-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Δεν τσουβάλιασα κανέναν. Δεν κρίνω το επάγγελμά σου, αλλά αυτά που γράφεις: έγραψες ότι έτσι γουστάρετε και χρεώνετε την 'παράσταση', η οποία δεν προσφέρει καμία απολύτως υπηρεσία στον υποψήφιο. Ίσα-ίσα αποτελεί κίνητρο για σας να κάνετε ό,τι μπορείτε για να κοπεί. Ε, αυτό είναι ειρωνία για μένα.
Σχετικά με το κόστος, για βρες μου στην Αθήνα σχολή οδηγών που να κοστολογεί το δίπλωμα κάτω από 700 ευρώ. Α, για δες κι εδώ τι γράφει ο συνάδελφός σου και σας εκθέτει, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει το υψηλό κόστος http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_5547.html
Και μη μου πεις ότι βγάζετε τον οδηγό έτοιμο να οδηγήσει. Τα μαθήματα γίνονται μέρα, με 40-50 χαω και του μαθαίνετε παρκάρισμα (με σημεία στο αυτοκίνητο, έτσι που να μην μπορεί να παρκάρει άλλο) και οπισθογωνίες (που ...απαγορεύονται από τον ΚΟΚ). Οδήγηση νύχτα, με βροχή-χιόνι-πάγο, σε ε.ο. με υψηλές ταχύτητες, κίνηση σε συνθήκες υψηλού κυκλοφοριακού φόρτου κλπ είναι ψιλά γράμματα που τα μαθαίνει μόνος του ο χάρος όταν πιάσει νόμιμα το τιμόνι. Ναι, λέτε 'έλα να κάνουμε επιπρόσθετα μαθήματα να στα μάθω'. Πότε, αφού έχει πάρει πια το δίπλωμα; Και έχοντας ήδη σκάσει ένα μισθουλάκο, να δώσει κι άλλα; Ή θα σκεφτεί 'Σήμερα βρέχει, δε με καλύπτουν αυτά που έμαθα. Θα πάω στη δουλειά με το λεωφορείο';
Συνοπτικά, ναι το σύστημα εκπαίδευσης στην οδήγηση χωλαίνει (είδες που συμφωνούμε;) σε ποιότητα, κόστος και αξιοπιστία. Βέβαια, δεν σας άκουσα ποτέ να διαμαρτύρεστε ως κλάδος για να το βελτιώσετε - αλλά δεν συμφέρει ούτε εσάς ούτε τις επίορκες κυράτσες του υπουργείου που το παίζουν εξετάστριες χωρίς καν να έχουν δίπλωμα οδήγησης. Περάσατε τις καθαρά συντεχνιακές ρυθμίσεις για τα διπλώματα και όλα οκ. Το χρήμα να πέφτει κι όλα καλά.
Υ.Γ. Το επάγγελμά μου μπορείς να το βρεις εύκολα, αν διαβάσεις τις αναρτήσεις μου - δεν είναι και πολλές. Δεν το διαφημίζω για προσελκύσω πελάτες. Έδώ, όμως, το θέμα μας είναι άλλο.
Δεν έγραψε ρε άνθρωπε κανένας ''ότι έτσι γουστάρουμε'' έτσι έχει θεσπιστεί από παλαιότερους συντεχνιακούς όπως τους λες δεν είναι εκβιαστικό φορολογούμαστε για αυτο, και διαφωνώ κάθετα με τους δασκάλους που το παρουσιάζουν ως ''παράβολο'' και το καταδικάζω.
Και όχι δεν παρακαλάμε όλοι να κόβεται ο μαθητής,(για αυτό σου λέω ότι τα τσουβαλιάζεις όλα) αυτοί που παρακαλάνε είναι αυτοί που λερώνουν τα χέρια τους με ''στημένα'' διπλώματα.
