-
Δεν ήταν πρόθυμοι υποθέτω σημαίνει, δεν κάνανε και κωλοτούμπες
-
Ο χρήστης treasure έγραψε:
Πήγα, τους εξήγησα την κατάσταση και δέχθηκαν να επιδιορθώσουν
όλες τις βλάβες! Δεν ήταν πάντα πρόθυμοι ως όφειλαν, όμως ήταν
συνολικά ευγενείς και εντάξει!Απλά κόλλησα στο 'δέχτηκαν'.
-
Στα εκτος δρόμου
-
οι απατεωνες (γενικα μιλαω) στηριζονται στο οτι κανενας δεν θα εχει την υπομονη και το χρημα να τους κυνηγησει δικαστικα και να τους κοψει τον κ@λο...
οποτε, αν εχεις χρονο και χρημα, βρες εναν καλο δικηγορο, και παρτους οσα περισσοτερα μπορεις!
οχι τιποτε αλλο, αλλα θα δημιουργησεις και δεδικασμενο, αν δεν υπαρχει ηδη.
-
Ο χρήστης PAPAGN έγραψε:
Δεν πήρα το ΡΑΒ γιατί άλλαζε μοντέλο άμεσα.
και εσύ σιγά σιγά το αλλάζεις το μοντέλο. Αμα αντικαθαστήσεις όλα τα σκουριασμένα μέρη
-
Στα εκτος δρόμου
-
Ο χρήστης PAPAGN έγραψε:
..Εγώ ανεξάρτητα από τι θα κάνουν αυτοί θα στείλω και μία επιστολή στην Αμερική. Ηδη την έχω δώσει για μετάφραση. Οχι πως θα γίνει τίποτε δηλαδή αλλά επειδή το προτείνουν πολλοί φίλοι. Είναι βέβαιο ότι κι αυτοί γνωρίζουν τι έστειλαν στην Ελλάδα.Αλήθεια ξέρει κανείς αν υπάρχει τοποθεσία ή πόλη με επωνυμία WERKE AKTI που αναφέρεται σαν εργοστάσιο παραγωγής στην άδειά μου?
Φίλε PAPAGN,
το ότι κάποιοι γνωρίζουν το πρόβλημά σου ή το πρόβλημα του οχήματος που πούλησαν, δεν σημαίνει ότι θα το 'βγάλουν και βούκινο'! Πολύ απλά το γνωρίζουν και απλά ελπίζουν να το αντιληφθούν όσοι λιγότεροι μπορούν.
Από τη στιγμή που εσύ το αντιλήφθηκες, το αναδεικνύεις, και θα το αναδείξεις ακόμα περισσότερο, και είναι μαθηματικά σίγουρο ότι θα κερδίσεις πολλά περισσότερα από αυτόν που κάθεται και κλαίει την μοίρα του! Στείλε λοιπόν το γράμμα σου στην Αμερική, και δες τι θα σου απαντήσουν! Αν πάλι σε γειώσουν, τότε επικοινώνησε με τους σχετικούς Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και Αμερικάνικους οργανισμούς αυτοκινήτων και καταναλωτών για να θίξεις το θέμα και να τους κάνεις ρόμπα. Δεν μπορεί! Κάποια στιγμή θα σε δικαιώσουν οι ίδιοι! Θυμάσαι φαντάζομαι τι είχε γίνει πρόσφατα με τα ελαστικά Firestone - αν θυμάμαι καλά - που φορούσαν τα Ford Explorer - πάλι αν θυμάμαι καλά!
Λοιπόν, οπλίσου με υπομονή, κάνε τις μεταφράσεις σου και προχώρα! Η Ελλάδα δεν είναι η αρχή και το τέλος του κόσμου, αρκεί να είσαι μεθοδικός!
Υ.Γ. WERKE AKTI σημαίνει Εργασίες ΑΚΤΙ, στα Γερμανικά.
