-
Kαι μετά λέμε για τους alfisti...συγνώμη αλλά ίδιοι είστε και χειρότεροι
θα έλεγα...ω ρε κόλλημα με την μπάλα. -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Είναι μετά να μην γίνεσαι Σκονταλιμπάν?
Είναι σαν την καψούρα του Ιταλού να αποδείξει ότι το τουτούνι του δεν χαλάει,και του Ιάπωνα ότι στρίβει...To θέμα είναι ότι δεν προσπαθούμε να αποδείξουμε τίποτα ... γεγονότα παραθέτουμε και συζητάμε πρακτικές και τοποθετήσεις του περιοδικού που αυτοαποκαλείται 'κομμάτι του σύγχρονου Ελληνικού πολιτισμού' ...
Ο φίλος Pai Mei στη προηγούμενη σελίδα, έχει περιγράψει 100% ακριβώς αυτό για το οποίο 'διαμαρτυρόμαστε' ...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μπράβο παιδιά! Ετσι σας θέλω. Κρατήστε ψηλά την σημαία του αγώνα!Σοβαρά μιλάτε για το ποιό αυτοκίνητο πέρασε ποιό στην Εθνική και αυτό το αναγάγετε σε κριτήριο ποιότητας του αυτοκινήτου?!
Εξαιρετικόν.
Ανακύκλωση παιδες. Ανακύκλωση! Είναι και trendy.
Kαι σεις ψηλά αυτήν του αντι-αγώνα και ας μείνατε 3 & ο Kouk (os) ...
Μου αρέσει που δεν αλλοιθωρίζεις καθόλου γιά το συμβάν της Ε.Ο. και για σένα ένα δημοσιογραφικό με αυτοκόλλητα επιτρέπεται να επιδίδεται σε χουλιγκανισμούς σε δημόσιους δρόμους... Εάν παρακολουθήσεις τη ροή της συζήτησης με τον KOSTAS θα καταλάβεις πώς τοποθετήθηκε η κάθε φράση (και συνειρμικά) και στόχο έχει να καταδείξει ασυνέπεια έργων και λόγων κάποιων αρθρογράφων - που εσείς (ευτυχώς μόνο) έχετε ως ινδάλματα απ' ότι φαίνεται - και όχι γιά το ποιό αυτοκίνητο είναι καλύτερο ...! Και οι 'Σκονταλίμπαν', όπως γράφει και ο tsiri-tsilis, μα΄λλον δημιουργούνται επειδή απέναντι υπάρχουν κάποιοι χούλιγκαν ...!
Εάν το συμπέρασμα γιά σένα είναι 'σύρραξη' κάποιων φίλων Skoda κατά του περιοδικού είναι όντως δικαίωμά σου ...
Kαι μετά λέμε για τους alfisti...συγνώμη αλλά ίδιοι είστε και χειρότεροι
θα έλεγα...ω ρε κόλλημα με την μπάλα.Δεν κατάλαβα, η όποια αμφισβήτηση και σχολιασμός στα γραφόμενα του περιοδικού αποτελεί κόλλημα ...??? Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να επισημάνει κάποιες παραφωνίες ...???
Το να είσαι όμως 'οπαδός' ακριτί του οποιοδήποτε περιοδικού ή δημοσιογράφου είναι ακόμα μεγαλύτερο κόλλημα ...
Αλλά με τι ασχολούμαστε ...???
Συνεχίστε εσείς να αποδεικνύετε ότι είστε καλύτεροι απ' τους Popolarous και τους Χρονομέτρες, και εμείς να μπαίνουμε 1 φορά το 6-μηνο γιά να σας διαβάζουμε και να ρίχνουμε το γέλιο της αρκούδας ...
-
Ο χρήστης AbS έγραψε:
To θέμα είναι ότι δεν προσπαθούμε να αποδείξουμε τίποτα ... γεγονότα παραθέτουμε και συζητάμε πρακτικές και τοποθετήσεις του περιοδικού που αυτοαποκαλείται 'κομμάτι του σύγχρονου Ελληνικού πολιτισμού' ...