Όπως καταδικάζω την ελλιπή και κακής ποιότητας εκπαίδευση τις εξετάσεις του ενος τέταρτου τα πληρωμένα διπλώματα (που βέβαια υπάρχουν κατά κόρων στις μεγαλουπόλεις σας στις μικρες επαρχίες δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα σε διαβεβαιώ) τις ανούσιες και παράνομες οπισθογωνίες κλπ κπλ κπλ θες κι άλλα ? Μπορώ να γράφω για ώρες,γιατι γίνεσαι γραφικός? Για να δημιουργείς εντυπώσεις?
Ρωτάς εμένα για τον κλάδο μου τι έκανε και αν διαμαρτυρήθηκε? Σε ποιον απευθύνεσαι σε κανένα συνδικαλιζόμενο του κλάδου μου ή τον υπουργό μεταφορών?
Πίστεψε με δεν είμαι περήφανος για τα άπειρα στραβά που διέπουν αυτο το νοσηρό σύστημα καθώς επίσης και για άλλα πολλά στραβά σε αυτό το κ@λ@χανειο που ζούμε
Τέλος το να αναφέρεις ότι είσαι στρατιωτικός θα μας κάνεις διαφήμιση για το επάγγελμα σου ή σε χάλασε που το κάνω εγώ στην υπογραφή μου?
Και για να τα τσουβαλιάσω κ εγώ όλα μήπως εσύ μπορείς να μου απαντήσεις μέσα σε 10.000.000 λαού πως φτάσαμε τους 18.800 Ανώτατους στρατιωτικούς σε στρατό ξηράς κ Αστυνομία? -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
τους ακουσα να μιλανε μεταξυ τους αλλα δεν ακουσα ακριβως. μολις μπηκε τη πρωτη φορα μεσα αφορμη εψαχνε!
Εχω δωσει τρεις φορες για διπλωμα (παπακι,αυτοκινητο και ΠΑ για αποκτηση στρατιωτικου διπλωματος) και καθε φορα ακουγα τα ιδια και τα ιδια.Εγω και τα τρια τα εβγαλα με την πρωτη.
τελικα η διαφθορα δινει και παιρνει στην ελλαδα! εγω την απαντηση που ηθελα την πηρα και μου φτανει ωστε τη δευτερα να παω και να συζητησω
Με το παρντον;
Υπάρχει διαφθορά και μεγάλη μάλιστα απλά ας είμαστε ενημερωμένοι και προετοιμασμενοι όταν παμε να δώσουμε τα χρήματα μας, στο τι είναι αυτο που πληρώνουμε και γιατι το πληρώνουμε.Αν θέλουμε να ξεχωρίσουν τα πιτουρα απο τις κότες πρέπει να μάθουμε να ενεργοποιούμε τους μηχανισμούς του ανταγωνισμού.
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
τους ακουσα να μιλανε μεταξυ τους αλλα δεν ακουσα ακριβως. μολις μπηκε τη πρωτη φορα μεσα αφορμη εψαχνε!
Εχω δωσει τρεις φορες για διπλωμα (παπακι,αυτοκινητο και ΠΑ για αποκτηση στρατιωτικου διπλωματος) και καθε φορα ακουγα τα ιδια και τα ιδια.Εγω και τα τρια τα εβγαλα με την πρωτη.
τελικα η διαφθορα δινει και παιρνει στην ελλαδα! εγω την απαντηση που ηθελα την πηρα και μου φτανει ωστε τη δευτερα να παω και να συζητησω
Με το παρντον;
Υπάρχει διαφθορά και μεγάλη μάλιστα απλά ας είμαστε ενημερωμένοι και προετοιμασμενοι όταν παμε να δώσουμε τα χρήματα μας, στο τι είναι αυτο που πληρώνουμε και γιατι το πληρώνουμε.Αν θέλουμε να ξεχωρίσουν τα πιτουρα απο τις κότες πρέπει να μάθουμε να ενεργοποιούμε τους μηχανισμούς του ανταγωνισμού.
