-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πω πω, φαγώθηκε το πουλάκι!
Κι όμως, πήρες απάντηση.Στην ξαναγράφω: τα οφτόπικ σβήστηκαν, γιατί θα σβήνονταν έτσι κι αλλιώς. Το είχε γράψει από το πρώτο ποστ του τόπικ ο cmarin. Μερικά θέματα όπως αυτό με το καπελάκι ή οι ψηφοφορίες προς βράβευση στην κοπή της πίτας, έπρεπε να κρατηθούν εντελώς καθαρές από οφτόπικ.
Τώρα, αν αργήσαμε 2 ή 3 μέρες να σβήσουμε τα οφτόπικ, παρακαλώ σε, ω πουλί, μην πυροβολείς την ορχήστρα, δεν είμεθα υπάλληλοι αφιερωμένοι εξ ολοκλήρου στο φόρουμ, αλλά εθελοντές που προσπαθούμε για το καλύτερο
Απάντηση σε πμ που έστειλα στον κουκ δεν πήρα !
Όπως και στο πιο παραπάνω ερώτημα. Ποιός ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ή την ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ?
Τέλος δύο τρία θρέντς με off topic δεν χαλάνε το θέμα όταν μάλλον βγάζουν και γέλιο! Και μην μου πείς ότι θα παραγγέλνατε ένα εκατομμύριο τριακόσιες κάτι χιλιάδες καπελάκια κατα λάθος γιατί θα πεθάνω στο
-
Πω πω, φαγώθηκε το πουλάκι!Πρόσεχε γιατί η έκφραση μπορεί να εκληφθεί με πολλές έννοιες και να μας σβού κανείς!
-
Προτείνω την δια παντός αποβολή* του μοντ 'Κρούση'. Η πρόταση αυτή αποτελεί αποτέλεσμα της γνωστής δυσαρέσκειας και χλευασμού του προσώπου του σε γνωστή Γερμανική αυτοβιομηχανία και η προτροπή του χρήστη Μanosk να χρησιμοποιήσει το δεύτερο Κορεάτικο όχημα του για να μπεί στην πίστα των Μεγάρων..
:):):) :P:P:P:P:PΛευτερία στα Οπελ...
*Aν ξαναεμφανιστεί στο φόρουμ και συνεχίσει την προπαγάνδα του θα του απαγορεύσουμε να ακουμπήσει κάθε τι φαγώσιμο σε επόμενη κοψιδοσυνάντηση ενώ θα πληρώσει κανονικά το λογαριασμό.
-
Απάντηση πήρες. Και ήμουν σαφής.
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι σε ένα θέμα που αφορούν παραγγελίες δεν χωράει δημοσίευση για 1.456.987,24 καπελλακια δεν μπορούμε να στο εξηγήσουμε εδω.
Αλλά...ντόρος να γίνεται!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Όπως και στο πιο παραπάνω ερώτημα. Ποιός ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ή την ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ?Την μεροληψία μου ή την αμεροληψία μου, την κρίνει η συνείδησή μου, ω φτερωτέ συνφορουμίστα. Το αυτό πιστεύω και για όλους τους ανθρώπους.
Στην πράξη, μη με ρωτάς ποιος πρέπει να κρίνει τον διαχειριστή. Αν και νομίζω η συνείδησή του κάνει μια χαρά τη δουλειά της και γι'αυτόν
Τέλος δύο τρία θρέντς με off topic δεν χαλάνε το θέμα όταν μάλλον βγάζουν και γέλιο! Και μην μου πείς ότι θα παραγγέλνατε ένα εκατομμύριο τριακόσιες κάτι χιλιάδες καπελάκια κατα λάθος γιατί θα πεθάνω στο
Στο συγκεκριμένο θέμα, χαλάνε κάποιους χρήστες που αναζητουν πληροφορίες του τύπου: 'πώς θα πληρώσω', 'ποιος μαζεύει λεφτά', 'πώς θα το παραλάβω', πληροφορίες ψιλο-χαμένες ανάμεσα σε οφτόπικ, καθώς και εμάς που κάνουμε την καταμέτρηση. Είναι τόσο κακό να κρατηθεί καθαρό? Διυλίζουμε τον κώνωπα μου φαίνεται, ω πουλί.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Απάντηση πήρες. Και ήμουν σαφής.Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι σε ένα θέμα που αφορούν παραγγελίες δεν χωράει δημοσίευση για 1.456.987,24 καπελλακια δεν μπορούμε να στο εξηγήσουμε εδω.
