-
Αυτά είναι!!!
Μέγαρα it is, then
-
Δουλευω..................
-
Ι'm IN
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Αυτά είναι!!!Μέγαρα it is, then
Θέμη, κάποιος μου είπε ότι ψάχνεις συνοδηγό..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θέμη, κάποιος μου είπε ότι ψάχνεις συνοδηγό..Αν σου πω ότι θα έρθω με το Autobianchi δε θα με πιστέψεις, ε;
Βασικά, αν δεν έρθει κάποιος δικός μου φίλος μαζί, είσαι ευπρόσδεκτος, αλλά δεν έχεις πολλές πιθανότητες
-
ΠΙΣΤΑ ΣΟΥ'ΡΧΟΜΑΙ !!!! :eusa_dance:
-
Παει τον χασαμε τον Κωστα....
Κολλησε :eusa_dance:
-
Τι μου έλεγε τότε ο Πανουργιάς ότι η πίστα είναι ανοικτή για ιδιώτες μόνο 1 και 13 του μηνός;
ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ! ΜητσοΚαίσαρα , ελπίζω να μας μιλάς κι εμάς τους ταπεινούς του 4Τ φόρουμ, έτσι;
Για να δούμε ποιοι είμαστε τελικά και τι καιρός θα επικρατεί το Σάββατο. Καμία πρόβλεψη; -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Παει τον χασαμε τον Κωστα....Κολλησε :eusa_dance:
ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕ ΚΟΛΛΗΣΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ
ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟΥΣΙΕΣ.Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ :angry2: -
Κώστα, υπάρχουν κι άλλοι δάσκαλοι εδώ εκτός από την κυρία πίστα. Και να ξέρεις ότι η επανάληψη είναι μητέρα της μαθήσεως .
-
Μωρέ ο Κώστας Πανουργιάς καλά ήξερε, απλά ακυρώθηκε ένα κλείσιμο που υπήρχε.
Σιγά μην κατάφερα εγώ μόνος μου να αναιρέσω ένα κλείσιμο της πίστας -
Πίστα το Σαββατο λοιπόν
-
Μεχρι τι ωρα ειναι το παρτυ?, εχω το παρτυ γενεθλιων της μεγαλης μου κορης το πρωι.
-
Ο χρήστης Jimmy_Caesar έγραψε:
Μωρέ ο Κώστας Πανουργιάς καλά ήξερε, απλά ακυρώθηκε ένα κλείσιμο που υπήρχε.
Σιγά μην κατάφερα εγώ μόνος μου να αναιρέσω ένα κλείσιμο της πίσταςΚι εγώ που έλεγα ότι μας αγαπούσες τόσο πολύ...
Τελικά έχουμε κάποια ενημέρωση για τον καιρό; Ας κάνει κάποιος γνώστης τον κόπο, please.
-
Την Παρασκευή ο καιρός προβλέπεται πεντακάθαρος. Σάββατο ξημέρωμα δίνει αραιή συννεφιά, αλλά ακόμα είναι νωρίς για να ξέρουμε σίγουρα. Αύριο θα έχουμε καλύτερη εικόνα.
-
Μια βροχή μάς σώζει μόνο .
Αλλά εσένα σου έχω μια έκπληξη, ώστε να μην μπορείς να αρνηθείς να το βάλεις στην πίστα: τετράδα ζαντούλες, οι δύο με ημισλίκ και οι άλλες δύο με φθαρμένα. Τα υπόλοιπα τα αφήνω για άσκηση στο σπίτι... -
Υποθετω πως μπορεις driftsaba να αρχισεις τον χορο της βροχης...
Προσεχε ομως μη σε δουν οι αλλοι που δεν θελουν βροχη κ εχεις κακα ξεμπερδεματα...
-
Αν δε βρέξει, στο δικό σου θα βγάλω την οργή μου !
Θέλω βόλτα λέμε. Άντε γιατί μου τα έχουν κάνει τσουρέκια τόσα χρόνια στο βρετανικό EVO ότι η Cliούμπα είναι το καλύτερο hot hatch που βγήκε ποτέ. Θέλω αποδείξεις Βαγγέλη ! -
Επειδη θα ειμαι στην αγαπημενη μου Συρο για το ΣΚΔ η βολτα σου θα πραγματοποιηθει στο επομενο trackday....
Φυσικα δεν χρειαζεται να σου πω οτι κ εγω θελω βολτα με το πλαϊ εε?
-
Ανταλλαγές πληθυσμού κάνετε ορέ ?
Καρναβαλο-track day