-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Meτά από δύο εβδομάδων αποχή από το 4ΤΦ που ακολούθησε την παραίτησή μου από moderator θα πω πως το φόρουμ κυβερνάται από μια παρέα (αρκετά μεγάλη είναι η αλήθεια) της οποίας οι moderators είναι τρόπον τινά 'ηγέτες'. Αυτή η παρέα είναι μεν ανοιχτή αλλά δυστυχώς διακατέχεται από τη λογική 'αν δεν είσαι μέλος είσαι λιγότερο ίσος από τα μέλη μας'. Αυτή η λογική με απομάκρυνε συναισθηματικά σιγά-σιγά από την παρέα και όταν τελικά μοιραία αμβισβητήθηκε η 'αφοσίωσή' μου την εγκατέλειψα για λόγους ευθιξίας.
Συγγνώμη αν ακούγομαι πικρόχολος αλλά είμαι ειλικρινά πολύ απογοητευμένος και το μόνο που έχω να πω στους moderators ως συμβουλή είναι να προσέχουν τη μεροληψία τους ειδικά υπέρ ανθρώπων που γνωρίζουν προσωπικά, να είναι πιο μετριοπαθείς στην άσκηση των καθηκόντων τους και να προσέχουν να μην κάνουν αυθαιρεσίες.+1.
Την συνεισφορά τους θα την έκρινα μεροληπτική, παρόλο που πλέον το έχουν αποδεχθεί πρακτικά όλοι. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγώ πάντως νοιώθω οτι έχει χαθεί η μπάλα τις τελευταίες μέρες, η ανοχή σε πραγματικά απαράδεκτες συμπεριφορές είναι μεγάλη ακόμα και αν αυτές παραβιάζουν ξεκάθαρα τον κανονισμο....
Κρίμα...Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα
Που ρε παίδες?
Που έγινε παραβίαση του Κανονισμού και δεν υπηρξε επέμβαση?!Πλάκα μας κάνεις τώρα;;;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εγώ πάντως νοιώθω οτι έχει χαθεί η μπάλα τις τελευταίες μέρες, η ανοχή σε πραγματικά απαράδεκτες συμπεριφορές είναι μεγάλη ακόμα και αν αυτές παραβιάζουν ξεκάθαρα τον κανονισμο....
Που ρε παίδες?
Που έγινε παραβίαση του Κανονισμού και δεν υπηρξε επέμβαση?!Πλάκα μας κάνεις τώρα;;;
Δεν νομίζω να αστειεύεται, αλλά για πείτε: ποια είναι η παραβίαση που αμελήσαμε να επέμβουμε?
Την συνεισφορά τους θα την έκρινα μεροληπτική, παρόλο που πλέον το έχουν αποδεχθεί πρακτικά όλοι.
Εφόσον θα την έκρινες μεροληπτική, καλό είναι να μας πεις και εναντίον ΠΟΙΟΥ μεροληπτήσαμε, και αν σου είναι εύκολο, για ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ πιστεύεις ότι έγινε κάτι τέτοιο.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Meτά από δύο εβδομάδων αποχή από το 4ΤΦ που ακολούθησε την παραίτησή μου από moderator θα πω πως το φόρουμ κυβερνάται από μια παρέα (αρκετά μεγάλη είναι η αλήθεια) της οποίας οι moderators είναι τρόπον τινά 'ηγέτες'. Αυτή η παρέα είναι μεν ανοιχτή αλλά δυστυχώς διακατέχεται από τη λογική 'αν δεν είσαι μέλος είσαι λιγότερο ίσος από τα μέλη μας'. Αυτή η λογική με απομάκρυνε συναισθηματικά σιγά-σιγά από την παρέα και όταν τελικά μοιραία αμβισβητήθηκε η 'αφοσίωσή' μου την εγκατέλειψα για λόγους ευθιξίας.Συγγνώμη αν ακούγομαι πικρόχολος αλλά είμαι ειλικρινά πολύ απογοητευμένος και το μόνο που έχω να πω στους moderators ως συμβουλή είναι να προσέχουν τη μεροληψία τους ειδικά υπέρ ανθρώπων που γνωρίζουν προσωπικά, να είναι πιο μετριοπαθείς στην άσκηση των καθηκόντων τους και να προσέχουν να μην κάνουν αυθαιρεσίες.
Η ευθιξία δέιχνει φιλότιμο.
Από μόνο του αυτό είναι θετικό.