Αλλά...ντόρος να γίνεται!
Κατ'εσέ πήρα απάντηση!
Ότι ήμουνα off topic είναι μία απάντηση που έκρινες εσύ ή ο cmarin. Εγώ είπα ευθαρσώς ότι έκανα 'χιουμοριστική δημοσίευση'.Που παραβίασα τον κανονισμό χρήσης δεν απάντησες! Δεν αναφέρει πουθενά ότι απαγορεύονται οι 'χιουμοριστικές παρεμβάσεις'
Και πώς θα μπορούσες να απαντήσεις , προτίμησες να διαγράψεις - κλειδώσεις -κατά την προσφιλή σου τακτική - ώστε να μην χρειάζεται να απαντήσεις!
Απάντησέ μου τώρα ποιός κρίνει την Μεροληψία απέναντι σε χρήστες? Έτσι για να μην γίνεται 'ντόρος'
-
Όπως και στο πιο παραπάνω ερώτημα. Ποιός ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ή την ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ?
Την μεροληψία μου ή την αμεροληψία μου, την κρίνει η συνείδησή μου, ω φτερωτέ συνφορουμίστα. Το αυτό πιστεύω και για όλους τους ανθρώπους.
...Η απάντησή σου είναι ειλικρινής και την δέχομαι για σένα ω μοντεράτωρα Κρούση!
Όμως κρατάω τις αμφιβολίες μου για κάποιες άλλες 'συνειδήσεις'! Προσωπική γνώμη και πιστεύω σεβαστή!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγώ πάντως νοιώθω οτι έχει χαθεί η μπάλα τις τελευταίες μέρες, η ανοχή σε πραγματικά απαράδεκτες συμπεριφορές είναι μεγάλη ακόμα και αν αυτές παραβιάζουν ξεκάθαρα τον κανονισμο....
Κρίμα...Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα
Που ρε παίδες?
Που έγινε παραβίαση του Κανονισμού και δεν υπηρξε επέμβαση?!Λοιπον επειδή όλα αυτά ξεκίνησαν από δική μου δημοσίευση οφείλω να πάρω θέση δεν νομίζετε?
Λοιπόν καταρχήν αναφέρθηκε το θέμα του κανονισμού και απαντήσατε οτι κάνατε παρατήρηση. Θεωρείτε οτι το καλύψατε το θέμα ε?
Το θέμα είναι οτι στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είχαμε μια απλή ανταλαγγή Γαλλικών μεταξύ δύο ή και περισσότερων χρηστών, ο χρήστης KRIEZA στέλνει pm και του βρίζει την μάνα του popolarou και απάντηση ειναι η σύσταση? Δηλάδή πότε θα έπρεπε να φάει ban? Αμα του έλεγε οτι θα του ανατινάξει το σπίτι γιατί τόλμησε να θίξει την μάρκα που βγάζει το αμάξι που έχει αγοράσει?
