-
δεν εχω τιποτα στο ονομα μου....
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν εχω τιποτα στο ονομα μου....Εκτός ακτής κι εσύ;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Με τα νομικά δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη.Μπορούμε να οργανώσουμε μια διαδήλωση με μισό εκατομμύριο κόσμο; Τότε και μόνο τότε θα το ξανασκεφτούν πριν προχωρήσουν.
http://www.oxi-alloi-foroi-stis-rodes.gr' target='_blank
Το ανεφερα και στο αλλο τοπικ με τις ακυρωσεις των πολυτελων αυτοκινητων . Μου στειλε την διευθηνση ενας φίλος ο οποιος πουλησε ενα bmw 316 που ειχε και ενα jimny και πηρε καινουριο ενα cherokee 3,7 . Πληρωσε και καλυψε με το ποθεν εσχες του το ποσο των 36000ευρω της αγορας και το πηρε για τις βολτες του και τις εκδρομες του και οχι για καθε μερα γιατι καιει τον απακο. Εχει φρικαρει και με το δικιο του, γιατι μετα απο μια βδομαδα που το αγορασε , εσκασε το φρουτο των τεκμηριων. Συμφωνα με το παλιο συστημα θα τον φορολογουν για περιπου 100000ευρω εισοδημα. Ειναι ιδιωτικος υπάλληλος και οχι διευθηνων συμβουλος καμια πολυεθνικης το παιδι, οπως πιθανον να τον φορολογησουν τα ξεφτερια του υπουργειου οικονομικων.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
δεν εχω τιποτα στο ονομα μου....
Εκτός ακτής κι εσύ;
προστατευομενο μελος αν και μετα τα 24 νομιζω οτι παυει κι αυτο....
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Με τα νομικά δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη.
Μπορούμε να οργανώσουμε μια διαδήλωση με μισό εκατομμύριο κόσμο; Τότε και μόνο τότε θα το ξανασκεφτούν πριν προχωρήσουν.
http://www.oxi-alloi-foroi-stis-rodes.gr' target='_blank' target='_blank
Το ανεφερα και στο αλλο τοπικ με τις ακυρωσεις των πολυτελων αυτοκινητων . Μου στειλε την διευθηνση ενας φίλος ο οποιος πουλησε ενα bmw 316 που ειχε και ενα jimny και πηρε καινουριο ενα cherokee 3,7 . Πληρωσε και καλυψε με το ποθεν εσχες του το ποσο των 36000ευρω της αγορας και το πηρε για τις βολτες του και τις εκδρομες του και οχι για καθε μερα γιατι καιει τον απακο. Εχει φρικαρει και με το δικιο του, γιατι μετα απο μια βδομαδα που το αγορασε , εσκασε το φρουτο των τεκμηριων. Συμφωνα με το παλιο συστημα θα τον φορολογουν για περιπου 100000ευρω εισοδημα. Ειναι ιδιωτικος υπάλληλος και οχι διευθηνων συμβουλος καμια πολυεθνικης το παιδι, οπως πιθανον να τον φορολογησουν τα ξεφτερια του υπουργειου οικονομικων.
Οριστε ,πως το ιδιο το κρατος εξαπατα τους πολιτες του ..
Και εμεις ασχολουμαστε με το πως καποιοι εχου Cayenne κ.λ.π ...Αν το κρατος εχει προβλημα με καποιους να το λυσει με αυτους κ οχι να παρει η μπαλα ολους ..
Χωρια που ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ στην πραγματικοτητα φορους σε καθε μας αγορα και ειδικα στο αυτοκινητο ..
-
Παιδια τα τεκμηρια απο ποσα κυβικα και πανω θα ισχυουν?Κατι ακουσα απο 1600 και πανω , ισχυει?
-
Κανεις δεν ξερει ...ουτε ο αλογοσκουφης !!
Δηολαδη αν το εφαρμουν αυτο και πουλησει ο αλλος τo 'πολυτελες' αυτοκινητο των 1800cc ή 2000cc και παρει 1400 λυθηκε το προβλημα της φοροδιαφυγης ???
Εγω πιστευω οτι το κανουν απλα για να εγκλωβισουν τους Ελληνες επειδη ειδαν οτι οι περισσοτεροι εχουν αυτοκινητο πανω απο 1600ευρω και ετσι να κανουν μια ΑΡΠΑΧΤΗ γεμιζωντας αμεσα τα ταμεια ..
Αν ειχαμε Δικαιοσυνη σε αυτη την χωρα θα επρεπε να επεμβει ο εισαγγελεας ,οχι μονο για το αντισυνταγματικο του μετρου , αλλα και για την αναδρομικη ισχυ του ..
Το μετρο στοχευει στους πολλους ,οι λιγοι οπως ειπα κ πριν εχουν ηδη παρει τα μετρα τους ..
