , ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ) ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ , ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ .
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΟΥ ,(ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΗΧΕΛΗΣ) ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΒΑΡΕΜΕΝΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΑΙ , ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ -ΑΓΩΝΕΣ , ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ,ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ,ΤΟ..... ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ Μ'ΑΥΤΟΥΣ .ΤΡΙΧΕΣ ΔΗΛΑΔΗ .
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ .
ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΙΛΑΩ , ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ . ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ .
ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ -ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ Γ@Μ%3ΝΟ , ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΜΙΣΟΥΝ , ΟΣΟ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥΣ .ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΡΕ ΦΙΛΕ RACER , ΑΝ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΧΑΛΙΑ , ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΜΟΥ Η ΥΠΟΒΙΒΑΣΗ ΣΟΥ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΥΛΗ , ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ , ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΕ ΠΟΤΕ , ΓΙΑΤΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΓΥΡΟ ΑΠ'ΤΟ ΣΠΟΡ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΣΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ , ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ , ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ .
Υ.Γ. Ο ΜΙΚΡΟΣ redragon , ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ , ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΗΝΣΕΙΣ ...ΑΠΟ ΘΕΙΟ ΠΥΡΑΥΛΟ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΠΛΗΣΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ......
-
Ο Χαλάτσης είχε το 'πλαστικό κάλυμα με την αντίσταση' ή κέρδισε χωρίς αυτό;
-
Δεν ξερω τι λετε εσεις εμενα απο αυτο το λιγο που ειδα το μονο αυτοκινητο που μου αρεσε πιο πολυ ηταν του Λαμπρου Αθανασουλα το FIESTA,μου αρεσε το στησημο ολου αυτου του αυτοκινητου ανεξαρτητα αν δεν τρεξει με αυτο το αυτοκινητο,επισης μου αρεσε και η ταχυτητα και πιστευω πως αμα συνεχεισει ετσι θα παει πολυ καλα και στο εξωτερικο ομως να μην τον ματιασουμε τον οδηγο
-
που να δείτε τι ανάλυση έχει πέσει στο R40.gr για ένα... σπριντ !
μπράβο κύριε Χρήστο που βγάζετε προσπάθειες που μένουν άγνωστες. και να βλέπουμε κι αλλες τέτοιες προσπάθειες να προβάλλονται.
και το ίδιο και για σένα racer. αν δε μάθουμε τις μικρές ιστορίες του καθενός από τον αγώνα του δε θα μπορούμε να κρίνουμε σωστά όπως έκανε και με σενα o APR
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
............Συμφωνα δε με τον αιωνίο 'εχθρό' του Ηλία Αθανασίου (γνωστές οι μάχες μεταξύ τους) σε ψηφορία του ΑMS πριν από κάποια χρόνια ήταν τουλάχιστον τότε ο κορυφαίος Έλληνας ασφάλτινος.Πολυ ενδιαφέρον αυτο που γραφεις φίλε μας. Αν μας πεις και ποιο τευχος του Auto Motor und sport δημοσιευει την ψηφοφορία που αναφέρεις (εχω κατα λάθος ολα τα τευχη) θα παραδεχτώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ οτι ο κατα τα αλλα κορυφαίος εγωιστής οδηγός και πρωταθλητής ELIO ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ παραδέχτηκε το τελευταιο που θα παραδεχόταν πανω στη γη. Οτι υπηρχε καλλύτερος κορυφαίος ασφαλτινος οδηγός απο αυτόν. Ειναι λιγο παραδοξο να παραδεχεται ο Ηλίας κάτι (η αν το θες διαφορετικα να το ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ) που αποτελουσε κατα τα γραφόμενα σου, πορισμα ψηφοφορίας. Ηταν, ειναι (και γιατι οχι και θα ειναι) πολυ μεγαλος εγωιστής για να το παραδεχτει. Υπαρχουν ωρες παρουσιάσεων και συνεντευξεων του ELIO οπου μετα απο αυτον το ........χάος. Οποτε........
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
που να δείτε τι ανάλυση έχει πέσει στο R40.gr για ένα... σπριντ !μπράβο κύριε Χρήστο που βγάζετε προσπάθειες που μένουν άγνωστες. και να βλέπουμε κι αλλες τέτοιες προσπάθειες να προβάλλονται.