Αλλά εγώ θα σου έλεγα να το ξανασκεφθείς. -
@ krous... Για ποιο λόγο δεν αποβάλατε τον κριέζα παρόλο που έχετε στοιχεία για αυτά που είπε…;
Αυτό δεν είναι παραβίαση των κανονισμών;
Γιατί αποβάλατε τα παιδιά (αλφιστι) ; αυτά δεν είχαν προσβάλει άλλα μέλη;
Τώρα όμως δεν κάνατε το ίδιο…
-
@ krous... Για ποιο λόγο δεν αποβάλατε τον κριέζα παρόλο που έχετε στοιχεία για αυτά που είπε…;Αυτό δεν είναι παραβίαση των κανονισμών;
+1
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
@ krous... Για ποιο λόγο δεν αποβάλατε τον κριέζα παρόλο που έχετε στοιχεία για αυτά που είπε…;
Αυτό δεν είναι παραβίαση των κανονισμών;
+1
Είστε και οι δύο αρκετά παλιοί, ώστε να γνωρίζετε ότι κανείς δεν αποβάλλεται άμεσα. Προηγούνται παρατηρήσεις, και όχι μόνο μία φορά. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να είμαστε μετριοπαθείς και όχι 'μπάτσοι'.
-
Που ρε παίδες?
Περίμενα να ξέρεις πότε κάνω πλάκα Θανάση!
Οσον αφορά στον χρήστη που αναφέρεις, δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα!
Αλλο το ένα και άλλο το άλλο. Δεν μπαίνουν σε ζυγαριές αυτά.
-
Υπάρχουν παραδείγματα μεροληπτικής συμπεριφοράς κατά καιρούς, ανάμεσα σε μέλη.
Ανάλογα όμως από τη σκοπιά που τα βλέπεις μπορεί και να μην τα βλέπεις.Το πιο χτυπητό όμως που μου έρχεται στο μυαλό είναι όταν στο Ράλι Ακρόπολις του 04, ένας από τους μεγαλοπαράγοντες της διοργάνωσης και ιδιοκτήτης τουριστικών γραφείων, διαφήμιζε ευθαρσώς ενοικιαζόμενα δωμάτια και κανείς δεν τόλμησε να του πει τίποτα.
Ήταν καραμπινάτη παραβίαση του κανονισμού και οι μοντεράτορες έκαναν μάλλον τις πάπιες για να μην αναφερθώ σε άλλα επίκαιρα πουλερικά αφού όχι μόνο δεν το διέγραψαν, αλλά έκαναν και κουβεντούλα σχετικά με το θέμα της διαφήμισης σαν να μην τρέχει τίποτα.
Το θέμα βρίσκεται εδώ
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=7258&postdays=0&postorder=asc&start=0
Η δικαιολογία τότε ήταν πως η διαφήμιση είχε να κάνει με το Ακρόπολις, άρα και ήταν επιτρεπτή....το γράφει αυτό στον κανονισμό; Τουλάχιστον τότε δεν το έγραφε και φαντάζομαι δεν το γράφει ούτε και σήμερα.
Βλέπετε αν είσαι ο Χ και διοργανώνεις Ακρόπολις δεν σε πειράζουμε...άλλωστε μπορεί να κονομήσουμε και κανένα πάσο που ξέρεις...Αν είσαι ο Υ που δεν σε ξέρει ούτε η μαμά σου και λουκέτο θα σου βάλουμε και διαγραφές θα σου κάνουμε και ότι άλλο θέλουμε, βάση πάντα του ...κανονισμού. -
Παραβήκατε τους κανονισμούς εσείς οι ίδιοι ναι ή όχι ;
-
Παραβήκατε τους κανονισμούς εσείς οι ίδιοι ναι ή όχι ;Οχι. Ψάχνεις κάτι Θανάση?
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Υπάρχουν παραδείγματα μεροληπτικής συμπεριφοράς κατά καιρούς, ανάμεσα σε μέλη.
Ανάλογα όμως από τη σκοπιά που τα βλέπεις μπορεί και να μην τα βλέπεις.Το πιο χτυπητό όμως που μου έρχεται στο μυαλό είναι όταν στο Ράλι Ακρόπολις του 04, ένας από τους μεγαλοπαράγοντες της διοργάνωσης και ιδιοκτήτης τουριστικών γραφείων, διαφήμιζε ευθαρσώς ενοικιαζόμενα δωμάτια και κανείς δεν τόλμησε να του πει τίποτα.