..Δεν ήταν μέσα στην εγγύηση ?
Τί εννοείς ότι δεν ήταν 'πρόθυμοι' ?Εννοώ ότι ενώ στην αρχή είπαν ότι θα αλλάξουν όλο το διαφορικό (κόστος περίπου 800.000 ΔΡΧ.), στο τέλος αλλάξαν 2-3 τσιμούχες (κόστος περίπου 50.000 ΔΡΧ.).
Επίσης εννοώ ότι ενώ έπρεπε να παραγγείλουν κάποια ανταλλακτικά αεροπορικώς σε διάστημα 10 εργάσιμων, αυτοί το τραβάγαν για 2 μήνες, και στο τέλος τ'ακούσαν από τα κεντρικά τους στο εξωτερικό (που σημειωτέον τους είχα γράψει γράμμα) και κινητοποιήθηκαν άμεσα!
-
Left-hand drive versions of the new Ford Maverick will be built at Ford's Kansas City Plant, and right-hand drive versions will be built at Mazda's Hofu Plant in Japan. Maverick goes on sale in Europe later this year.
-
Ο χρήστης treasure έγραψε:
..Δεν ήταν μέσα στην εγγύηση ?
Τί εννοείς ότι δεν ήταν 'πρόθυμοι' ?Εννοώ ότι ενώ στην αρχή είπαν ότι θα αλλάξουν όλο το διαφορικό (κόστος περίπου 800.000 ΔΡΧ.), στο τέλος αλλάξαν 2-3 τσιμούχες (κόστος περίπου 50.000 ΔΡΧ.).
Επίσης εννοώ ότι ενώ έπρεπε να παραγγείλουν κάποια ανταλλακτικά αεροπορικώς σε διάστημα 10 εργάσιμων, αυτοί το τραβάγαν για 2 μήνες, και στο τέλος τ'ακούσαν από τα κεντρικά τους στο εξωτερικό (που σημειωτέον τους είχα γράψει γράμμα) και κινητοποιήθηκαν άμεσα!
Αν τα κάνει αυτά η Toyota που ομολογουμένως έχει το καλύτερο aftersales στην Ελλάδα, φαντάζεσαι τι κάνουν οι υπόλοιποι.
-
Η τογιοτα παει με την κεκτιμενη ταχυτητα των προηγουμενων χρονων
Σε λιγο θα παψει να ειναι κορυφαία και τα παραπονα αυξάνουν. Ανταλακτικά ακριβά κλπ....Δειτε για παραδειγμα τα μαγαζια της.... Παλιωνουν και φαινονται 10 χρονια πισω
-
Διαγραφή λόγω διπλής δημοσίευσης
-
Papagn το πουλησα το ρημάδι!!!
Παρήγγειλα το Rav4 .
Αντε και στα δικά σου και γρήγορα!!! -
Το θέμα υπάρχει στα εκτος δρόμου
-
Γιατί κανιβαλίζεσαι βρε Papagn;
Είπαμε,όλα τα δίκια με το μέρος σου,έχει ευθύνες η φορντ για το ελαττωματικό προιον που σου πάσαρε,αλλά εσύ κοντεύεις να της ''φορτώσεις'' και το ολοκαύτωμα των Εβραίων..
Όταν πάντως την παθαίνουμε από μια εταιρεία(κρίμα και άδικο κι εγώ μαζί σου)δεν αρχίζουμε να εκθειάζουμε αντίπαλες εταιρείες ούτε πυροβολούμε όσους πελάτες τολμούν να δηλώνουν ικανοποιημένοι απο την εταιρεία,η οποία δεν μας ικανοποίησε.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πού το πας...