Που κολλανε αυτα που εγραψε ο askos92 με αυτα που εγραψα εγω δεν καταλαβα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με το παρντον;
Ολα κολλανε καπου
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
To quote μου απαντα γενικότερα στον askos92 για τα χρήματα που του ζήτησαν για την επανεξέταση, κ απλα επισημαίνω ότι πρέπει να είμαστε αφυπνησμένοι στο τι πληρωουμε κ να ρωτάμε παντα προκαταβολικά τα κοστή για τις υπηρεσίες που θα μας παρέχουν.
-
To quote μου απαντα γενικότερα στον askos92 για τα χρήματα που του ζήτησαν για την επανεξέταση, κ απλα επισημαίνω ότι πρέπει να είμαστε αφυπνησμένοι στο τι πληρωουμε κ να ρωτάμε παντα προκαταβολικά τα κοστή για τις υπηρεσίες που θα μας παρέχουν.
φιλε μου οταν πηγα και ρωτησα μου ειπε 700 ευρω μαζι με τα μαθηματα και με ολα. δεν ανεφερε το ''παραβολο'' σε περιπτωση αποτυχιας. οπως και να εχει το θεμα μου θα λυθει τη δευτερα. εσυ σαν ιδιωκτητης σχολης, με το χερι στη καρδια, θεωρεις πως αυτα τα χρηματα για μια ωρα (οσο διαρκει η εξεταση) ειναι σωστο να ζητουνται? και για ποιο λογο κιολας? επειδη εφερε το αυτοκινητο?
-
Δεν έγραψε ρε άνθρωπε κανένας ''ότι έτσι γουστάρουμε'' έτσι έχει θεσπιστεί από παλαιότερους συντεχνιακούς όπως τους λες δεν είναι εκβιαστικό φορολογούμαστε για αυτο, και διαφωνώ κάθετα με τους δασκάλους που το παρουσιάζουν ως ''παράβολο'' και το καταδικάζω.Να με συγχωρείς, αλλά εκβιαστικό είναι, αφού αν δεν το πληρώσει ο μαθητής, δίπλωμα δεν βλέπει. Ή μήπως δεν είναι έτσι και μπορεί να πάει να εξεταστεί μόνος του; Το ότι φορολογείστε, δεν έχει καμία σχέση - αυτό έλειπε.
Και όχι δεν παρακαλάμε όλοι να κόβεται ο μαθητής,(για αυτό σου λέω ότι τα τσουβαλιάζεις όλα) αυτοί που παρακαλάνε είναι αυτοί που λερώνουν τα χέρια τους με ''στημένα'' διπλώματα.
Κοίτα, η ψυχρή λογική λέει ότι συμφέρει το δάσκαλο να κοπεί ο μαθητής, ανεξάρτητα αν είναι στημένη η εξέταση ή όχι. Το κέρδος είναι πολύ μεγάλο για μια ώρα (και ούτε) απασχόληση. Θα τον συνέφερε μόνο αν λειτουργούσε ο μηχανισμός 'Α, εγώ για το δίπλωμα πήγα στον tractioner και το πήρα με την πρώτη χωρίς λάδωμα, όπως όλοι. Είναι πολύ καλός εκπαιδευτής, να πας κι εσύ'. Υπάρχει τέτοιος μηχανισμός ή μόνο ο 'Δεν πάω στον tractioner, δεν έχει καλά κονέ και δεν παίρνεις δίπλωμα ακόμα και να πληρώσεις.'.
Όπως καταδικάζω την ελλιπή και κακής ποιότητας εκπαίδευση τις εξετάσεις του ενος τέταρτου τα πληρωμένα διπλώματα (που βέβαια υπάρχουν κατά κόρων στις μεγαλουπόλεις σας στις μικρες επαρχίες δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα σε διαβεβαιώ) τις ανούσιες και παράνομες οπισθογωνίες κλπ κπλ κπλ θες κι άλλα ? Μπορώ να γράφω για ώρες,γιατι γίνεσαι γραφικός? Για να δημιουργείς εντυπώσεις?
Εγώ δημιουργώ εντυπώσεις;
Ρωτάς εμένα για τον κλάδο μου τι έκανε και αν διαμαρτυρήθηκε? Σε ποιον απευθύνεσαι σε κανένα συνδικαλιζόμενο του κλάδου μου ή τον υπουργό μεταφορών?