-
Ναι, απλά δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύσει ένα τέτοιο μέτρο αναδρομικά, να εξαπατηθεί τόσος κόσμος, και να βρουν χρήματα και να πληρώσουν όλοι αδιαμαρτύρητα τους 'φόρους' που υποτίθεται ότι θα 'οφείλουν' εξαιτίας των κυβικών τους ή ό,τι άλλο μας πουν. Δε μπορεί να είναι ΤΟΣΟ ηλίθιοι στο Υπουργείο Οικονομικών και να μη μπορούν να φανταστούν τις συνέπειες που θα έχει μια τέτοια κίνηση.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Δε μπορεί να είναι ΤΟΣΟ ηλίθιοι στο Υπουργείο Οικονομικών και να μη μπορούν να φανταστούν τις συνέπειες που θα έχει μια τέτοια κίνηση.Δεν είναι (μόνο) ηλίθιοι, είναι άσχετοι με το 'επάγγελμα' και επικίνδυνοι για τη χώρα ...
Ειλικρινά πιστεύεις πως θα υπάρξουν ΚΑΝ συνέπειες; Με τόσα που έχουμε ζήσει μέχρι τώρα, πόσες φορές θα έπρεπε να υπάρξουν 'συνέπειες' ; -
Φίλε Govus θα διαφωνήσω.
Δεν είναι ηλίθιοι ούτε άσχετοι.
Αντιθέτως είναι έξυπνοι και σχετικότατοι με το επάγγελμα αφού συνεχίζουν να θεωρούνται πολιτικοι και ο κόσμος δεν τους έχει στείλει σπίτια τους ή στην φυλακή.
ΕΜΕΙΣ (και ο υπογράφων πρώτος) είμαστε ΗΛΙΘΙΟΙ και ΑΣΧΕΤΟΙ καθώς συνεχίζουμε να καταπίνουμε όποια αυθαίρετα, παράνομα, καταχρηστικά και παράλογα μέτρα κατεβάζει το διεστραμμένο κεφάλι τους για να γεμίσουν με τα δικά μας λεφτά τα ταμεία που εκείνοι πανέξυπνα και σχετικότατα αδειάζουν από τον δικό μας κόπο που τους πληρώνουμε κάθε μέρα με την μορφή των έμμεσων ή άμεσων φόρων που πάντα πληρώναμε, πληρώνουμε και θα πληρώνουμε.
Ελάτε στο http://www.oxi-alloi-foroi-stis-rodes.gr' target='_blank και με την βοήθεια του καθενός ξεχωριστά όλοι μαζί μπορούμε κάτι να κάνουμε.
ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ
-
Κόστος χρήσης Ι.Χ.: 1.900€. Τεκμήριο 16.700€!
-
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=50581' target='_blank
-
Για κάθε στοιχείο τεκμηρίου πέρα από το δεύτερο το άθροισμα των τεκμηρίων προσαυξάνεται κατά 10%. Εάν, για παράδειγμα, ένας φορολογούμενος έχει δύο Ι.Χ. με τεκμήρια 15.000 ευρώ και 20.000 ευρώ και ένα σκάφος με τεκμήριο 15.000 ευρώ, τότε το άθροισμά τους, το οποίο ανέρχεται σε 50.000 ευρώ, θα προσαυξηθεί κατά 10%, δηλαδή κατά 5.000 ευρώ επιπλέον, και θα φτάσει τα 55.000 ευρώ.
-
Το εισόδημα το οποίο προσδιορίζεται με βάση τα τεκμήρια διαβίωσης θεωρείται εισόδημα από ελευθέριο επάγγελμα, για το οποίο θα ισχύει η κλίμακα με το αφορολόγητο όριο των 10.500 ευρώ (όχι η νέα κλίμακα με το φόρο 10% στα πρώτα 10.500 ευρώ). Συνεπώς, εάν ένας φορολογούμενος είναι μισθωτός και δεν μπορεί με τα εισοδήματά του να καλύψει τα τεκμήρια διαβίωσης, η φορολόγησή του δεν θα γίνεται με τη φορολογική κλίμακα των μισθωτών, όπου το αφορολόγητο είναι 12.000 ευρώ, αλλά με την κλίμακα των μη μισθωτών, στην οποία ισχύει το χαμηλότερο αφορολόγητο των 10.500 ευρώ.
Μόνο εξαιτίας της εξέλιξης αυτής θα επιβαρύνεται με επιπλέον φόρο 225 ευρώ. -
Η φορολόγηση με βάση τα τεκμήρια θα έχει ως αποτέλεσμα και την επιβάρυνση του φορολογουμένου με προκαταβολή φόρου 55%, που θα προσαυξάνει το ποσό του κύριου φόρου εισοδήματος.