Άσχετα με το τί θα κάνεις στο μέλλον(επαναλαμβάνω είσαι 100%σωστός όσον αφορά το όχημα που παρέλαβες)καλό θα ήταν να κοιτάξεις και τα δικά σου λάθη,καταβολή 30000Ε 10-15 ημέρες πριν δεις το προιον;Πού ακούστηκε αυτό;;
Οι φορντάκηδες που δηλώνουν κολλημένοι με τα φορντ τους αλήθεια τί σου φταίνε; Με το ζόρι να πάρουν τογιότα και αυτοί;
Αν ηρεμήσεις λίγο και επικεντρωθείς στο πρόβλημά σου και όχι στο πώς θα κάνεις την φορντ να χρεωκοπήσει και την τογιοτα να πλουτίσει περισσότερο θα πετύχεις περισσότερα.
Φιλικά.
-
Διαγραφή post
Στο συγκεκριμένο post παρέθετα σημεία από δημοσιεύσεις του Papagn που τις θεώρησα είτε προσβλητικές προς φορουμίστες, είτε υπερβολικές και παράλογες.Μετά από ώριμη σκέψη το θεωρώ αδιανόητο να κάθομαι και να ασχολούμαι με τις εμμονές του καθενός αντί να βγώ μια βόλτα στον ήλιο και να μιλάω με κόσμο πραγματικά και όχι virtual.
Tέλος από μένα σε ανούσιες αντιπαραθέσεις και σε ψεύτικα υποκατάστατα -
Χωρίς να θέλω να τον υποστηρίξω, μην ξεχνάς οτι όλοι οι ανθρωποι αντιμετωπίζουν διαφορετικά τα προβλήματα που τους απασχολούν. Ετσι και ο PAPAGN θέλοντας να εκφράσει το παράπονό του για την αγορά που έκανε ίσως υπερέβαλλε σε πολλά σημεία. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι η Ford είναι εταιρεία περιοπής ή η ΤΟΥΟΤΑ είναι καλύτερη κλπ. Πολλές φορές νιώθουμε καλύτερα να βγάλουμε προς τα έξω τα προβλήματα που μας απασχολούν ειδικά όταν βλέπουμε οτι υπάρχει ψυχολογική (έστω) στήριξη απο τους συνομιλητές μας. Στο σημείο αυτό η υπερβολή είναι δικαιολογημένη....Εγώ δεν τον παρεξηγώ...Στο κάτω κάτω της γραφής δίκιο έχει και ας έκανε κάποια λάθη εν αγνοίαν του...
-
Στα εκτος δρόμου
-
Στα εκτος δρόμου
-
Ο χρήστης PAPAGN έγραψε:
Αν το ήξερα καθώς και την συμπεριφορά τους δεν υπήρχε περίπτωση να αγοράσω
ούτε καρφίτσα όχι αυτ/το αξίας 30.000 ευρώ!Φίλε PAPAGΝ, υπάρχουν τριών ειδών 'χαρακτηρισμένοι' αγοραστές (βλ. εφ. ψυχολογία).
α) Οι αναλυτικοί: Αυτοί την ψάχνουν πάρα πολύ, συγκρίνουν μοντέλα, κοιτούν χαρακτηριστικά,
μετρούν πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα κλπ. Αυτοί (και εγώ τέτοιος είμαι), έχουν
πολύ λιγότερη ευχαρίστηση μετά την αγορά τους, γιατί απλά ξέρουν απ'έξω
και ανακατωτά από πρίν τι θα πάρουν - και μερικές φορές μετανοιώνουν αμέσως λέγοντας
'αν είχα πάρει το άλλο θα είχε και εκείνο κλπ' επειδή ήξεραν τις εναλλακτικές λύσειςβ) Οι παρορμητικοί: Αυτοί αγοράζουν χωρίς να συγκρίνουν κλπ. Αυτοί είναι γενικώς
πολύ πιό ικανοποιημένοι με την αγορά τους, απλά γιατί δεν ξέρουν τον ανταγωνισμό και δεν τους
και νοιάζει καθόλου (πχ αν το διπλανό μοντέλο είχε 5hp παραπάνω κλπ)γ) Οι 'ενδιάμεσοι' των παραπάνω, και υποθέτω ότι εσύ είσαι σ' αυτή την κατηγορία.