Πίστεψε με δεν είμαι περήφανος για τα άπειρα στραβά που διέπουν αυτο το νοσηρό σύστημα καθώς επίσης και για άλλα πολλά στραβά σε αυτό το κ@λ@χανειο που ζούμεΔεν μπορώ να ξέρω σε ποιον απευθύνομαι. Πρέπει να είσαι συνδικαλιστής για να ξέρεις τις θέσεις του κλάδου σου; Την προέλευση του 'παραβόλου' την ήξερες, όμως.
Τέλος το να αναφέρεις ότι είσαι στρατιωτικός θα μας κάνεις διαφήμιση για το επάγγελμα σου ή σε χάλασε που το κάνω εγώ στην υπογραφή μου?
Και για να τα τσουβαλιάσω κ εγώ όλα μήπως εσύ μπορείς να μου απαντήσεις μέσα σε 10.000.000 λαού πως φτάσαμε τους 18.800 Ανώτατους στρατιωτικούς σε στρατό ξηράς κ Αστυνομία?I see that you did your homework . Όχι, διαφήμιση δεν θέλω να κάνω για το επάγγελμά μου (γιατί άλλωστε;), αλλά και δε νομίζω ότι αυτό έχει σχέση με την κουβέντα μας. Επίσης, δε μου πέφτει λόγος για τη διαφήμιση στην υπογραφή σου. Όταν όμως γράφεις εδώ περί συντεχνιακών αποφάσεων, να περιμένεις κριτική (μάλλον την περίμενες, απ΄ότι κατάλαβα).
Τέλος, για το επιχειρούμενο ...τσουβάλιασμα, μάλλον κάποιο λάθος κάνεις. Πού τους είδες τους 18.800; Εκτός αν εννοείς τους συνταξιούχους δικαιούχους του ΜΤΣ, οπότε ΟΚ. Αφού ρωτάς, να σου εξηγήσω ότι ένας αξιωματικός που εξαντλεί τη συνήθη εξέλιξή του (δηλαδή μετά από ~30 χρόνια υπηρεσίας και στο βαθμό του συνταγματάρχη) χωρίς να έχει περαιτέρω προοπική (=όχι κονέ με κόμματα ή εκκλησία), προάγεται σε ταξίαρχο και αποστρατεύεται μετά από ένα μήνα. Οι άλλοι που συνεχίζουν, εννοείται ότι θα φτάσουν σε ακόμα υψηλότερους βαθμούς. Αυτά μέχρι φέτος βέβαια, που άλλαξε ο νόμος ελέω μνημονίου. Αν εννοείς τους εν ενεργεία, σίγουρα είναι πολύ λιγότεροι αλλά και πάλι είναι πάρα πολλοί, σε σχέση το στράτευμα. Αλήθεια, δεν έχεις πάει φαντάρος; Από τις χιλιάδες μ...κίες που είδες εκεί μέσα, ο αριθμός των απόστρατων ανώτατων σε πείραξε; -
Σιγά μη καθόμουν να ξεσκονίσω ότι έχεις ποσταρει για να βρω το επάγγελμα σου
Προφανώς σου έχει διαφύγει ότι το έχεις δηλωμένο στο προφίλ σου.
Το ότι το αντίτιμο είναι μεγάλο για αυτή την υπηρεσία είναι μεγάλο οκ?
Έτσι είχε θεσπιστεί απο παλιότερα και άπλα παρέμεινε.Εσενα στο κλάδο σου όσα παράλογα και καταχρηστικά επιδόματα έχουν πετύχει οι δικοί σου κατά καιρούς μόλις στρατεύτηκες έκανες αγώνες για να τα καταργήσεις?
Ποιος βάζει τα χέρια του να βγάλει τα μάτια του? Σε πείραξαν οι σχολες οδηγων που τουλάχιστον στο οικομικο μέρος (πλεον) ο κλάδος πλεον πάει κατά διαόλου!(Τι δε πάει θα μου πεις)
Γιατί τόσο ζόρι? Απευθύνεσαι στο κλάδο μου λες και είμαστε οι χειρότεροι εκμεταλλευτές! Γύρισες λίγο το κεφάλι σου δέξια αριστερά να δεις τι συμβαίνει η έχεις κολλήσει στην δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία?