Τι φοβάστε μήπως μετά σας την πέσει το club την εν λόγω εταιρείας? Εδώ θα είμαστε ( και είμαστε πολλοί δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει ) για να στηρίξουμε την απόφαση σας οπώς έγινε και με παλιότερα ban...Φοβάστε δηλαδή 10 άτομα που ουσιαστικά άρχισαν ( η ξανάρχισαν γιατί κάποια ήταν εδώ και παλιότερα ) να γράφουν απλά και μόνο για να κάνουν ντόρο γύρω από το πόσο γ@μ@το αμάξι οδηγούν εγκαταλείπωντας το παράλληλο σύμπαν στο οποίο μόνο Skoda υπάρχουν και τιποτα άλλο και ανέχεστε και εγώ δεν ξέρω πόσες σελίδες επί σελίδων με απίστευτους χαρακτηρισμούς και χαριτωμένα λογοπαίγνια? Και όχι μόνο αυτό αλλά όποιος τολμά να εκφέρει γνώμη που δεν τους αρέσει χαρακτηρίζεται 'χούλιγκαν' , 'χρονομέτρης' ( τον ξέρω το κύριο ήμουν εδώ τότε...) και 'popolaros' επιτρέπεται δλδ το nick ενός μέλους (παρόλο που αποχώρησε παραμένει στο forum ως μέλος ) να μετατρέπεται σε βρισιά ωραία πράγματα... Και το αποκορύφωμα σας λένε και πώς να κάνετε την δουλειά σας...
Έλεος...
Υ.Γ Αν είχαν δεί και άλλα μέλη το pm του εν λόγω χρήστη προς τον popolaro που έκανες edit φίλε Σπύρο ( είχε βρισιές καταλαβαίνω οτι έπρεπε να τις σβησεις ) να ξέρεις οτι κι άλλοι θα έγραφαν όσα γράφω εγώ
Αυτά τα ολίγα από μένα προς το παρόν... -
Κρίμα. Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες οι αγαπητοί (κυριολεκτώ) συντονιστές αυτού του φόρουμ ανέτρεψαν την όποια άποψη έγραψα γι΄αυτούς.
Ο υβριστής σουλατσάρει σε διάφορα θέματα, πλήν αυτού εδώ 'φυσικά' και συνεχίζει να λέει τις απόψεις του αντί να έχει αποβληθεί ΑΜΕΣΑ.
Εντάξει τι να γίνει απλά έβρισε και μάλλον κατά τη γνώμη των διαχειριστών για να υπαρξει αιτία αποβολής μάλλον έπρεπε να προχωρήσει και στη πράξη.
Να το χαίρεστε.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λοιπον επειδή όλα αυτά ξεκίνησαν από δική μου δημοσίευση οφείλω να πάρω θέση δεν νομίζετε?
Λοιπόν καταρχήν αναφέρθηκε το θέμα του κανονισμού και απαντήσατε οτι κάνατε παρατήρηση. Θεωρείτε οτι το καλύψατε το θέμα ε?
Το θέμα είναι οτι στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είχαμε μια απλή ανταλαγγή Γαλλικών μεταξύ δύο ή και περισσότερων χρηστών, ο χρήστης KRIEZA στέλνει pm και του βρίζει την μάνα του popolarou και απάντηση ειναι η σύσταση? Δηλάδή πότε θα έπρεπε να φάει ban? Αμα του έλεγε οτι θα του ανατινάξει το σπίτι γιατί τόλμησε να θίξει την μάρκα που βγάζει το αμάξι που έχει αγοράσει?
Τι φοβάστε μήπως μετά σας την πέσει το club την εν λόγω εταιρείας? Εδώ θα είμαστε ( και είμαστε πολλοί δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει ) για να στηρίξουμε την απόφαση σας οπώς έγινε και με παλιότερα ban...Φοβάστε δηλαδή 10 άτομα που ουσιαστικά άρχισαν ( η ξανάρχισαν γιατί κάποια ήταν εδώ και παλιότερα ) να γράφουν απλά και μόνο για να κάνουν ντόρο γύρω από το πόσο γ@μ@το αμάξι οδηγούν εγκαταλείπωντας το παράλληλο σύμπαν στο οποίο μόνο Skoda υπάρχουν και τιποτα άλλο και ανέχεστε και εγώ δεν ξέρω πόσες σελίδες επί σελίδων με απίστευτους χαρακτηρισμούς και χαριτωμένα λογοπαίγνια? Και όχι μόνο αυτό αλλά όποιος τολμά να εκφέρει γνώμη που δεν τους αρέσει χαρακτηρίζεται 'χούλιγκαν' , 'χρονομέτρης' ( τον ξέρω το κύριο ήμουν εδώ τότε...) και 'popolaros' επιτρέπεται δλδ το nick ενός μέλους (παρόλο που αποχώρησε παραμένει στο forum ως μέλος ) να μετατρέπεται σε βρισιά ωραία πράγματα... Και το αποκορύφωμα σας λένε και πώς να κάνετε την δουλειά σας...
