-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν γνώριζα kyan ότι παραιτήθηκες από mod. Θεωρώ ότι δεν ήταν σωστή η απόφαση, αφού προφανώς κινήθηκες σ' αυτή την απόφαση εξαιτίας της ιστορίας με τα δύο ban.
Το ένα από τα δύο άτομα, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ήταν εκτός από προκλητικό και τελείως ανώριμο να συμμετάσχει χωρίς trolling στο φόρουμ. Θα πεις 'ήταν ο μόνος;'. Όχι, αλλά δεν ήταν ο μόνος που έφαγε ban - προηγήθηκαν και άλλοι που δεν ήταν alfisti, επειδή έλεγαν βλακείες και προσέβαλλαν τα μέλη του φόρουμ. Γιατί δεν διαμαρτυρήθηκες για τη δική τους αποπομπή; Νομίζω ότι πήρες μια βιαστική απόφαση.Έτσω και καθυστερημένα:
Οι δύο που απεβλήθηκαν δεν ήταν η αιτία αλλά η αφορμή. Δεν μπορώ/θέλω να πω περισσότερα αλλά δεν παραιτήθηκα από συμπαράσταση προς αυτούς.
-
Κώστα σίγουρα η επιλογή σου είναι σεβαστή, αλλά ελπίζω να μη πάψεις να γράφεις γενικά στο φόρουμ. Οι απόψεις σου (όπως κι όλων - έστω των περισσοτέρων - εδώ μέσα) χρειάζονται για να παραμείνει το φόρουμ όπως το θέλουμε οι περισσότεροι.
-
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Τώρα που έχω και ADSL στο σπίτι κάτι θα μοντάρω.
-
-
-
Langoliers. Πολύ καλό θρίλερ, να το δείτε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Langoliers. Πολύ καλό θρίλερ, να το δείτε.μπλιαχ
-
-
εγω θα ήθελα να καταγγείλω ότι κάποιοι εδώ μέσα εκμεταλευόμενοι τις γνωριμίες έχουν μεγαλύτερα AVATAR από τους αλλους? (Τι 80χ80? ορια και χαζομάρες)
ΕΧΟΥΝ το διπλό από εμένα.... σνιφφφφφφφ
-
Θέλω και εγώ μεγαλύτερο avatar, αλλά δεν ξέρω τι να βάλω!
Η καρδιά-κινητήρας πάντως με τη seat θα αποχωρήσει, γιατί όλοι με θεωρούν σεατάκια...ειδικά εκείνος ο μιράγκε!
-
Μιράζ παλιοσεατάκια
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγω θα ήθελα να καταγγείλω ότι κάποιοι εδώ μέσα εκμεταλευόμενοι τις γνωριμίες έχουν μεγαλύτερα AVATAR από τους αλλους? (Τι 80χ80? ορια και χαζομάρες)ΕΧΟΥΝ το διπλό από εμένα.... σνιφφφφφφφ
Δεν θέλει κόπο...θέλει τρόπο!
-
Για λέγε? Τι να κανουμε να αραιωσουμε τα pixel?
-
Imageshack my friend
-
να βάλω λινκ? εννοείς? πόσο μεγάλο δέχεται?
-
κατάλαβα. Το μεγάλωσα λίγο
Νομίζω ότι ειναι αρκετό...
Αυτό ζει για πάντα ή γίνεται expire? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
κατάλαβα. Το μεγάλωσα λίγο
Νομίζω ότι ειναι αρκετό...
Αυτό ζει για πάντα ή γίνεται expire?Ζει και βασιλεύει!
-
ωραια... τότε κακως μίλησα για γνωριμίες κλπ... σε σχέση με τους moderators
ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
εμενα με γραψανε που τους ειπα να μου αλλαξουν νικνειμ.
ποιος ξερει τι κανανε κεινη την ωρα...Δεν είναι κι εύκολο αυτό. Αν το ζητάγαμε όλοι σκέψου τι θα γινόταν.
Εναλακτική λύση είναι να ξαναγραφτείς με το όνομα που θέλεις. Το μόνο που θα αλλάξει είναι ότι δε θα έχεις τις δημοσιεύσεις που ήδη έχεις κάνει 'στο λογαριασμό σου'.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
εμενα με γραψανε που τους ειπα να μου αλλαξουν νικνειμ.
ποιος ξερει τι κανανε κεινη την ωρα...Δεν είναι κι εύκολο αυτό. Αν το ζητάγαμε όλοι σκέψου τι θα γινόταν.
Εναλακτική λύση είναι να ξαναγραφτείς με το όνομα που θέλεις. Το μόνο που θα αλλάξει είναι ότι δε θα έχεις τις δημοσιεύσεις που ήδη έχεις κάνει 'στο λογαριασμό σου'.
Αστον....απλά είναι ανυπόμονος! Περίμενε βρε Νάσο...........
ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ 4Τ Forum