και το ίδιο και για σένα racer. αν δε μάθουμε τις μικρές ιστορίες του καθενός από τον αγώνα του δε θα μπορούμε να κρίνουμε σωστά όπως έκανε και με σενα o APR
ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΟ ΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΙΚΟΛΑ , ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Ρ40 ! ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
που να δείτε τι ανάλυση έχει πέσει στο R40.gr για ένα... σπριντ !
μπράβο κύριε Χρήστο που βγάζετε προσπάθειες που μένουν άγνωστες. και να βλέπουμε κι αλλες τέτοιες προσπάθειες να προβάλλονται.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΟ ΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΙΚΟΛΑ , ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Ρ40 ! ?
-
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ pasxos
-
Ο χρήστης racer έγραψε:
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ , ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΗΝΩΝ , ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΡΩΤΑΝΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ , ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ , ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ .
ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΚΟΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ , ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ Σ.Π. ΛΕΕΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΜΠΟ .
ΞΑΦΝΙΚΑ , ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ , Ο ΣΩΤΗΡΧΟΣ , ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ , ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΓΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΙΝΙΤΩΝ F3 , ΜΕ ΚΟΜΕΝΟ ΗΜΙΑΞΟΝΙΟ , ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ , ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ .
ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ , ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ , ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΜΕ ΕΙΧΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ .
ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΥ , ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΥΧΟ .
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΧΟΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ , ΜΕ ΤΟ 106 ΣΤΗΝ Α6 , ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΑΠΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΕΞΟΔΟ (ΣΦΗΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΙΕΡΑ Ε.ΔΕΞΗΣ ΤΡΟΧΟΣ)) ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 17' ΑΠ'ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ,ΚΑΙ ΕΚΤΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ , ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑ (ΥΠ'ΟΨΙΝ ,ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑ ,ΕΙΧΑΝ ΛΑΣΤΙΧΟ ), ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ . ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΡΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ (ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΜΕΤΟΥΣ , ΖΑΛΑΔΕΣ ) ,ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΥΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ , ΕΝΩ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ .
ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ Α6 , ΣΑΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ , ΤΟΥ ΘΩΔΟΡΟΥ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ .
ΤΟ 106 ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ Ν2 ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΓΚΕΛΟ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ , ΑΠ'ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ . ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΜΠΛΟΚΕ ? ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ? ΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΑΠΟ ΨΑΛΙΔΙΑ ΣΥΝΕΜΠΛΟΚ ? ΚΑΛΑ , ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ .ΜΟΤΕΡ ? ΠΥΡΑΥΛΟΣ , 140 ΚΙ ΑΜΦΙΒΑΛΩ .
ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΑΝΙΚΟ ΜΙΚΡΑ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΒΟΛΟ , ΜΕ ΜΑΤΑΝΤΟΡ !!! ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ , ΚΑΙ ΑΝΥΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΤΑΛΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ...ΤΕΡΕΝ .ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ
Αγαπητέ Χρίστο,
Υπέπεσες στο ίδιο λάθος με του 'μελετητές' των αποτελεσμάτων. Κρίνεις μια επίδοση χωρίς να γνωρίζεις τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε. Φαντάζομαι να ξέρεις ότι αυτό που κάνω, το κάνω με πάρα πολλές θυσίες και μεράκι. Ο μόνος λόγος που το αναφέρω, είναι ότι ένιωσα ότι μηδενίστηκε η προσπάθειά μας.
Για την ιστορία λοιπόν ΚΑΙ ΜΟΝΟ θα ήθελα να σε πληροφορήσω : Στον αγώνα, κάποιο πρόβλημα υπήρχε με τις ντίζες του σασμάν και σπάνια έβρισκα 5η και 6η. Αναγκαζόμουν να ξαναβάλω 4η και να ξαναδοκιμάσω. Το μοτέρ μετά τα πρώτα 2-3 χιλιόμετρα ανέβαζε 140 βαθμούς θερμοκρασία λαδιού και έσφιγγε. Πολύ. Μάλλον από βενζίνα. Αναγκαζόμασταν να είμαστε με μισό γκάζι μήπως και αντέξει. Με στριμένους τροχούς, όταν είχαμε 3η και πάνω στο κιβώτιο, δεν ανέβαζε στροφές. Και πολλά ακόμα επιμέρους θέματα που δεν έχουν και πολύ σημασία. Στα θετικά, η ανάρτηση, τα φρένα και η επιλογή των ελαστικών.
