-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η αγαπημένη μας; Μάλλον κάποιο πρόβλημα έχεις κι εσύ, άντε, πές το.
Εγώ έκανα μια γενική διαπίστωση και φυσικά δεν περιλαβάνει το σύνολο των χρηστών του φόρουμ...Εσύ τι ζόρι τραβάς τώρα;
Ψύχραιμα βρε παιδιά κοιτάτε λίγο και τα emots
Ααααυτό.
Μακριά από εμάς οι μύγες. -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Ο ''κύριος'' Χρονομπούφος είναι καθηγητής στο ανοιχτό πανεπιστήμιο της Πάτρας.μενει στο χαλανδρι
δεν ειναι καθηγητης συνταγματικου δικαιου αλλα γερμανικης φιλολογιας
το ιβιζα που ειχε το ειχε ουκ ολιγες φορες τρακαρει
δεν εχει καμια ιδιαιτερη μυικη διαπλαση
ητανε χωρις να ξερω αν ειναι ακομα αρραβωνιασμενος
δεν οδηγαει γρηγορα
δεν εχει μπει ποτε στα μεγαρα
κλπ κλπ κλπ -
Ζει ακομα ο Χρονομέτρης ??
Κατι για ευθανασία ειχα ακούσει
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Ζει ακομα ο Χρονομέτρης ??Κατι για ευθανασία ειχα ακούσει
Όχι, τα σπάνια είδη προστατεύονται!
-
Εγω θα προτεινα να κλειδωθει το thread. Γιατι θα επρεπε να μας ενδιαφερει ποιος ειναι, που μενει, αν ειναι αρραβωνιασμενος κτλ;
Επισης, η ειρωνεια και η πλακα εχουν αξια οταν ο αλλος ειναι παρων και σε θεση να απαντησει. Εδω εχουμε γραψει 9 σελιδες , εκ των οποιων οι περισσοτερες ειρωνευονται ενα προσωπο το οποιο μαλλον χρηζει βοηθειας (απο επαγγελματια) και κατανοησης (απο τους υπολοιπους)...
Μπορει παλι να ειμαι ο ξενερας της παρεας, δεν λεω... -
kantoniou
Εχεις δίκηο, αλλά ας μην είμαστε και απόλυτοι με τα κλειδώματα.
Ισως αυτά που έχουν προηγηθεί να κάνουν πολλούς να είναι πικρόχολοι.Θα πρότεινα αυτοσυγκράτηση παίδες! Δίνετε σημασία σε κάτι που εσεις λέτε οτι δεν είναι σημαντικό!
-
Τι να πω και εγω που τον εχω συναντησει δις και εχω προσπαθησει να τον κανω να αλλαξει αποψη;;;
Συναδελφος μου παιζει να ειναι γιατι ηξερε καθηγητες μου απο τη σχολη. Τωρα για ολα τα υπολοιπα ειναι σαφως απαραδεκτος διαδικτυακα, πιο συζητησιμος δια ζωσης, ομως παρολες τις προσπαθειες δεν αλλαζει μυαλα, οπως ολοι μας αλλωστε...
-
Λοβοτομή δοκίμασες? Δοκίμασε, και θα δει!
-
Χωρίς να ξέρω όλα αυτά που περιγράφετε να έχουν γίνει παλιότερα και διαβάζοντας μόνο την επιστολή που έστειλε στους 4Τ, πρέπει να παραδεχτώ ότι έχει κάποια δίκια, σε κάποια σημεία συμφωνώ μαζί του και το εννοώ, δεν τον ειρωνεύομαι αυτή τη στιγμή. Προφανώς το σημείο με τα 15 τσογλάνια δεν ανήκει στα παραπάνω (άντε γιατί μυριστήκατε αίμα κάποιοι από εσάς και μου μαζευτήκατε )!
Σελίδα 208 του τεύχους Μαρτίου