-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα μπορουσες SKODAKIAS να μου δωσεις το λινκ με την προτροπη μου για βρισιμο του ενος μελους του φορουμ προς το αλλο;
Βασίλη, με πμ αυτά. -
Στεναχωριέμαι κι εγώ γι'αυτή τη φάση που βρίσκεται το forum. Ξέροντας οτι θα μπω και θα δω πράγματα που θα με στεναχωρήσουν μπαίνω όλο και λιγότερο και γίνομαι όλο και πιο επιλεκτικός στο τι διαβάζω (αυτό βέβαια, έτσι κι αλλιως, μόνο καλό είναι).
Βέβαια όσο υπάρχουν και συμμετέχουν στο forum κάποιοι άνθρωποι των οποίων την άποψη και το ήθος εκτιμάω ιδιαίτερα θα μπαίνω κι εγώ έστω και ως απλός αναγνώστης.
Οσο για τους μοντς (και για να μην είμαι εντελώς off topic)... Λάθη (κυρίως τύπων και όχι ουσίας) μπορεί να γίνονται (ειδικά αν τους περιμένεις στη γωνία όλο και κάτι θα βρεις) αλλά όποιος μένει εκει, δεν κοιτάει την ουσία (που είναι πιστεύω οι καλές προθέσεις) και γενικεύει κινδυνεύει να χαρακτηριστεί (τουλάχιστον απο 'μενα) ως κακοπροαίρετος.
Αυτά.
Καλά μυαλά σε όλους μας -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
[color=green]Το τόπικ άνοιξε και σας περιμένεικορυφαίο!!!
-
Ο χρήστης skodakias έγραψε:
Πάει αυτό και πάμε παρακάτω.Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ανακαλώ όλα όσα είπα που μπορεί να έθιξαν Skoda, VAG, και οποιοδήποτε μέλος του Skoda clan.
Πλαστικό αυτοκινητάκι 800 κιλών οδηγάω και δεν θέλω να με πατήσει κανένας τσέχικος οδοστρωτήραςΜε το υπογραμμισμένο δεν γελάω και δεν δέχομαι κανένα ρατσιστικό σχόλιο πρός τα εμένα ή οποιοδήποτε μέλος του skodaclub.
Οπότε ή λές ότι έκανες λάθος στην πληκτρολόγηση ή απαιτώ από τους mod ΟΧΙ ban, αλλά σύσταση προς το πρόσωπο σου. !!!Sygnomi, alla gia eksigise mou pos ethiksa esena H ta meloi tou Skoda club???
Σε περίπτωση που δεν ξέρεις, (κάτι που πιθανότατα συμβαίνει) clan=φατρία και ουχί η ελληνική λέξη στην οποία πήγε το μυαλό σου...
Για να εξηγήσω ..... Κάποτε την λέξη Clan την είχαν 'συνδέσει' με μια ρατσιστική οργάνωση η οποία έκαιγε σταυρούς κλπ κλπ.
Εγώ λοιπόν, παρόλο που ο charmak66 ξέρει καλύτερα από εμένα τις γνώσεις μου, διαβάζοντας skoda clan το μυαλό μου πήγε εκεί.
Και δυστυχώς πιστεύω ότι και του lotusnick εκεί ήταν όταν το έγραφε.
Πάντως δεν πήγε ποτέ στην ελληνική λέξη που είπε ο charmak66. Προφανώς πήγε σε αυτόν και για αυτό το έγραψε.Οπότε lotusnick περιμένω να μου εξηγήσεις τι εννοούσες. Ευχαριστώ.
Poli euxaristos, na sou lyso tin aporia, skodakia.
O charmak66 epiase to noima eno esy pou den gnorizes tin enoeia tis leksis clan, katalabes lathos kai me pareksigises.Nikos
An thes mas systynese kai esy gia na kseroume me pion milame
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Πάει αυτό και πάμε παρακάτω.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ανακαλώ όλα όσα είπα που μπορεί να έθιξαν Skoda, VAG, και οποιοδήποτε μέλος του Skoda clan.
Πλαστικό αυτοκινητάκι 800 κιλών οδηγάω και δεν θέλω να με πατήσει κανένας τσέχικος οδοστρωτήραςΜε το υπογραμμισμένο δεν γελάω και δεν δέχομαι κανένα ρατσιστικό σχόλιο πρός τα εμένα ή οποιοδήποτε μέλος του skodaclub.
Οπότε ή λές ότι έκανες λάθος στην πληκτρολόγηση ή απαιτώ από τους mod ΟΧΙ ban, αλλά σύσταση προς το πρόσωπο σου. !!!Sygnomi, alla gia eksigise mou pos ethiksa esena H ta meloi tou Skoda club???
Σε περίπτωση που δεν ξέρεις, (κάτι που πιθανότατα συμβαίνει) clan=φατρία και ουχί η ελληνική λέξη στην οποία πήγε το μυαλό σου...
