-
Χαλαρό θέμα....
Έχετε πάει ποτέ σε χειροπράκτη? Τους εμπιστεύεστε? Δούλεψε αυτό που σας έκαναν ή ήταν πεταμένα λεφτά? Έχω κάποιους γνωστούς που 'πίνουν νερό στο όνομα' κάποιου συγκεκριμένου, ο οποίος -λέει η ιστορία που μου είπαν- με μια μέτρηση κι ένα 'κλακ-κλακ' τους έβαλε τη σπονδηλική στήλη 'στη θέση της' και έπαψαν να υποφέρουν...Τι λέτε, ή... ?
-
Χαλαρό θέμα....
Έχετε πάει ποτέ σε χειροπράκτη? Τους εμπιστεύεστε? Δούλεψε αυτό που σας έκαναν ή ήταν πεταμένα λεφτά? Έχω κάποιους γνωστούς που 'πίνουν νερό στο όνομα' κάποιου συγκεκριμένου, ο οποίος -λέει η ιστορία που μου είπαν- με μια μέτρηση κι ένα 'κλακ-κλακ' τους έβαλε τη σπονδηλική στήλη 'στη θέση της' και έπαψαν να υποφέρουν...Τι λέτε, ή... ?
-
Χαλαρό θέμα....
-
υπάρχουν 1-2 καλοί οι οποίοι σε δέχονται μέσω γνωστού,
γιατί πλέον έχουν τον άπειρο κόσμο,
αλλά η πλειοψηφία δυστηχώς είναι φακίριδες.οταν ακούς γιατρούς να σου προτείνουν κάποιον,όταν βλέπεις αποτελέσματα σε ανθρώπους με χρόνιες παθήσεις,δεν μπορείς να μην πιστέψεις ότι πράγματι αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάτι το ιδιαίτερο.
-
ειχα πάει κάποτε οταν με πόναγε η μέση μου..
σιγουρα λιγο βοηθησε. έκανα κάτι τραακκκ τραβήγματα οπου άκουγες εκ των έσω το σύμπαν να ξεχυλώνει, αλλα σε κουβέντα που είχα με φιλους χειρουργούς στο Ιατρικό μου είπαν μπορει και να σε κάνει χειρότερα καθώς δεν έχουν κάνει Ιατρική σπουδή και να μπορούν να διαβάσουν σωστά ακτινογραφίες/μαγνητικές. Πάντως οι γιατροί δεν τους δέχονται, σαν τον βελονισμό ενα πράμα..Πάντως ακριβοπληρωμένους παιχτες ποτέ δεν άκουσα να πάνε σε χειροπράκτωρ
-
Τό πρόβλημα δέν βρίσκεται τόσο στήν μή-επιστημονική εκπαίδευση τών χειροπρακτικών,όσο στούς ίδιους τους γιατρούς.
Οι περισσότεροι ορθοπεδικοί έχουν το μυαλό στό νυστέρι (καί τήν αμοιβή τών 3000 ευρώ) παρα στό να σέ γιατρέψουν.
Να σας πώ ιστορία (δική μου-όχι 'τήν άκουσα') να σας πέσει η περούκα. -
Παντως εγω προτιμω το 'ορθοπεδικος'
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Παντως εγω προτιμω το 'ορθοπεδικος'Δέν είμαι φιλόλογος βρέ,απλός μπακάλης είμαι!!!
θένκς. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τό πρόβλημα δέν βρίσκεται τόσο στήν μή-επιστημονική εκπαίδευση τών χειροπρακτικών,όσο στούς ίδιους τους γιατρούς.
Οι περισσότεροι ορθοπεδικοί έχουν το μυαλό στό νυστέρι (καί τήν αμοιβή τών 3000 ευρώ) παρα στό να σέ γιατρέψουν.
Να σας πώ ιστορία (δική μου-όχι 'τήν άκουσα') να σας πέσει η περούκα.Εντάξει, εδώ δε μιλάμε για νυστέρι και οι αμοιβές στην προκειμένη περίπτωση του ανθρώπου για τον οποίο έχω ακούσει εγώ [από άτομα τα οποία όσο τα ξέρω μετρούν τα λόγια τους] είναι διψήφιες ανά ...'ευθυγράμμιση'.
Γενικότερα πάντως (κι επειδή έχω κι εγώ πρόχειρο παράδειγμα εντός οικογενείας) πιστεύω ότι δεν έχεις άδικο σ'αυτό που λες Ανδρέα - αν όχι συγκεκριμένα για τους 'περισσότερους ορθοπεδικούς' τουλάχιστον γενικότερα για πολλούς 'σύγχρονους γιατρούς' (και στη χώρα μας και έξω).
Τι να κάνουμε, άλλοι γοητεύονται από την επιστήμη και την προσφορά στο συνάνθρωπο και άλλοι ακούν 'ασθενής' και μυρίζουν Ευρώ....
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Παντως εγω προτιμω το 'ορθοπεδικος'
Δέν είμαι φιλόλογος βρέ,απλός μπακάλης είμαι!!!
θένκς.Δεν εννοουσα οτι ειναι λαθος
κανε ενα γκουγκλ το 'ορθοπαιδικος η ορθοπεδικος' και αμα βγαλεις ακρη... -
Κάποιοι καλοί χειροπρακτικοί μπορούν να κάνουν 'θαύματα' σε κάποιες περιπτώσεις. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, όμως, μπορεί να μη μπορούν να βοηθήσουν ή ακόμη να επιδεινώσουν την κατάσταση...
Ένας σωστός χειροπρακτικός θα σου πει πότε η περίπτωση είναι 'εκτός της δικαιοδοσίας του' και θα σου προτείνει μια επίσκεψη σε ορθοπεδικό.
Άρα το θέμα είναι να βρεις κάποιον σωστό επαγγελματία!
-
Οταν ειδα τον τιτλο,υπεθεσα οτι καποιοι απογοητευτηκαν απο τα αυτοκινητα τους και το εριξαν στο πλεξιμο!!!
Περί χειροπρακτικής...