Έλεος...
Υ.Γ Αν είχαν δεί και άλλα μέλη το pm που έκανες edit φίλε Σπύρο ( είχε βρισιές καταλαβαίνω οτι έπρεπε να τις βρίσεις ) να ξέρεις οτι κι άλλοι θα έγραφαν όσα γράφω εγώ
Αυτά τα ολίγα από μένα προς το παρόν...ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ POST ΠΟΥ ΈΧΩ ΔΙΑΒAΣΕΙ EVER ΣΤΟ 4TF.
Ο Κριεζά θα έπρεπε να ντρέπεται για το pm που έστειλε και θα έπρεπε να μην του γίνει μονο σύσταση αλλα και instant ban.
Ο Κριεζά έχει φάει άπειρες συστάσεις σε αλλα topic για αντίστοιχη συμπεριφορά και είναι αρκετά παλιό μέλος για να ξέρει πως λειτουργεί το forum.
Μου φαίνεται ότι έχει πιάσει το νόημα και έχει μέρiκα jail out cards και τα χρησιμοποιεί πολύ έξυπνα.Γιατί σβήστηκε το post του Ποπολάρου που έδειχνε το pm του Κριεζά???
Αφήστε το εκεί να ΘΑΥΜAΖΕΙ όλο το 4tf τι του έγραψε.Μέχρι τώρα νομίζa ότι οι MODs έκαναν καλή δουλειά μέσα στο metro του δυνατού.
Μετά από το incident του Κριεζά, νομίζω ότι Η έκαναν τεράστιο λάθος, Η λειτούργησαν με 2 μετρα και 2 σταθμά.MODS, ποτε δεν είναι αργά να παραδεχτείτε αυτό το λάθος και να επανορθώσετε
-
Ελάτε τώρα. Η ποιότητα ενός φόρουμ δεν εξαρτάται από τον αριθμό εκείνων που γράφουν, ειδικά εφόσον πρόκειται για φόρουμ τεχνικό και εξειδικευμένο.
- Πολλοί προτιμούν να διαβάζουν, αντί να γράφουν. Ή θέτουν ένα ερώτημα του τύπου 'Τι αμάξι να πάρω' και μετά εξαφανίζονται (ουδέν μεμπτό σ' αυτό). Ή, όπως οι περισσότεροι, δεν ενδιαφέρονται ν' ασχοληθούν σοβαρά με το φόρουμ, είτε επειδή 'τα γνωρίζουν όλα', είτε επειδή 'οδηγούν 20 χρόνια και τί να μας πουν τα νιάνιαρα', είτε επειδή 'ένα μάτσο αργόσχολοι αλήτες θα μας πουν πως να οδηγάμε'.
- Πολλοί που ασχολούνται στενά με τον χώρο της αυτοκίνησης υπάγονται σε άλλου τύπου φόρουμ: σε καγκουροφόρουμ, σε κοντροφόρουμ ή σε φόρουμ συγκεκριμένων αυτοκινητιστικών εταιρειών. Μπορεί να πέρασαν από εδώ, αλλά η φιλοσοφία των περισσότερων δεν ταίριαξε με τη δική τους. 'Εκδιώχθηκαν' κάμποσα μέλη του τέως TFRC ή απλώς δεν τους άρεσε το κλίμα που επικρατεί εδώ και που σε σημαντικό βαθμό δεν ανέχεται τις τυφλές κόντρες σε δημόσιους δρόμους; Νομίζω το δεύτερο.
- Πολλοί έχουν υποχρεώσεις που δεν τους επιτρέπουν να συμμετέχουν ενεργά επί χρόνια σε ένα φόρουμ.