Για να εξηγήσω ..... Κάποτε την λέξη Clan την είχαν 'συνδέσει' με μια ρατσιστική οργάνωση η οποία έκαιγε σταυρούς κλπ κλπ.
Εγώ λοιπόν, παρόλο που ο charmak66 ξέρει καλύτερα από εμένα τις γνώσεις μου, διαβάζοντας skoda clan το μυαλό μου πήγε εκεί.
Και δυστυχώς πιστεύω ότι και του lotusnick εκεί ήταν όταν το έγραφε.
Πάντως δεν πήγε ποτέ στην ελληνική λέξη που είπε ο charmak66. Προφανώς πήγε σε αυτόν και για αυτό το έγραψε.Οπότε lotusnick περιμένω να μου εξηγήσεις τι εννοούσες. Ευχαριστώ.
Poli euxaristos, na sou lyso tin aporia, skodakia.
O charmak66 epiase to noima eno esy pou den gnorizes tin enoeia tis leksis clan, katalabes lathos kai me pareksigises.Nikos
Οποιοσδήποτε έχει δει το Braveheart θα το έκανε!
-
Φίλοι μου καλοί, διαβάστε από την αρχή τα θέματα
'Skoda Octavia GT' και 'Περιοδικό 4τ:you must be joking'
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=16536
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=17321και πείτε μου ποιός ή ποιοί ξεκινάνε τις χαζές και κουτοπόνηρες αντιπαραθέσεις ....
Επειδή έπεσαν μερικά screenshots και σχολιάστηκαν, να πω το εξής:
Οτι γράψαμε, το γράψαμε δημόσια. Οι αναφορές σε popolaroυς, πανηγύρι, τζερτζελέ, κλπ έγιναν γιατί ήταν γνωστό ότι θα γινόντουσαν ... όπως κι έγιναν ... δεν ανοίχτηκε το θέμα για να 'δημιουργήσουμε' φασαρία, όμως ξέραμε ότι κάποιοι θα επεδίωκαν τη φασαρία (όπως κι έκαναν). Εάν θέλαμε να κάνουμε έγκλημα εκ προμελέτης, τότε δεν θα το ανακοινώναμε δημόσια. Το θέμα το ανοίξαμε, ναι, για να κράξουμε το περιοδικό για το συγκεκριμένο θέμα του, για κανέναν άλλο λόγο.
Τώρα το πως μιλάμε μεταξύ μας, ο Yoda, εγώ, ο ΚΟSTAS κλπ, ναι είναι παρεξηγήσιμο ίσως από ανθρώπους που δεν μας γνωρίζουν, αυτό το καταλαβαίνω και δικαιολογώ την καχυποψία σας.Τέλος κι επειδή μου άρεσε η απάντηση που έλαβα από φίλο σε άλλο φόρουμ, τη παραθέτω γιατί με καλύπτει 100%
Τι το ψάχνετε και σεις βρε Abs ... Οι 4Τ, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι τίποτα περισσότερο πλέον από μια σκιά του αλλοτινού καλού εαυτού τους (τη φήμη του οποίου εξακολουθούν να εξαργυρώνουν εμπορικά) ...
Σε ότι αφορά το τελευταίο τεύχος απλώς η 'προσπάθεια' χειραγώγησης (εκούσια ή ακούσια) του αγοραστικού κοινού ήταν πολύ πιο απροκάλυπτη και εμφανώς μεροληπτική, γι αυτό και περισσότερο ενοχλητική ...
Προφανώς οι άνθρωποι δεν έχουν 'καταλάβει' ότι πέραν των περιστασιακών αναγνωστών και όσων θεωρούν τους 4Τ ένα απλό 'ειδικού τύπου' περιοδικό ποικίλης ύλης υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που θέλουν να ξαναδούν το επίπεδο αρθρογραφίας που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε κάμποσα χρόνια πρίν ... Προφανώς από τις έρευνες αγοράς που έχουν στα χέρια τους όλοι εμείς απλά δεν είμαστε τόσοι ώστε να είμαστε 'υπολογίσιμοι' ...
Φιλικά
Θανάσης -
Θα μπορουσες SKODAKIAS να μου δωσεις το λινκ με την προτροπη μου για βρισιμο του ενος μελους του φορουμ προς το αλλο;
Βασίλη, με πμ αυτά.Οχι Σπυρο με πμ,γιατι κ εγω την ιδια σκεψη με τον Βασιλη εκανα,αλλα δεν προλαβα να ποσταρω...
Τεσπα....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Βασίλη, με πμ αυτά.Οχι Σπυρο με πμ,γιατι κ εγω την ιδια σκεψη με τον Βασιλη εκανα,αλλα δεν προλαβα να ποσταρω...
Τεσπα....