Που είναι η παγίδα
Ξαναλέω, υποθέτω ότι ενήργησες όπως οι (γ), ενδιάμεσα δηλαδή των (α) και (β)...
Aν ενεργούσες όπως η περίπτωση (α), και την έψαχνες τόσο πολύ πρίν αποκλείεται να είχες αγοράσει
όχι FORD αλλά οτιδήποτε. Ειλικρινά, εγώ είμουν 5 χιλιοστά από το να αγοράσω το C4 και
εύχομαι να μην είχα ψάξει τόσο πολύ βρίσκοντας ένα σωρό ζητήματα/προβλήματα που με απέτρεψαν,
μαζί και με την συμπεριφορά κάποιων πωλητών. Μετά είδα ότι τα ίδια προβλήματα έχουν όλοι.
Ιδίως αν ψάξεις στα forum στο εξωτερικό, γιατί εδώ στην Ελλάδα οι περισσότεροι κρύβουν τα
προβλήματα/απογοήτευσή μια και ντρέπονται να παραδεχτούν ότι έδωσαν 20.000Ε και τρέχουν στα
συνεργεία. Στα συνεργεία δεν τρέχουν μόνο όσοι δεν κινούνται.Αν είχες αγοράσει παρορμητικά (περίπτωση (β)), δεν θα κοιτούσες τώρα τις σκουριές και τα πλαστικά,
το μόνο που θα σε ενοχλούσε είναι ήταν οι δισκόπλακες που διορθώθηκαν και το όλο post δεν θα
υπήρχε.Που θέλω να καταλήξω?
**Αν π.χ η Ford σου έδινε πίσω τα χρήματά σου, πώς θα αγόραζες τώρα? **
Θα το έψαχνες τόσο πολύ που στο τέλος θα απογοητευόσουν (όπως εγώ) με τα προβλήματα που
βγαίνουν: χαλασμένοι καταλύτες προκαταλύτες σε Χ-Τrail, διαφορικά σε RAV, θορυβώδη (απίστευτα)
διαφορικά στο νέο RAV, ανταλλακτικά made in mexico στο mazda tribute του κουμπάρου μου
και νοοτροπία 'μην εγγίζετε' από την mazda ΑΛΜΑ ΑΕ κλπ.
Δεν θα 'τολμούσες' να αγοράσεις τίποτε, γιατί όλα προβλήματα θα είχαν έτσι κι αλλιώς.Πάλι τα ίδια ζητήματα θα είχες (όχι ακριβώς τα ίδια, απλά ίδιας σημασίας). Το μόνο που πιστεύω
θα 'αλλαζες' είναι να το να δείς το αυτοκίνητο πρίν το εξοφλήσεις. -
Όπως είπα και πριν είναι εντελώς ανούσιο να κάθομαι και να χαλάω την ώρα μου σε τέτοιου είδους συζητήσεις γι ’αυτό και διέγραψα το post μου.
Ασε που το θεωρώ γελοίο να προσπαθούμε δύο άγνωστοι με καμία γνωση ο ένας για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του άλλου να βγάζουμε συμπεράσματα πιθανώς πολύ λανθασμένα,επειδή γράψαμε δυό-τρεις αράδες σ΄ένα forum.
Τέλος, μια καλοπροαίρετη συμβουλή.Όταν θα φθάσεις στο δικαστήριο μείνε μόνο στα στοιχεία.Μην προσπαθήσεις να εντυπωσιάσεις με επιπλέον πράγματα και μην παρασυρθείς απ΄τα συναισθήματά σου όπως κάνεις στο forum.Φτάνεις εύκολα στην υπερβολή και ένας καλός δικηγόρος απ΄την άλλη πλευρά μπορεί να το εκμεταλευτεί και να σου τη φέρει.
o