Ο φίλος Pai Mei στη προηγούμενη σελίδα, έχει περιγράψει 100% ακριβώς αυτό για το οποίο 'διαμαρτυρόμαστε' ...
Πάντως ρε παιδιά έχει γεμίσει η αγορά περιοδικά. Άμα δεν σας αρέσει τόσο πια πάρτε ένα άλλο και τελείωσε η ιστορία. Αλλιώς ποιος ο λόγος να το κατακρίνετε και να ειρωνεύστε? (μιλάω για αύτο και προηγούμενα post)
Πάντως σχετικά με το συγκριτικό του topic μου άφησε μια γεύση ότι δεν ήθελε να βγάλει 'νικητή'. Δεν νομίζω ότι έγινε ηθελημένα αυτό πάντως.
-
Υπενθυμίζω ότι η αφορμή για το άνοιγμα του παρόντος θέματος ήταν το 'ρίξιμο' ενός αυτοκινήτου σε συγκριτικό. Πώς καταλήξατε να επιτίθεστε στα πάντα, δεν το κατάλαβα. Τι σχέση έχει με το Octavia ο (ελεεινός) Αναστασιάδης; Από την άλλη τον τύπο τον παρακολουθούν αρκετοί στην τηλεόραση, όχι όμως για να γίνουν πιο σοφοί (σιγά), αλλά για να διασκεδάσουν λίγο, το ίδιο γίνεται με τη στήλη του στο περιοδικό. Το 0-300 προσωπικά δεν το χωνεύω, αλλά κάποιοι το χωνεύουν. Καλύτερα να διαβάσουν αυτό, παρά τα άθλια καγκουροπεριοδικά που καλούν σε κόντρες και γκάζια χωρίς αύριο. Κλπ κλπ. Ηρεμείστε λίγο παρακαλώ.
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Δεν κατάλαβα, η όποια αμφισβήτηση και σχολιασμός στα γραφόμενα του περιοδικού αποτελεί κόλλημα ...??? Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να επισημάνει κάποιες παραφωνίες ...???
Σε αυτό συμφωνώ αλλά εσείς κάνατε την τρίχα ...τριχιά.
Το να είσαι όμως 'οπαδός' ακριτί του οποιοδήποτε περιοδικού ή δημοσιογράφου είναι ακόμα μεγαλύτερο κόλλημα ...
Αλλά με τι ασχολούμαστε ...???
Eίμαι οπαδός δηλ του 4 τροχοί και βγήκα ΕΓΩ ο κολλημένος να το υπερασπιστώ...
Βλέπεις παντού φαντάσματα φίλε μου...οπαδισμός στο φουλ!
Oπως τα λέω σε εσάς ...έτσι τα έλεγα στους alfisti, γαλλιστί, germanougen
και λοιπές «κάστες»...Συνεχίστε εσείς να αποδεικνύετε ότι είστε καλύτεροι απ' τους Popolarous και τους Χρονομέτρες, και εμείς να μπαίνουμε 1 φορά το 6-μηνο γιά να σας διαβάζουμε και να ρίχνουμε το γέλιο της αρκούδας ...
πεντακύλιδρος σε σειρά...μπράβο ρε ΑΡΕΙΑ ΦΥΛΗ!
Και μόνο από αυτή την τοποθέτηση κατάλαβα πολλά...
-
ckosm, μπορείς να είσαι όσο κολλημένος θέλεις και να διαμαρτύρεσαι όσο θέλεις για όποιο πράγμα θέλεις.
Προσωπικά δεν είμαι οπαδός κανενός πράγματος. Εχω την γνώμη μου και την εκφράζω.
Το τι έκανε ο δημοσιογράφος με τα αυτοκόλλητα δεν με ενδιαφέρει ούτε με αφορά. Δεν με επηρεάζει. Αλλά δεν είναι και το θέμα μας εδω. Νομίζω οτι το θέμα ανοίχθηκε επειδή στην δοκιμή των 4Τ ο δημοσιογράφος επέλεξε το αλλο αυτοκίνητο και οχι το Octavia.
Αν σου προκαλούμε γέλιο, χαίρομαι. Ο καθένας με τις επιλογές του.
