-
Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ
Ο σκοταδισμός υπάρχει γιατί οφελεί την τσέπη...
Αλλά το λύπάμαι το πληκτρολόγιό μου και δεν θα αφήσω τις σκέψεις μου να ζωηρέψουν..._
-
Πάντως πιστεύω πως και η καύση θα είναι αρκετά πιασοκώλικη οπότε τελικά μία η άλλη θα σου έρχεται. Βέβαια δεν θα έρχεσαι αντιμέτωπος με μακάβριες εμπειρίες όπως η εκταφή/επαναταφή...
Σε λίγο βλέπω να βγαίνουν και κηδειοδάνεια...
-
Εγώ όταν πεθάνω θέλω να με βαλσαμώσουν και να με τοποθετήσουν να κάθομαι σε μια πολυθρόνα στη γωνία του σαλονιού. Έτσι θα είμαι μαζί με τους αγαπημένους μου για πάντα. Θα είναι πολύ ωραία.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Πάντως πιστεύω πως και η καύση θα είναι αρκετά πιασοκώλικη οπότε τελικά μία η άλλη θα σου έρχεται. Βέβαια δεν θα έρχεσαι αντιμέτωπος με μακάβριες εμπειρίες όπως η εκταφή/επαναταφή...Σε λίγο βλέπω να βγαίνουν και κηδειοδάνεια...
Η καυση ειναι η πιο φτηνη λυση στις ΗΠΑ απο οσο ξερω,λογικο αλλωστε.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Πάντως πιστεύω πως και η καύση θα είναι αρκετά πιασοκώλικη οπότε τελικά μία η άλλη θα σου έρχεται. Βέβαια δεν θα έρχεσαι αντιμέτωπος με μακάβριες εμπειρίες όπως η εκταφή/επαναταφή...Ξεχνάς όλα τα παρελκόμενα των νεκροταφείων, Πασχαλινά τρισάγια, καντήλια-κεράκια-γλαστράκια, καθαρισμοί, ενοίκιο, συντηρήσεις (μαρμάρων, γύψινων κλπ), και τόσα άλλα...
Είναι μεγάλη επιχείρηση τα νεκροταφεία...
Βέβαια ακόμα και αυτά για τα πανηγύρια είναι...
Και το λέω αυτό γιατί ο καθένας μέσα στον πόνο του κάνει το μνήμα όπως νομίζει ενώ ΙΜΗΟ ένα μνήμα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο λιτό και απλό (και θα έπρεπε να επιβάλλεται αυτό)...
Σε λίγο βλέπω να βγαίνουν και κηδειοδάνεια...
Έχεις υπόψιν σου πόσο κοστίζει μια κηδεία σήμερα;
_
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εγώ όταν πεθάνω θέλω να με βαλσαμώσουν και να με τοποθετήσουν να κάθομαι σε μια πολυθρόνα στη γωνία του σαλονιού. Έτσι θα είμαι μαζί με τους αγαπημένους μου για πάντα. Θα είναι πολύ ωραία.Εντάξει, και με την καύση το ίδιο γίνεται. Μόνο που αντί να κάθεσαι στην πολυθρόνα, χαλαρώνεις σε κάποια σταχτοθήκη ελπίζοντας να μη σε ρίξει κάτω η γάτα.
Στη δική σου περίπτωση ο μεγαλύτερος εχθρός θα είναι ο σκώρος, στην περίπτωση των (κυριολεκτικά) καμένων η ηλεκτρική σκούπα. -
Εγώ όταν πεθάνω θέλω να με βαλσαμώσουν και να με τοποθετήσουν να κάθομαι σε μια πολυθρόνα στη γωνία του σαλονιού. Έτσι θα είμαι μαζί με τους αγαπημένους μου για πάντα. Θα είναι πολύ ωραία.τους ρώτησες αν σε θέλουν και.......βαλσαμωμένο ??????