Ναι έχω πάει φαντάρος και για 19 μήνες μάλιστα και είδα και την δικιά σας σαπίλα ,αν έπρεπε να αρχίσω γράφω τα τρωτά του στρατού θα μου πονούσαν τα δάχτυλα. Τι θες να σου πω τώρα ότι έβγαζαν οι αξιωματικοί κινήσεις με τα stayer καύσιμα και τρόφιμα για τα σπίτια τους? Είδαν πολλά τα μάτια μου άσε.
Είναι τουλάχιστον γέλιο να προσπαθείς να μου δικαιολογήσεις με πια κριτήρια ανεβαίνουν οι θέσεις των αξιωματικών και μισθοί και συντάξεις πάνε στο θεό, το ότι έχει ψηφιστεί και το δικαιούστε δε το καθιστά αυτόματα και απόλυτα δικαίο(επειδή αναφέρεσαι σε ''δάκτυλους'' το λέω) και μιλάς τώρα εσύ οπού η μεγαλύτερη πληγή των δεινών που τραβάει η χώρα μας οφείλεται στον στο συνδικαλισμό των δημοσίων υπαλλήλων και αυτά που κατόρθωσαν να κατακτήσουν σε μισθους και συντάξεις.Για να μην πιάσω το κλέψιμο και την κυριολεκτική αφαίμαξη του δημοσίου χρήματος, με κάθε δυνατό τρόπο.Υ.Γ ιδού και η πληροφοριά περι 18800 ανώτατων αξιωματικών--->http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=48329059
-
Αγώνα δεν μπορώ να κάνω, μου απαγορεύεται ο συνδικαλισμός και η απεργία.
Παράλογα και καταχρηστικά επιδόματα, ούτε παίρναμε ούτε θα πάρουμε. Όπως δεν πληρωνόμαστε για υπερωρίες, αργίες κλπ. Όπως είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, ακόμα και όταν έχουμε κανονική άδεια, να παρατήσουμε ό,τι προσωπικό κάνουμε και να επιστρέψουμε στη μονάδα μας με ένα τηλεφώνημα.
Οι χειρότεροι εκμεταλλευτές δεν είστε, γιατί (ευτυχώς) έχουμε επαφή μόνο μια φορά στη ζωή μας. Ό, τι προλάβετε, παίρνετε. Υπάρχουν άλλοι, απείρως χειρότεροι, που μας απομυζούν εφ' όρου ζωής. Το ότι πάει κατά διαόλου ο κλάδος, δεν μας αφορά ούτε φταίμε για αυτό ούτε σας νομιμοποιεί να βγάζετε τη χασούρα με αυξήσεις - παράβολα - μίζες - παραστάσεις.
Για τη σαπίλα, ουδέν σχόλιο. Δεν ανήκω σ' αυτούς και κάνω ό,τι μπορώ να τους φάω το λαρύγγι όταν περνάει από το χέρι μου.
Δεν δικαιολόγησα τα κριτήρια προαγωγών, απλά ανέφερα ποια ήταν. Δε σημαίνει ότι συμφωνώ ούτε ότι το θεωρώ δίκαιο. Όμως, δεν ήταν χαριστικό, όπως νομίζεις, αλλά το τυράκι στη φάκα ή το καρότο για να συνεχίζουν να είναι αποδοτικοί έως την τελευταία μέρα πριν την αποστρατεία, καθώς ήταν στην κρίση των ανωτάτων συμβουλίων αν θα δώσουν την προαγωγή ή όχι.