Δεν θα έμπαινα στο κόπο να τα δημοσιοποίησω (κάτι που δεν συνηθίζω, αυτοί που με ξέρουν μπορούν να το επιβεβαιώσουν) αλλά όπως προανέφερα, ένιωσα σαν να είχα το υπερόπλο, δεν κέρδισα και μου χαρίστηκε η νίκη.
πονηρουλη,κρυφοβλεπεις εεεε,εισαι το αντιθετο του βονταακουω, το γερμανοβλεπω?
και ασε τις δικαιολογιες,αμα οταν εστριβες το τιμονι δεν ανεβαζε?να μη στριψεις ρε, ασε που μπορει να μειωνες και τη διαδρομη. αντε και καλη χρονια σε ολους(για τους αγωνες εννοω)αν και δεν το βλεπω.πολυ αισιοδοξος εγινα ,περαστικα μου. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αγαπητέ Χρίστο,
Δεν θα έμπαινα στο κόπο να τα δημοσιοποίησω (κάτι που δεν συνηθίζω, αυτοί που με ξέρουν μπορούν να το επιβεβαιώσουν) αλλά όπως προανέφερα, ένιωσα σαν να είχα το υπερόπλο, δεν κέρδισα και μου χαρίστηκε η νίκη.
MAΛΛΟΝ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟ (racer) ,ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΜΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ , ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ , ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΟΥΝ , ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΧΡΟΝΟΥΣ (ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΣ ΟΤΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ,ΣΥΝΟΔΗΓΑΡΕΣ ,ΜΕ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ , ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ) ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ , ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ .
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΟΥ ,(ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΗΧΕΛΗΣ) ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΒΑΡΕΜΕΝΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΑΙ , ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ -ΑΓΩΝΕΣ , ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ,ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ,ΤΟ..... ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ Μ'ΑΥΤΟΥΣ .ΤΡΙΧΕΣ ΔΗΛΑΔΗ .
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ .
ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΙΛΑΩ , ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ . ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ .
ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ -ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ Γ@Μ%3ΝΟ , ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΜΙΣΟΥΝ , ΟΣΟ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥΣ .ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΡΕ ΦΙΛΕ RACER , ΑΝ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΧΑΛΙΑ , ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΜΟΥ Η ΥΠΟΒΙΒΑΣΗ ΣΟΥ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΥΛΗ , ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ , ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΕ ΠΟΤΕ , ΓΙΑΤΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΓΥΡΟ ΑΠ'ΤΟ ΣΠΟΡ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΣΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ , ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ , ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ .
Υ.Γ. Ο ΜΙΚΡΟΣ redragon , ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ , ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΗΝΣΕΙΣ ...ΑΠΟ ΘΕΙΟ ΠΥΡΑΥΛΟ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΠΛΗΣΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ......
Δεν υπάρχει λόγος συγνώμης. Μεταξύ φίλων. Απλά ήταν και για μένα όπως και για πολλούς άλλους ένα πολύ δύσκολο Σ/Κ. Είμαι και λίγο παρορμητικός. Οσο για σένα 'φαλακρό αγόρι', θα τα πούμε από κοντά...
Reddragon παρεξήγησα το γραπτό σου λόγο. Αχ αυτό το internet.
-
Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
............Συμφωνα δε με τον αιωνίο 'εχθρό' του Ηλία Αθανασίου (γνωστές οι μάχες μεταξύ τους) σε ψηφορία του ΑMS πριν από κάποια χρόνια ήταν τουλάχιστον τότε ο κορυφαίος Έλληνας ασφάλτινος.
Πολυ ενδιαφέρον αυτο που γραφεις φίλε μας. Αν μας πεις και ποιο τευχος του Auto Motor und sport δημοσιευει την ψηφοφορία που αναφέρεις (εχω κατα λάθος ολα τα τευχη) θα παραδεχτώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ οτι ο κατα τα αλλα κορυφαίος εγωιστής οδηγός και πρωταθλητής ELIO ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ παραδέχτηκε το τελευταιο που θα παραδεχόταν πανω στη γη. Οτι υπηρχε καλλύτερος κορυφαίος ασφαλτινος οδηγός απο αυτόν. Ειναι λιγο παραδοξο να παραδεχεται ο Ηλίας κάτι (η αν το θες διαφορετικα να το ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ) που αποτελουσε κατα τα γραφόμενα σου, πορισμα ψηφοφορίας. Ηταν, ειναι (και γιατι οχι και θα ειναι) πολυ μεγαλος εγωιστής για να το παραδεχτει. Υπαρχουν ωρες παρουσιάσεων και συνεντευξεων του ELIO οπου μετα απο αυτον το ........χάος. Οποτε........