Ήταν καραμπινάτη παραβίαση του κανονισμού και οι μοντεράτορες έκαναν μάλλον τις πάπιες για να μην αναφερθώ σε άλλα επίκαιρα πουλερικά αφού όχι μόνο δεν το διέγραψαν, αλλά έκαναν και κουβεντούλα σχετικά με το θέμα της διαφήμισης σαν να μην τρέχει τίποτα.
Το θέμα βρίσκεται εδώ
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=7258&postdays=0&postorder=asc&start=0
Η δικαιολογία τότε ήταν πως η διαφήμιση είχε να κάνει με το Ακρόπολις, άρα και ήταν επιτρεπτή....το γράφει αυτό στον κανονισμό; Τουλάχιστον τότε δεν το έγραφε και φαντάζομαι δεν το γράφει ούτε και σήμερα.
Βλέπετε αν είσαι ο Χ και διοργανώνεις Ακρόπολις δεν σε πειράζουμε...άλλωστε μπορεί να κονομήσουμε και κανένα πάσο που ξέρεις...Αν είσαι ο Υ που δεν σε ξέρει ούτε η μαμά σου και λουκέτο θα σου βάλουμε και διαγραφές θα σου κάνουμε και ότι άλλο θέλουμε, βάση πάντα του ...κανονισμού.Για του λόγου το αληθές και για να μην ψάχνετε ορίστε η τοτε απάντηση της διαχείρισης:>Οι moderators κρίναμε οτι η συγκεκριμένη αναφορά μπορούσε να μείνει αφου το RON Travel είναι γνωστό οτι ασχολείται με ενοικιάσεις δωματίων στο Ακρόπολις!
Περιπτώσεις προσωπικών χαρακτηρισμών όμως δεν εχουμε ποτέ αφήσει!Γίνονται οι απαραίτητες συστάσεις και αν δεν υπάρξει συμμόρφωση τότε το θέμα κλειδώνεται ενω γίνονται και οι απαραιτητες διορθώσεις!
**
Τον κανονισμό του Φόρουμ τον τηρούμε ΠΛΗΡΩΣ!Ουτε επιλεκτικά ούτε μισό όπως αναφέρεις**! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι. Ψάχνεις κάτι Θανάση?
Τίποτα… το βρήκα.
Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
· Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum (flaming) ή η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting)
· Η χρήση απρεπών, ειρωνικών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε είτε δημόσια στο 4T-Forum είτε με προσωπικό μήνυμα -
Αν ειπώθηκαν (γράφτηκαν) αυτά που μάθαμε οι περισσότεροι τότε η αποβολή είναι το λιγότερο που πρέπει να γίνει.
Σε θέματα αξιοπρέπειας δε μετρούν ζυγαριές. Εγώ του λάχιστον έτσι έχω μάθει.
Για προσωπική επίθεση σε πρώτο πρόσωπο δε με νοιάζει καθόλου, αλλά σε τρίτο προσωπο ξεπερνάει κάθε όριο επιείκιας.
-
@ takinen
Ναι. Και?
Αυτό που λές έγινε. Και τι σημαίνει?
Οτι οι moderators παρέβησαν τον Κανονισμό ετσι?
Υπάρχει απάντηση που εξηγεί για ποιό λόγο το θέμα είχε παραμείνει.
Το πρόβλημα που είναι? -
Οχι. Ψάχνεις κάτι Θανάση?
Τίποτα… το βρήκα.
Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
· Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum (flaming) ή η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting)
· Η χρήση απρεπών, ειρωνικών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε είτε δημόσια στο 4T-Forum είτε με προσωπικό μήνυμαΣωστά.
Και αν συμβεί κάτι τέτοιο γίνονται συστάσεις άμεσα. Αν το μέλος δεν συμμορφωθεί αποβάλλεται.Σε περίπτωση οποιασδήποτε μη συμμόρφωσης με τον παρόντα κανονισμό λειτουργίας και χρήσης του 4T-Forum, οι επόπτες μπορούν, ανάλογα με τη βαρύτητα της παράβασης:
- Να συστήσουν στους παρεκτρεπόμενους χρήστες τη συμμόρφωση με τους κανόνες χρήσης του 4Τ-Forum, και ενδεχόμενα να επαναλάβουν τη σύστασή τους αυτή (δημόσια ή με προσωπικό μήνυμα)
- Να διορθώσουν μηνύματα στα σημεία όπου παραβιάζονται οι κανόνες χρήσης
- Να κλειδώσουν θέματα έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η δημοσίευση νέων μηνυμάτων σε αυτά
- Να διαγράψουν μηνύματα ή θέματα αποστέλλοντας ταυτόχρονα προσωπικό μήνυμα στο μέλος με τις κατάλληλες συστάσεις ή δημοσιεύοντας τις συστάσεις αυτές στο εν λόγω θέμα
- Σε περίπτωση επανειλημμένης και συστηματικής παραβίασης των κανόνων χρήσης από κάποιο χρήστη, καταρχήν να προειδοποιήσουν και στη συνέχεια να απαγορεύσουν στο χρήστη τη συμμετοχή του στο 4T-Forum
- Να κάνουν συνδυασμό των παραπάνω
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
@ takinen
Ναι. Και?