Σοβαρά πιστεύεις ότι ήταν αποκλειστικά οι μισθοί των δ.υ. που κατέστρεψαν τη χώρα; Τη ρεμούλα στις προμήθειες και τα δημόσια έργα την ξεχνάς; Συγκρίνεται το κόστος μισθοδοσίας με τα 18 δις των ολυμπιακών του 2004 π.χ.; Στο κλέψιμο και την αφαίμαξη που αναφέρεις, αυτοί που φάγανε κυρίως ήταν πολιτικοί και ιδιώτες, όχι οι δ.υ. Αλήθεια, εσύ κόβεις όλες τις αποδείξεις στους μαθητές σου; Μη μου απαντήσεις, ρητορικό ερώτημα είναι.
Τέλος πάντων, βγαίνουμε off-topic. Δεν με έπεισες για το δίκαιο της 'παράστασης' (μάλλον ούτε εσύ ο ίδιος το πιστεύεις), διαπιστώσαμε άμφω τη σαπίλα και ότι 'έτσι έχουν τα πράγματα και δεν αλλάζουν'. ΟΚ, τέρμα από μένα. Καλή σου ώρα... -
Συνοψίζοντας για να κλείσει αυτός ο κύκλος αντιπαράθεσης διότι αν το συνεχίσουμε μπορεί να γράφουμε μέχρι τα βάθια μας γεράματα, και επειδή το ζήτημα μας είναι το αν είναι δικαίο η όχι σου απάντησα παραπάνω
Έτσι είχε θεσπιστεί απο παλιότερα και άπλα παρέμεινε.Εσενα στο κλάδο σου όσα παράλογα και καταχρηστικά επιδόματα έχουν πετύχει οι δικοί σου κατά καιρούς μόλις στρατεύτηκες έκανες αγώνες για να τα καταργήσεις?Ελπίζω να σε κάλυψα και σε καμιά περίπτωση δεν υπεκφεύγω να απαντήσω σε οτιδήποτε άλλα πρέπει because life is short!
Καλή σου ώρα κ σε σένα! -
Σιγά μη καθόμουν να ξεσκονίσω ότι έχεις ποσταρει για να βρω το επάγγελμα σου
Προφανώς σου έχει διαφύγει ότι το έχεις δηλωμένο στο προφίλ σου.
Έτσι είχε θεσπιστεί απο παλιότερα και άπλα παρέμεινε.Εσενα στο κλάδο σου όσα παράλογα και καταχρηστικά επιδόματα έχουν πετύχει οι δικοί σου κατά καιρούς μόλις στρατεύτηκες έκανες αγώνες για να τα καταργήσεις?
Ποιος βάζει τα χέρια του να βγάλει τα μάτια του? Σε πείραξαν οι σχολες οδηγων που τουλάχιστον στο οικομικο μέρος (πλεον) ο κλάδος πλεον πάει κατά διαόλου!(Τι δε πάει θα μου πεις)
Γιατί τόσο ζόρι? Απευθύνεσαι στο κλάδο μου λες και είμαστε οι χειρότεροι εκμεταλλευτές! Γύρισες λίγο το κεφάλι σου δέξια αριστερά να δεις τι συμβαίνει η έχεις κολλήσει στην δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία?
Ναι έχω πάει φαντάρος και για 19 μήνες μάλιστα και είδα και την δικιά σας σαπίλα ,αν έπρεπε να αρχίσω γράφω τα τρωτά του στρατού θα μου πονούσαν τα δάχτυλα. Τι θες να σου πω τώρα ότι έβγαζαν οι αξιωματικοί κινήσεις με τα stayer καύσιμα και τρόφιμα για τα σπίτια τους? Είδαν πολλά τα μάτια μου άσε.
Είναι τουλάχιστον γέλιο να προσπαθείς να μου δικαιολογήσεις με πια κριτήρια ανεβαίνουν οι θέσεις των αξιωματικών και μισθοί και συντάξεις πάνε στο θεό, το ότι έχει ψηφιστεί και το δικαιούστε δε το καθιστά αυτόματα και απόλυτα δικαίο(επειδή αναφέρεσαι σε ''δάκτυλους'' το λέω) και μιλάς τώρα εσύ οπού η μεγαλύτερη πληγή των δεινών που τραβάει η χώρα μας οφείλεται στον στο συνδικαλισμό των δημοσίων υπαλλήλων και αυτά που κατόρθωσαν να κατακτήσουν σε μισθους και συντάξεις.Για να μην πιάσω το κλέψιμο και την κυριολεκτική αφαίμαξη του δημοσίου χρήματος, με κάθε δυνατό τρόπο.Υ.Γ ιδού και η πληροφοριά περι 18800 ανώτατων αξιωματικών--->http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=48329059
Εγώ που έκανα 32 μήνες να μιλήσω?.......Άστο καλύτερα......πάμε για ύπνο....