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Πάντως ρε παιδιά έχει γεμίσει η αγορά περιοδικά. Άμα δεν σας αρέσει τόσο πια πάρτε ένα άλλο και τελείωσε η ιστορία. Αλλιώς ποιος ο λόγος να το κατακρίνετε και να ειρωνεύστε? (μιλάω για αύτο και προηγούμενα post)Σωστά φίλε μου ... εγώ προσωπικά το θέμα το διάβασα στο κουρείο γιατί σπάνια αγοράζω τέτοια περιοδικά, αλλά αυτό δεν μας αφαιρεί το δικαίωμα να σχολιάσουμε και κρίνουμε τα γραφόμενα οπουδήποτε και οποιουδήποτε ...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μπράβο παιδιά! Ετσι σας θέλω. Κρατήστε ψηλά την σημαία του αγώνα!Σοβαρά μιλάτε για το ποιό αυτοκίνητο πέρασε ποιό στην Εθνική και αυτό το αναγάγετε σε κριτήριο ποιότητας του αυτοκινήτου?!
Εξαιρετικόν.
Εσεις φωναζετε οτι δυναμιτιζεται το κλιμα απο καποιους, αλλα το μονο που βλεπω ειναι οτι πιανεστε απο συγκεκριμενες κουβεντες, απλως για να την 'πειτε' σε καποιους.
Εξεφρασαν καποιοι μια αντιθετη αποψη με τεκμηριωμενα επιχειρηματα και εσεις τους λετε 'κολλημενους'!
Νομιζω οτι την ιδια βαρυτητα θα ειχε αν σε καποιο αλλο συγκριτικο εβγαιναν συμπερασματα με τον ιδιο τροπο. Δηλαδη ειναι κακο που γινεται μια τετοια συζητηση; Δεν καταλαβαινετε/-ουν οτι ο κοσμος πλεον δε μασαει κουτοχορτο και εχει αποψη;
Καναμε καποια σχολια χαρην χιουμορ, για ενα παλιοτερο συμβαν με καποιο δημοσιογραφικο αυτοκινητο και πιαστηκατε αμεσως. Δηλαδη προτιματε τα 'καντιλια' απο τις κουβεντες που προσπαθουν να αποδυναμιτησουν λιγο το κλιμα και να το προσεγγισουν λιγο πιο 'αστεια'; -
Επειδή κάνεις quote δική μου δημοσίευση, θα πρέπει να έχεις δει ότι είναι απάντηση σε σειρά τετοιων δημοσιεύσεων και το νόημα της είναι ακριβώς αυτό που λές κι εσυ. Το είπα άλλωστε λίγο πιο πριν στον ckosm (και χιούμορ να μου επιτρέψεις να μην δεχθώ ότι ήταν. Αφου απο αυτό ξεκινάει μια ολόκληρη συλλογιστική!).
Να ξαναπώ λοιπόν ότι -προσωπικά- θεωρώ κάθε άποωη δεκτή.
Αυτό που δεν αντιλαμβάνομαι είναι πως μπορεί κάποιος να ταυτιστεί με ένα κομμάτι σίδερο. Αλλά και πάλι.....Οπως και να είναι. Υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι, αρα και πολλές απόψεις.
Μόνο ο σαρκασμός και η ειρωνεία να λείπανε μερικές φορές (όπως το γέλιο π.χ. που προκαλούμε στον ckosm) και θα ήταν όλα πολύ καλύτερα. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ckosm, μπορείς να είσαι όσο κολλημένος θέλεις και να διαμαρτύρεσαι όσο θέλεις για όποιο πράγμα θέλεις.Αν σου προκαλούμε γέλιο, χαίρομαι. Ο καθένας με τις επιλογές του.
Kαλό είναι και με βάση την ιδιότητά σου εδώ μέσα να είσαι πιό προσεκτικός και εσύ όπως οι άλλοι με τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς γιατί στο τέλος ούτε σε ξέρω-ούτε με ξέρεις, και ούτε πρόκειται ...
Αλλά απ' την άλλη δικαιολογείσαι ως ένα βαθμό, μιάς και οι συνδετημονες σου σε αυτό το forum είναι επί το πλείστον οι 'Χρονομέτρες' και οι 'Popolaroi' ...!