Φίλε Καραπετσάνο είναι πολλά χρόνια πριν γιατί εγώ έχω χρόνια να πάρω AMS.Γύρω στο 93-94-95.
Η ψηφοφορία είχε την εξής ασφαλιστική δικλείδα για ένα εγωιστή σαν τον Αθανασίου.Δεν μπορούσε να ψηφήσει τον ευατό του.Οπότε και θέλοντας να φανεί υπεράνω ψήφισε Σπυρόπουλο, αλλά θυμάσαι και ξέρεις πολύ καλά πόσα rally του είχε πάρει τότε ο Σπυρόπουλος στο τελευταίο λεπτό.
Η ψηφοφορία είχε γίνει μην έχεις καμία αμφιβολία και ίσως τα παιδιά από το AMS μπορούν πιο εύκολα να σου την δώσουν από μένα.Και μια και το έφερε η κουβέντα Καραπετσάνο φίλε, την ιστορία με την κατσίκα θα μας την πείς;
-
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΩΡΑ .
ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥΣ , ΠΕΤΑΝΕ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ **..........ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ **.
ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ , ΚΤΥΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ , Ο ΣΥΖΗΤΗΤΗΣ ΨΙΛΟΚΟΜΠΛΑΡΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ , ΑΛΛΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ , ΣΤΟ ΝΑΙ , ΝΑΙ , ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ , ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΛΑ .ΣΤΟ ΕΛΠΑ -ΕΚΟ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ,ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ , ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ .
ΟΛΑ ΚΑΛΑ , ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕ , ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ , ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΠΕΦΤΑΝ .
ΚΑΙ ΠΑΜΕ , ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ , ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ- ΤΕΛΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ .
ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ , Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ , ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΕΩΘΕΙ ΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑ ΠΕΔΙΛΑ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 30-50 ΧΛΜ , ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΟΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΟΤΑΝ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ ΤΑ 120 ΠΕΡΙΠΟΥ .
ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , ΠΑΡ'ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ 106 ΗΤΑΝ ΠΛΑΓΙΟΜΕΤΩΠΙΚΗ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΑΠΟ 30 ΧΛΜ , Η ΜΠΑΡΙΕΡΑ ΥΠΟΧΩΡΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΝΑ ΦΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΤΗ ΣΤΗΡΗΞΗ ΤΗΣ , ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΠΕΔΙΛΟ , ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΑΘΡΟ ΕΔΑΦΟΣ , ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΜΕΝΗ , ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΜΠΑΡΙΕΡΑ ΤΩΝ 20 ΜΕΤΡΩΝ , ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕΤΩΝ ΠΑΣΑΛΩΝ , ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ .
ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ , ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ , ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ , ΑΠΛΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ !
ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΗ ΠΟΥ ΤΑ ΧΛΜ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ , ΜΟΝΟΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ . ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ , ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ **ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ **ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ , ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ , ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ? -
Καλα τα λές Χρίστο για τις μπαριέρες αλλά δυστυχώς οι περισσότερες μπαριέρες είναι έτσι τοποθετημένες αφου το τσιμεντένιο πέδιλο κοστίζει και ο εργολάβος πρέπει να κονομήσει.
Αν λοιπόν θεωρούμε οτι όπου οι μπαριέρες δεν έχουν τσιμεντένιο πέδιλο δεν θα πρέπει να γίνετε αγώνας, βγάζουμε αυτοματα εκτος το 70% των επαρχιακών δρόμων.
Ας έχουμε λοιπον επαρκή αριθμό κριτών, ασθενοφόρα, σωστη φύλαξη των διασταυρώσεωνκ.α. εξ ορισμού απαραίτητα για την διεξαγωγή των αγώνων και ας αφησουμε το θέμα με τις μπαριέρες στο ΥΠΕΧΩΔΕ αφού δυστυχώς δεν μπορουμε να κάνουμε τιποτα... -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Αν λοιπόν θεωρούμε οτι όπου οι μπαριέρες δεν έχουν τσιμεντένιο πέδιλο δεν θα πρέπει να γίνετε αγώνας, βγάζουμε αυτοματα εκτος το 70% των επαρχιακών δρόμων.