-
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Εγώ που έκανα 32 μήνες να μιλήσω?.......Άστο καλύτερα......πάμε για ύπνο....
32 μήνες? Εσυ αν ξεκινήσεις να γράφεις δε θα πονέσουν απλά τα δάχτυλα σου, τενοντίτιδα θα πάθεις
Εχεις δίκιο πάμε για ύπνο καλύτερα. -
Δε μπορώ να πω τίποτα άλλο παρά ότι συμφωνώ απόλυτα με όσα είπε ο stam69,
και για τον κλάδο των εκπαιδευτών οδηγών εν προκειμένω.
Και φυσικά το να αλληλοκατηγορούνται τα επαγγέλματα, δε έβγαλε ποτέ πουθενά.
Όταν στερεύουν τα επιχειρήματα και θέλουμε κάτι να ανταπαντήσουμε οπωσδήποτε, φθάνουμε σ' αυτό το σημείο.*****
Αλλά έτσι μας έχουν κάνει, να τσακωνόμαστε μεταξύ μας γιατί έτσι τους βολεύει, όλη η Ελλάδα ένα μπάχαλο.
Το έχω σιχαθεί κυριολεκτικά σε αυτή τη χώρα να δακτυλοδείχνουμε τους υπολοίπους ενώ δεν έχουμε δείξει το καθρέφτη μας ποτέ.
Μεγάλη και σωστή κουβέντα αυτό. Φτάνει να το ακολουθούμε όλοι όταν πρόκειται για τον εαυτό μας...
-
μεγαλη καθυστερηση στην έκδοση των διπλωματων στη Θεσ/νικη και ιδιαίτερα στην Δνση Συγκοινωνιών Δυτικής Θεσ/νικης...
-
Η κατάσταση έχει πάρει δραματικές διαστάσεις διότι το τμήμα έκδοσης διαβατηρίων που έχει αναλαβει την εκδοση των νεων διπλωμάτων (τύπου κάρτας) μάλλον δυσκολεύται να ανταποκριθεί στην έγκυρη έκδοσης τους.
Μάλλον το υπουργείο πρέπει να επανεξετάσει το ζήτημα εκδοσής τους και σε άλλα παραρτήματα. -
Καλημέρα σας! Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;
Είχα δώσει εξετάσεις στις 21/12/2010 και ακόμα δεν έχει εκδοθεί το δίπλωμά μου.
Μπορώ να πάρω κάποιο τηλέφωνο στο υπουργείο για να με ενημερώσουν; -
Συνηθως 20 μερες κανει και αν υπολογισεις οτι το εβγαλες κοντα στα Χριστουγεννα λογικα αυτες τις μερες πρεπει να σουρθει.Παρε ομως ενα τηλ να δεις τι γινεται.
-
Πάντως ακούγονται διάφορα για το πόσο καιρό κάνει να εκδοθεί.
Άλλοι λένε ότι κάνει 2-3 βδομάδες και άλλοι λένε 2,5 μήνες. -
Ο χρήστης theo_her έγραψε:
Πάντως ακούγονται διάφορα για το πόσο καιρό κάνει να εκδοθεί.
Άλλοι λένε ότι κάνει 2-3 βδομάδες και άλλοι λένε 2,5 μήνες.Aυτό ακριβώς το πόσο θα αργήσει είναι καθαρά θέμα φόρτου εργασίας - ολιγωρίας ανα υπηρεσία έκδοσης.
-
ποσο καιρο κανει ανανεωση διπλωματος?
ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