- Άλλοι αισθάνονται πως ό,τι είχαν να πουν το είπαν και ό,τι είχαν ν' ακούσουν το άκουσαν. Ο μοναδικός λόγος που συγκεκριμένα άτομα μπαίνουν επί μακρόν σε συγκεκριμένο φόρουμ είναι το κλίμα παρέας, αν στην παρέα αυτή δεν κολλήσουν (για διάφορους λόγους) κάποιοι, απλώς σταματάνε να γράφουν. Αυτό επίσης δεν σημαίνει εκδίωξή τους.
-
To link αυτό δείχνει ότι ο Κριεζά τον συμπαθεί από παλιά τον Ποπολάρο, αλλα μάλλον δεν παίζει ρολο, ούτε χρειάστηκε σύσταση
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
**nexttt **version of pop....os
τεχνικ μου εκλεψες την ιδεα....
Και μολις ελεγα να ντυθω μα@κ@ς..... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ελάτε τώρα. Η ποιότητα ενός φόρουμ δεν εξαρτάται από τον αριθμό εκείνων που γράφουν, ειδικά εφόσον πρόκειται για φόρουμ τεχνικό και εξειδικευμένο.- Πολλοί προτιμούν να διαβάζουν, αντί να γράφουν. Ή θέτουν ένα ερώτημα του τύπου 'Τι αμάξι να πάρω' και μετά εξαφανίζονται (ουδέν μεμπτό σ' αυτό). Ή, όπως οι περισσότεροι, δεν ενδιαφέρονται ν' ασχοληθούν σοβαρά με το φόρουμ, είτε επειδή 'τα γνωρίζουν όλα', είτε επειδή 'οδηγούν 20 χρόνια και τί να μας πουν τα νιάνιαρα', είτε επειδή 'ένα μάτσο αργόσχολοι αλήτες θα μας πουν πως να οδηγάμε'.
- Πολλοί που ασχολούνται στενά με τον χώρο της αυτοκίνησης υπάγονται σε άλλου τύπου φόρουμ: σε καγκουροφόρουμ, σε κοντροφόρουμ ή σε φόρουμ συγκεκριμένων αυτοκινητιστικών εταιρειών. Μπορεί να πέρασαν από εδώ, αλλά η φιλοσοφία των περισσότερων δεν ταίριαξε με τη δική τους. 'Εκδιώχθηκαν' κάμποσα μέλη του τέως TFRC ή απλώς δεν τους άρεσε το κλίμα που επικρατεί εδώ και που σε σημαντικό βαθμό δεν ανέχεται τις τυφλές κόντρες σε δημόσιους δρόμους; Νομίζω το δεύτερο.
- Πολλοί έχουν υποχρεώσεις που δεν τους επιτρέπουν να συμμετέχουν ενεργά επί χρόνια σε ένα φόρουμ.
- Άλλοι αισθάνονται πως ό,τι είχαν να πουν το είπαν και ό,τι είχαν ν' ακούσουν το άκουσαν. Ο μοναδικός λόγος που συγκεκριμένα άτομα μπαίνουν επί μακρόν σε συγκεκριμένο φόρουμ είναι το κλίμα παρέας, αν στην παρέα αυτή δεν κολλήσουν (για διάφορους λόγους) κάποιοι, απλώς σταματάνε να γράφουν. Αυτό επίσης δεν σημαίνει εκδίωξή τους.
Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα που κολλάει αυτό με τα παραπάνω?
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
To link αυτό δείχνει ότι ο Κριεζά τον συμπαθεί από παλιά τον Ποπολάρο, αλλα μάλλον δεν παίζει ρολο, ούτε χρειάστηκε σύσταση**nexttt **version of pop....os
τεχνικ μου εκλεψες την ιδεα....
Και μολις ελεγα να ντυθω μα@κ@ς.....Λες τώρα να αρχίσουν τα απειλητικά pm από τους Skodisti?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λες τώρα να αρχίσουν τα απειλητικά pm από τους Skodisti?Τι φοβάστε μήπως μετά σας την πέσει το club την εν λόγω εταιρείας?