Ας έχουμε λοιπον επαρκή αριθμό κριτών, ασθενοφόρα, σωστη φύλαξη των διασταυρώσεωνκ.α. εξ ορισμού απαραίτητα για την διεξαγωγή των αγώνων και ας αφησουμε το θέμα με τις μπαριέρες στο ΥΠΕΧΩΔΕ αφού δυστυχώς δεν μπορουμε να κάνουμε τιποτα...Καλα τα λες και εσυ Παυλο ομως στο Κενταυρος υπαρχει μεγαλο κομματι ειδικης χωρις μπαριερες και ο γκρεμος απο κατω ειναι εντελως καθετος και βαθυς σε επιπεδο τρομου. Για να καταλαβεις συγκριτικα αυτος που επεσε ο Κοσμοπουλος ειναι παραδεισος μπροστα του γιατι δεν ηταν τοσο αποτομος και παλι ο Γιωργος μετρησε 200+ μετρα καθοδου.
Συμφωνα με αυτο που εγραψες θα πρεπει να μεινει αλλα με επαρκή αριθμό κριτών, ασθενοφόρα, σωστη φύλαξη των διασταυρώσεων κ.α; Πραγματικα δεν νομιζω οτι ειναι εξυπνη ιδεα και για να ειμαι ειλικρινης αυτο ισχυει και για την περιπτωση που λεει ο APR. Κατα τη γνωμη μου το θεμα πρεπει πριν τον αγωνα να χειριστει η λεσχη και ειμαι σιγουρος οτι δε θα ειναι δυσκολο να κινητοποιησουν την κατα τοπο νομαρχια για να κανει οτι χρειαζεται.
Στο κατω κατω ο αγωνας εχει και καποιες υποχρεωσεις, δεν ειναι μονο χαραζω μια διαδρομη και οποιον παρει ο χαρος.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ας έχουμε λοιπον επαρκή αριθμό κριτών, ασθενοφόρα, σωστη φύλαξη των διασταυρώσεωνκ.α. εξ ορισμού απαραίτητα για την διεξαγωγή των αγώνων και ας αφησουμε το θέμα με τις μπαριέρες στο ΥΠΕΧΩΔΕ αφού δυστυχώς δεν μπορουμε να κάνουμε τιποτα...Καλα τα λες και εσυ Παυλο ομως στο Κενταυρος υπαρχει μεγαλο κομματι ειδικης χωρις μπαριερες και ο γκρεμος απο κατω ειναι εντελως καθετος και βαθυς σε επιπεδο τρομου. Για να καταλαβεις συγκριτικα αυτος που επεσε ο Κοσμοπουλος ειναι παραδεισος μπροστα του γιατι δεν ηταν τοσο αποτομος και παλι ο Γιωργος μετρησε 200+ μετρα καθοδου.
Συμφωνα με αυτο που εγραψες θα πρεπει να μεινει αλλα με επαρκή αριθμό κριτών, ασθενοφόρα, σωστη φύλαξη των διασταυρώσεων κ.α; Πραγματικα δεν νομιζω οτι ειναι εξυπνη ιδεα και για να ειμαι ειλικρινης αυτο ισχυει και για την περιπτωση που λεει ο APR. Κατα τη γνωμη μου το θεμα πρεπει πριν τον αγωνα να χειριστει η λεσχη και ειμαι σιγουρος οτι δε θα ειναι δυσκολο να κινητοποιησουν την κατα τοπο νομαρχια για να κανει οτι χρειαζεται.
Στο κατω κατω ο αγωνας εχει και καποιες υποχρεωσεις, δεν ειναι μονο χαραζω μια διαδρομη και οποιον παρει ο χαρος.
Μακάρι να μπουνε μπαριέρες παντού... Χλωμό το βλέπω όμως...
Αν ξεκινησουμε και μετράμε ποσα μέτρα κάτω θα πάει το αγωνιστικο σε κάθε στροφη, ξέρεις πόσες ειδικές θα κοπούν;
Ξέρεις πόσοι αγώνες δεν θα έπρεπε να έχουν γίνει; Στην Φτερη σε 2-3 σημεία τουλάχιστον αν φύγεις απο κάτω αλλάζεις νομό.
Στο χώμα τι κάνεις; Εκει να δεις γκρεμούς...
