-
Καθε 2 ωρες κοιταω το κινητο μπας κ με παρουν τηλ αλλα με την ελπιδα μενω.
-
Ο χρήστης evris26 έγραψε:
παιδια να σας ρωτησω...
πριν καμια βδομαδα περασα την οδηγηση και πηρα το βεβαιωση που σε δινουν απο την σχολη...
αλλα λεει οτι 'δεν επεχει θεση αδειας οδηγησης'
δηλαδη αμα με σταματησουν θα φαω δικαστηριο με λιγα λογια??
παμε καλα??? αυτο δεν αποδικνυει οτι εχω διπλωμα?Εμενα δεν μου εχει ερθει ακομα.Απο 9/6.Μαμησετα...
μην μου λες τετια!
-
Δεν φταιω εγω αν το κρατος τα ξινει...
-
-
Εγινε το θαύμα ήρθε σήμερα κ πήγα το πήρα
-
Καλοταξιδος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
:yesiibb:Καλοταξιδος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!
-
ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ Η ΑΔΕΙΑ,ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΟΥ(ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝΑ ΔΛΔ),ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ;
-
ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ Η ΑΔΕΙΑ,ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΟΥ(ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝΑ ΔΛΔ),ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ;λογικά αυτό είναι συν 65 έτη αν είναι ερασιτεχνική.... (έτσι τουλάχιστον ισχύει στη δικιά μου)
-
Και στο δικο μου ειναι ετσι.Στα 65α γενεθλια .Τελικα εκεινο που ελεγαν οτι θα εχει ισχυ για 10 χρονια δνε το προχωρησαν;
-
ΓΙΑ 39 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ;
-
Σε ολους ετσι ειναι, την ημερομηνια γεννησης λεει.Εγω το βγαλα το 2006 και ληγει το 2053 στα 65 δηλαδη,μονο το επαγγελματικο ληγει στην 5ετια.
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Δεν εχω παει στα κεπ για κατι τετοιο, αλλα οταν αρχισαν να δινονται τα νεα διπλωματα, ειχα διαβασει -τωρα δε θυμαμαι που - οτι πας με το παλιο, δινεις 30 ευρω και στο αντικαθιστουν... δεν ξερω, ισως να ηταν 'προσφορα γνωριμιας' η και ραδιο αρβυλα!!!
μαλλον το πρωτο ομωςέβγαλα κι εγώ το νέου τύπου δίπλωμα και είναι μόλις 30 ευρώ παράβολο απο εφορία. δεν ισχύει τίποτα απο αυτό που αναφέρθηκε για τα 120 ευρώ.
-
παιδια να σας ρωτησω...
πριν καμια βδομαδα περασα την οδηγηση και πηρα το βεβαιωση που σε δινουν απο την σχολη...
παμε καλα??? αυτο δεν αποδικνυει οτι εχω διπλωμα?Εμενα δεν μου εχει ερθει ακομα.Απο 9/6.Μαμησετα...
Απο αθήνα είσαι? γιατί αθήνα καθυστερούν, και το δικό μου άργησε.
-
Ο χρήστης angelbaby έγραψε:
παιδια να σας ρωτησω...
Απο αθήνα είσαι? γιατί αθήνα καθυστερούν, και το δικό μου άργησε.
οοοοοοοοοοπαπαπαπαπαπαππα ποια αθηνα;δυστηχως απο βεροια
-
Το σε ποσό χρόνο θα εκδοθεί μια νέα άδεια η ακόμη κ ανανέωση εξαρτάται καθαρά απο το φόρτο εργασίας του κάθε νομού στο εκαστοτε τμηματος συγκοινωνιων.
Παλιότερα (πριν το δίπλωμα γίνει σε μορφή κάρτας) εκδίδονταν στο νομό που κατέθετε ο ενδιαφερόμενος, και ο χρόνος απόκτησης ήταν το πολύ μια εβδομάδα (αυτό βέβαια δεν ίσχυε ποτέ για τους νομούς Αττικής Θεσσαλονίκης κ γενικά μεγαλουπόλεων λόγο όγκου εργασίας)πλέον όμως τα διπλώματα τα εκδίδει μόνο τμήμα διαβατηρίων της ΕΛΑΣ
Γίνεται αποστολή των λεγόμενων ΕΝΤΥΠΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ και ξαναεπιστρεφει πάλι πίσω στο νομό που κατατέθηκε.
Αυτή η διαδικασία (επαναλάβανω είναι θέμα τμήματος συγκοινωνιών για το πόσο σύντομα θα το στείλει) διαρκεί απο 10 μέχρι 40 ημέρες -
1 μηνας και 20 μερες σημερα και ακομα το διπλωμα ..... μια θαλασσα δεν πηγαμε γμ το μηχανολογικο τους...
-
Ο χρήστης futureshock έγραψε:
1 μηνας και 20 μερες σημερα και ακομα το διπλωμα ..... μια θαλασσα δεν πηγαμε γμ το μηχανολογικο τους...Ποιος Νομός?
-
σερρεςςς
ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