Τέτοιοι χαρακτηρισμοί λοιπόν και με feedback πρός και από αυτούς - 'τα κομμάτια του σύγχρονου Ελληνικού Πολιτισμού' ...
Ως εδώ ...! Τέλος και η πλάκα ...! Να είσαι καλά ...!
:whatever:
πεντακύλιδρος σε σειρά...μπράβο ρε ΑΡΕΙΑ ΦΥΛΗ!Χαίρομαι που σου θύμισα το προσφιλές σου σπόρ μαζί με αυτούς που ανέφερα παραπάνω ...
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
ckosm, μπορείς να είσαι όσο κολλημένος θέλεις και να διαμαρτύρεσαι όσο θέλεις για όποιο πράγμα θέλεις.
Αν σου προκαλούμε γέλιο, χαίρομαι. Ο καθένας με τις επιλογές του.
Kαλό είναι και με βάση την ιδιότητά σου εδώ μέσα να είσαι πιό προσεκτικός και εσύ όπως οι άλλοι με τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς γιατί στο τέλος ούτε σε ξέρω-ούτε με ξέρεις, και ούτε πρόκειται ...
Αλλά απ' την άλλη δικαιολογείσαι ως ένα βαθμό, μιάς και οι συνδετημονες σου σε αυτό το forum είναι επί το πλείστον οι 'Χρονομέτρες' και οι 'Popolaroi' ...!
Τέτοιοι χαρακτηρισμοί λοιπόν και με feedback πρός και από αυτούς - 'τα κομμάτια του σύγχρονου Ελληνικού Πολιτισμού' ...
Ως εδώ ...! Τέλος και η πλάκα ...! Να είσαι καλά ...!
Δεν κατάλαβα!
Σε πρόσβαλα?!!!Που?!!
Οι παρέες μου βεβαίως είναι δικό μου θέμα!
-
Ρε παιδιά δεν πάτε να τσαγιάσετε κανα σουμπαρού ή καμμιά λότους να νιώσετε καλύτερα και να σταματήσετε να τα κάνετε μπαλόνια στους υπόλοιπους;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ρε παιδιά δεν πάτε να τσαγιάσετε κανα σουμπαρού ή καμμιά λότους να νιώσετε καλύτερα και να σταματήσετε να τα κάνετε μπαλόνια στους υπόλοιπους;ΣΩΣΤΟΟΟΣ ...!!!
Αυτός εδώ όμως φίλε elteo είναι ΔΕΚΑΚΥΛΙΝΔΡΟΣ σε διάταξη V όμως και θα ήθελα πολύ να μου βρείς την περιεχόμενη γωνία ...
-
Ερωτηση 1
Υπαρχει περιπτωση καποιος που κοιταζει το λεον να κοιταζει και το οκταβια, και τουμπαλιν (εμενα μου φαινεται ασχετο το ενα με το αλλο)Ερωτηση 2
Υπαρχει κανεις που αγοραζει αυτοκινητο διαβαζοντας ενα τεστEdit
Χεχε, μολις το εγραψα αυτο μου φεραν την καθημερινη, που γραφει για 'τον πυραυλο γαι τους οικογενειαρχες' οτι ο ανταγωνισμος του ειναι το βεκτρα, η λαγκουνα, και το τζεττα (αντιστοιχες 2.0Τ εκοσεις) -
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Ερωτηση 1
Υπαρχει περιπτωση καποιος που κοιταζει το λεον να κοιταζει και το οκταβια, και τουμπαλιν (εμενα μου φαινεται ασχετο το ενα με το αλλο)Ερωτηση 2
Υπαρχει κανεις που αγοραζει αυτοκινητο διαβαζοντας ενα τεστδεν εχει σημασια αυτο ρε φιλε...που ζεις?
σημασια εχει που δεν βγαλαν τη μαρκα μας ως τη 'σωστη' επιλογη -
Επειδη καποιους πειραξε η ανακυκλωση και καποιοι ειρωνευτηκαν προτρεποντας μας να κρατησουμε ψηλα τη σημαια δυο λογια.