-
Εγώ όταν πεθάνω θέλω να με βαλσαμώσουν και να με τοποθετήσουν να κάθομαι σε μια πολυθρόνα στη γωνία του σαλονιού. Έτσι θα είμαι μαζί με τους αγαπημένους μου για πάντα. Θα είναι πολύ ωραία. -
Εγώ γενικά το βρίσκω τραγικό να χρειαστεί να δώσω (ή οι συγγενείς μου) λεφτά για να κάνω το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου, να ΨΟΦΗΣΩ. Ας με φάνε τα σκυλιά. Ή ακόμα καλύτερα θα με δώσω σε καμιά ιατρική να κάνουν χαβαλέ οι φοιτητές.
Και στην κηδεία θα χει αλκοόλ όχι καφέ, κουλουράκια και αηδίες. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ή ακόμα καλύτερα θα με δώσω σε καμιά ιατρική να κάνουν χαβαλέ οι φοιτητές.Εισαι εκδικητικος τυπος ε;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ή ακόμα καλύτερα θα με δώσω σε καμιά ιατρική να κάνουν χαβαλέ οι φοιτητές.
Εισαι εκδικητικος τυπος ε;
Eμείς δεν είχαμε πτώμα στην ανατομία και μου χει μείνει απωθημένο
Θα με φωνάζουν και Βρασίδα/Επαμεινώνδα κλπ -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ή ακόμα καλύτερα θα με δώσω σε καμιά ιατρική να κάνουν χαβαλέ οι φοιτητές.
Εισαι εκδικητικος τυπος ε;
Eμείς δεν είχαμε πτώμα στην ανατομία και μου χει μείνει απωθημένο
Θα με φωνάζουν και Βρασίδα/Επαμεινώνδα κλπαντε ρε χαρουλη κανε ενα καλο απο τωρα και ριξτο στο γυαλο...
-
Θα μείνουν χωρίς δουλειά τα κοράκια.ε ρε και να κάνουν αυτοί καμιά απεργία να δεις που θα γεμίσουν τα ψυγεία (ειδικά και μή).
-
Πάνε οι παπάδες θα πεθάνουν στην ψάθα...
...και θ αναγκαστούν να τους κάψουν κι αυτούς!!
ρε ουστ! Καλύτερα να καώ, να μη κάθονται να με κλαίνε στα μνήματα και αηδίες. Αν βρουν τίποτις χρήσιμο για μεταμόσχευση, χάρισμά τους. Τα υπόλοιπα βενζίνη (παρακαλώ 100άρα) και φόκο
-
πάντως, και εμείς βιώσιμη ύλη είμαστε αν εξαιρέσεις τα οστά. Να μας γδέρνουν και να γινόμαστε βιοκαύσιμο.
Γίνεται να δώ μια Φερράρι από μέσα;;;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
πάντως, και εμείς βιώσιμη ύλη είμαστε αν εξαιρέσεις τα οστά. Να μας γδέρνουν και να γινόμαστε βιοκαύσιμο.Γίνεται να δώ μια Φερράρι από μέσα;;;
Μπορουμε να σου παρουμε το δερμα και να δεις το εσωτερικο της φεραρι, αλλα σου απαγορευω να κοιταζεις τον πωπο της αγεννητης εγγονης μου
-
Έχω μια ερώτηση: Απαγορεύει η Ελληνική ορθόδοξη εκκλησία την καύση των νεκρών; Υπάρχει κάποιο σχετικό link με το αν το κάνει ή όχι;
_
-
ωχ,θα πεσουν κορμια,το βλεπω.
-
Όχι ρε συ, γιατί να πέσουν κορμιά...
Δε θέλω να σχολιάσω το γιατί κάνει ό,τι κάνει, ενδιαφέρομαι να μάθω αν το απαγορεύει ρητά ή όχι...
_
-
νομιζω εχουν γινει αλλα δεν ξερω για την εκκλησια τι λεει,μαλλον θα διαφωνει.
Nόμιμη πλέον η αποτέφρωση των νεκρών