Eγω Λεω οτι πρεπει να ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ κυριολεκτικως κ να αφησουμε την ανταλλαγη email...
http://www.oxi-alloi-foroi-stis-rodes.gr/' target='_blank
'Tην ερχομένη Κυριακή 14/9 στις 10 το πρωί θα βρεθούμε ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ στα Goody’s ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ για να υπογράψουμε το καταστατικο συστασης Συλλόγου που αποφασίσθηκε να ιδρυθεί έτσι ώστε η κινητοποίηση όλων των οδηγών τροχοφόρων του http://www.oxi-alloi-foroi-stis-rodes.gr' target='_blank να αποκτήσει και κάποια νομική βάση και μελλοντικά και εκπροσώπους (αν τύχει και κάποιος από τους “εθνοπατέρες” πει “μα καλά ποιός είναι ο εκπρόσωπος σας?” και πώς έχουμε αποφασίσει τί θέλουμε τόσοι άνθρωποι)'
-
-
ο αλογομουρης τα μαζεψε και μαλλον θα υπαρχει μπει τεκμηριο το κοστος χρησης - μειωμενο
-
Τιποτα δεν ειναι σιγουρο ,αλλα δεν θα ειναι μονον το κοστος του αυτοκινητου ,αλλα και του σπιτιου και του φροντιστηριου και του σπιτιου στο χωριο και οτι αλλο τους κατεβει στο κεφαλι ...
Σκεφτειτε επισης την αυξηση της ΔΕΗ ,ΕΥΔΑΠ ,του χρονου ξανα αυξησεις στα τελη κυκλοφοριας ,αυξηση αντικειμενικων αξιων,αυξηση στα τεκμηρια , και παει λεγοντας ....
ΕΛΕΟΣ !!!!!!
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=50581' target='_blank' target='_blank
.....................................Παιδιά, λίγο ψυχραιμία... Δεν πιστεύω πως θα γίνουν τόσο τραγικά τα πράγματα (αν και ποτέ δεν ξέρεις). Θα παγώσει τελείως η οικονομία και θα κάνει καιρό να επανέλθει, ακόμα και αν καταργηθούν το επόμενο έτος...
Αν γίνουν πάντως τα μισά απ' όσα λέει το συγκεκριμένο άρθρο τότε να φύγουμε όλοι μαζί για Αυστραλία...
-
Αληθεια αν καταθεσουμε πινακιδες γλυτωνουμε τα τεκμηρια ???
Και τι διαδικασια χρειαζεται με τι κοστος για να τις ξαναπαρουμε ? -
Μήπως τελικά εκβιάζουν τις αντιπροσωπείες/εισαγωγείς αυτοκινήτων - υπό την απειλή της καταστροφής της αγοράς - για να μοιράσουν μίζες και τελικά να μη γίνει τίποτα;
ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΛΚΕΣ...
(λέμε τώρα)
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΛΚΕΣ...
(λέμε τώρα)
_
Εμεις ομως ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΛΚΕΣ και αντι να τους εχουμε παρει με τις πετρες ,καθομαστε και συζηταμε το πως και ποσο θα μας σκισουνε ..
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Και εγώ πιστεύω ότι τα τεκμήρια που θα μπουν θα είναι (όπως είπαν) ορθολογιστικά.Δεν θα πρέπει να κοιτάμε τους παλιούς πίνακες.Δεν μπορεί το Sorento 3.5 των 29.000 ευρώ να έχει τεκμήριο 90.000 ευρώ.
Νομίζω ότι τα νέα τεκμήρια θα αναγκάσουν αυτούς που πραγματικά φοροδιαφεύγουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη.Δεν μπορεί κάποιος που έχει Cherokee 3.7 να μην δηλώνει τίποτα.Αν πχ σε ένα τέτοια αυτοκίνητο μπει τεκμήριο 20-25.000 ευρώ δεν νομίζω ότι θα βρεθούν πολλοί που θα αντιδράσουν.Ομοίως ένα Cayenne που ξεκινά σήμερα από 93.000 ευρώ δεν θα έπρεπε να έχει τεκμήριο διαβίωσης 30-40.000 ευρώ ?Αυτά είναι ερωτήματα, που θέτουμε μεταξύ μας και άπτονται της λογικής (όποια και να είναι αυτή)...
Επειδή όμως μιλάμε γι' ανθρώπους που δεν γνωρίζουν αυτό που κάνουν και ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ στο παρελθόν, μάλλον πρέπει να έχουμε ως κριτήριο τα χειρότερα σενάρια ... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Και εγώ πιστεύω ότι τα τεκμήρια που θα μπουν θα είναι (όπως είπαν) ορθολογιστικά.Δεν θα πρέπει να κοιτάμε τους παλιούς πίνακες.Δεν μπορεί το Sorento 3.5 των 29.000 ευρώ να έχει τεκμήριο 90.000 ευρώ.
Νομίζω ότι τα νέα τεκμήρια θα αναγκάσουν αυτούς που πραγματικά φοροδιαφεύγουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη.Δεν μπορεί κάποιος που έχει Cherokee 3.7 να μην δηλώνει τίποτα.Αν πχ σε ένα τέτοια αυτοκίνητο μπει τεκμήριο 20-25.000 ευρώ δεν νομίζω ότι θα βρεθούν πολλοί που θα αντιδράσουν.Ομοίως ένα Cayenne που ξεκινά σήμερα από 93.000 ευρώ δεν θα έπρεπε να έχει τεκμήριο διαβίωσης 30-40.000 ευρώ ?Γιατί;;;; και οι 2 λεφτάδες είναι!!! Εκτός αν είναι μ@@@ες!!!!
Έμμεση επαναφορά των τεκμηρίων!!!