**Δεν **ειμαστε εμεις αυτοι που λοιδωρουσαν το λα'ι'φ στα'ι'λ με τα λαμε κουστουμακια αλλα λογω μοδας καναμε αρθρογραφο εναν κατεξοχην εκπροσωπο του.
**Δεν **ειμαστε εμεις αυτοι που κορο'ι'δευαμε τις δυναμομετρησεις και αμφισβητουσαμε καθε ειδους μετρησεις και τωρα μιλαμε για δυναμομετρα και διαφορα τετοια.
Δεν ειμαστε εμεις αυτοι που βριζαμε τα κοντρο-περιοδικα αλλα στο τελος καταληξαμε να εχουμε ενθετο με τετοια θεματα.
Δεν ειμαστε εμεις αυτοι που κατηγορουσαν τα περιοδικα του χωρου οτι σχεδον ειναι αντιγραφεις των προσπεκτους των εταιρειων και οτι εμεις μπορουμε και χωρις τις διαφημισεις επειδη εχουμε φανατικους αναγνωστες αλλα τελικα καταληξαμε να εχουμε καμμια διακοσαρια σελιδες διαφημισεις
Δεν ειμαστε εμεις αυτοι που κοπτομεθα για τη δεοντολογια και λοιδωρουμε οσους προσπαθουν να κανουν το ασπρο μαυρο αλλα τελικα διαλεγουμε με το χερι στη καρδια το Α απο το Β αμαξι επειδη εμεις δε θελουμε αλογα γιατι δε κανουμε κοντρα στα φαναρια και δεν εχουμε μεταφορικη εταιρεια
**Δεν **ειμαστε εμεις αυτοι που αυταρεσκα αποκαλουμαστε κομματι του συγχρονου Ελληνικου πολιτισμου αλλα παραλληλα επιτρεπουμε/κανουμε οτι επι δεκαετιες ολοκληρες αποτρεπουμε να κανουν-και πολυ σωστα-οι αναγνωστες μας.....
Αυτα για να δουμε ποιος κραταει ψηλα τη σημαια και ποιος εχει αναντοιστοιχια λογων και πραξεων.....
Μετα απο τα παραπανω δικαιουμαι να μιλαω για ανακυκλωση για ενα εντυπο που σε λιγο καιρο (στο επομενο τευχος αραγε??)η μονη του διεξοδος θα ειναι τα βυζακια εξω και τα ξεκωλα οτι δηλαδη κορο'ι'δευει σημερα....
Αυτη ειναι η ουσια κυριοι και οχι για το αν το λεον ειναι καλυτερο απο το Οκταβια η το γκολφ απο την 147......
Δε θα ξεχασω ποτε το δευτερο αν θυμαμαι καλα ενθετο 'για κοντρες' οπου ηταν δημοσιευμενα σε περιοπτη θεση ολα τα αρνητικα σχολια των -ως επι το πλειστον- παλιων αναγνωστων....
Για μενα ηταν σαν να μου ελεγαν:
Και που τα γραφεις τι εγινε??
Ποιος σε εχει αναγκη ή σε υπολογιζει??
edit:Η απολυτη αλαζονεια για ανθρωπους που μεγαλωσαν αγοραζοντας το περιοδικο και εχοντας ως θεσφατα το Εν λευκω, το οδηγωντας και τον αντιλογο του κυρ-Κωστα....edit2:Πολυ θα ηθελα να ακουσω τι εχουν να πουν περι αων τοσο οι συμφορουμιτες οσο και οι μοντς ή οι εκπροσωποι του περιοδικου....
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
σημασια εχει που δεν βγαλαν τη μαρκα μας ως τη 'σωστη' επιλογη
Καλά, άντε καλή όρεξη ...
-
Γιωργο αυτά τι σχέση έχουν με τις απόψεις των χρηστών του Φόρουμ?
-
@ elteo
Βλέπω στην υπογραφή σου:
Eίναι πραγματικότητα!
http://www.gcc.grKαλή επιτυχία με το κλάμπ σας !! Χρειάζονται τέτοιες προσπάθειες για το καλό όλων μας που ασχολούμαστε από χόμπυ με τα αυτοκίνητά μας ...
Περιοδικο 4τ: you must be joking!