Και έχουμε και «βαριά» αμάξια.
……. εγκαταλείπωντας το παράλληλο σύμπαν στο οποίο μόνο Skoda υπάρχουν και τιποτα άλλο ……
Εδώ κάνεις λάθος.
…… όποιος τολμά να εκφέρει γνώμη που δεν τους αρέσει χαρακτηρίζεται 'χούλιγκαν' , 'χρονομέτρης' ( τον ξέρω το κύριο ήμουν εδώ τότε...) και 'popolaros'
Επειδή το διάβασα το θέμα, μάλλον σε όλους (καλά καλά, όχι σε όλους) τους άλλους δεν τους άρεσε που θίχτηκε ένα άρθρο των 4Τ.
Υ.Γ Αν είχαν δεί και άλλα μέλη το pm του εν λόγω χρήστη προς τον popolaro
Εχουν την δυνατότητα οι χρήστες να βλέπουν τα pm αλλων χρηστών???
Δηλαδή …. Έχουν δει όλα τα pm που έχω στείλει ????
edit [Krusenstern]
-
Κύριοι, ζητώ την ψυχραιμία σας! Ασχολούμαστε με το θέμα για το οποίο διαμαρτύρεστε, κι ας νομίζετε το αντίθετο.
-
Ο χρήστης skodakias έγραψε:
Λες τώρα να αρχίσουν τα απειλητικά pm από τους Skodisti?
Τι φοβάστε μήπως μετά σας την πέσει το club την εν λόγω εταιρείας?
……. εγκαταλείπωντας το παράλληλο σύμπαν στο οποίο μόνο Skoda υπάρχουν και τιποτα άλλο ……
Εδώ κάνεις λάθος.
…… όποιος τολμά να εκφέρει γνώμη που δεν τους αρέσει χαρακτηρίζεται 'χούλιγκαν' , 'χρονομέτρης' ( τον ξέρω το κύριο ήμουν εδώ τότε...) και 'popolaros'
Επειδή το διάβασα το θέμα, μάλλον σε όλους (καλά καλά, όχι σε όλους) τους άλλους δεν τους άρεσε που θίχτηκε ένα άρθρο των 4Τ.
Δηλαδή …. Έχουν δει όλα τα pm που έχω στείλει ????edit [Krusenstern]
Μπα καινούριος είσαι εσύ πουλάκι μου;
Αλλο φρούτο... ΗΒΗ
Δεν βοηθάς έτσι [Krus]
-
edit [Krusenstern]είναι πολύ εύκολο να αποδειχθεί αν ήταν αληθές το pm.
Τι μου θυμίζουν οι ξαφνικές μαζικές εγγραφές και η επιστροφή ορισμένων nicks στο forum;
-
Δηλαδή …. Έχουν δει όλα τα pm που έχω στείλει ????edit [Krusenstern]
Μην κοροϊδευόμαστε φιλε Skodakia.
Αν ο ποπολάρος έλεγε ψέματα, ο Κριεζά θα το έλεγε και η mods πολύ εύκολα θα το έλεγχαν.
Όμως mono αυτό δεν έγινε και συνέχισε να στέλνει να προσβλητικά pm παρέα με άλλον έξοχο SkodakiaΤι φοβάστε μήπως μετά σας την πέσει το club την εν λόγω εταιρείας?
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ανακαλώ όλα όσα είπα που μπορεί να έθιξαν Skoda, VAG, και οποιοδήποτε μέλος του Skoda clan.
Πλαστικό αυτοκινητάκι 800 κιλών οδηγάω και δεν θέλω να με πατήσει κανένας τσέχικος οδοστρωτήρας -
edit [Krusenstern]Σε αυτή τη περίπτωση κοιτάμε το παρελθόν.
Αν είναι βεβαρημένο τότε παίρνουμε κεφάλι αν όχι τότε είμαστε ελαστικοί.
ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ 4Τ Forum