Το πρόβλημα που είναι?Δεν έχω κάποιο πρόβλημα Νίκο.
Αυτό που έγινε τότε ήταν σαφής μεροληπτική συμπεριφορά απέναντι σε κάποιον και καταπάτηση του κανονισμού. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.
Όσο για την απάντηση σε εκείνο το σημείο δεν ήταν σύνομη με τον κανονισμό. -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
@ takinen
Ναι. Και?
Το πρόβλημα που είναι?Δεν έχω κάποιο πρόβλημα Νίκο.
Αυτό που έγινε τότε ήταν σαφής μεροληπτική συμπεριφορά απέναντι σε κάποιον και καταπάτηση του κανονισμού. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.
Όσο για την απάντηση σε εκείνο το σημείο δεν ήταν σύνομη με τον κανονισμό.Λάθος Τάκη μπορεί να γίνει. Ηθελημένα ποτέ.
-
Αν το off topic που δεν προσδιορίζεται από τον κανονισμό το προσδιορίζουν οι moderators την μεροληπτική αντιμετώπιση ενός χρήστη ποιός την προσδιορίζει? Μα και πάλι οι moderators!
ΟΕΟ!!!!!
Ακόμα περιμένω μία απάντηση που παραβιάσα τον κανονισμό στην δημοσίευση που έκανα στα καπελλάκια! Με το πιο πάνω σκεπτικό θα πάρω το απ'ότι φαίνεται γιατί 'όλα τα ζωάκια του δάσους είναι ίσα , αλλά κάποια είναι λίγο πιο ίσα' κοινώς είσαι off topic και εντάξει μετά από δύο-τρείς μέρες είδαμε ότι είναι off topic και ο Apostolis και ο Taurus και επειδή σβήσαμε εσένα , μετά σβύνουμε και αυτούς! Αααα τώρα δεν μεροληπτούμε! ΟΕΟ!!!
Ή γράφει ένας mod μία '#$%#@%' κάπου , την χρησιμοποιεί με quote κάποιος άλλος χρήστης , είναι παραβίαση κανονισμού. OEO!!!!
Σε λίγο θα γραφτεί στον κανονισμό χρήσης ότι οι moderators έχουν και το ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ! Βοηθειά μας!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Ακόμα περιμένω μία απάντηση που παραβιάσα τον κανονισμό στην δημοσίευση που έκανα στα καπελλάκια! Με το πιο πάνω σκεπτικό θα πάρω το απ'ότι φαίνεται γιατί 'όλα τα ζωάκια του δάσους είναι ίσα , αλλά κάποια είναι λίγο πιο ίσα' κοινώς είσαι off topic και εντάξει μετά από δύο-τρείς μέρες είδαμε ότι είναι off topic και ο Apostolis και ο Taurus και επειδή σβήσαμε εσένα , μετά σβύνουμε και αυτούς! Αααα τώρα δεν μεροληπτούμε! ΟΕΟ!!!Πω πω, φαγώθηκε το πουλάκι!
Κι όμως, πήρες απάντηση.Στην ξαναγράφω: τα οφτόπικ σβήστηκαν, γιατί θα σβήνονταν έτσι κι αλλιώς. Το είχε γράψει από το πρώτο ποστ του τόπικ ο cmarin. Μερικά θέματα όπως αυτό με το καπελάκι ή οι ψηφοφορίες προς βράβευση στην κοπή της πίτας, έπρεπε να κρατηθούν εντελώς καθαρές από οφτόπικ.
Τώρα, αν αργήσαμε 2 ή 3 μέρες να σβήσουμε τα οφτόπικ, παρακαλώ σε, ω πουλί, μην πυροβολείς την ορχήστρα, δεν είμεθα υπάλληλοι αφιερωμένοι εξ ολοκλήρου στο φόρουμ, αλλά εθελοντές που προσπαθούμε για το καλύτερο
ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ 4Τ Forum