Υποθέτω οτι ο SKODAKIAS εννοεί αυτό κι αυτό
Τώρα βέβαια αν αυτά μπορούν να θεωρηθούν 'παροτρύνσεις για βρίσμο'...
-
Ο Βασιλης πουθενα δεν λεει να βριστουν μεσω πμ...Λεει πως υπαρχουν και τα πμ.
Ετσι μενω εγω...Ειρωνικο ηταν φυσικα κ πιστευω οτι το καταλαβαν οι περισσοτεροι...
Τεσπα σταματω εδω..
-
IBTL
-
Ο χρήστης BILL33 στις 26/07/05 22 έγραψε:
Ουφ!!!
Καταντησε κουραστικο.Υπαρχουν και τα pm.Μαλιστα.......
Αυτο ειναι παροτρυνση για βρισιμο;Ευχαριστω για το λινκ hrdoukas
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ουφ!!!
Καταντησε κουραστικο.Υπαρχουν και τα pm.Μαλιστα.......
Αυτο ειναι παροτρυνση για βρισιμο;Ευχαριστω για το λινκ hrdoukas
Όχι, δεν είναι. Ούτε το δικό σου, ούτε το ειρωνικό 'Έλεος, βριστείτε με πμ' του Bagus. Καλό είναι να μην πιανόμαστε από κάπου για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα.
IBTL
Αυτό που γράφεις συνέχεια, σημαίνει 'Ιn between the lines' ή 'I beat the lock' ?
-
IBTL
Αυτό που γράφεις συνέχεια, σημαίνει 'Ιn between the lines' ή 'I beat the lock' ?
Αcronym finder RULEZ!!!
Έδιτ ...από κει το κοιταξα, αλλά έχει 3 ερμηνείες, γι αυτό ρωτάω [Κrus]
Εδιτ: Το κατάλαβα οτι το είδες από κει γιατι κι εγώ που το ψαξα αυτά μου έβγαλε
Έδιτ 2: την επόμενη φορά που θα κάνεις έδιτ ποστ σου που έχω ήδη κάνει εδιτ, θα σε προτείνω για ban... έτσι, για να είμαστε και on-topic [Krus]
Εδιτ 2: ΟΚ
Εδιτ 3: Ωχ! Δεύτερη φορά!
Εδιτ 4: Ωχ! Τρίτη!
Εδιτ 5: Γμτ!!!!!!!!!
-
IBTL
In Before The Lock, ειναι ενα 'παιχνιδι' που παιζουμε σε ενα αλλο φορουμ, στο οποιο επειδη ειναι στα αγγλικα τα γραμματα γραφονται με 'bold' μεσα στην προταση.
Επισης ο καθε mod εχει και την δικη του ατακα οταν κλεινει/μετακινει ενα θεμα, στην περιπτωση σου θα μπορουσε να ηταν
'Αυτο το θεμα κρεμιεται απο το καταρτι' η 'Το θεμα σπρωχνεται απο την σανιδα'
-
einai ola 1 kai 1 ta pedia polu kala pedia
elpizo min to pirate prosopika -
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Nikos
Ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο πόστ.
Γιάννης.
τους είχαν προτρέψει για ανταλλαγή των οποιοδήποτε ύβρεων μέσω πμ.
Αυτά τα είχα γράψει εδώ .
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=17378Οσο για την λέξη 'clan' οκ Νίκο. Δεκτό.
Για τα άλλα μάλλον στο προτρέψει θα έπρεπε να έχω βάλει '.
Ομως και τα δυο είχαν την σκέψη (άλλος λίγο άλλος πολύ) 'τι μας τα ζαλίζετε ??? Κάντε ότι θέλετε μέσω πμ και δεν μας νοιάζει'Τες πα. Αρκετά ασχοληθήκαμε με αυτό.
Πάντως αν θέλετε ξαναδιαβάστε τα τόπικ που λέει ο AbS.
-
Ο χρήστης skodakias έγραψε:
Τες πα. Αρκετά ασχοληθήκαμε με αυτό.
Ω, ναι!
-
Μαλιστα.
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
einai ola 1 kai 1 ta pedia polu kala pedia
elpizo min to pirate prosopikaΜΑΝΤΑΚΟ...............
Αν βγαλεις κατω απο 16 κακκομοιρη μου στο γ τριμηνο παει το κομπιουτερ.............
-
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=13389&postdays=0&postorder=asc&start=0
Δεν εχω να προσθεσω τιποτα περισοτερο απο οσα διαβαζα αυτες τις μερες απο
τα μελη πλην των εμπλεκομενων παρα μονο οτι τελικα δεν υπαρχουν καλοι και
κακοι σε αυτο το θεμα.ολοι τους εβαλαν το χερακι τους και εθεσαν τα υπολοιπα
μελη μαρτυρες στην κοντρα τους.Δειτε ενα τυχαιο παραδειγμα υβρης πριν αρκετο καιρο.
ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ 4Τ Forum