Ας κάνει την δουλειά της σωστά η λέσχη, ο παρατηρητης και ο πλοηγος (εδω ολοκληρο πυροσβεστικό ήταν τοποθετημένο λάθος σε δυνατα φρενα στο Κενταυρος και ενω το είδαν, κανείς δεν επενεβει) και θα τα βρούμε τα υπόλοιπα... -
Κε Χρηστο αν και δεν αναφερομουνα σ εκεινον σας ευχαριστω,δυστυχως ο ανηψιος βγηκε μαλλον κουλαδακι
Σε καμια 10αρια χρονια θα τον μαζεψω να τρεχουμε ιστορικα.Τοσα νεα παιδια που εχουν ψυχη και θα πηγαινανε αερα με καθοδηγηση τι γινονται.ΤΙΠΟΤΑ. Αυτο εννουσα..
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Μακάρι να μπουνε μπαριέρες παντού... Χλωμό το βλέπω όμως...Κακως υποθετεις οτι ειναι δυσκολο να μπουν μπαριερες γενικα. Απλα χρειαζεται ενδιαφερον και προφανως καποια προσπαθεια για να γινει και να στηριχτει το αιτημα καταλληλα. Επισης αυτο υπονοει οτι η λεσχη θα εχει σχεδιασει τον αγωνα πολυ πιο πριν για να ειναι σε θεση να ενεργησει αρκετα νωρις.
Θα μου πεις, εδω ο ΑΟΠ δεν ασχοληθηκε με εκδοση συμμετοχων, προβολη και τα σχετικα. Σωστο και τελικα ολα αυτα ειναι σημαδια ανεπαρκειας των λεσχων. Γιαυτο και επαναλαμβανω οτι αν κατι κραταει το σπορ καθηλωμενο, αυτο ειναι καταρχην και κατα κυριο λογο οι λεσχες. Ελπιζω καποια στιγμη η ΕΘΕΑ να αναλαβει δραση και να στειλει τους ανεπαρκεις εκει που τους αξιζει (και δεν εννοω απο το πρωταθλημα στο κυπελλο οπως τη ΛΑΒ γιατι αυτο μεταθετει το προβλημα, δεν το λυνει).
-
ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΚΩΣΤΗ , ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΤΩΡΑ , ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΕΙΔΑ . ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ , ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ -ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ . ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΛΕΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΙΠΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ , ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΠΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ , ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΝ ΦΕΥΓΑΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΜΕ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙΕΙ , ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ , < ΛΕΝΕ> ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ **ΠΡΟΒΟΛΗ ** ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ .
ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ , ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ , ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ , ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΜΑΣ .
ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ , ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΥΣΗΧΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ , ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ , ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΕΣ ΕΙΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ , ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΤΙ , Η ΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ , ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ , ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ , ΑΠ'ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ .
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ , ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΠΑΥΛΟ , ΔΗΛ. ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ , ΑΣΤΟ ΕΤΣΙ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ , ΤΡΕΧΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ , ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΑΣ , ΚΑΙ
ΧΑΡΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΕΘΕΑ . Ο ΝΕΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ , ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΑΕΙΣΙΚΤΗΡ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΝΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Η ΑΝ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ , ΤΑ ΙΔΙΑ ! -
Θα ηθελα να αναφερω και εγω μερικα πραγματα για τον αγωνα. Πρωτον, να ευχαριστησω τον Γιωργο Κοσμοπουλο για τα λογια του στην ραμπα του τερματισμου καθως και για το ηθος του γενικα. Μακαρι να ηταν ολοι οι αγωνιζωμενοι ετσι!
Δευτερον, η ειδικη Α. Κων/νος ειναι μια απο τις πιο ωραιες ειδικες και κριμα που τοσα χρονια δεν την ειχαν στο προγραμμα. ( βεβαια στις αναγνωρισεις υπαρχει ενα μικρο προβλημα με τα χωρια που ενοχλουμε)
Τριτον, η βροχη ηταν βαλσαμο για εμας για να προπονηθουμε σε δυσκολες συνθηκες και να μαθουμε το νεο αυτοκινητο. Τωρα το Fiesta αποδειχτηκε φιλικο και προβλεψιμο, λογω του μαλακου στησιματος και των καταλληλων ελαστικων. Ειναι αρκετα ευχαριστο και φτηνο στην χρηση και συντηρηση, αλλα σαν N3, υστερει του συναγωνισμου λογου κιλων και ιππων. Αυτα για την ωρα. Γιωργο και παλι ευχαριστω!
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ 2006